'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ay Allah sana çirkin şansı versin dicem ama bu güzelliğe nasıl versin çirkin şansınıı yerim seniii ben yaa tahmınlerımdende güzelsiiinnnn
Topikçenekkk guzeliz anamm bizi alan yaşadı
Daha fazlaaa iltifatt yapmakk istiorummm ama ahh beeee erkek olsam hayatta kaçırmazdım seni:131:

benide ekleyin pelinden ya bi tane arkadaşım var az çoğalsın :))

bebeğimm sana öneri de bulundummmm:)

vuv minanğım kadının fendi erkekleri yendi desene nazım pişman olur bee şu devirde senin gibi hem güzel hem hamarat hem vefalı birini bulamaz bulmasıda imkansız yahu bu topikteki hiçbirkızın vasıflarında karşımızdakiler bulamaz, ayrıca senin yerinde başkası olsa ben üni okudum sen ilkokullsun der bırakırdı şu zamandaki kızlar özellikle bu tür şeyleri bahane olarak kullanıyor su akar yolunu bulur misali ondan ayrılman hayatına başka mutluluklar katmış esas eşini buldurmuş

o yüzden üzüldüğümüz şeyden on misli mutluluklar yaşıyoruz ben bunu çok seviyorum

minnnaaaaakkk

sana özendim biliomuusn ne güzel tatil deniz fotoları koymuşsun ya pelinle sen beni komplekse sokcaksınız benim fotoğraf çekinmek hiç aklıma gelmiyo maşallah siz her an çekiniyosunuz sanırım

nese sadede gelelim çok güzelsin tabisi varmı başka söze gerek

Topikçenekkk guzeliz anamm bizi alan yaşadı
Daha fazlaaa iltifatt yapmakk istiorummm ama ahh beeee erkek olsam hayatta kaçırmazdım seni:131:

bebeğimm sana öneri de bulundummmm:)

maşallahımız vaar valla hayata iyi bi öneri olmuş hayatııım kız sende kaşı valla bitarafını ne guzelsın ölee hey maşallah kuzumaa beniiiimmmmmm

kesinliikle öyle giziiimm , ben o gun bugundur hiç bi gidene kendimi paralamadııım. Dediğin gibi iyikide bitmişki kurbaamı bulmusum

kıskanıyorum kızlar ya faceniz var bende heranımı objektif karşısında geçiriken makinemi aldıktan sonra hep arkadaşlarımı çekiyorum hatta bana sende yetenek yok gizim diyen arkadşlarım haftasonu pazar günü minitur yaptık adada hayran kaldılar onları öyle doğal çektim ki proflllernde benim çektklerim var 4 kişide profil fotosu benm çektiklerimi yaptı o günden sonra

ayy birgün sizide çekmek istiyorum adada kimsenin pek bilmediği manzarası süper olan yerler var muhakak birgün gidicez havalar bir güzelleşinsde ada bize kaldığı birgün olcak elbet

nazım ada fikrini düşün emi çok güzel olur toplaşıp gitsek

kızlar cumartesi pazar evllilik fuarı var bu arada

ya ben bıraz fazla foto şipşakçıyım sevgilicikte bazen kızar hatta cok sevıyorum foto cekmeyıde cekılmeyıdee ben bol bol cekerım senın fotolarınıda kusuum askolsun

keısnlıkle gelmek ıstıyorum zaten benım buyukadada baya fotom var hem sevgılıcımle geldıgımde cekıdıklerımız hemde gecen 24 eylulde geldım ya ozamandan olan fotolar ben cekmeyııde cok sevıyorum ama cogu arkadas tabı benı ıstedıgım yada dusundugum gıbı cekemeyı kendıme kızıyom bazen tek hayrın cevrene dıye artık o işi sana devretcem ben poz verim sen cek benı bol bol gizim

Kızlar arkadasım supriiz yapptıı bize dogru yoldaymıs suanda kartopu oynamaya gelıyoo nille selin tanıyo arkadasımı İrem adı artıkım peliiimimmlee hayatımda fotolardan tanıyodur profılde yarıdan fazla onla fotom var cunku cıkıcam ben bıraassdaaan

tabikide bol bol her pozdan 10 adet çekeriz canım çalışırz üstüne süper olur acaip eğleniriz yahu

bu arada benim yerimede oyna bende akşam inşallah oynucam bugün niyet ettim aslında hevesim gitmişti ama oynucam yinede çok eğlen canım

herkese merhabaaaaa :) :)

kızlaaaaarrr otururken aklımna geldi aniden :)
sevgililer günü ile ilgilei nacizane düşüncelerinizi alabilirmiyim ? ne alacaksınız ne yapacaksınız?

herkese merhabaaaaa :) :)

kızlaaaaarrr otururken aklımna geldi aniden :)
sevgililer günü ile ilgilei nacizane düşüncelerinizi alabilirmiyim ? ne alacaksınız ne yapacaksınız?

benimki burda olmıcak malesef 14 subatta... gecen yılda yoktu 13 unde kutlamıstık bu yılda 12sinde kutlarız heralde :44: bi plan da yapmadım naparım hiç bilmiyorum... gecen yıl yemege cıktık o goturmustu bu yıl farklı bişeler olsa dicem ama havalarda malum, hediyeyle gecitircez gibi duruyo gerci ne alcagımı bile bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…