nevresim linens canım arzu kaprol tasarımı 345 ten 163 düştü ben alcam yarın akşam bugün kartımı ödeyemedim çok hoşuma gidiyor bir ömür boyu yastığıda var biz espirisni kendi aramızda yapaken yastıkta öyle olucak
canım şöyle demir döküm tavfa sürel almak istiyorum şu ikisini 2 kupon kullanıp alsam korkmazlarıda başka zamanmı alsam diyorum Eki Görüntüle 337852 Eki Görüntüle 337853
korkmazınkilerde bunlar bu kırmızılar döküm tencere bunların içi beyazmı bilmiyorum nilim fatoşum gördüğünzde kapaklarını kaldırımısınız içi siyah olmalı demir dediğinin resimlerden birinde beyaz gördüm ama model değişik olabilirmi
Eki Görüntüle 337855 Eki Görüntüle 337856 Eki Görüntüle 337857 Eki Görüntüle 337858 Eki Görüntüle 337859
nilim orada kar hala yağıyormu ben oynamıyorum küstüm kara üşüyorum yoruluyorum olumsuz etkiledi hevesim kaçtı valla kara karşınilim kendini ödüllndirdin yine döncen çeyize aslında bende pier cardindekileri beğendim ama taç cosmosa ilk gördüğüm andan beri takıldım kaldım bana yardım et tava tencere konusunda nilim bu arada korkmazın o pilav tencereside çok güzel seramik bayıldım onada tavalarla uyum içinde olur
janx canım bu olan herkesin başına gelebilir bence gerisin geriye döncek üzülme diyemem biliyorum ki çok üzgünsün hayallerin kırıldı kalbine yumru geldi yutkunman zor herşeilde zor birşeyler ama bunlarıda aşıp tekrar mutlu olabilirsin canım
ailesel problemler zmanla belki aşılırdı cnm yaa..ikinizin arasında olan sorunlar belki çözülemez ama birbirinizi çok seviosanız böyle bitemezki..ben aşka çok inanırım umarm böyle olmaz sende mutlu umutlu olursun..
Cnm tavalar guzel kalitelid dokumude bi forumda sorsaydin kullanan varmi memnunlarmi ?nevresimi cok begendim bnd kacirma onu bzm evdeki dokm tchibo dan ondanda cok memnunuz ama. Tencere bizimkisi
bızım aramızda en ufak bır sorun bıle yoktu ki,ne bır sevgı eksıklıgı,ne bır saygısızlık,ama bunların yetmıyecegını gormek cok uzucu.keske sorun bızde olsaydı,o zaman bu kadar uzulmezdım,7 senedır yasadıgımız hersey ucup gıttı ıste,2004ten berı bırlıkteydık bız,1 gun bıle ayrılmamıstık bu sure ıcınde.smdı bunları yasamak cok zor
bızım aramızda en ufak bır sorun bıle yoktu ki,ne bır sevgı eksıklıgı,ne bır saygısızlık,ama bunların yetmıyecegını gormek cok uzucu.keske sorun bızde olsaydı,o zaman bu kadar uzulmezdım,7 senedır yasadıgımız hersey ucup gıttı ıste,2004ten berı bırlıkteydık bız,1 gun bıle ayrılmamıstık bu sure ıcınde.smdı bunları yasamak cok zor
nilim ve fatoşum çok teşekkürler korkmazlar kaliteli gördüm dökümlerini görmedim ama onlarıda görmek isterim süreli konu açıp araştırabilirim
bu arada fatoşum cosmos hamam setine ne kadar verdin sen heryerde 99 tl bir sitede giyatı 73 tl ama korkuyorum ordanda avatajdeposu.com hiç alışveriş yapmadım nasıldır acaba
canım 7 sene geçen zaman olmuş sen unutamadıysan karşındaki hiç unutmaz düşer peşine emin ol kıyamaz sevginize bana öyle geliyor bir kavga bir saygısızlık bir aldatma olmadığı sürece çiftler biribilerini affederler gurur dinlemeden dua edicem senin için kalbin feraha çıkar canım
nilim ve fatoşum çok teşekkürler korkmazlar kaliteli gördüm dökümlerini görmedim ama onlarıda görmek isterim süreli konu açıp araştırabilirim
bu arada fatoşum cosmos hamam setine ne kadar verdin sen heryerde 99 tl bir sitede giyatı 73 tl ama korkuyorum ordanda avatajdeposu.com hiç alışveriş yapmadım nasıldır acaba
canım 7 sene geçen zaman olmuş sen unutamadıysan karşındaki hiç unutmaz düşer peşine emin ol kıyamaz sevginize bana öyle geliyor bir kavga bir saygısızlık bir aldatma olmadığı sürece çiftler biribilerini affederler gurur dinlemeden dua edicem senin için kalbin feraha çıkar canım
En nefret ettigim sey aranizda bisey yok diger nedenlerdn ayripmak bi hic yuzunden 7sene bitmis ama bi sans daha verseniz birbirinize onemli olan ztn sizin anlasmanz
günaydın :)) kılzaarrrr
naber hayatcmmmm :)
canım cosmos modelin havlularını bile almak istiyorum en şirin bulduğum hamam seti bide girli bir hama seti vardı sen ondanda almışmıydın aldıklarını bir ara çeyiz topiğine koy merak ediyorum çok hemde, bu arada inekli sos tenceresini aldım habern varmı
eve geldiğimden beri slov playlistmi dinliyorum süper şarkılar var yaza arkadaş evlendiriyorum bir başak burcu olarak herşeyi planlı yapmalıyım şarkıları bile ben ayarlıcam önüne sunucam o karar vericek
iyilik canım bi diğer topik bi burası dolaşıyorum.. sen nasılsın :))
Canım paylaştığın şarkı çok güzelmiş. Ben pek yabancı şarkı dinlemiyorum ama dinlemek istiyorum. Şu playlisti benle de paylaşır mısın???
Günaydın kızlarrrr :)))
Canım paylaştığın şarkı çok güzelmiş. Ben pek yabancı şarkı dinlemiyorum ama dinlemek istiyorum. Şu playlisti benle de paylaşır mısın???
Günaydın kızlarrrr :)))
Hellööööööööööööööööööööö:103::124::76::78::124:
Günaydınn kurabişimmm, hayırdır durgunluk var sende sankiiigünaydın herkeslere
canım tabikide listemdekielri mail atarım olmadı sana bir toplayaym güzelce
galiba aşık oldu derken hemen ayrıntıları istiyorum
Günaydınn kurabişimmm, hayırdır durgunluk var sende sankiii
Üniversitedennn arkadasım vardı Tolga... Onunla konusuoduk 1 haftadır falan Gizoşumm, sonraa birden bire o da ben de ne oldugunu anlamadann bişiler oldu, onunla konusurken kendimi iyi hissediorumm ve mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?