'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kaşını gözünü patlatt onunn minnimmm erkek ama sen başa çıkarsın evellallah

evellaahta genede yardım destek için enişteniide alalım yanımıza noluuur nolmaaaz peliiiimmmmmiimmm yaa emre gökçee diyee bi şair var yeni yetmelerden facebookta yaza yaza ünlü oldu 2 tanede kitap cıkardıı her şiirini okudugumda bu adam ne yasamıskı dıyorum oyle derın seyler yazıyookiii bayılıyoruumm

Şimdi
Söndü ışık.
Sustu dudağımdaki sen çalan ıslık...

Sen,
Dünya ahret acımsın artık!

Emre GÖKCE

kızlar hepinizi çoookkk seviyorummmmmm

bendeee seniii çooookkk seviiiyoooruuummm kii

Ben, sen, biz...
İç kanamaları durmayan üç ayrı hastayız şimdi.
Hepimiz tekiliz.
Hepimiz aşk tarafından terk edileniz.

Yitirdiğim kadar bulmanın,
Uyuduğum kadar uyanmanın,
Can verdiğim saatlerin hesabından can almanın vaktidir, şimdi.
Yâr olmaya yüz tutmuşken,
Yârdan oldum kısmetlerin kıtlığında.

Ardı, boş.
Ötesi ömür, berisi karayazı, dahası yazgı hatasıdır...

Aşkın bir arada tutamadığı birbirini anımsatan iki ayrı yalandık, biz.
Buna sadece ayrılık kandı.
Ve o’nu bir yere,
Beni bir başka yere attı.

Ardı, azap.
Ötesi yok, berisi yokmuş, dahası yoktur.

Emre GÖKCE / Ötesi, Berisi, Dahası...

All bebiimm onun tel tell saçlarını yolun Herşey mübahh Emre Gökçe'yi bende seviorumm minnimmm ama Özgür Gümüşsoy yeni nesillerden daha favorimm gibi
kızlar hepinizi çoookkk seviyorummmmmm

Ortağımmmm Bizdeee seni sevioruuuuzzzz

hayatcım seni seviyorum iyi dilekler hep sana tatlım pelin gibi sende en kısa süre içinde mutlu ol canım

Yagmurcum maşallah size

Çaglacım sen bir arkadasın için bişey sormustun kuzum yılbasnda istedigi kadar yatırır bizim şlrket bu yıl yarım maaş yatırdı daha öncede kadrolu personlne yatryodu ben yeni kadrya gectm ilk kez yarım aldım şirket mali analizne bakıp karının belli kısmını personele dagıtıyo canım eskiden bizim şirket 1 ayda personelne 12 maaş yatırıyodu kar payının yüzde yirmsni personle trilyon olsa o kadar kac maas ediyorsa prensibi geregi yatırıyordu

canım hoşgeldin nerelerdesin sen özlettin kedndini orkideden haberin varmı çoktandır gelmiyor

Yurtdışındayım 2 3 haftadır canım hoşbuldum.
Orkideyi en son haberlerde gördüm 1-2 ay önce Van'da öğretmenler toplanmış grev mi yürüyüş mü ne yapıyorlardı orda gördüm daha da görmedim

en son ocak 29 da girmiş bende çok merak ediyorum ya istanbulda ev tutmuşlardı sonra o vana gitti en son ev taşıyordu vanda kendisi daire tutcaktı 31 aralıkta yazışmıştık hattaha

kilomu vermeye çalışıyorsun canım sen

Bebişlerimmmm iyi gecelerrr

Çok seviorumm bu şarkıyı kiiiiiiii
[video=youtube;Abe_h8l_xdw]http://www.youtube.com/watch?v=Abe_h8l_xdw[/video]

Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakisiniz kadar güzel, umudunuz yarin kadar yakin, yarininiz askiniz kadar mutlu, askiniz Mevlid kadar mukaddes, dualariniz istediginiz gibi makbul olsun.Kandiliniz mübarek olsun.
Günaydın

Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakisiniz kadar güzel, umudunuz yarin kadar yakin, yarininiz askiniz kadar mutlu, askiniz Mevlid kadar mukaddes, dualariniz istediginiz gibi makbul olsun.Kandiliniz mübarek olsun.
Günaydın

aminnn yağmurcummm nice hayırlı kandilleree inşş
günydınnlarr bu aradaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…