'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bişi sorucam bnn size kızlar ya ben 1 hafta önce söz yüzüğümü kaybettim tabi bikaç gün söyleyemedim sözlüme bulurum die
bugun takmamıssın dediğinde duşta unuttum diodum 3 gündür artık kaybettim dedim oda yenisi alalımm dedi sana
ama aynısından dün baktık bulamadık şimdi ben farklı alsam o farklı taksa çokmu abes olur odamı yeni alsa napsak bilemedik :26::26:

iyii cnm daha yeni yemek yicem işte ay başı falan yoğunum biras

afiyet olsun canım..

bişey olmaz ne olcak takılma bence oyle seylere onemli olan anlamı değil mi bizim yüzüklerimize baksan hiç bunlar aynı çift demezsin benimki taşlı onunki bildigin kalın erkek alyansı...

taşlı bi yüzük seçtigim için cifti gibi durmuyor haliyle gayet menunum garip falan da durmuyor

canım beyaz altın ise farklı olmaz ki yüzüğe göre değil cidden takılma yani iki farklıda olabilir sarı altınsa sade ise sende o sadelikte alırsın beyaz altınsada kendinikine en çok benzeyeini alırsın koy buraya balım yardımcı olalım modeli nette varise canım üzülme valla bulursun eminim

Son düzenleme:

altındı canlarım yaa altını da hiç sevmiyorum ama takıyoduk mecbur naparsın şimdi beyaz altın istiyorum taşlı bende oda aynı olsun diyo ondan arada kaldım ya :26:

Eki Görüntüle 339331

şimdi ben bu tarzda istiyorum söz içinn çokmu abartı ?
yaza nişan olcak yine değişcek yüzükler :/

inanırmısın gecen sene aşkım bana bundan almıştı bu ne dedım nişan yüzüğün dedi ya delimisin dedim ortada söz yok nişan yüzüğünü nie alıyorsun dedim e sen begenmiştin dedi olmaz böle git sat zamanı gelince beraber alıcaz dedım oda götürdü ama hala nerede oldugunu bulamıyor bulsa satcakta bulamıyor yazık ona verdigi parayaaaaa kaybetmiş yaa
bende beğeniyorum ama 5 tur kalın duruyor parmagın yarısı kapanıyor 2 yada 3turu var daha iyi bnce

Eki Görüntüle 339331

şimdi ben bu tarzda istiyorum söz içinn çokmu abartı ?
yaza nişan olcak yine değişcek yüzükler :/

canım şimdi söz ise bir altın yüzük alabilirsin nişan için öyle birşey alabilirsin çünkü boşa masraf etmiş olacaksınız yerinde olsam düz altın alırdım yada bu yüzükleri alır nişanımdada bunları takdırıdım benim arkadaşlarım sözdede nişandada hep aynı yüzükleri taktılar

kızlar bugün tchiboyu zengin ettim arkadaşıma kahve şablonu alcaktım kendimde aldım sonra slikon set aldım ve çay kutusu aldım yeni teması çok güzeldi arkadaşımda aynılarını aldı o mayısta evlencek bulduğum ne varsa ona söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…