'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

askerimle konuştuuuum uzun uzunnn
bugün izinliymiş :)

ben de bakayım limangoya :)

gecen sene seker bayramında bende askımın yanındaydıımm ankaradaa ben normalınde evde bıle yanlız kalamam ama delı cesaretı otelde yanlız kaldımm:78: tabı sureklı konustuk htta bı ara uyumusum ben duymamısım tlfnu otelı aramıs hemen panık sevgılım uff askerlik bitti özlem bitmedii valla

asker yolu beklemedim çok zordur eminim o zaman psikolojileri çok bozuk oluyomuş ,bizim askerlik yok Allahtan
ohh ne güzel tadını çıkarsaydınız bol bol konuşmanızın

bizimkide biraz soğuk dün akşamdan beri anlamadım zaten tek iletişim telefon ve internet
pazartesi gelsinde bi an önce göreyim artık

sagolun guzellerimm

baktım hepsinee.. cok sirin seyler vaaar

dergiliklerle, sehir desenli asklıklar supermiş

darısı başıma canım. askerlik bitsin özlem bitsin ..

bizde biraz ters oldu, asker psikolojisine giren benim beni teselli eden sevgilim
telefon ve internetten görüşmeyle bazen yanlış anlaşılma da olabiliyo. hiç yanındaki gibi olmuyo. belki yorgundur falan canım sen yanlış anlamışsındır.
neyseki pzt kavuşuyosunuz

Son düzenleme:
bende bayıldııım yaaa o minik kurabiye kalıplarından alıp büssürü kurabiye yapmak ıstıyorum yaaa gelsın artık su 2013

sagolun guzellerimm

baktım hepsinee.. cok sirin seyler vaaar

dergiliklerle, sehir desenli asklıklar supermiş
çok tatlılarr yaa evett

şanslıymışşsın o zaman canım herkes stresini çekiyo etrafımda ordan biliyorum evet evet tam 1 hafta birlikteyiz başbaşa süper olcaakk

bende bayıldııım yaaa o minik kurabiye kalıplarından alıp büssürü kurabiye yapmak ıstıyorum yaaa gelsın artık su 2013

evet gelsin bencede gerçi benim %80 2012 olcak ama %100 değil sonuçta

minnakım enişte çalışıyo mu?
senin isteme-söz-nişan ne zaman olucak konuşuluyo mu tatlım..
cookienin 10 günü kaldı. çok heyecanlı bi durum düşüncesi bile

minnakım enişte çalışıyo mu?
senin isteme-söz-nişan ne zaman olucak konuşuluyo mu tatlım..
cookienin 10 günü kaldı. çok heyecanlı bi durum düşüncesi bile

daha baslamadı canım calısmaya tatıle gıdıp geldıkten sonra başlıcak artık daha az oldu zaten geleli 1 hafta oldu bizim nişan önümzdeki nisanda olucak inşallah 24 nisan 2012 yıldönümümüzde :78: şimdiden heycanlanıyorum valla ben bilee cookiem ne haldedirr

çok güzelmiş canım hadi hayırlısı olsun.
enişteye de hayırlı işler :)

kızlar şimdi aklıma geldi de, 2013 te düğün tarihlerimiz kesinleşince ilk sayfaya takvimimizi nasıl yapıcaz?
konu sahibi ortalıkta yok. uzuuuun zamandır kapsama alanı dışında.

kızlar şimdi aklıma geldi de, 2013 te düğün tarihlerimiz kesinleşince ilk sayfaya takvimimizi nasıl yapıcaz?
konu sahibi ortalıkta yok. uzuuuun zamandır kapsama alanı dışında.

ay heycanlandım kız resmen söleyınce bileee bu uskudar evlendırmede tarıhı baya once almak lazımmıs belkı nısndan sonra alırız biz:87:

ay heycanlandım kız resmen söleyınce bileee bu uskudar evlendırmede tarıhı baya once almak lazımmıs belkı nısndan sonra alırız biz:87:

alın tabi canım .. hatta nişandan bir kaç ay sonra bence düğün mekanı seçip ayarlamak lazım. sonradan istenen tarihler dolmuş oluyo.
bide nikahı düğünle aynı gün mü düşündünüz?
ben nikah bir kaç gün önce olsun diyorum ama acaba düğünde mi kıyılması daha iyi olur

ben heyecanlı degilim kızlar yaa

neden bilmiyorum arada bazen heyecanlanıyo gibi oluyorum ama sonra geciyo.. sanki baska biri sozlencekmiş gibi o gun pek aklıma bile glmio sadece yapılcaklar var işte aklımda, kıyafeti almadım, ona bakmam gerek sonra ona uygun sac makyaj dusuncem..

annemler arayıp herkese haber verdi bile ama nebilim bende mi bi tuhaflık var anlamadım.. gerci tanısma zamanı da boleydi.. 1 gun kala ve tanısma gunu heyecandan olmustum bayılcak gibi olmustum.. yumurta kapı psikolojisinde bi insanım galiba

bide bazen aklıma ( hala bile) vazmı gecsem dusunceleri geliyo.. acele mi ediyorum die.. ole karısıgım azcık :44:

telomerimm senin aklına takılan sey benimde takıldı.. konu sahibi yok donecege de benzemiyor... ne yapsak? durumu editore bildirip kendimiz baska bir konu mu acsak? yada takvimi tarihler belli olmaya baslayınca rastgle bi sayfadan biz baslatcaz
:44:

minnakım ben de uskudar belediyesinde evlenmek istiorum yada kadıkoy.. ama tarihi ne zaman alırız hiçbi fikrim yok o konuda anlasamıoruz zaten.. ben eylul diorum o en fazla haziran

Bizde öyle düşünüyoruz canım ayrı yapıcaz nikahı 24 nisan 2013te yapcaz çarşambaya gelıyo düğünde hafta sonu olur 27 yada 28 nisanda hoşş hala nisanda havalar nasıl olur diye düşünüyorum gelinliğim acık olcak ve yaz gelini olmak ıstıyorum :44:

23 nisan genelde yağışlı geçer. sonrasında sımsıcak güneş yüzünü gösterir. inşallah sizin tarihte de hava sımsıcak ap aydınlık olur canım. sanırım en erken şu anda (freckless hariç. o 2012 olabilir) sen gidicisin

bizim evleneceğimiz yıl ramazan 10 temmuza falan geliyo heralde. ben de ramazandan sonra olsun diyorum ama beklemekte zor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…