'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

minnaaam hoşgeldin seni de çok özledmmm sarı kelebekkk
gizoşm bende alıcam o korkmazn natura serisini o yüzden artk seramik tava araştırması yapmıorm artk gördüklerimn içinde en uygunu ve en güzeli bunlardı..sadece benm evimisterden aldığım ev için tartı bi türlü ulaşmadı bana kargo gelmiş üst komşuya kağıt bırakmıs bizim daire sanp o da çok geç getirdi kargoyu aradm 3 gün geçtiği için tekrar geri göndermişler smdi yeniden sevk edicekler ordan alışveriş yapınca bana bi peşine düşmek gerekio malesef:s

Cnm tavalar guzel kalitelid dokumude bi forumda sorsaydin kullanan varmi memnunlarmi ?nevresimi cok begendim bnd kacirma onu bzm evdeki dokm tchibo dan ondanda cok memnunuz ama. Tencere bizimkisi

bızım aramızda en ufak bır sorun bıle yoktu ki,ne bır sevgı eksıklıgı,ne bır saygısızlık,ama bunların yetmıyecegını gormek cok uzucu.keske sorun bızde olsaydı,o zaman bu kadar uzulmezdım,7 senedır yasadıgımız hersey ucup gıttı ıste,2004ten berı bırlıkteydık bız,1 gun bıle ayrılmamıstık bu sure ıcınde.smdı bunları yasamak cok zor

Cnm tavalar guzel kalitelid dokumude bi forumda sorsaydin kullanan varmi memnunlarmi ?nevresimi cok begendim bnd kacirma onu bzm evdeki dokm tchibo dan ondanda cok memnunuz ama. Tencere bizimkisi

nilim ve fatoşum çok teşekkürler korkmazlar kaliteli gördüm dökümlerini görmedim ama onlarıda görmek isterim süreli konu açıp araştırabilirim

bu arada fatoşum cosmos hamam setine ne kadar verdin sen heryerde 99 tl bir sitede giyatı 73 tl ama korkuyorum ordanda avatajdeposu.com hiç alışveriş yapmadım nasıldır acaba

canım 7 sene geçen zaman olmuş sen unutamadıysan karşındaki hiç unutmaz düşer peşine emin ol kıyamaz sevginize bana öyle geliyor bir kavga bir saygısızlık bir aldatma olmadığı sürece çiftler biribilerini affederler gurur dinlemeden dua edicem senin için kalbin feraha çıkar canım

En nefret ettigim sey aranizda bisey yok diger nedenlerdn ayripmak bi hic yuzunden 7sene bitmis ama bi sans daha verseniz birbirinize onemli olan ztn sizin anlasmanz

100 tl ye aldim 10 taksit le cnm ceyiz magazasindan bnde hic alisveris yapmadim magazadan al sende cnm bii sorun falan cikarda ugrasma bide onunla

En nefret ettigim sey aranizda bisey yok diger nedenlerdn ayripmak bi hic yuzunden 7sene bitmis ama bi sans daha verseniz birbirinize onemli olan ztn sizin anlasmanz

ayrılmamak ıcın elımızden gelenı yaptık ama olmadı ıste,bu sartlarda devam etseydık onun aıle sorunları ıcınde bız cok ezılecektık,o kadar sorun var kı,olan bıze oldu ıste.bazı seyler acıklanamıyor,burda yazsam roman olur.

Canım paylaştığın şarkı çok güzelmiş. Ben pek yabancı şarkı dinlemiyorum ama dinlemek istiyorum. Şu playlisti benle de paylaşır mısın???

Günaydın kızlarrrr :)))

Canım paylaştığın şarkı çok güzelmiş. Ben pek yabancı şarkı dinlemiyorum ama dinlemek istiyorum. Şu playlisti benle de paylaşır mısın???

Günaydın kızlarrrr :)))

canım tabikide listemdekielri mail atarım olmadı sana bir toplayaym güzelce

Hellööööööööööööööööööööö:103::124::76::78::124:

galiba aşık oldu derken hemen ayrıntıları istiyorum

çağlacım günaydın canım

günaydın herkeslere
Günaydınn kurabişimmm, hayırdır durgunluk var sende sankiii
canım tabikide listemdekielri mail atarım olmadı sana bir toplayaym güzelce

galiba aşık oldu derken hemen ayrıntıları istiyorum

Üniversitedennn arkadasım vardı Tolga... Onunla konusuoduk 1 haftadır falan Gizoşumm, sonraa birden bire o da ben de ne oldugunu anlamadann bişiler oldu, onunla konusurken kendimi iyi hissediorumm ve mutluyum

canım çok güzel bişi bu kendine şans vermen ben bunu hiç yapamıyorum biliyonmu pelininm ne üzülüyom ne bunu yapıyom ot oluyorum bildiğin senin adına çok sevindim biz 2 ay ayrı kaldığımızda face açmıştım ama yine kendime şans tanımadım sebebi aramıza başka birinin girmemesi bile olabilir ama inan olması gereken bu senin için seni haketmeyen birini bekliceğne hakedeceiğini düşüdüğün insana şans verebilirsin çok iyi şeyler geçiyor içimden canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…