'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

.....................................

Son düzenleme:
benimde canım sıkılıyo yaa neyseki hava muhalefeti dolayısıyla erken cıkcakmısız bugun

son bi toplantım var onu da atlatıp gitmek istiyorummmmmm
Ohhh misss:)
Bende anadolu yakasından arkadaşla konuştum burası fena dedi:)
Biz trakyada karı beklerken istanbul hepten çarpıldı iyi mi
Tatil yok bize...
Toplantıda başarılar kuzucumm

günün birinde bi mucize olur mu acaba....

Olurrr hayatcımmm olurrr:)
Bakk ben mucizeyi çekmek için öyle yazdım

kızlar eve geldim hiç üşümeden hemde ama çok acıktım ya kar harika yağıyor çok güzeldi heryer bizim şirket 3 te paydos etmiş ama herkes trafikte hala iyikide gitmemişim işe ya iç cesaret edemedim sabah 6 30 da evde çıkmaya zaten

herşey yolundamı kızlar

Ohhh misss:)
Bende anadolu yakasından arkadaşla konuştum burası fena dedi:)
Biz trakyada karı beklerken istanbul hepten çarpıldı iyi mi
Tatil yok bize...
Toplantıda başarılar kuzucumm

tesekkur ederim tatlım bitti simdi yine bogazım agrıo ya amma cok konusuyorum ben su toplantılarda 20 dk sonrada cıkarımmm umarımm

berfiiiiiiiiiiin yollar nası o tarafta askm otobüse bincek ole gelcekmiş izmitten bu hafta ordaydı... umarım cok gec kalmaz

berfiiiiiiiiiiin yollar nası o tarafta askm otobüse bincek ole gelcekmiş izmitten bu hafta ordaydı... umarım cok gec kalmaz

ne demek istiyosan gidip karşılimmi:):):)

yollar temiz.. ama hala yagıyor otobandan gelir onlar sıkıntı olmaz:)
büyükşehir ne diyor:) çalışınca oluyor

çağlam canım akşam karda romantik bir yürüyüş yapın süper varya tam sevgilini alcan gezcen öyle bir hava var dışarda ah ben zamanında okurken çok gezmiştim şimdi bekliyorum gelsin diye, bu havayı kaçırmayın sevdiği yanında olan gelincikler

slm bebeklerrrr
nasılsnız bakalm dışarısı süper hava yumusamıs beyaz beyaz heryer hiç içeri giresm gelmediiiii
bu gün mağazaya gittim bi sürü alışverişler yaptm ki artk bana seneye kdr yeter bunlarrrrr
atakana adidastan bunu aldm bakalm umarm beğeniirrrr..o da bana bişiler almıs smdi tek tek markafoni trendyol ve limangoyu didikleyip ne aldığını bulmaya çalışıciiimmmm
siyahını deil kahvesini aldmmm

s.a baby:)

didikleme zahmet etme bekle o zaten seni bulcak

hoşbuldum canımcım :) seninki neci nerde görevli

berfincim sağol cok heveslenmiştim ama gorusemedik dün ben eve baya erken geldim yoldada baya usudum baş ve bogaz agrısıyla direk yataga uctum

ah gizoşum ya cok istedim dun aksam beraber olalım ama olmadı işte çok kötü fırtına vardı burda.. dısarda gezebilmeyi bırak eve gelene kadar bile kapmsım sifayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…