Nolduu canımmm?:26:
Minnniiiiiiğğğmm hoşbuldumm havuçlu tarçınlı kekk'imm napıııoooosunnnn?
içimi okudun pastaam
dimi yaa vallabenimki pek karısmıyo benim pembe ve beyaz sevdama... ama arada karıstıgı oluyo ikeada begendigim nevresim vardı aldırmadı mesela cok cocuk işi gibi diye halbuki ne guzeldi
ikimiz uyuycaz içinde sonucta biraz benimde fikrimi al diyoneyseki begendigim pembeli cicekli seylere bişe demedi
Nolduu canımmm?:26:
Minnniiiiiiğğğmm hoşbuldumm havuçlu tarçınlı kekk'imm napıııoooosunnnn?
Canımm şuan işsiz ve çok gerginn ne demek istediğini anlamadım elisinin körü derken ama mazur görmelisin bence onu... Şuan hayatı yeterince karmaşık, sende biraz anlayışlı ol yoksa yara alırsınız...:26:elisinin körü olmuş off ya video bak dedim msj attım sonra ses yok 1 saat aradım yarış yapıyor baktınmı dedim yok dedi sen izle madem hoşuna gidiyor beni yönlendirme ne yapıcağıma karar senmi vercen dio yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kekkkmiiiiii nım nım nım nımmmm canımmm ceeekkktiii amaaaiyiiim bebegııımm sen napooosuuunnn bakalımm
Canımm şuan işsiz ve çok gerginn ne demek istediğini anlamadım elisinin körü derken ama mazur görmelisin bence onu... Şuan hayatı yeterince karmaşık, sende biraz anlayışlı ol yoksa yara alırsınız...:26:
Gelll yapııım minniiimmeee
İyiyimmm bebeğimmm iş güç bi geliorum bi gidiorumm
Gelll yapııım minniiimmeee
İyiyimmm bebeğimmm iş güç bi geliorum bi gidiorumm
:26::26::26:hay onun hayatına ben yaaa cinlerim tepeme çıktı varyaa şimdi alala düzelmiyor hayatı düzelmiyor karışıkmış benim kafam kazan gibi oldu düşünmekten sadece omu karışık ya pelin valla çok sinirliyim gözüm kararıyor bak kötü şeyler yapıcam yaaaaaaaaaaaa
oyy kıyamazda hiiç miniiğiineeeyap yiyim ellerindne bi ballı kek yogunmu işler kusum sık girmiyoosun
canlarım markafonide aşk heryerde kampanyası var kucak tepsisi alcağım ordan eve vardığımda size fotolar koycam yardımcı olun hattaha bakabiklirseniz şimdik bir baksanıza parisliyi beğendi herkes adalı olanda var kafam karıştı burda foto ekleyemiyorum
1 saat oldu inanırmısın ama ben çok sinirim tepemdeeeeeeeee lafa bak ya Allahıım sen bana mukayyet ol yoksa kötü şeyler yapıcamm bazı şeyleri görmezden gelip silip atıcam heeeeee inş.yarışları kazanaamaz sinir olur oturduğu yerdeeeeeeeeee
bende puzzle yaptırmayı düşünüyordum ama şuan hiçbişi düşünmüyorummmmmmmmmmm ona!
Şşşşştttt! Yakışıo mu hiç sanaa?
Varsa papatya çayı iç derhall, sana relax çayı alıp kargo yapcamm en sonundaa!
kızlargunaydın benıde alın aranıza
Bayann agresiff iyisinizz şimdi inşallahgünaydın relax çayla kapatmışım burayı relax çayla açıyım bari herkese günaydınnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnn
Günaydınn canımm, hayırdırr nolduu sanaaaaa
Bizim kapımızz herkesee açık gell tatlım benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?