canım çok güzel bişi bu kendine şans vermen ben bunu hiç yapamıyorum biliyonmu pelininm ne üzülüyom ne bunu yapıyom ot oluyorum bildiğin senin adına çok sevindim biz 2 ay ayrı kaldığımızda face açmıştım ama yine kendime şans tanımadım sebebi aramıza başka birinin girmemesi bile olabilir ama inan olması gereken bu senin için seni haketmeyen birini bekliceğne hakedeceiğini düşüdüğün insana şans verebilirsin çok iyi şeyler geçiyor içimden canım
Bebeğimmm çok teşekkür ederimm
Olmaz diodumm imkansız diodumm ve bi sabah uyandım dedim ki "bana bunları yapan, benimleyken beni unutup başka insanların hayaliyle yaşayan birisini neden düşüneceğim ki?".. Belki erkendi ama artık eski hüznüm yok, şuan Tolga bana gerçek anlamda değer veriyor biraz fazla kıskanç ama baş etmeye çalışcam
Bence o bu şansı haketti, bence bende bu şansı hakettim... Umarım BİZ BİRBİRİMİZİN ŞANSIYIZ'dır
4 haftadır gizli çağrı alıyorum yaaa şimdi yine geldi 20 sn açık tuttuum teli konuşmadı çıt bile yok.. tırsıyorum eski sevgilim mi başka birimi acaba ??
Günaydınn kurabişimmm, hayırdır durgunluk var sende sankiii
Üniversitedennn arkadasım vardı Tolga... Onunla konusuoduk 1 haftadır falan Gizoşumm, sonraa birden bire o da ben de ne oldugunu anlamadann bişiler oldu, onunla konusurken kendimi iyi hissediorumm ve mutluyum
canım vallla sana acı yaşatan birini düşünerek her sabah uyanmak ve günlerni acıyla geçirmekten şu yaşıcağın şey kat kat daha iyidir en azından onda yaptığın hataları yapmıcaksın kıskanç erkek iyidir kendi kıskanç olduğu için kötü davranışlar sergilemez hep sahiplenir canım
adına cok sevindim balım... inşallah bu sefer çok ama çok mutlu olursun, hakediyorsun
bilmem biraz öyle galiba canım dün akşamdan beri biraz keyfim kaçık, ama senin bu guzel haberini gorunce cok mutlu oldummm
gizoşumm nasılsın canımmmm
İnşallahh kurabiyemm artık mutlu olmak istiorumm tüm acılarımı unutayımm, yalansız şeyler yaşayayım istiyorumm
Neden bitanemm hayırdır anlatmak ister misinn?
Senii mutluu ettiysemm ne mutlu banaaa Çağlammmm
Ortakk geçen facebookta okumuştumm bak sana da yazıyım
"Gizli numara diye birşey yoktur sadece sesini duymak isteyen eski sevgili vardır..."
adına cok sevindim balım... inşallah bu sefer çok ama çok mutlu olursun, hakediyorsun
bilmem biraz öyle galiba canım dün akşamdan beri biraz keyfim kaçık, ama senin bu guzel haberini gorunce cok mutlu oldummm
gizoşumm nasılsın canımmmm
canım iyim balım sen nasılsın ne oldu anlatmak istermisin canım
çağlacım ve kızlar 2238 sayfada çeyizime alcakları paylaştım bana yardım edermisiniz hamam setleri nasıl bide linens istanbul serisi nevresimi paylaştım üstü süslü biraz arkadaşlarım bu mahfolur gizem dediler kafam karışık
canım tabikide listemdekielri mail atarım olmadı sana bir toplayaym güzelce
galiba aşık oldu derken hemen ayrıntıları istiyorum
çağlacım günaydın canım
canım iyim balım sen nasılsın ne oldu anlatmak istermisin canım
çağlacım ve kızlar 2238 sayfada çeyizime alcakları paylaştım bana yardım edermisiniz hamam setleri nasıl bide linens istanbul serisi nevresimi paylaştım üstü süslü biraz arkadaşlarım bu mahfolur gizem dediler kafam karışık
beeennn geldiiim kiiiiiiiiiiinasısınızz kızçeleriiimmm
Ben buradayım hoşgeldin cnm ben iyiyim ya sennnn ???
hoşşbuldumm canımmmmdun kartopu oynarken bıraz usuttum galba bogazlarım falan kaşınmayaa başladıı
KIZLAR BUGÜN BİZİM 900.CÜ GÜNÜMÜZ BİTİYOR YAF Allah'ım bize sağlıklı mutlu nice beraber 900 günler gösterir inş.saygıyla sevgiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?