'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hayat'cım gün saymıyorum tabiki ama bir site var hesaplama oraya yazdım 900 çıktı ondan canm yani 30 ay
14 şubat ta asıl 2,5 yılı deviricez inş.
sağol çağlacım iinş.

Nazlım fotolar süpper yaaa bende kar oynadım ama ben foto çekinmedim yaaaaaaa

kusum varya pillerimiiz bitti hep karada, fotoyada doyduukk zaten o yuzden kaptım ya şifayıı karın içinden cıkmadım hiiç bi tane kucuk cocuk varya takıldı banaa bırakmıyo peşimii bu oyun böle bitemeez bu aşkta böle bitemez diyo çıkartmadı parktan benii

mrb bebeklerimmmmm
nasılsınız bakalm topiğimize güzel haberler var bakıorm..pelinm nasıl heyecanlanmana heycanlandm anlaamam..hayatcm o gizli çağrılar benmde şimdi hoşuma gitti bak:)) sapık die fln korkma kim olduğnu sen de biz de biliorz üstüne laf söylemeye gerek yok bence:)
yağmurum tebrk edermmmm maşallah sizeee

hoşgeldin bitanem evet sanırım o tahminimizdeki kişi ama ben naptım gizli çağrıları kapattırdım artık cesaret ediyosa nosunu kapatmadan arasınn

sağol nilim hepimize
nasılsın bakalım görüşemiyoruz seninle de bende giremiyorum:26:

kızlar sizce aşırı şımarık insanlara napmak lazım...

gercekten elimin tersiyle çakasım geliyor ama işte... şiddete karşıyım diomuşum

gercekten cok sinir oluyorum basıma agrı girdi yani biri bana sımarık ve sinir bozucu kızlarla bas etmenin yolunu sölesin

o sür... saçına elini kavraaaaa tamamdır

sanırım en ıyısı bu durumda şiddete karşı olmamak pastaaam patlat bitanee bööleee

iyiyim kızlar arada bir giriorm ama denk gelemiorz malesef
herkesle konusmayı özlemişimmmm
bu gün tatilm valla tadını çıkarıormmmm

Nilişimmm, kurabiyemm ve ortağımmm çok teşekkürler güzel dileklerinizee..

İnşallahh hepimiz hep ve çok mutlu olalımm

Yağmurcummm nice 900 günlere bitanemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…