Hayırlı kandiller canlarııımm
Nasısıınız?
Hayırlı kandiller canlarııımm
Nasısıınız?
canım sanada hayırlı kandiller duaların kabul olsun kuzum iyiz ben çeyiz almaya devam ediyorum 2 gündür alabildiğimi alıyorum topikimle huzurlarnızda olcam en kısa süre içinde
iyiyiz canm sen nasılsın?sanada hayırlı kandiller dualarımızda olalım...
çok sukur canım ya ıyıım annanemı dısarı cıkardım bıraz hamburger yemeye herkes bıze uzaylı gıbı bakıyo hıc gormedıler heralde 73 yasında hamburger yıyen bırınıaksam inşş bi süpriiz olmassa banaaa dua okicam canım eger suprız olursada sözlü
yapıcam artık herzaman dualarımdasınız hepınızz bılıyosun
evet biliyorum canmama benim hastalık bitmedi daha yapamıcam artık sesli elimi kaldırcam herzaman ki gibi edicem rabbim kabul etsin hepimizin duasını gönlümüzdekini nasip etsin hayırlı etsin
ooh maşallah ananeye hamburger yiyormu ya benim anane 63 yasında hiçbişi ağzına sokmuyor yaf kaldı ki hamburger yemeye gidicez pehh
bu zamana kdr yedıremedım ya bugun bı ılk yaptıı ama hak verdıı bu kdr cok sevmeme ,tost falan yer genelde dısarı cıktıgımızdasen nasısın bakıım keyfın yerındemı
benim mi fena değil şükür canm aşkım evde nasıl olıyım ki
beni almaya da gelmiyor eşek yine odunlaştı ama gelmesin ne yapıyım iş bulsunda amann..
bu gece bol bol dua edelım onun ıcındeeeBende bu ay sınavlarımı atlatıcam onumuzdekı ay baslıcam iş aramaya inş karsıma iyi insanlar cıkar annanemın dediği gibi Allah karşımıza heep helal süt emmiş insanlar çıkarsın kızcelerim
inanırmısın gecen sene aşkım bana bundan almıştı bu ne dedım nişan yüzüğün dedi ya delimisin dedim ortada söz yok nişan yüzüğünü nie alıyorsun dedim e sen begenmiştin dedi olmaz böle git sat zamanı gelince beraber alıcaz dedım oda götürdü ama hala nerede oldugunu bulamıyor bulsa satcakta bulamıyor yazık ona verdigi parayaaaaa kaybetmiş yaa
bende beğeniyorum ama 5 tur kalın duruyor parmagın yarısı kapanıyor 2 yada 3turu var daha iyi bnce
canım şimdi söz ise bir altın yüzük alabilirsin nişan için öyle birşey alabilirsin çünkü boşa masraf etmiş olacaksınız yerinde olsam düz altın alırdım yada bu yüzükleri alır nişanımdada bunları takdırıdım benim arkadaşlarım sözdede nişandada hep aynı yüzükleri taktılar
kızlar bugün tchiboyu zengin ettim arkadaşıma kahve şablonu alcaktım kendimde aldım sonra slikon set aldım ve çay kutusu aldım yeni teması çok güzeldi arkadaşımda aynılarını aldı o mayısta evlencek bulduğum ne varsa ona söylüyorum
oyy oyy oyy sabırsızlıkla beklıyoorum canııımmmhepımızın duaları kabul olsun inş ben hala para bırıktırıyoorumm ve para toplandıkca harcamayada kıyamıyorum nevresım cok ıstıyodum ama sevgılıcıkle didişe didişe bi hal olduk, ben begendıklerımı ona yolluyorum hepsıne bı mana buluyo begendıklerıde pek benım ıcıme sınmeyenler oluyooo, en guzelı beraber cıkıp alalım dedık ama halaa izinsizz çalışıyo
Bebiklerimm ben geldimmmm:76:
Yağmurrr iş bulmuştu sankiii sevgilinn? :26:
amin ben yine aöf kayıt yeniledim kitabın yüzünü açmadım daha hangi moralle açıcam ki yine kalıcam atılcam artık kac sene oldubenim okul içinde dua at bebeğim aşkımın işi içinde doğru dio anane o kadar VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs varki hayatta işveren dahil Allahım helal süt emmişe düşürsün hertürlü inş.sende bulucan canm ya
canım şimcik erkekleri bu işe karıştırmadanda halledebilirik özelikle nevresimi benimki ricada bulundu çok pembede boğulmayalım dedi sen buraya ekle beraber bakalım eğer herşeyi onun beğenmesini bekliceksen yıpranırsın ki biz bu işi acısısz yapcazben beğeniyorum sevdiceğime sölüyorum sen nasıl istersen iyimiş dior bazen oda sinir ediyor ama olsun erkekleri azcık kadın işinden uzak tutalım canım sen seç beğen al 5 tane alcaksan 3 senin istediğin olsun
Bebiklerimm ben geldimmmm:76:
Yağmurrr iş bulmuştu sankiii sevgilinn? :26:
amiin canımmmm.. yarın benım ılk sınavım vaardua edin 100ü çakim
bıdı bıdı yapar bana kesiiintencere falan alıcam şimdi sureklı fıkrım degısıyo yaa valla herseyı bı anda ıstıyorum bı yerı tamamen bıtırmek ıstıyorum ama nereyı bıtırmem lazım onu toparlayamıyoruum p.tesi bankaya yatırıcam paramı garantiyi düşünüyorum iyi faiz veriyo diyolar :44:
hoşgelldiin bebiiiğğğiiimmmm
altın hesabıda yapabilrsin valla arkadaşım ilk tencere setleri aldı 1000 5 ay borç ödedi şimdide sırf yatak odaiin 1000 tl harcıcak düşün minnağım gayet sistemli gidiyor insanlar
canım bence sen azda olsa şimdiden bak ve al ara ara aynı şeleri beğenmek zorunda değilsiniz ki o senin beğendiğin cicili bicili olan herbirşeyi beğenicektir canım
ohh biner biner maşallah ben böle giderse evlenemem
ben benimkine kıl oluyorum hatta gıcık ötesi bişi oluyorum sinirde oluyorum offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?