kızlar günaydın herkese istanbulda kar var olmasına ama inanın cumartesinden beri elime kar almadım hiç mutlu değil yağmasındabn cumartesi pazar durdu yağmadı pazartesinden beri yağıyo ben evde olup manzara izlemeyi denize bakmayı isterdim ama yapamıyorum mutlu değilim enerjimi emdi kar sabah gittiğim yollardaki kar kalınlığı şok etti bide okullar tatil çocuklar gece kızaklarıyla laylon poşetlerle kayıyolar her zaman kullandığım yol buz pisti gibiydi çok zor valilik hiçbiryeri tatil etmiyor maksat istanbul kazandı desinler ama kazanmadık kaybettik, soğuktan donuyorum vapurlarda yıldım 3 günde şu şehirden soğudum trafiğe kalmadım ama istanbulda çalışmanının zorluklarını yaşıyorum 2 sene öncesine kadar kabataşta denize nazır ofisteyken herşey günlük güneşlikti genel müdürlüğe geçince daha çok yol katetmeye başladım ve artık yoruluyorum gerçekten çok hayıflandım ama buraya yazmam yine rahatlatttı beni
şirkete gelemeyen yolda mahsur kalıp 5 saatir soğuktan donan arkadaşlarım var çok kötü durumdayız ulaşamadılar şikete evlerinede ulşamadılar allah yollarda olan insan hayvan bütün canlılara yardımcı olsun içleri ısınsın inşallah
sonucta ipade pc ama gelcen artık çeyzlernde paylascan senin fikirlerne ihtiyacım olucak bu ay arzu kaprolun istanbul nevresmni alablrm bide evimister kuponlarmı kullanabilrm fatoşum
Fikrne ihtiyacım var eve varınca msj atcam muhakak
Paylasicam mutlaka cnm:) dediklerine bakiyorum suan cnm biraz daha arastorayim sen gelene kadar konusalimm cnm
Nevresim takimi col guzel gizemcim en alttaki hamam takindan aldim bende. :)onu begeniyrm bende birde tavalara baktim fiyatlarida. Uygun dolum olan vitamin ve minerallerinide kaybettirmiyms begendm bn cnm
canım cosmos modelin havlularını bile almak istiyorum en şirin bulduğum hamam seti bide girli bir hama seti vardı sen ondanda almışmıydın aldıklarını bir ara çeyiz topiğine koy merak ediyorum çok hemde, bu arada inekli sos tenceresini aldım habern varmı
eve geldiğimden beri slov playlistmi dinliyorum süper şarkılar var yaza arkadaş evlendiriyorum bir başak burcu olarak herşeyi planlı yapmalıyım şarkıları bile ben ayarlıcam önüne sunucam o karar vericek
Ne. Kadar guzel yaa herseyi ayarlaman organizasyon super olacak desene:)bnde biliyrm. O griliyi yuz havlusunu aldiim bnmdde hamam seti almam lazim aldiklarimida derleyim koyucam bu arada yaatak ortusu almam lazim mdoda grmstm inekli tencerelerden bnde o ara bi kac bisi aldim ordan
Nilimmm cok ozledim ya neler yaptin bakalim?
Icanım sen cosmos aldıysan birtane daha almana gerek varmı 1 adet hamam yeter yahu 2 tane var onda zaten başka misafir gelmez sizin 2 tarafın aileside ankarada ama
organizasyon iyi olcak beyaz eşya bile öğrendim alınırken neye dikkat edilir napılır ne edilir arada kendime bile model oluşturdum çağlaya ne gerek var 8000 tl lik derken benmde öyle tuttu hesaplamam ayyy para biriktirmem şart beyaz eşyaları bölüşcek 2 aile ilerde arkadaşımda öyle yaptı anlıcağın fatoşum çok şey öğrendim gereksiz harcamlarımı ksıtı arkadaşım o nişanlanınca para biriktirmeye başladı çok pişman herşeyi birana bırakmıştı ama annesi allahtan çoğu şeyi halleti kadın
nilim nerelerdesin gel artık
ay napıyım kuzum ya iş güç uraşıp duruorz bu indrm ömrümü yedi benm..bi sürü yeni ciciler aldm istediğim çeyizcikler askıda henüz belki bi kaç ay sonra alıcam onları da bakalmNe. Kadar guzel yaa herseyi ayarlaman organizasyon super olacak desene:)bnde biliyrm. O griliyi yuz havlusunu aldiim bnmdde hamam seti almam lazim aldiklarimida derleyim koyucam bu arada yaatak ortusu almam lazim mdoda grmstm inekli tencerelerden bnde o ara bi kac bisi aldim ordan
Kendımı 2013 gelını zannedıyodum bende,ne kadar saf mısım,yaklasık 1 ay once evlenme teklıfı aldım,konu bıle actım sevıncımden,ama sımdı hersey bıttı,3 gun once ayrıldık,bırseyı cok ıstememek gerekıyor herhalde,bılmıyorum kı.
ay napıyım kuzum ya iş güç uraşıp duruorz bu indrm ömrümü yedi benm..bi sürü yeni ciciler aldm istediğim çeyizcikler askıda henüz belki bi kaç ay sonra alıcam onları da bakalmNe. Kadar guzel yaa herseyi ayarlaman organizasyon super olacak desene:)bnde biliyrm. O griliyi yuz havlusunu aldiim bnmdde hamam seti almam lazim aldiklarimida derleyim koyucam bu arada yaatak ortusu almam lazim mdoda grmstm inekli tencerelerden bnde o ara bi kac bisi aldim ordan
Kendımı 2013 gelını zannedıyodum bende,ne kadar saf mısım,yaklasık 1 ay once evlenme teklıfı aldım,konu bıle actım sevıncımden,ama sımdı hersey bıttı,3 gun once ayrıldık,bırseyı cok ıstememek gerekıyor herhalde,bılmıyorum kı.
ay napıyım kuzum ya iş güç uraşıp duruorz bu indrm ömrümü yedi benm..bi sürü yeni ciciler aldm istediğim çeyizcikler askıda henüz belki bi kaç ay sonra alıcam onları da bakalm
çok üzüldm cnm hemen ümitsizliğe kapılmasan..evlenme teklifi boyutuna gelmiş bi ilişki o kdr kolay bitmez bence:26:
Cok uzuldum cnm adina belk gecici bi surectir bu herseyi bi anda bitemez.dedigin gibi insan en cok istedigiyle sinanirmis sabretmelisin ?
I
2tarafinda kuzeni bol kardeslerimiz var bide btn arkadaslarimiz sehir disinda.2.si sart bize yani cnm bide nevresimi cok begendim cnm fiyati ne?tavalari napicaksin cnm alacakmisin beyaz esyalar pahali ya arastirma icindeyiz biz daha:)
yok canım malesef bıttı,severek ayrılmak cok zormus hemde cok zor..sevıyoruz ama olmuyo ıste,onun aılesel problemlerı var,cozulmuyor bır turlu,abısı hıcbır sorumluluk almıyor uzerıne,yanı cok karısık ve bızı cok etkılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?