- 25 Ocak 2012
- 829
- 458
- 333
berfincim sağol cok heveslenmiştim ama gorusemedik dün ben eve baya erken geldim yoldada baya usudum baş ve bogaz agrısıyla direk yataga uctum
ah gizoşum ya cok istedim dun aksam beraber olalım ama olmadı işte çok kötü fırtına vardı burda.. dısarda gezebilmeyi bırak eve gelene kadar bile kapmsım sifayı
çağlaydı sanırım adın geçmiş olsun canımcım görüşememniz kötü olmuş ama sen iyi olda görüşürsünüz daha
evet canım...
teşekkür ederimmm :26: bugün görüşebiliriz heralde diye düşünüyorum kendimi cok kötü hissetmezsem bir-iki saate kadar... :18:
sen nasılsınn napıyosun bugun gorusmuyor musunuz
evet canım...
teşekkür ederimmm :26: bugün görüşebiliriz heralde diye düşünüyorum kendimi cok kötü hissetmezsem bir-iki saate kadar... :18:
sen nasılsınn napıyosun bugun gorusmuyor musunuz
canım geçmiş olsun kalın giyin sıcak şeyler iç
çağlacım burda karlar eridi orda durum nasıl güneş bile var yalancıda olsa
benimki antalyada tatlım ne yazık ki bende izmirdebir hafta önce buradaydı nasıl geçtiğini anlayamadık günlerin bi daha kim bilir ne zaman gelecek. sen yanındayken iyi değerlendir zamanları
slm bebeklrrrrrr
nasılsınız bakalmmm..yine bu gün alışveriş çılgınlığım tuttu bi sürü ciciler aldm gizemle gitmemem lazm alışverişe benm beğendiklermi o da beğenio birlkte giyeriz die 2mizin beğendiklerini de alıorm tam anlamıyla battım yaniii(
topuklu ayakkabı bile aldm kızlar yazın giyerm die::)) az kalsn mavisini de alcaktm ama kendime hakim olabildm:))
Eki Görüntüle 335031
canm ama çok şirinler bende olsam dayanamaz alırıdım bu ay 4 adet ayakkbı aldım en sonda babet aldım zaradan yaz için alıyoruz artık malum
nilim artık alışverişe dur diyelim derken coştuk vallla ben bu ay aldıklarımı herhalde hazirana kadar alamam çok para harcadım çok
güle güle kullan canım cicilerini
aynen tatlm bu gün aldıklarımı bi topladm bi dolap daha çıktı
artk haziran indrmine kdr çorap almak yok çorapppp:d
çeyiz alışverişlerim devam edicek ama bi sonraki aydan itibaren bornozumu ve tefal tencerelerimle korkmaz naturalarımı alıcam bendee
yaza yemek takımımızı alalım kızlar ona göre birikim yapın 4 takımda baya bi indrm yaparlarrr
selam kızlarrr 2013 dediler geldikk
hoşgeldin canımmm sen de 2013 gelinisin demeeek siz neyi bekliyorsunuz ne iş yapıyorsunuz kaç yasındasınız
merhaba canım
ben taze 24 yaşımdayım
sevgilimde benden 1 ayla az taze 25 yaşında
ikimizde muhasebe işleriyle iştigal ediyoruz
farklı şehirlerdeyiz.
bu yaz kısmetse nişan seneye de düğün istiyoruz
mümkünse mısırdan miras bırakıcak süprizz diye çıkıvericek bir dede-hala-nine istiyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?