'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bebeğimmm çok teşekkür ederimm
Olmaz diodumm imkansız diodumm ve bi sabah uyandım dedim ki "bana bunları yapan, benimleyken beni unutup başka insanların hayaliyle yaşayan birisini neden düşüneceğim ki?".. Belki erkendi ama artık eski hüznüm yok, şuan Tolga bana gerçek anlamda değer veriyor biraz fazla kıskanç ama baş etmeye çalışcam
Bence o bu şansı haketti, bence bende bu şansı hakettim... Umarım BİZ BİRBİRİMİZİN ŞANSIYIZ'dır

4 haftadır gizli çağrı alıyorum yaaa şimdi yine geldi 20 sn açık tuttuum teli konuşmadı çıt bile yok.. tırsıyorum eski sevgilim mi başka birimi acaba ??

canım vallla sana acı yaşatan birini düşünerek her sabah uyanmak ve günlerni acıyla geçirmekten şu yaşıcağın şey kat kat daha iyidir en azından onda yaptığın hataları yapmıcaksın kıskanç erkek iyidir kendi kıskanç olduğu için kötü davranışlar sergilemez hep sahiplenir canım

hayatcım telefonu gizli çağrıya kapat canım benim bence öyle yap neden yapıyor bunu yapan adam gibi arasın kimse ya sin,rm bozuldu şimdi

Son düzenleme:
4 haftadır gizli çağrı alıyorum yaaa şimdi yine geldi 20 sn açık tuttuum teli konuşmadı çıt bile yok.. tırsıyorum eski sevgilim mi başka birimi acaba ??

Ortakk geçen facebookta okumuştumm bak sana da yazıyım

"Gizli numara diye birşey yoktur sadece sesini duymak isteyen eski sevgili vardır..."

adına cok sevindim balım... inşallah bu sefer çok ama çok mutlu olursun, hakediyorsun

bilmem biraz öyle galiba canım dün akşamdan beri biraz keyfim kaçık, ama senin bu guzel haberini gorunce cok mutlu oldummm

gizoşumm nasılsın canımmmm

Ona en başta dedim ki "Sadece sana güvenmek istiyorum..."
Belki onun da benim de yaramız aynı... Belki o da aldatıldı... Bilmiorum gizoşumm.. Çok kıskançsın dediğimde de "sadece fazla sahipleniorum" demişti bana
Ama o Gebze'deee Onun da etkisi büyük kıskançlık rolunde, yani mesafe...

İnşallahh kurabiyemm artık mutlu olmak istiorumm tüm acılarımı unutayımm, yalansız şeyler yaşayayım istiyorumm
Neden bitanemm hayırdır anlatmak ister misinn?
Senii mutluu ettiysemm ne mutlu banaaa Çağlammmm

merak etme pelinimm insan nasıl enerji yayarsa eninde sonunda o enerjide birini cekiyor kendine... enerjine uymayanlar bir şekilde postalanıyor zaten hayatından.. o yuzden derler işte kalbinin güzelliği korudu diye... sen bu enerjiyle mutlu olamıcaksın da kim olacak ki

balım belli birşey yok aslında sadece kendimi sebepsiz yere mutsuz hissediyorum işte ben de dünden beri bi dokunsalar da aglasam modundayım, kendimden memnun değilim bu ara

canım iyim balım sen nasılsın ne oldu anlatmak istermisin canım

çağlacım ve kızlar 2238 sayfada çeyizime alcakları paylaştım bana yardım edermisiniz hamam setleri nasıl bide linens istanbul serisi nevresimi paylaştım üstü süslü biraz arkadaşlarım bu mahfolur gizem dediler kafam karışık

sebepsiz bir hüzün gizoşumm bakıcam birazdann merak ettimm

ya kızlar size birşey sorucam, hani yeni yılın ilk ayı bazı işyerleri ikramiye gibi birşeyler verebiliyor zamma ek olarak, o ikramiyeler illa bir maaş kadar mı olur yoksa ne bilim 50-100-150 gibi ufak hediye tarzı rakamlarda olabilir mi?

biri beni aydınlatsın, arkadasım sordu bana da ama hiç bir bilgim yok aydınlatamadım kızı

canım tabikide listemdekielri mail atarım olmadı sana bir toplayaym güzelce

galiba aşık oldu derken hemen ayrıntıları istiyorum

çağlacım günaydın canım

Tamam cnm toparla sen, ben kendime excel de arşiv liste oluşturuyorum da 800 şarkı var şu anda ama yabancı müzik konusunda eksiklerim var. Paylaşırsan çok sevinirim

Canım bence nevresim çok güzel bende kayıtlarıma aldım ama yıkadıkça üstündekiler düşer mi acaba diye düşünüyorum. hamam seti taçın ki güzel pierre cardinlerde de ikinci olan bence canım..

Bu arada kızlar sehirfırsatında,

[h=3]Elektronik, Giyim, Dekorasyon, Kozmetik! Yeniçarşım.com'dan Yapacağınız Tüm Alışverişlerde 40 TL Yerine Geçen Groupon'unuz 5 TL![/h]
İlgilenenlere duyurulur !!!

KIZLAR BUGÜN BİZİM 900.CÜ GÜNÜMÜZ BİTİYOR YAF Allah'ım bize sağlıklı mutlu nice beraber 900 günler gösterir inş.saygıyla sevgiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…