askerimle konuştuuuum uzun uzunnn
bugün izinliymiş :)
ben de bakayım limangoya :)
askerimle konuştuuuum uzun uzunnn
bugün izinliymiş :)
ben de bakayım limangoya :)
kızlar limangonun ana sayfası cıkıyo
limango home ayrı bi sitemi anlamadım
kızlar limangonun ana sayfası cıkıyo
limango home ayrı bi sitemi anlamadım
darısı başıma canım. askerlik bitsin özlem bitsin ..
gecen sene seker bayramında bende askımın yanındaydıımm ankaradaaben normalınde evde bıle yanlız kalamam ama delı cesaretı otelde yanlız kaldımm:78: tabı sureklı konustuk htta bı ara uyumusum ben duymamısım tlfnu otelı aramıs hemen panık sevgılım uff askerlik bitti özlem bitmedii valla
bizde biraz ters oldu, asker psikolojisine giren benim beni teselli eden sevgilim
asker yolu beklemedim çok zordur eminim o zaman psikolojileri çok bozuk oluyomuş ,bizim askerlik yok Allahtan
ohh ne güzel tadını çıkarsaydınız bol bol konuşmanızın
bizimkide biraz soğuk dün akşamdan beri anlamadım zaten tek iletişim telefon ve internet
pazartesi gelsinde bi an önce göreyim artık
çok tatlılarr yaa evettsagolun guzellerimm
baktım hepsinee.. cok sirin seyler vaaar
dergiliklerle, sehir desenli asklıklar supermiş
darısı başıma canım. askerlik bitsin özlem bitsin ..
bizde biraz ters oldu, asker psikolojisine giren benim beni teselli eden sevgilim
telefon ve internetten görüşmeyle bazen yanlış anlaşılma da olabiliyo. hiç yanındaki gibi olmuyo. belki yorgundur falan canım sen yanlış anlamışsındır.
neyseki pzt kavuşuyosunuz
bende bayıldııım yaaa o minik kurabiye kalıplarından alıp büssürü kurabiye yapmak ıstıyorum yaaa gelsın artık su 2013
minnakım enişte çalışıyo mu?
senin isteme-söz-nişan ne zaman olucak konuşuluyo mu tatlım..
cookienin 10 günü kaldı. çok heyecanlı bi durum düşüncesi bile
daha baslamadı canım calısmaya tatıle gıdıp geldıkten sonra başlıcak artık daha az oldu zaten geleli 1 hafta oldubizim nişan önümzdeki nisanda olucak inşallah 24 nisan 2012 yıldönümümüzde :78: şimdiden heycanlanıyorum valla ben bilee cookiem ne haldedirr
kızlar şimdi aklıma geldi de, 2013 te düğün tarihlerimiz kesinleşince ilk sayfaya takvimimizi nasıl yapıcaz?
konu sahibi ortalıkta yok. uzuuuun zamandır kapsama alanı dışında.
ay heycanlandım kız resmen söleyınce bileeebu uskudar evlendırmede tarıhı baya once almak lazımmıs belkı nısndan sonra alırız biz:87:
alın tabi canım.. hatta nişandan bir kaç ay sonra bence düğün mekanı seçip ayarlamak lazım. sonradan istenen tarihler dolmuş oluyo.
bide nikahı düğünle aynı gün mü düşündünüz?
ben nikah bir kaç gün önce olsun diyorum ama acaba düğünde mi kıyılması daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?