Geçmiş olsun canım pastil falan al :)))
pastam gecmiş olsunn
yagmurcum nice günlere diyelim o zaman
Nazlım fotolar süpper yaaa bende kar oynadım ama ben foto çekinmedim yaaaaaaa
mrb bebeklerimmmmm
nasılsınız bakalm topiğimize güzel haberler var bakıorm..pelinm nasıl heyecanlanmana heycanlandm anlaamam..hayatcm o gizli çağrılar benmde şimdi hoşuma gitti bak:)) sapık die fln korkma kim olduğnu sen de biz de biliorz üstüne laf söylemeye gerek yok bence:)
yağmurum tebrk edermmmm maşallah sizeee
mrb bebeklerimmmmm
nasılsınız bakalm topiğimize güzel haberler var bakıorm..pelinm nasıl heyecanlanmana heycanlandm anlaamam..hayatcm o gizli çağrılar benmde şimdi hoşuma gitti bak:)) sapık die fln korkma kim olduğnu sen de biz de biliorz üstüne laf söylemeye gerek yok bence:)
yağmurum tebrk edermmmm maşallah sizeee
hayat'cım gün saymıyorum tabiki ama bir site var hesaplama oraya yazdım 900 çıktı ondan canm yani 30 ay
14 şubat ta asıl 2,5 yılı deviricez inş.
sağol çağlacım iinş.
900 mühay maşallahh yagmurcumm yanii
darısı başımızaa innşşş
kızlar sizce aşırı şımarık insanlara napmak lazım...
gercekten elimin tersiyle çakasım geliyor ama işte... şiddete karşıyım diomuşum
gercekten cok sinir oluyorum basıma agrı girdi yani biri bana sımarık ve sinir bozucu kızlarla bas etmenin yolunu sölesin
hoşgeldin bitanem evet sanırım o tahminimizdeki kişi ama ben naptım gizli çağrıları kapattırdım artık cesaret ediyosa nosunu kapatmadan arasınn
kızlar sizce aşırı şımarık insanlara napmak lazım...
gercekten elimin tersiyle çakasım geliyor ama işte... şiddete karşıyım diomuşum
gercekten cok sinir oluyorum basıma agrı girdi yani biri bana sımarık ve sinir bozucu kızlarla bas etmenin yolunu sölesin
o sür... saçına elini kavraaaaatamamdır
sanırım en ıyısı bu durumda şiddete karşı olmamak pastaaampatlat bitanee bööleee
patlatıyorum ama ancak içimden pastamacaba bi gun kar maskesi takıp da cıkısta kıstırsam mı, kim vurduya gider
ver ver adresi pastaam ben geliim orayadapeloşumun yanındakınıde döğğceemm senınkınıde döviim zeyna naz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?