cookiem başka topiğe gitmeyelim, burda başladık burda kalalım. bu başka birine devredilemez mi acaba?
ben 341.dönem sevdiği asker olanların topiğine de takılıyorum arada, orda da konu sahibi ortalıkta yok, takvimi orta sayfalarda bi yere yapmışlardı.
belki o zamana cıkar gelir daha cok zaman var yaa olmadı bizde biyerden baslatırız o zaman :)
tarihin ramazana denk gelmesi konusu bizdede var..
ben ramazandan hemen once gelin olmak istemiorum..
agostos-eylul olabilir
ramazandan sonrada iki bayram arası olurmus falan.. gec olmasını istemedigi için bahaneler uretio beyfendi
anlamıorum bu cocugu ben ne acelesi var.. hersey daha rahat geniş geniş olsun istedigim gibi olsun istemezmi insan ya.. bikere evleniosun sonucta
adam evlensinde yere bi dosek atıp da yatacak bide nikah yapacak tamam yani o derece
belki o zamana cıkar gelir daha cok zaman var yaa olmadı bizde biyerden baslatırız o zaman :)
tarihin ramazana denk gelmesi konusu bizdede var..
ben ramazandan hemen once gelin olmak istemiorum..
agostos-eylul olabilir
ramazandan sonrada iki bayram arası olurmus falan.. gec olmasını istemedigi için bahaneler uretio beyfendi
anlamıorum bu cocugu ben ne acelesi var.. hersey daha rahat geniş geniş olsun istedigim gibi olsun istemezmi insan ya.. bikere evleniosun sonucta
adam evlensinde yere bi dosek atıp da yatacak bide nikah yapacak tamam yani o derece
aynen yaaaaa:)))) bi baza alak yeter dıyoooo manyadı iyice, askerlikte tuz biber oldu haa
ben heyecanlı degilim kızlar yaa
neden bilmiyorum arada bazen heyecanlanıyo gibi oluyorum ama sonra geciyo.. sanki baska biri sozlencekmiş gibi o gun pek aklıma bile glmio sadece yapılcaklar var işte aklımda, kıyafeti almadım, ona bakmam gerek sonra ona uygun sac makyaj dusuncem..
annemler arayıp herkese haber verdi bile ama nebilim bende mi bi tuhaflık var anlamadım.. gerci tanısma zamanı da boleydi.. 1 gun kala ve tanısma gunu heyecandan olmustum bayılcak gibi olmustum.. yumurta kapı psikolojisinde bi insanım galiba
bide bazen aklıma ( hala bile) vazmı gecsem dusunceleri geliyo.. acele mi ediyorum die.. ole karısıgım azcık :44:
telomerimm senin aklına takılan sey benimde takıldı.. konu sahibi yok donecege de benzemiyor... ne yapsak? durumu editore bildirip kendimiz baska bir konu mu acsak? yada takvimi tarihler belli olmaya baslayınca rastgle bi sayfadan biz baslatcaz
:44:
minnakım ben de uskudar belediyesinde evlenmek istiorum yada kadıkoy.. ama tarihi ne zaman alırız hiçbi fikrim yok o konuda anlasamıoruz zaten.. ben eylul diorum o en fazla haziran
23 nisan genelde yağışlı geçer. sonrasında sımsıcak güneş yüzünü gösterir. inşallah sizin tarihte de hava sımsıcak ap aydınlık olur canım. sanırım en erken şu anda (freckless hariç. o 2012 olabilir) sen gidicisin
bizim evleneceğimiz yıl ramazan 10 temmuza falan geliyo heralde. ben de ramazandan sonra olsun diyorum ama beklemekte zor artık
aynen yaaaaa:)))) bi baza alak yeter dıyoooo manyadı iyice, askerlikte tuz biber oldu haa
çok hoşsun ya, nikahı basacak yere döşek atıp yatıcak gibi
aslında ben de yıl dönümümüzde evlenmek isterdim. 8 mayıs.. ama zor gibi.
erkekler nedense bizim giibi ince dusunmuolar işte
ben sana kavusayım da ne olursa olsun
tamam ben kavusmak istiorum ama yangından mal kacırır gibi degil
kendi soluyo telomerim napıyımbize bi yatak iki tabak yeter diyo bosver ceyizi alıyım seni hemen diyo
bende zordur almak bizden kızı diyorum
canım belli olmaz mayıs da cok guzel bir ay evlilik icin aslında.. durumları toparlarsanız neden olmasın
minnakcımm olur neden olmasın.. illa nikahla dugunun arası aynı olcak diye bir sart yok ki
biz daha nikahla ikisi aynı gun aynı yerdemi yoksa nikah arkası sadece tanıdıklarla dugunmu hiçbirine karar vermedik
doğru.
tamam ramazandan önce hallediyorum bu işi
minnakcım ne oyuncusu memur icinmiilk defa duydum valla
telomercimm 1 sene oncesinden bile nikah yapanları biliorum ben.. ama tabi onlarınki mecburiydi.. benimkinin arkadasları yapıo mesela tayin durumu icin ... dugunu 1-2 sene sonra yapıolar falan..
benimkinin inadını kıramazsam bende ramazandan once evlenmiş olcam ama istemiorum yaaa... daha yeni evli olcam sahur-iftar zor olcak bnm için artı gelen misafirler.. yapamam ki ben :44:
amanınnnnn ne çok muhabbet dönmüş ben yokken.
ben de sevgilimin yanındaydım.
berabercene film izledik.
öyleee vakit geçirdik işte.
minnak kız tarihi 2012'ye mi aldınız bakim????
minnakcım cok degişik bir fikirmiş :)
sineray hosgeldin canım :) kararlar cok guzel hayırlı ugurlu olsun hakkınızda..
siz kesin tarih bile dusunmussunuz ne guzel yaa daireden tarih aldıgnız gunleride gorun inşallah
Selam kızlar ben geldim kaç gündür uykusuzum ama olsun değdi.
Bu bayram büyük kararlar aldık kendi adımıza. 2012 kpssye giricem 23.09.2012 tarihinde önlisans ve ortaöğretim için olana.Benimkindende onay aldım sanırım daha iyi olucak bir süre böyle. 2013 ağustos kesin düğün tarihimiz bu arada. Para biriktirmemizde hızlı adımlar atıyoruz ki çabucak olsun herşey. Seneye yaza veya 2013 kışı isteme söz nişan bir arada olucak. Ne var ne yok kızlar nasıl geçti bayram..
minnakcım cok degişik bir fikirmiş :)
sineray hosgeldin canım :) kararlar cok guzel hayırlı ugurlu olsun hakkınızda..
siz kesin tarih bile dusunmussunuz ne guzel yaa daireden tarih aldıgnız gunleride gorun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?