'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet ön sayfalarda vardı canım doğru diyorsun

inşallah bölümün uzamazda bitirir kavuşursun sen şu anda nerede oturuyorsun yani ailenin yanındamı okula gidiyorsun canım

çağlacım bu arada alyans topikinde alyansınızı gördüm harikaymış canım çok çok beğendim alınbaştnmı aldınız hangi seri ve ne kadar çok şık birşey

çağlacım bu arada alyans topikinde alyansınızı gördüm harikaymış canım çok çok beğendim alınbaştnmı aldınız hangi seri ve ne kadar çok şık birşey

canım biz yazın aldık biliosun, evet altınbastan aldık tatlım...

yazınki fiyatı ikisi birlikte 1500 civarı bişeydi heralde ama ikiside altın olursa, erkeğinki gümüş olursa değişiyo daha ucuz olur...

bide bayan yüzüüğündeki taşları değiştirmek istersen o zamanda fiyat değişiyo koydurttugun taşa göre ama hiç bi oynama yapmazsan tek basına bayan yüzüğü 650-800 civarı

aynı model atasayda da var... ordaki fiyatı 800 e yakındı.. altınbaşta daha uygundu canım

ben şimdi bide tek tasımı herkes gibi alyansın altına değl üstüne takıyorum ve herkes ikisini birleşik sanıyo cok değişik şık duruyo, zaten ikisini bir arada kullanabileyim die nispeten ince bir yüzük sectim, parmagın yarısı yüzükle kaplanınca hosuma gitmiyo, gören herkes de bayıldı... gercekten cok asil ve zarif bir model

ömrümüzün hikayesini yazan en büyük ve en güzel yazıcı olan rabbim gönlümüzden geçen güzellikleri anlımıza kader diye yazsın inşallah... Hayırlı cumalar...​

şu ana kadar gördüğüm modellerden en zarifi dün altınbaşa baktım ordan almışsın die ama bulamadım modeli şimdide bakayım fiyatu uçuk değil bende almışken iyi birşey almak çok istiyorum 2 yüzüğüde gümüş renk alcam sarı sevmiyorum

koyarmısın bir ara tektaşın ve alyansın bir arada ben şimdi birtane takıyorum taşı minik ince bir model büyük taş almıcam ama banada fikir olur canım

altınbaş ve atasay

ömrümüzün hikayesini yazan en büyük ve en güzel yazıcı olan rabbim gönlümüzden geçen güzellikleri anlımıza kader diye yazsın inşallah... Hayırlı cumalar...​

hayırlı cumalar canım sanada

begenmene sevindim canım

tamam canım haftasonu cektiririm benimkine... bendeki makine de taslar yuzunden parlama yapıyo iyi görüntü alamamıstım yoksa onceden de koymak istiodum haftasonu askımın makinesiyle denetirim

ben de sarı sevmiyorum beyaz da beyaz die tutturmustum o yuzden ... gecen bi arkadasım daha nişanlandı.. o da kapalıcarsıdan almıs, benim yuzugumu cok begeniyodu benimkine cok benzer bi model almıs... ve baya da ucuza geldi dedi tam fiyatı sormadım ama... kapalıcarsıyada ugrayabilirsen bak mutlka canım.. bizim vaktimiz bi türlü olmadı oraya gitmeye yoksa bizde gidicektik alyansları alırken

kızlar su anda karların altında yürys yapıyorz ayayorgye çıkma hedefmz var soguk degl pek hava burası bembeyaz

Çaglacm o alyans topgnde en sndan senin paylastgn sayfaya kadar baktm işte bu dedgm model seninki oldu

bu saç renginee bende bayıldım pelincimm çok yakışmışş sana ayrıca sarıykende güzeldide bu daha güzel durmuş sende benceee :))
gülee gülee kullaann canımmm

sende hoşgeldnn cnımmm :) burası yavaş yavaşş asker eşleri topiğine dönüyoo gibi yaa
benim sözlümdee askerr gel 2013 geel beklıoruz bakalımm

bu saç renginee bende bayıldım pelincimm çok yakışmışş sana ayrıca sarıykende güzeldide bu daha güzel durmuş sende benceee :))
gülee gülee kullaann canımmm

Çok sağ ol ki bebeğimmmm
Çok farklı bi renkk:)) Çok teşekkür ederimm, şuan tam olarak avatardaki gibiyim

kızlar su anda karların altında yürys yapıyorz ayayorgye çıkma hedefmz var soguk degl pek hava burası bembeyaz

Çaglacm o alyans topgnde en sndan senin paylastgn sayfaya kadar baktm işte bu dedgm model seninki oldu

inşallah parmağında durusunu da beğenirsin tatlım.. herseyden önemlisi nasıl bir tane secersen sec umarım parmagından omur boyu cıkmaz ve içine siner, her baktıgında iyiki dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…