'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bizde ayrı yerlerdeyiz zaten canımcım ama o bu aralar işinden dolayı biraz stresli günlerde geçiriyo sevgililer günü bahanesiyle bi sürpriz yapayım diyorum ama ne alsam ki ? şöyle değişik birşey olan varmı aklında daha önce sizin yaptıgınız birşey varmı?

Merhaba kizlarrrr

Uzu n bi aradan sonraaa tekrar aranizdayim

hoş geldin fatoscummmm nasılsınnnn özledik valla

cok güzel olur ben de supriz yapabilmek isterdim fikri olan paylaşsın

Selam kızlar ben ilginç bir şey buldum forumda onu yapıyorum hatta az kaldı.

Sorularını ve cevaplarını kendi yazdığım bulmaca hazırlıyorum. Programı var gayet basit. Yapmak isteyenlere duyurulur!!!!

fatoşum dün gelmedin foruma bu akşam gel muhakak ben sana yazcam msj girdiğimde sende uygun olursan gelesin özledim yahu

hala pc alamadın demi özledim özledim senle sohbet etmeyi

kızlar bugünde 4 paydos edicez 5 30 da çıkmaya nasıl alışcam ben

Caglacim buralarda baya kotu kar yok ama ayaz var dikkat edin kendinize cnm

Giizemcim dun disari ciktim ama bgn evdeyim ipad aldim cnm pc topluyorum bakalim nisana ancak biter:)aksama msj at bana gelirim nete hmn :)

Giizemcim dun disari ciktim ama bgn evdeyim ipad aldim cnm pc topluyorum bakalim nisana ancak biter:)aksama msj at bana gelirim nete hmn :)

programı buldum canım indirdimde nasıl yapılacağını çözmeye çalışıyorum nasıl oluyo ki bu :) bide bunu bitirince nasıl vereceksin çıktısınımı alacaksın?

Canım Clue kısmına sorusunu answer kısmına cevabını yazıyorsun sonra next diyip diğer soru ve cevabı yazıyorsun. Make puzzle deyince bulmacayı oluşturuyor. Evet cnm çıktısını alıcam ama nasıl bişey yapsam hala kararsızım. Arkasına resim de eklenebiliyor.

iyi de ben bunun answer clue kısmınıda bulamadım ki ama yaaaa :)

sonucta ipade pc ama gelcen artık çeyzlernde paylascan senin fikirlerne ihtiyacım olucak bu ay arzu kaprolun istanbul nevresmni alablrm bide evimister kuponlarmı kullanabilrm fatoşum

Fikrne ihtiyacım var eve varınca msj atcam muhakak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…