'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın kızlar naıslsınız herkese iyi kandiller

çağlacım buralardaysan eğer altınbaşta gördüm yüzğü sitesindede sonunda ve gerçekten şu güne kadar gördüğüm yüzüklerin en güzelinde tek taşınla beraberde fotoğrafını istiyorum unutma bir ara çekesin parmaklarını ve yüzüklerini ve bence fiyatıda uç değil çünkü 2000 tl olanlarda var ama çok kötü onlar beğenmedim şimdi seninkini beğendim ya yakında fiyatı artıcak kesin el atıyorum artıyo ama en zarifi o valla çağlam çok zevklisin bende istiyorum ondan

burdayımm tatlımmmm

önümüzdeki haftasonu ekleyebilirim ancak gizoşum cunku benimki seyirde makine de onda gecen haftasonu evdeydi ama makinesini kamarasında bırakmıs ondan cekemedik bi türlü bendeki makine de parlama yapıyo hiçbişey anlasılmıyo,birdahaki haftasonu eklerim yine kendi makinemle de denemeye devam ederim ama parlamayan bi kare yakalayabilirsem inşallah hemen eklerimmm

forumdan theTudors nickli arkadaşımız da benim tavsiyemle aldı, o da çok beğenmiş çok sevmiş yüzüğünü, nişanlanmış severek takıyomus ...

İnşallah sen de çok seversin canım gerçekten çok güzel bir model çok teşekkür ederim güzel sözlerin içinn dee

canım ben çok beğendim valla çeyizime alcaklarım die listem var başk köşesinde bide pırlantanıda merak ediyorum ikisi uyum içindemi die yüzükte zor iş o yüzden gerçi hep bakıyordum bişi beğenemiyordum doğru düzgün onu beğendim

bende haftaya sevdiceğime kavuşcam bugün yola çıkcaktı ama gelme dedim haftasonu yağmur kar olur die ama iyimiş haftasonu hava gelsemi ki ama 2 günde arkadaşlarıma söz vermiştim napayım die düşünüyorum ama ama herşeyden çok özledm 8 haftadır onsuzum 1 hafta daha dayanabilirim yeterki projesini yapsın gelsin 2 projesi vardı 1 hesap makinesi bide diş protezi hesap makinesini geçti çok mutluyum kızlar dualarım kabul oluyor.

ben önce pırlantayı almıstım zaten canım teklif sırasında yani aslında alyansı ona uydurdum ... ikiside beyaz, tektaşı alyansın üstüne takıyorum ikisi birleşik gibi oluyor hatta işyerinde bir arkadas ne kadar değişik bir yüzük bu böyle kraliyet ailelerinde prenseslerin taktıklarına benziyor dedi, ikisinin birleşik olmadıgını gorunce de cok sasırdı ben birleşik sanmıstım diye

inşallah kavusursun canımmm cok sevindim adına eniştemiz mezun olacak desene

Çokk merak ettim yüzüğünüü kurabiyemm yaaaaaa

Gizoşummm şimdiden allah kavuştursun bebeğimm bi an once kavuşun inşallahh

canım en pırlanta olarak minik taşlı modelleri çok beğeniyorum bana sembol olarak birtane yüzük aldı herkes pırlanta sanıyo değişik birşey burda paylaşırım bütün arkadaşlarım bunun pırlantasını yaptırın diolar hatta birkaç kız pırlanta sandı nereden aldınız dedi yüzüğün üstü taş alt kısmıda oyuk kalpler var oyma gibi ilginç birşey paylaşcam burada bende ayy hatta heves ettim benimki gelince altınbaşa bakacağım alyansa

evet canım inşallah vatanı için hayırlı işler yapan bir mühendis olcak çok dua ediyorum iyi işler yapsın diye

Son düzenleme:

inşallah canım... olur elbet niye olmasın

benim için de dua edin bugün kızlar... aşkımın işleri istediğimiz gibi olsun, rahat güzel bi yerde olsun ve yanımdan ayrılmasın hiç, göndermesinler onu benden uzaklara hiçbi zaman

canım uzkalara gitmez canım dua edeceğpim kandil gününde bir tayinmi söz konusu gelse gelse heybeliadaya gelir bence allah söyletti bak lojmanlardada yaşayabilirsiniz yani

pelinim çok hakediyorsun mutlu olmayı rapor isteyen bir erkek daha sevindirik oldum

canım ya lojmana gtme olayımız yok cunku binbir emekle ev kurucaz bozmak istemiyoruz, işim dolayısıyla ben istanbula uzak biyer olursa hiç gidemem... çok zor olur benim için

tayin olayı hiç belli olmuyor balım şu an yok gibi duruyor 2 sene hep sefer ve seyir görünüyo yurt içi ve yurt dısı ama olabilir de yani Allahtan umut kesilmez bir mucize olur diyorum istanbulda ya da yakın biyerde yerleşir, değişir gemisi ve hep orda kalır şu an adı bile geçmiyor ama işte bir umut cunku belli olmuyor TSK nın iişi hiç

pelinim çok hakediyorsun mutlu olmayı rapor isteyen bir erkek daha sevindirik oldum

Hiç de alışık değilimm Gizoşumm bazenn msj atmıorum falann habeer vermiorumm hemen şakaya vuruo dövücem seni dioo Şubatt sonundaa görüşücezz kısmetse çok heyecanlanıorum

bugün biraz yoğunum kızlar sizden uzak düşcemmm

Ortakk kolay gellsinnn

Çağlamm inşallah bu mubarek gunde dualarımız kabul olurr, dilerimm uzaklara gitmez sevdiceğinn

inşallah balımmm

oh hadi bakalım inşallah çok güzel geçer herşey senin adına tatlımmmm

canım inşallah uzaklara tayin çıkmaz işinede yakın biryere çıkar bizim adada subay olupta eşi ve çocuklarıyla karşıda kalan yada eşleri öğretmen olup karşıya geçen çok insan biliyorum adada zaten sahilde lojman yürüme mesafesi 3 dakka heybeli tsk sayesinde huzurlu biryer pek göş almıyorda asker kimseyi sokmuyor adaya hep adanın yerlileri yani öyle biryerde yaşarsan huzurlu olursun valla dua edicem daha daha güzel yerlere çıksın çıkcaksada

doğru diyorsun emekle ev kuruyorsunuz ev aldı kendi evinde yaşamak istiyorsun inşallah istediklerin olur ve yurtiçi ve yurtdışı sefer olsada az ayrı kalın balım

vuv pelinim o zaman şubat sonu senin için güzel başlangıç olcak yani tam anlamıyla

evet canım aynen oyle... gecen yıl ev bosken bakmaya gitmiştik beraber, ben yanında olamasam da sen rahat edeceksin bu evde, sakin sessiz huzurlu, ben olmasam da burası bizim yuvamız işte dedi ne ağlamıştım... hala da dedikleri aklıma gelince gözlerim doluyor...

vardır bir hayır değil mi gizoşum, şu mubarek gunlerde bir güzellik olacak olmasa yazmazdı bizi Allah, içimize bu cesareti vermezdi diyorum

aminnn hepimizin duaları kabul olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…