'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Nolduu canımmm?:26:

Minnniiiiiiğğğmm hoşbuldumm havuçlu tarçınlı kekk'imm napıııoooosunnnn?

elisinin körü olmuş off ya video bak dedim msj attım sonra ses yok 1 saat aradım yarış yapıyor baktınmı dedim yok dedi sen izle madem hoşuna gidiyor beni yönlendirme ne yapıcağıma karar senmi vercen dio yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

içimi okudun pastaam

dimi yaa valla benimki pek karısmıyo benim pembe ve beyaz sevdama... ama arada karıstıgı oluyo ikeada begendigim nevresim vardı aldırmadı mesela cok cocuk işi gibi diye halbuki ne guzeldi

ikimiz uyuycaz içinde sonucta biraz benimde fikrimi al diyo neyseki begendigim pembeli cicekli seylere bişe demedi

bende ıkımızınde begendıgı seyler olsun ıstıyorum ıstee haklı enişte ıkınız uyıcaksınız kı cıdden yatak odası bence bı evde en en en önemli yeer hersey huzur verıcı olmalııı sevgılıcık alkolu bıraktı namaza basladı yoksa hafıften ıcırıp kafası tatlıyken gotururdum nevresım almaya gosterdıgım herseyı begenırdı ozaman hıc bıseye hayır demezdı

Nolduu canımmm?:26:

Minnniiiiiiğğğmm hoşbuldumm havuçlu tarçınlı kekk'imm napıııoooosunnnn?

kekkkmiiiiii nım nım nım nımmmm canımmm ceeekkktiii amaaa iyiiim bebegııımm sen napooosuuunnn bakalımm

Canımm şuan işsiz ve çok gerginn ne demek istediğini anlamadım elisinin körü derken ama mazur görmelisin bence onu... Şuan hayatı yeterince karmaşık, sende biraz anlayışlı ol yoksa yara alırsınız...:26:
kekkkmiiiiii nım nım nım nımmmm canımmm ceeekkktiii amaaa iyiiim bebegııımm sen napooosuuunnn bakalımm

Gelll yapııım minniiimmeee
İyiyimmm bebeğimmm iş güç bi geliorum bi gidiorumm

hay onun hayatına ben yaaa cinlerim tepeme çıktı varyaa şimdi alala düzelmiyor hayatı düzelmiyor karışıkmış benim kafam kazan gibi oldu düşünmekten sadece omu karışık ya pelin valla çok sinirliyim gözüm kararıyor bak kötü şeyler yapıcam yaaaaaaaaaaaa

canlarım markafonide aşk heryerde kampanyası var kucak tepsisi alcağım ordan eve vardığımda size fotolar koycam yardımcı olun hattaha bakabiklirseniz şimdik bir baksanıza parisliyi beğendi herkes adalı olanda var kafam karıştı burda foto ekleyemiyorum

:26::26::26:
Canımm sakin ol lütfennnn:26:

oyy kıyamazda hiiç miniiğiineee yap yiyim ellerindne bi ballı kek yogunmu işler kusum sık girmiyoosun

Hemmmdee ne yerizz miinnnimlee:))
Yoğunn kuşumm yaa evrak yogunluğu cok fazlaa yoksaaa işler 10 gündür durmul vaziyettee

Gizoşumm bende Evmanyada "Sevgilliler Günü İçin Fotoğrafınızı Tablo Yaptırın!" başlığına bayıldımm cok da uygun geldi bana kendi tablomu yaptırsam mı diee düşünüorum

1 saat oldu inanırmısın ama ben çok sinirim tepemdeeeeeeeee lafa bak ya Allahıım sen bana mukayyet ol yoksa kötü şeyler yapıcamm bazı şeyleri görmezden gelip silip atıcam heeeeee inş.yarışları kazanaamaz sinir olur oturduğu yerdeeeeeeeeee

bende puzzle yaptırmayı düşünüyordum ama şuan hiçbişi düşünmüyorummmmmmmmmmm ona!

Son düzenleme:

Şşşşştttt! Yakışıo mu hiç sanaa?
Varsa papatya çayı iç derhall, sana relax çayı alıp kargo yapcamm en sonundaa!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…