pelin fotolarının hepsine baktım gerçekten hiç abartısız söylüyorum çoookkk güzelsin... masum duru bi yüzün var çok tatlısın yaaa.. :))
o hıyar seni nası bıraktı nası bilemedi kıymetini şaştım kaldım..
ama sen daha iyilerine en iyilerine layıksın canommm
kızlar günaydın herkese istanbulda kar var olmasına ama inanın cumartesinden beri elime kar almadım hiç mutlu değil yağmasından cumartesi pazar durdu yağmadı pazartesinden beri yağıyo ben evde olup manzara izlemeyi denize bakmayı isterdim ama yapamıyorum mutlu değilim enerjimi emdi kar sabah gittiğim yollardaki kar kalınlığı şok etti bide okullar tatil çocuklar gece kızaklarıyla laylon poşetlerle kayıyolar her zaman kullandığım yol buz pisti gibiydi çok zor valilik hiçbiryeri tatil etmiyor maksat istanbul kazandı desinler ama kazanmadık kaybettik, soğuktan donuyorum vapurlarda yıldım 3 günde şu şehirden soğudum trafiğe kalmadım ama istanbulda çalışmanının zorluklarını yaşıyorum 2 sene öncesine kadar kabataşta denize nazır ofisteyken herşey günlük güneşlikti genel müdürlüğe geçince daha çok yol katetmeye başladım ve artık yoruluyorum gerçekten çok hayıflandım ama buraya yazmam yine rahatlatttı beni
şirkete gelemeyen yolda mahsur kalıp 5 saatir soğuktan donan arkadaşlarım var çok kötü durumdayız ulaşamadılar şikete evlerinede ulşamadılar allah yollarda olan insan hayvan bütün canlılara yardımcı olsun içleri ısınsın inşallah
Ben galiba aşık oluyorum
Tamam kuzummm bakıorumm hemennn
çok ciddi uzun süreli ilişkilerinden ayrıldıktan sonra mutluluğu aşkı yakalayan ne çok insan varmışş :)) sevindimm ...
kıyamam serçelere ben canım yaa dışardaki hayvancıklara kıyamıyorum
kızlar bu arada yağmur gibi kar yağıyor başladı yine yağıp yağıp duruyor
kıyamam serçelere ben canım yaa dışardaki hayvancıklara kıyamıyorum
kızlar bu arada yağmur gibi kar yağıyor başladı yine yağıp yağıp duruyor
ya ben göremedim hayat senmi albüm ekledin pelinmi nerede yaaaaaa
:)))doğru canm
hayırdır kime ne zaman asık oldun yaff
bende heyecanlandım adına balımm anlatsana ne işş meraktan catladık
pelin fotolarının hepsine baktım gerçekten hiç abartısız söylüyorum çoookkk güzelsin... masum duru bi yüzün var çok tatlısın yaaa.. :))
o hıyar seni nası bıraktı nası bilemedi kıymetini şaştım kaldım..
ama sen daha iyilerine en iyilerine layıksın canommm
anladım hayatcım..
seni de anladım pırpır pelincik hadi bakalım hayırlısı
:)))
Gönül kapılarımı kapatmıcammm:) Aşkkk bu bi anda oluo kuzumm blmıo musun:)
Üniversitedenn "arkadaşımdı" kurabiyemmm
Sen meleksinnn
Teşekkür ederimm balımmm güzel bakan gözler güzel görürmüşşş çok sağ ol ortağımmmAllah onunda benimdee gönlüme göre versin kuzum boşverr:)
:119:Miiinnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm:124: :124:
facede canım ben face kullanmıyodum pelin için face aldım yaa : ))
minnak canlı örneklerden biride sen olduğunu bilmiyodum hiç anlatmadınki.. ?
Beniiii anlayınnnnnnnnnnnnn
Aşıkkk oldummm, oluyorummm daha da olcammm galiba sanırsam inşallah:123::103::124::123::82: :131:
Yiriiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm:124:
yaa senın askına ponpon kızlık yaparım ben bebeım benım:124:
ben anlayamıyorummm noluyooo yaaaa
ohh sefan olsun minnağım bu örnekleri görünce mutlu oluyorum ... demek bende ilerde hiç hatırlamayacağımmm :))
ay pastam yaa cok güldürdün beniii Allah da seni güldürsün...
beni de adamın teki hastayım sanıp terk etmişiti Allah bilir sağlıklı! oldugunu düşündüğü kızlarla da aldatmıstır... günahı boynuna...
herkes hak ettigi kişiyle olsun bundan sonra, zira ben öyleyim...
Allah büyük işte
Minnniiiiiiim utanır insan böylee güzel olunur muuuuuuuuu:131::124::119:
yaaa sen utaaan seenn kaşına gözüne boyuna posuna yavrum tütütütüütütüt maşalllaaaahhh bi haylii özenip bözenip yaratmış seni Allahcoooooooook güzelsin bebegiiiiimmmmm
Vallahiii beğencemm hepsini beğencemm dee hhangi birini beğeniiiimmm
Tütütütütütütüt maşallah miinnnimeeeAllahım nazarlardan korusunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?