sendemi asker eşi olacaksın yoksammmm ? :)
evet inşallah hayırsıyla canımm
ayyy ne güzellll :) seninki nerde neci peki vee düğün ne zaman ?
hoşbuldummmm :) :)
konunun en başında okudum asker bekleyenleri ben geriden geliyorum sanırım :)))
astsubay kendisi havacı antalyada. evlenince antalyada oturcaz 6 sene falan. çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri bölümünü okuyorum canım önce 2 yıllık muhasebe bitirdim sonra dikey geçiş yaptım bu bölüme dikey geçiş yaptıgım içim bi ton ders verdiler şuanda üçüncü sınıfım ama çok ders oldugu için uzama ihtimali var ama inşallah uzamazzz ben bir an önce kavuşmak istiyorummm..
inşallah o mucize gerçekleir o zaman en yakın zaman :)
ama geçte olmasın yaaaaaaaaa ben sadece onun yanında huzurlu oluyorum çünkü
evet ön sayfalarda vardı canım doğru diyorsun
inşallah bölümün uzamazda bitirir kavuşursun sen şu anda nerede oturuyorsun yani ailenin yanındamı okula gidiyorsun canım
izmirdeyim canım ailemin yanında okuyorum. inşallah kavuşuruz hepimiz en yakın zamanda
benimki deniz subayı canım... tuzla-izmit tarafında
düğün 2013 yazı kısmetse... inşallah bir aksilik olmaz da hepimiz 2013 ü evli olarak tamamlarız :123:
çağlacım bu arada alyans topikinde alyansınızı gördüm harikaymış canım çok çok beğendim alınbaştnmı aldınız hangi seri ve ne kadar çok şık birşey
canım biz yazın aldık biliosun, evet altınbastan aldık tatlım...
yazınki fiyatı ikisi birlikte 1500 civarı bişeydi heralde ama ikiside altın olursa, erkeğinki gümüş olursa değişiyo daha ucuz olur...
bide bayan yüzüüğündeki taşları değiştirmek istersen o zamanda fiyat değişiyo koydurttugun taşa göre ama hiç bi oynama yapmazsan tek basına bayan yüzüğü 650-800 civarı
aynı model atasayda da var... ordaki fiyatı 800 e yakındı.. altınbaşta daha uygundu canım
ben şimdi bide tek tasımı herkes gibi alyansın altına değl üstüne takıyorum ve herkes ikisini birleşik sanıyo cok değişik şık duruyo, zaten ikisini bir arada kullanabileyim die nispeten ince bir yüzük sectim, parmagın yarısı yüzükle kaplanınca hosuma gitmiyo, gören herkes de bayıldı... gercekten cok asil ve zarif bir model
ömrümüzün hikayesini yazan en büyük ve en güzel yazıcı olan rabbim gönlümüzden geçen güzellikleri anlımıza kader diye yazsın inşallah... Hayırlı cumalar...
şu ana kadar gördüğüm modellerden en zarifi dün altınbaşa baktım ordan almışsın die ama bulamadım modeli şimdide bakayım fiyatu uçuk değil bende almışken iyi birşey almak çok istiyorum 2 yüzüğüde gümüş renk alcam sarı sevmiyorum
koyarmısın bir ara tektaşın ve alyansın bir arada ben şimdi birtane takıyorum taşı minik ince bir model büyük taş almıcam ama banada fikir olur canım
altınbaş ve atasay
Tatlımm benim saçlarım avatardaki gibiydi kendi saçlarım sonra ben gittim onları sarıya boyattım 1 bucuk ay once.. 2 gün öncede çikolata kahveye boyattım
Bu ara saçlarla kafayı yicem, ama son renge bayıldım harikaaaaaDeğiştirmicemm hatta hep bunu kullanabilirimm
Balımmm günaydınnn
Kızlaarr hepinize günaydınnnn
kızlarrrrrrrr merhabaaaaaaaa :) bu konuya biraz geç kaldım ama yeni geldimm bennnnnnnnn :) süper arkadaşlık var buradaaa bayıldımmmm :) bende 2013 gelini olacağım inşallah okuduguma göre herkes asker bekliyo ama biz benim okulumu bekliyorum çünkü benimki zaten askerokul ne zaman biterse düğün o zaman :) hedef 2013 ama inşallah bi sorun çıkmazzzzzz ....
bu saç renginee bende bayıldım pelincimm çok yakışmışş sana ayrıca sarıykende güzeldide bu daha güzel durmuş sende benceee :))
gülee gülee kullaann canımmm
Çok sağ ol ki bebeğimmmm
Çok farklı bi renkk:)) Çok teşekkür ederimm, şuan tam olarak avatardaki gibiyim
kızlar su anda karların altında yürys yapıyorz ayayorgye çıkma hedefmz var soguk degl pek hava burası bembeyaz
Çaglacm o alyans topgnde en sndan senin paylastgn sayfaya kadar baktm işte bu dedgm model seninki oldu
eeee kızlar daha daha ..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?