'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben geldim kızlar.. çağlam,nilim,gizemim,pelinim merak etmişssiniz çok sağolun ya
ben çarşamba günü biraz kötüydüm 10:30 gibi çıktım faranjit olmuşum bu kapı kenarında daha çok olurum ben bu kar da işe geldim halim ölü gibiymiş sözde!!ses yok tel.zor bakıyorum boğazım acıyor! başım çatlıyor! ama işte neysee!

kızlar günaydın işe gidemedim burası kötü yokuştan aşağı inmeye bile cesaret edemedim

pelinim sarıdan bin kat daha güzel hayran kaldım hattaha bende bugün boyatcam benimkide kestane kahve gibi çikolota çok süper olmuş canım valla bu senin rengin olsun

hayatcım kıyamam sana lütfen kalbin taşlansın o insana karşı herşeye hazırım herşeyi bekliyorum güçlü olcam de vurdumduymaz ol kolay değil biliyorum 3 sene çok ama çok zor 3 sene sabah her kalktığında gece uyuduğunda aklına tek ve ilk gelen birini sabahları çağrısıyla uyandığın birini unutmak çok zor anlıyorum ama bunu başarıcaksın hangi kızı bakıyorsa baksınlar o geri dönücek ama lütfen onu bekleme ona yumuşama sana bunları hep yaşatcak biri çünkü

yağmurcum çok geçmiş olsun canım iyimisin şimdi yediklerine dikkat et sıkı giyin aslında bugün işe gitmeseydin yatıp dinlenseydin keşke

Evett canım meraklandıkk, çok geçmiş olsun yağmurum
Ayaklarına sıcak tutman şart ve sıcak bişeyler iç...

Gizoşumm hoşgeldin kiii
Teşekkür ederimm balımm kesinliklee yaptırmalısın.. Çikolata kahve herkese tavsiye ediorumm

gizemim işveren öle demiyor ama diğer herkes nie geldin canlı cenaze gibisin diolar
bakalım ne olcak bölee
sağol pelinim ya

KIZLAR ÇOK SAĞOLUN bunada alışıcam kader artık napalım... bide ben hiç gizli çağrıyla arandığımı hatırlamam şimdiye kadar ama 3 haftadır haftada bi kere gizli çağrı geliyo bugün evden çıktım 7,30 da aradı açtım alo diyorum sesimi dinliyo ama konuşan yok ,, ilk aradığında açmıştım ikinci aradığında meşgule aldım bugünde arkadaş arıyo sandım bakmadan açtım sonra farkettim gzili çağr olduğunu..

Son düzenleme:
:44:
burnumaa bi kokular geliooo

gizemim işveren öle demiyor ama diğer herkes nie geldin canlı cenaze gibisin diolar
bakalım ne olcak bölee
sağol pelinim ya

ücretli izin olmazsa canım, malesef işveren kendini düşünüyor sadece...

ya ne bileyim belki odur ama sanmıyorum da aslında ya ben bide korkağımdır sapık falansa diye tırsıyorummm... ama şimdiye kadar da hiç özel çağrı almazdım yıllardır kullandığım hattım bide...

kızlarrrrrrrr merhabaaaaaaaa :) bu konuya biraz geç kaldım ama yeni geldimm bennnnnnnnn :) süper arkadaşlık var buradaaa bayıldımmmm :) bende 2013 gelini olacağım inşallah okuduguma göre herkes asker bekliyo ama biz benim okulumu bekliyorum çünkü benimki zaten asker okul ne zaman biterse düğün o zaman :) hedef 2013 ama inşallah bi sorun çıkmazzzzzz ....

merhaba burcu hoş geldin bu topikte asker bekleyen yok canım şu anda

herkes işlerinin yoluna girmesini bekliyor, mesela ben sevdiceğimin okulun bitirmesini bekliyorum

Yağmurcum geçmiş olsun canımmm

Pelinim saclar süperrr güle güle kullannn

Hayatcımmm annesi gercekten karaktersiz bir kadınmıs... o aile seni hak etmiyormus zaten Allaha havale et canım

hoşgeldin canımmm aramıza

seninkide mi asker? mesleği askerlik sanırım?

nerde görev yapıyo, neci? sen ne üzerine okuyorsun

Ya bi hayranın ya da (...) geriye başka seçenek kalmıo kuzucumm

Hoşgeldin gelincik, hakkınızda hayırlısı olsun...

hoşbuldummmm :) :)

konunun en başında okudum asker bekleyenleri ben geriden geliyorum sanırım :)))

astsubay kendisi havacı antalyada. evlenince antalyada oturcaz 6 sene falan. çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri bölümünü okuyorum canım önce 2 yıllık muhasebe bitirdim sonra dikey geçiş yaptım bu bölüme dikey geçiş yaptıgım içim bi ton ders verdiler şuanda üçüncü sınıfım ama çok ders oldugu için uzama ihtimali var ama inşallah uzamazzz ben bir an önce kavuşmak istiyorummm..

Hoşgeldin gelincik, hakkınızda hayırlısı olsun...[/QUOTE]

hoşbuldum canım benim :)
sizin düğünler ne zaman bekleme sebepleriniz neler ?

İnşallah tez zamanda bitirirsin canım. Geç olsun, güç olmasın

ne güzel çoğalıyor böle müstakbel asker eşleri topikimizde

antalyada ne güzel yer sıcacık... hakkınızda hayırlısı olsun tatlım, uzamaz inşallah aşkla calıs sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…