'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kuzuummmm dün bana msj atmıstn cvp veremedm tam mağazaya giriodm daha az önce otobüste dönerken gördm tekrar cvpda veremedm dedm..hava çok feci kızlarrr sabah yarm saat geç kaldm trafiğe yakalandm tam 1 saat kçekmecedeydkkk((
hepinizi özledm yarn tatilm neyseki..su karlar bi erisinn ilk fırsatta adadayım gizoşmmmm hazırla kendini ben geliormmmmmmmmmmmmm

Paylasicam mutlaka cnm:) dediklerine bakiyorum suan cnm biraz daha arastorayim sen gelene kadar konusalimm cnm

Paylasicam mutlaka cnm:) dediklerine bakiyorum suan cnm biraz daha arastorayim sen gelene kadar konusalimm cnm

kuzum nasılsn ya görüşemiorz hiçç...kızlara bornozumu sorcaktm ama fiyatı düşmüş sanmıstm ama aslında zam yapmıslar ilk fiyatı yanlış hatrlamısım(
uff üzüldm bak smdi

Eklentiler

• $gloksinya.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
nilim sen o paylaştığın bornozmu almaya karar verdin

kızlar orkideden haberi olan varmı merak ettim

fatoşum şu arzu kaprolun istanbul serisini paylaşıyorum onu alcam vede birkaç hamam seti koyuyorum onlardan biri olcak sende gör bu arada hamam seti seçmeme yardım kızlar

Nevresim takimi col guzel gizemcim en alttaki hamam takindan aldim bende. :)onu begeniyrm bende birde tavalara baktim fiyatlarida. Uygun dolum olan vitamin ve minerallerinide kaybettirmiyms begendm bn cnm

kızlar size hayatımın şarkısını paylaşıyorum kısmet olursa dans müziğim olucak aranjörü oldum bu parçanının resmen kaç senedir manyak gibi dinliyorum ne zaman sıkılsam dinlerim sözleri o sözleri türkçesi yokmu böyle bir yabancı şarkısı dinlemedim hiç harika sözleri var tam düğün parçası

[video=youtube;a-Lp2uC_1lg]http://www.youtube.com/watch?v=a-Lp2uC_1lg&feature=related[/video]

Nevresim takimi col guzel gizemcim en alttaki hamam takindan aldim bende. :)onu begeniyrm bende birde tavalara baktim fiyatlarida. Uygun dolum olan vitamin ve minerallerinide kaybettirmiyms begendm bn cnm

canım cosmos modelin havlularını bile almak istiyorum en şirin bulduğum hamam seti bide girli bir hama seti vardı sen ondanda almışmıydın aldıklarını bir ara çeyiz topiğine koy merak ediyorum çok hemde, bu arada inekli sos tenceresini aldım habern varmı

eve geldiğimden beri slov playlistmi dinliyorum süper şarkılar var yaza arkadaş evlendiriyorum bir başak burcu olarak herşeyi planlı yapmalıyım şarkıları bile ben ayarlıcam önüne sunucam o karar vericek

Ne. Kadar guzel yaa herseyi ayarlaman organizasyon super olacak desene:)bnde biliyrm. O griliyi yuz havlusunu aldiim bnmdde hamam seti almam lazim aldiklarimida derleyim koyucam bu arada yaatak ortusu almam lazim mdoda grmstm inekli tencerelerden bnde o ara bi kac bisi aldim ordan

Nilimmm cok ozledim ya neler yaptin bakalim?

canım sen cosmos aldıysan birtane daha almana gerek varmı 1 adet hamam yeter yahu 2 tane var onda zaten başka misafir gelmez sizin 2 tarafın aileside ankarada ama

organizasyon iyi olcak beyaz eşya bile öğrendim alınırken neye dikkat edilir napılır ne edilir arada kendime bile model oluşturdum çağlaya ne gerek var 8000 tl lik derken benmde öyle tuttu hesaplamam ayyy para biriktirmem şart beyaz eşyaları bölüşcek 2 aile ilerde arkadaşımda öyle yaptı anlıcağın fatoşum çok şey öğrendim gereksiz harcamlarımı ksıtı arkadaşım o nişanlanınca para biriktirmeye başladı çok pişman herşeyi birana bırakmıştı ama annesi allahtan çoğu şeyi halleti kadın

nilim nerelerdesin gel artık

I

2tarafinda kuzeni bol kardeslerimiz var bide btn arkadaslarimiz sehir disinda.2.si sart bize yani cnm bide nevresimi cok begendim cnm fiyati ne?tavalari napicaksin cnm alacakmisin beyaz esyalar pahali ya arastirma icindeyiz biz daha:)

