- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
Topikçenekkk guzeliz anamm bizi alan yaşadı
ay Allah sana çirkin şansı versin dicem ama bu güzelliğe nasıl versin çirkin şansınııyerim seniii ben yaa tahmınlerımdende güzelsiiinnnn
benide ekleyin pelinden ya bi tane arkadaşım var az çoğalsın :))
yaa senın askına ponpon kızlık yaparım ben bebeım benım:124:
anlattııım ballıım anlatmaz olurmuyum sen kaçırmıssın ya da arada kaynadıı o an herkes anlatıyoduben 5. sınıftan beri sevdiğiim bi çocukla anca lisede cıkmaya basladım üni başlayana kadar cıktık 5 sene kadar mahallede herkes evleniriz gözüyle bakıyodu bende tabii cok baskıcıydıı ben evden onlara gıderdım annesı ve kardeslerıyle yemek falan yapardık o kendı arkadaslarıyla o ınternet cafe senın bu bılardo benım gezerdı sadece o geldıgıne ben eve gıtmıs olurdum hatta cogu zaman ben onunla degıl annesıyle cıktım derım basta babada olmadıgı ıcın yaptıgı baskılar nedense cok hosuma gıdıyoodu sonra ben unıyı kazandıım be benı terkettı! hazmedemedi söledide daha sonra. o ilkokul mezunu ben üni olucam dıye bıraktı benı. ne kadar sacma dimii tabı sonra cok pişman oldu halaa pişman bılıyorum cok gelıyo lafları.
pelin ne aşkı ya hala anlamadımmmmm....
hayatttt üniversiteden arkadasımla birbirmize aşık olduk
veeee ben geldim 10 dk.kartopu oynadık benide çıkardılar yaa ama çok güzel yağıyorrrr dolu dolu
slmlarrrrrrrrrrrrpelintoşşş aşkınn hayırlı olsunnnn
Topikçenekkk guzeliz anamm bizi alan yaşadı
Daha fazlaaa iltifatt yapmakk istiorummm ama ahh beeee erkek olsam hayatta kaçırmazdım seni:131:
bebeğimm sana öneri de bulundummmm:)
vuv minanğım kadının fendi erkekleri yendi desene nazım pişman olur bee şu devirde senin gibi hem güzel hem hamarat hem vefalı birini bulamaz bulmasıda imkansız yahu bu topikteki hiçbirkızın vasıflarında karşımızdakiler bulamaz, ayrıca senin yerinde başkası olsa ben üni okudum sen ilkokullsun der bırakırdı şu zamandaki kızlar özellikle bu tür şeyleri bahane olarak kullanıyor su akar yolunu bulur misali ondan ayrılman hayatına başka mutluluklar katmış esas eşini buldurmuş
o yüzden üzüldüğümüz şeyden on misli mutluluklar yaşıyoruz ben bunu çok seviyorum
minnnaaaaakkk
sana özendim biliomuusn ne güzel tatil deniz fotoları koymuşsun ya pelinle sen beni komplekse sokcaksınız benim fotoğraf çekinmek hiç aklıma gelmiyo maşallah siz her an çekiniyosunuz sanırım
nese sadede gelelim çok güzelsin tabisi varmı başka söze gerek
ya ben bıraz fazla foto şipşakçıyımsevgilicikte bazen kızar hatta cok sevıyorum foto cekmeyıde cekılmeyıdee ben bol bol cekerım senın fotolarınıda kusuum askolsun
kıskanıyorum kızlar ya faceniz var bende heranımı objektif karşısında geçiriken makinemi aldıktan sonra hep arkadaşlarımı çekiyorum hatta bana sende yetenek yok gizim diyen arkadşlarım haftasonu pazar günü minitur yaptık adada hayran kaldılar onları öyle doğal çektim ki proflllernde benim çektklerim var 4 kişide profil fotosu benm çektiklerimi yaptı o günden sonra
ayy birgün sizide çekmek istiyorum adada kimsenin pek bilmediği manzarası süper olan yerler var muhakak birgün gidicez havalar bir güzelleşinsde ada bize kaldığı birgün olcak elbet
nazım ada fikrini düşün emi çok güzel olur toplaşıp gitsek
kızlar cumartesi pazar evllilik fuarı var bu arada
keısnlıkle gelmek ıstıyorum zaten benım buyukadada baya fotom var hem sevgılıcımle geldıgımde cekıdıklerımız hemde gecen 24 eylulde geldım ya ozamandan olan fotolar ben cekmeyııde cok sevıyorum ama cogu arkadas tabı benı ıstedıgım yada dusundugum gıbı cekemeyı kendıme kızıyom bazen tek hayrın cevrene dıyeartık o işi sana devretcem ben poz verim sen cek benı bol bol gizim
Kızlar arkadasım supriiz yapptıı bize dogru yoldaymıs suanda kartopu oynamaya gelıyoonille selin tanıyo arkadasımı İrem adı artıkım peliiimimmlee hayatımda fotolardan tanıyodur profılde yarıdan fazla onla fotom var cunku cıkıcam ben bıraassdaaan
herkese merhabaaaaa :) :)
kızlaaaaarrr otururken aklımna geldi aniden :)
sevgililer günü ile ilgilei nacizane düşüncelerinizi alabilirmiyim ? ne alacaksınız ne yapacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?