'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ya ben göremedim hayat senmi albüm ekledin pelinmi nerede yaaaaaa

Günaydın kızlaarr

ammmiiin Gizim yaa inan kar için ölen ben, artık dursun istiyooruuumm tüm işlerim yarım kaldıı. Dün soguktan agladım resmen Allah yardım etsiin

Ben galiba aşık oluyorum

Tamam kuzummm bakıorumm hemennn

neler duyuyoorum yehuuuuuuuuuwwwwwwww

çok ciddi uzun süreli ilişkilerinden ayrıldıktan sonra mutluluğu aşkı yakalayan ne çok insan varmışş :)) sevindimm ...

canlı örneklerden bırıde benım hayatıımm sadece sabret

kıyamam serçelere ben canım yaa dışardaki hayvancıklara kıyamıyorum

kızlar bu arada yağmur gibi kar yağıyor başladı yine yağıp yağıp duruyor

kıyamam serçelere ben canım yaa dışardaki hayvancıklara kıyamıyorum

kızlar bu arada yağmur gibi kar yağıyor başladı yine yağıp yağıp duruyor

burada da yağıyor canım hiç durmadı..
ya bide öldüğünü görmek çok kötü ben içerde sıcakta o cama vurdu düştü ve donmuştu ki yağmur ablası onu kurtardııııııııııııııııı şimdi kereta iyi

doğru canm
hayırdır kime ne zaman asık oldun yaff
:)))
Gönül kapılarımı kapatmıcammm:) Aşkkk bu bi anda oluo kuzumm blmıo musun:)

bende heyecanlandım adına balımm anlatsana ne işş meraktan catladık

Üniversitedenn "arkadaşımdı" kurabiyemmm

Sen meleksinnn
Teşekkür ederimm balımmm güzel bakan gözler güzel görürmüşşş çok sağ ol ortağımmm Allah onunda benimdee gönlüme göre versin kuzum boşverr:)

:119:Miiinnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm:124::124:

yaa senın askına ponpon kızlık yaparım ben bebeım benım :124:

facede canım ben face kullanmıyodum pelin için face aldım yaa : ))

minnak canlı örneklerden biride sen olduğunu bilmiyodum hiç anlatmadınki.. ?

anlattııım ballıım anlatmaz olurmuyum sen kaçırmıssın ya da arada kaynadıı o an herkes anlatıyodu ben 5. sınıftan beri sevdiğiim bi çocukla anca lisede cıkmaya basladım üni başlayana kadar cıktık 5 sene kadar mahallede herkes evleniriz gözüyle bakıyodu bende tabii cok baskıcıydıı ben evden onlara gıderdım annesı ve kardeslerıyle yemek falan yapardık o kendı arkadaslarıyla o ınternet cafe senın bu bılardo benım gezerdı sadece o geldıgıne ben eve gıtmıs olurdum hatta cogu zaman ben onunla degıl annesıyle cıktım derım basta babada olmadıgı ıcın yaptıgı baskılar nedense cok hosuma gıdıyoodu sonra ben unıyı kazandıım be benı terkettı! hazmedemedi söledide daha sonra. o ilkokul mezunu ben üni olucam dıye bıraktı benı. ne kadar sacma dimii tabı sonra cok pişman oldu halaa pişman bılıyorum cok gelıyo lafları.

ohh sefan olsun minnağım bu örnekleri görünce mutlu oluyorum ... demek bende ilerde hiç hatırlamayacağımmm :))

ohh sefan olsun minnağım bu örnekleri görünce mutlu oluyorum ... demek bende ilerde hiç hatırlamayacağımmm :))

bıde okdr cok aldatmıskı benii hayatım ilişki sırasında ben evden cıkmadıgım ıcın bılmıyodum tabıı meger ben evden boynuzlardan dolayı cıkmaıomusum hahahaha

Peliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm ya cok heppiyiim senin içiin inann içim kıpır kıpır oldu benimde

ay pastam yaa cok güldürdün beniii Allah da seni güldürsün...

beni de adamın teki hastayım sanıp terk etmişiti Allah bilir sağlıklı! oldugunu düşündüğü kızlarla da aldatmıstır... günahı boynuna...

herkes hak ettigi kişiyle olsun bundan sonra, zira ben öyleyim...

Allah büyük işte

ay pastaam yaa zamanında akıllı bizi bulmaz deliside totodan ayrılmazmış valla ayrılmadan önce ya sız cok yakısıyosunuz sız evlenırsınız hee hıc ayrılmayın dıyen şakşakçılar ayrıldıktran sonra bakma ıyı oldu zaten netten bı kızla konusuyodu dıye solemeye basladılar hepsiinii cıkardım hayatımdan

Minnniiiiiiim utanır insan böylee güzel olunur muuuuuuuuu:131::124::119:

yaaa sen utaaan seenn kaşına gözüne boyuna posuna yavrum tütütütüütütüt maşalllaaaahhh bi haylii özenip bözenip yaratmış seni Allah coooooooook güzelsin bebegiiiiimmmmm

yaaa sen utaaan seenn kaşına gözüne boyuna posuna yavrum tütütütüütütüt maşalllaaaahhh bi haylii özenip bözenip yaratmış seni Allah coooooooook güzelsin bebegiiiiimmmmm

Vallahiii beğencemm hepsini beğencemm dee hhangi birini beğeniiiimmm

Tütütütütütütüt maşallah miinnnimeee Allahım nazarlardan korusunnn

Vallahiii beğencemm hepsini beğencemm dee hhangi birini beğeniiiimmm

Tütütütütütütüt maşallah miinnnimeee Allahım nazarlardan korusunnn

ay Allah sana çirkin şansı versin dicem ama bu güzelliğe nasıl versin çirkin şansınıı yerim seniii ben yaa tahmınlerımdende güzelsiiinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…