- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
amin..
geçen naber demiştin ama çıkmak zorundaydım iyiyim canm sen nasılsın ne yapıyorsun?
bende 2013 gelini olucam :)
kızlar ex kişinin yengesi bana kandil msjı atmış hemde ona kız arayan yengesi napayım?
slmlarrrrrr
bende 2013 gelini olucam :)
ama şöyle anlamlı bi msj atmak istiyorum sıradan kandil mesajı değil ...
iyiyim canım sennn
iyii cnm daha yeni yemek yicem işte ay başı falan yoğunum biras
bişi sorucam bnn size kızlar ya ben 1 hafta önce söz yüzüğümü kaybettim tabi bikaç gün söyleyemedim sözlüme bulurum die
bugun takmamıssın dediğinde duşta unuttum diodum 3 gündür artık kaybettim dedim oda yenisi alalımm dedi sana
ama aynısından dün baktık bulamadık şimdi ben farklı alsam o farklı taksa çokmu abes olur odamı yeni alsa napsak bilemedik :26::26:
bişi sorucam bnn size kızlar ya ben 1 hafta önce söz yüzüğümü kaybettim tabi bikaç gün söyleyemedim sözlüme bulurum die
bugun takmamıssın dediğinde duşta unuttum diodum 3 gündür artık kaybettim dedim oda yenisi alalımm dedi sana
ama aynısından dün baktık bulamadık şimdi ben farklı alsam o farklı taksa çokmu abes olur odamı yeni alsa napsak bilemedik :26::26:
afiyet olsun canım..
bişey olmaz ne olcak takılma bence oyle seylere onemli olan anlamı değil mibizim yüzüklerimize baksan hiç bunlar aynı çift demezsin benimki taşlı onunki bildigin kalın erkek alyansı...
taşlı bi yüzük seçtigim için cifti gibi durmuyor haliyle gayet menunum garip falan da durmuyor
canım beyaz altın ise farklı olmaz ki yüzüğe göre değil cidden takılma yani iki farklıda olabilir sarı altınsa sade ise sende o sadelikte alırsın beyaz altınsada kendinikine en çok benzeyeini alırsın koy buraya balım yardımcı olalım modeli nette varise canım üzülme valla bulursun eminim
Eki Görüntüle 339331
şimdi ben bu tarzda istiyorum söz içinn çokmu abartı ?
yaza nişan olcak yine değişcek yüzükler :/
Eki Görüntüle 339331
şimdi ben bu tarzda istiyorum söz içinn çokmu abartı ?
yaza nişan olcak yine değişcek yüzükler :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?