'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

cookiem başka topiğe gitmeyelim, burda başladık burda kalalım. bu başka birine devredilemez mi acaba?
ben 341.dönem sevdiği asker olanların topiğine de takılıyorum arada, orda da konu sahibi ortalıkta yok, takvimi orta sayfalarda bi yere yapmışlardı.

nee noluyooo başka yere mi taşınıyo topicc?????? evet 341. dönem topiğinin sahibi yok ortadaaa, ama önemli değil biz demirbaşlar ordayız:)

belki o zamana cıkar gelir daha cok zaman var yaa olmadı bizde biyerden baslatırız o zaman :)

tarihin ramazana denk gelmesi konusu bizdede var..
ben ramazandan hemen once gelin olmak istemiorum..
agostos-eylul olabilir
ramazandan sonrada iki bayram arası olurmus falan.. gec olmasını istemedigi için bahaneler uretio beyfendi

anlamıorum bu cocugu ben ne acelesi var.. hersey daha rahat geniş geniş olsun istedigim gibi olsun istemezmi insan ya.. bikere evleniosun sonucta

adam evlensinde yere bi dosek atıp da yatacak bide nikah yapacak tamam yani o derece

aynen yaaaaa:)))) bi baza alak yeter dıyoooo manyadı iyice, askerlikte tuz biber oldu haa

çok hoşsun ya, nikahı basacak yere döşek atıp yatıcak gibi
aslında ben de yıl dönümümüzde evlenmek isterdim. 8 mayıs.. ama zor gibi.

ben hem yıldonumunde olsun dıyorum hem yaz gelını olmak ıstıyorum keske yazın baslasaymısız cıkmaya üsküdar cok guzelmiş yaaa düğünüde kızkulesi istiyoruz ya karsılıklı guzel olur ya nıkahı nısanda yapıp mayısta dugun yapmak cokmu sacma olur:44:

ahh inşş planlarımız bu sekılde devam ederde depüklersiniz beni ramazandan sona olunca ıkı bayram arası dıye soylenmesınler kusum

aynen yaaaaa:)))) bi baza alak yeter dıyoooo manyadı iyice, askerlikte tuz biber oldu haa

erkekler nedense bizim giibi ince dusunmuolar işte
ben sana kavusayım da ne olursa olsun
tamam ben kavusmak istiorum ama yangından mal kacırır gibi degil

çok hoşsun ya, nikahı basacak yere döşek atıp yatıcak gibi
aslında ben de yıl dönümümüzde evlenmek isterdim. 8 mayıs.. ama zor gibi.

kendi soluyo telomerim napıyım bize bi yatak iki tabak yeter diyo bosver ceyizi alıyım seni hemen diyo
bende zordur almak bizden kızı diyorum

canım belli olmaz mayıs da cok guzel bir ay evlilik icin aslında.. durumları toparlarsanız neden olmasın

minnakcımm olur neden olmasın.. illa nikahla dugunun arası aynı olcak diye bir sart yok ki

biz daha nikahla ikisi aynı gun aynı yerdemi yoksa nikah arkası sadece tanıdıklarla dugunmu hiçbirine karar vermedik

2 3 hafta onceden olsun bitsin nikah ya dugunde zaten oyuncu tutuluomus ya nıkah memuru gıbı gene yapıcaz hatta bızım kızlar bana suprız fln hazırlıcakmıs duruuunn evlenemessınız dıyıp

doğru.
tamam ramazandan önce hallediyorum bu işi

al gitsin kız

cookicem balım, ben y.lisansa başlarsam(inşallah:)) haziranda mezun olucam. düğünde istanbulda olacak, y.lisansı elazığda yapıcam. yani imkansız olur. sadece düğünü haziranda yaparsak nikahı 8 mayısta yapabiliriz.o zaman bir aydan fazla arası olacak garip geliyo öyle bana.
haziranın sonuna doğru düğün yapsak hemen temmuzda ramazan.
biraz sıkışacak herşey sanki.

Son düzenleme:
minnakcım ne oyuncusu memur icinmi ilk defa duydum valla

telomercimm 1 sene oncesinden bile nikah yapanları biliorum ben.. ama tabi onlarınki mecburiydi.. benimkinin arkadasları yapıo mesela tayin durumu icin ... dugunu 1-2 sene sonra yapıolar falan..

benimkinin inadını kıramazsam bende ramazandan once evlenmiş olcam ama istemiorum yaaa... daha yeni evli olcam sahur-iftar zor olcak bnm için artı gelen misafirler.. yapamam ki ben :44:

Son düzenleme:

evet tatlım oyuncu memurr gercek nıkahta bızımkıler makara yapamaz dıye dusunduk onuda bılıyorum cunku uslu durmıcaklarını, bende onlarınkınde durmam cunku

amanınnnnn ne çok muhabbet dönmüş ben yokken.
ben de sevgilimin yanındaydım.
berabercene film izledik.
öyleee vakit geçirdik işte.
minnak kız tarihi 2012'ye mi aldınız bakim????

amanınnnnn ne çok muhabbet dönmüş ben yokken.
ben de sevgilimin yanındaydım.
berabercene film izledik.
öyleee vakit geçirdik işte.
minnak kız tarihi 2012'ye mi aldınız bakim????

yok balım 2012de nişan var düğün 2013ee hoppidi hoppidi oyniiciiizzz

Selam kızlar ben geldim kaç gündür uykusuzum ama olsun değdi.
Bu bayram büyük kararlar aldık kendi adımıza. 2012 kpssye giricem 23.09.2012 tarihinde önlisans ve ortaöğretim için olana.Benimkindende onay aldım sanırım daha iyi olucak bir süre böyle. 2013 ağustos kesin düğün tarihimiz bu arada. Para biriktirmemizde hızlı adımlar atıyoruz ki çabucak olsun herşey. Seneye yaza veya 2013 kışı isteme söz nişan bir arada olucak. Ne var ne yok kızlar nasıl geçti bayram..

minnakcım cok degişik bir fikirmiş :)

sineray hosgeldin canım :) kararlar cok guzel hayırlı ugurlu olsun hakkınızda..

siz kesin tarih bile dusunmussunuz ne guzel yaa daireden tarih aldıgnız gunleride gorun inşallah

Amin canım sağol öyle valla tatllım artık bişiler ypmak gerekiyo 1 sene var çalışıcaz bol bol

Hoşgeldin tatlımm hersey dusundugunuz sekılde olsun inşallah. bayramların tadı yok pek, işte eş dost aile gezmesi arkadaş eglenmesi derken bitiverdi bi bayram daha..

bu arada kız kulesınde dugun hafta ıcı 6bın euromu neymıs hafta ıcı dugun olurmu yaa ucuza getırelım derken bıde kımse gelmesse

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…