- 25 Ocak 2012
- 829
- 458
- 333
benimki burda olmıcak malesef 14 subatta... gecen yılda yoktu 13 unde kutlamıstık bu yılda 12sinde kutlarız heralde :44: bi plan da yapmadım naparım hiç bilmiyorum... gecen yıl yemege cıktık o goturmustu bu yıl farklı bişeler olsa dicem ama havalarda malum, hediyeyle gecitircez gibi duruyo gerci ne alcagımı bile bilmiyorum
Merhaba kizlarrrr
Uzu n bi aradan sonraaa tekrar aranizdayim
bizde ayrı yerlerdeyiz zaten canımcım ama o bu aralar işinden dolayı biraz stresli günlerde geçiriyo sevgililer günü bahanesiyle bi sürpriz yapayım diyorum ama ne alsam ki ? şöyle değişik birşey olan varmı aklında daha önce sizin yaptıgınız birşey varmı?
hoş geldin fatoscummmm nasılsınnnn özledik valla
cok güzel olur ben de supriz yapabilmek isterdim fikri olan paylaşsın
hoş geldin fatoscummmm nasılsınnnn özledik valla
cok güzel olur ben de supriz yapabilmek isterdim fikri olan paylaşsın
Iyiyim caglacim sen nasilsin?
Gezdim geldim baya bi tatil yaptim:)
hmmm ilginç gibi geldi :) nerden buldun peki programı nerden bulabilirim nasıl yapabilirmmm :)
Programın adı crossword forge, google amcaya sor o sana hemen bulur
programı buldum canım indirdimde nasıl yapılacağını çözmeye çalışıyorum nasıl oluyo ki bu :) bide bunu bitirince nasıl vereceksin çıktısınımı alacaksın?
Canım Clue kısmına sorusunu answer kısmına cevabını yazıyorsun sonra next diyip diğer soru ve cevabı yazıyorsun. Make puzzle deyince bulmacayı oluşturuyor. Evet cnm çıktısını alıcam ama nasıl bişey yapsam hala kararsızım. Arkasına resim de eklenebiliyor.
iyi de ben bunun answer clue kısmınıda bulamadım ki ama yaaaa :)
Bak canım aşağıda resmini koyuyorum clues kısmında...
çok teşekkür ederim canım benim denemesinide yaptım şimdi çok hoş görünüyo gerçekten..
Caglacim buralarda baya kotu kar yok ama ayaz var dikkat edin kendinize cnm
Giizemcim dun disari ciktim ama bgn evdeyim ipad aldim cnm pc topluyorum bakalim nisana ancak biter:)aksama msj at bana gelirim nete hmn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?