'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çağlaydı sanırım adın geçmiş olsun canımcım görüşememniz kötü olmuş ama sen iyi olda görüşürsünüz daha

çağlaydı sanırım adın geçmiş olsun canımcım görüşememniz kötü olmuş ama sen iyi olda görüşürsünüz daha

evet canım...

teşekkür ederimmm :26: bugün görüşebiliriz heralde diye düşünüyorum kendimi cok kötü hissetmezsem bir-iki saate kadar... :18:

sen nasılsınn napıyosun bugun gorusmuyor musunuz

evet canım...

teşekkür ederimmm :26: bugün görüşebiliriz heralde diye düşünüyorum kendimi cok kötü hissetmezsem bir-iki saate kadar... :18:

canım geçmiş olsun kalın giyin sıcak şeyler iç

çağlacım burda karlar eridi orda durum nasıl güneş bile var yalancıda olsa

evet canım...

benimki antalyada tatlım ne yazık ki bende izmirde bir hafta önce buradaydı nasıl geçtiğini anlayamadık günlerin bi daha kim bilir ne zaman gelecek. sen yanındayken iyi değerlendir zamanları

canım geçmiş olsun kalın giyin sıcak şeyler iç

çağlacım burda karlar eridi orda durum nasıl güneş bile var yalancıda olsa

ole yaptım kuzum ztenn inşallah daha ii olurum... saol canımm

burda gunes yok ama kar da yagmıyo annem az once dısardaydı hava baya yumusamıs dunku sert soguk yok dedi ama bilmiyorum, dusunup duruyoruz askımla nereye gitsek napsak diye daha kotu olucam diye korkuyo :)

benimki antalyada tatlım ne yazık ki bende izmirde bir hafta önce buradaydı nasıl geçtiğini anlayamadık günlerin bi daha kim bilir ne zaman gelecek. sen yanındayken iyi değerlendir zamanları

benimki gecen yıl her gun yanımdaydı ne güzeldiii şimdi sadece haftasonları geliyo ama bazı haftasonları gelemiyo öle idare etmeye calısıyoruz napalım

kızlar selam hava soğuk değildi allahtan dışardaydım geldim

bu arada tchiboya bakarken gelecek temadaki cicileri gördüm beğendiklerimi ekliyorum

kesme tahtaları ve çay kutusunu alabilme ihtimalim var çok şekerler cıvıl cıvıllar

slm bebeklrrrrrr
nasılsınız bakalmmm..yine bu gün alışveriş çılgınlığım tuttu bi sürü ciciler aldm gizemle gitmemem lazm alışverişe benm beğendiklermi o da beğenio birlkte giyeriz die 2mizin beğendiklerini de alıorm tam anlamıyla battım yaniii(
topuklu ayakkabı bile aldm kızlar yazın giyerm die::)) az kalsn mavisini de alcaktm ama kendime hakim olabildm:))

Son düzenleme:

canm ama çok şirinler bende olsam dayanamaz alırıdım bu ay 4 adet ayakkbı aldım en sonda babet aldım zaradan yaz için alıyoruz artık malum

nilim artık alışverişe dur diyelim derken coştuk vallla ben bu ay aldıklarımı herhalde hazirana kadar alamam çok para harcadım çok

güle güle kullan canım cicilerini

aynen tatlm bu gün aldıklarımı bi topladm bi dolap daha çıktı
artk haziran indrmine kdr çorap almak yok çorapppp:d
çeyiz alışverişlerim devam edicek ama bi sonraki aydan itibaren bornozumu ve tefal tencerelerimle korkmaz naturalarımı alıcam bendee
yaza yemek takımımızı alalım kızlar ona göre birikim yapın 4 takımda baya bi indrm yaparlarrr

canım bende sana bunu dicektim temmuz gibi yemek takımını aradan çıkaralımmı hatta ilk gideriz kaç takım alcaksak bakarız ellerinde varmı yokmu diye ona göre bekleriz bir arge şart o tarafa

korkmaz yada sürelden tavalar, istanbul arzu kaprol, sarev safari ve taçın hamam seti gibi hedeflerim var şubat ayında bende çeyize devam ediyorum anlıcağın

Son favorimmmm Bendennn gelinciklerimee gelsinnn
[video=youtube;R7sYiTyBjTY]http://www.youtube.com/watch?v=R7sYiTyBjTY&ob=av3e[/video]

İyi pazarlarrr minnoşlarımmm

ben geldim kimsecikler yok muuuu kızlaaaarr

bugün aşkımla kar yağarken gezebildim sonudaaa, kayınvaldişdeydim akşamda ben gelcem diye börek çörek yapmış dolmalar sarmış zorla sevicem galiba ben bu kadını

hoşgeldin canımmm sen de 2013 gelinisin demeeek siz neyi bekliyorsunuz ne iş yapıyorsunuz kaç yasındasınız

merhaba canım
ben taze 24 yaşımdayım
sevgilimde benden 1 ayla az taze 25 yaşında
ikimizde muhasebe işleriyle iştigal ediyoruz
farklı şehirlerdeyiz.
bu yaz kısmetse nişan seneye de düğün istiyoruz
mümkünse mısırdan miras bırakıcak süprizz diye çıkıvericek bir dede-hala-nine istiyoruzzz

ay süpersin çok yaşa emi ondan bizde istiyoruz... ama malesef ikimizin soyundada mısırlı çıkmıyo ne kadar zorlasak da

hayırlısı olsun inşallah canım... çok beklemezsiniz umarım.. çok zor beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…