Kendımı 2013 gelını zannedıyodum bende,ne kadar saf mısım,yaklasık 1 ay once evlenme teklıfı aldım,konu bıle actım sevıncımden,ama sımdı hersey bıttı,3 gun once ayrıldık,bırseyı cok ıstememek gerekıyor herhalde,bılmıyorum kı.

msjını gördm hemen geldm gizoşmm bizimkilerle kartopu savaşı yapıodk:d
napıosunuz bakalm topikte..ben gösterdiğin havlulardan ince dallı dallı olanı beğendmmm
hepsi çok gzel ama ist takımına söz yok zaten:)

ay napıyım kuzum ya iş güç uraşıp duruorz bu indrm ömrümü yedi benm..bi sürü yeni ciciler aldm istediğim çeyizcikler askıda henüz belki bi kaç ay sonra alıcam onları da bakalm

çok üzüldm cnm hemen ümitsizliğe kapılmasan..evlenme teklifi boyutuna gelmiş bi ilişki o kdr kolay bitmez bence:26:

ay napıyım kuzum ya iş güç uraşıp duruorz bu indrm ömrümü yedi benm..bi sürü yeni ciciler aldm istediğim çeyizcikler askıda henüz belki bi kaç ay sonra alıcam onları da bakalm

çok üzüldm cnm hemen ümitsizliğe kapılmasan..evlenme teklifi boyutuna gelmiş bi ilişki o kdr kolay bitmez bence:26:

Cok uzuldum cnm adina belk gecici bi surectir bu herseyi bi anda bitemez.dedigin gibi insan en cok istedigiyle sinanirmis sabretmelisin ?

bende geldım kızlaar delı gıbı kartopuuuu oynaadıııkk yaa cok egleeenndımmm yuzlercede foto cekındık artık karlar eriyebilir herkes iyi mi bakalım? yarın daha fena olcakmıs hava vee mtrbusler sanırım calısmıcakkmıs :S

yok canım malesef bıttı,severek ayrılmak cok zormus hemde cok zor..sevıyoruz ama olmuyo ıste,onun aılesel problemlerı var,cozulmuyor bır turlu,abısı hıcbır sorumluluk almıyor uzerıne,yanı cok karısık ve bızı cok etkılıyor.

I

2tarafinda kuzeni bol kardeslerimiz var bide btn arkadaslarimiz sehir disinda.2.si sart bize yani cnm bide nevresimi cok begendim cnm fiyati ne?tavalari napicaksin cnm alacakmisin beyaz esyalar pahali ya arastirma icindeyiz biz daha:)

nevresim linens canım arzu kaprol tasarımı 345 ten 163 düştü ben alcam yarın akşam bugün kartımı ödeyemedim çok hoşuma gidiyor bir ömür boyu yastığıda var biz espirisni kendi aramızda yapaken yastıkta öyle olucak

canım şöyle demir döküm tavfa sürel almak istiyorum şu ikisini 2 kupon kullanıp alsam korkmazlarıda başka zamanmı alsam diyorum

korkmazınkilerde bunlar bu kırmızılar döküm tencere bunların içi beyazmı bilmiyorum nilim fatoşum gördüğünzde kapaklarını kaldırımısınız içi siyah olmalı demir dediğinin resimlerden birinde beyaz gördüm ama model değişik olabilirmi

nilim orada kar hala yağıyormu ben oynamıyorum küstüm kara üşüyorum yoruluyorum olumsuz etkiledi hevesim kaçtı valla kara karşı nilim kendini ödüllndirdin yine döncen çeyize aslında bende pier cardindekileri beğendim ama taç cosmosa ilk gördüğüm andan beri takıldım kaldım bana yardım et tava tencere konusunda nilim bu arada korkmazın o pilav tencereside çok güzel seramik bayıldım onada tavalarla uyum içinde olur

janx canım bu olan herkesin başına gelebilir bence gerisin geriye döncek üzülme diyemem biliyorum ki çok üzgünsün hayallerin kırıldı kalbine yumru geldi yutkunman zor herşeilde zor birşeyler ama bunlarıda aşıp tekrar mutlu olabilirsin canım

ailesel problemler zmanla belki aşılırdı cnm yaa..ikinizin arasında olan sorunlar belki çözülemez ama birbirinizi çok seviosanız böyle bitemezki..ben aşka çok inanırım umarm böyle olmaz sende mutlu umutlu olursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…