'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

mecburr calısıoruzz ama napalmmm oyyhh
pelincimm sen ne iş yapıodun cnmm ?

Evettt şekerpaareee:)
Özell bi şirkette muhasebeciyimm bitanemmm Sendee koordinator gibi bişeydinn yanılmıosamm di mi tatlımm?

bende özel bi şirkette muhasebeci konumundayım ama :)
aynı zamandaa batı kardeniz bölgesi bolu şubesi sorumlusuyumm işte cnm
bi pazarımız var işte napalmm şükürr bunada

bundan bır ay once hatlarımızı degıstrmıstık kımseyle gorusmemek ıcın o zmn bu brıne gece msj atmıs gece 3 saat msjlasmıslar bn bı sonrakı gun mesajı farkettım bna bı erkek ısmı soledı ondan alacagım var dedı onunla sakalasıyorduk konusuyorduk dedı halbukı msjda bna askım de yazıyordu bnde ınanmadım ama oyle kaldı ıste snra bn dun bu numarayı aradım o gunden snrada defalarca dedım bu kım dıye hep o ısmı soledı o zmn para mevzusu dıyordu ya gecen sordugumdada gırgır yaptık dedı bnde suphelendım aradm kız cıktı

bu erkeklerinn saf ayağınaa yatmaları yokmu bidee
kız cıktıkdan sonra naptın tavrn neydı cnm ?
vallaa ben burnundann getırırr ölee bırakırdımm yaptıklarını cektırırdımm yanii !! cokk sınırlendımm suaan

bende özel bi şirkette muhasebeci konumundayım ama :)
aynı zamandaa batı kardeniz bölgesi bolu şubesi sorumlusuyumm işte cnm
bi pazarımız var işte napalmm şükürr bunada
Hıı hıı doğru bilmişim o zaman:76:
Bunaa şükür tabii canım işimiz var hiç değilseee

Offff offf hepp saf ayağına yatıolarr yaaa, Allah ıslah etsin ne diyeyim.. Canımm sana benim yaptıgımınn aynısını oneririmm, aldığı butun hediyeleri bi kutuya toplaa ve ona teslim ett. onu terket, onu arama sakın ama sakın! onsuzz da oldugunu ona kanıtlaa! bu dünyadaki tek erkek o değil.. ne kdr süredir beraberdnz?
Tümm bunları yaptıktann sonra sana geri dönmek isteyecekk ama sen affetmeyeceksin!!! yani ben affetmemeni dilerim!
Bakkk ben terkettimmm akşamm bile kapımdaa çok çok afedersnz amaa köpek oldu, bana msjlar atıoo "biz olmayı özledim" dioo... sakın bu oyunlara gelme sakın...

cıkısa geldı hıcbırsey olmamıs gbı yuzume baktı...bnde bırsey oldgunu farkettı zaten gun ıcınde...
bna ne oldu dedı , telefonuna servet usta dıye kaydttıgn kız kım dedım...
sasırdı aradınmı dedı , konusmadım merak etme dedım aranız bozulmaz dedım sandıgın gbı degıl dedı
bnde yalan soyledın bana dedım kac defa sordum sana her defasında yalan soyledn dedım
o bnm kız arkadasım dedı sandgn gbı degıl dınle bnı dedı ne yalan zırvalayacagnı sasırdı...
bnde bu ıs bıttı dınlemek ıstemıyorum dedım ,senı aldattıgımımı dusunuyorsun dedı
gece gece hemen msj atma geregı duyduysan aldatmıssındr dedım
senı konustrayım dedı ıstemıyorum bnı ılgılendrmıyorsun dedım
bana nasıl yalan soyledın o kızla msjlasıp nasıl bnm yuzume baktın dedım
sen cok seref..z cok adi bı ınsanmıssın dedım, bıdaha yuzunu ble gormek ıstemıyorum dedım
karsıma cıkma dedım , ckıcam dedı ne yuzsusun defol gıt yanımdan dedım o kdr sınırlendımkı bı tokat attım
snra yolda hattımı cıkardım kırcaktım elımden aldı attım yola gıttım ve bıttı ıste boyle oldu
ıcım cok yandı ılk defa boyle bırsey yasıyorum guvenmıyordum zaten hıslerımde haklıymısım
daha once farkedemedıgıme uzuluyorum , ben ılk defa bırıyle gelecek hayalı kurdum
yıne olmadı kotu seyler yasamaktan bıktım artık...

canım alta kopyaladım konu acmıstım dun oraya yazdgmı kopyaladm sızede hattımı attım gozunun onunde kıracaktım ızın vermedı aldatmamıs benı oyle soyluyo bey efendı sen gece yarsı hangı nedenden msj atarsn elalemın kızına ya cok acıl bırsey olamaz ınanmıyorum ben kaldıkı olsa bıle bna neden yalan soyluyor kı dogruyu soylese eger kotu bırsey varsa bnde yardmcı olurdum ama yalan soyledı hıcbırsey olmamıs gbı kandırdı defalarca sordum defalarca o adamın ısmını soledı

zaten bu aksam kesın gelecek bnı ısten o alıp eve goturuyordu napsam bılemedım

zaten bu aksam kesın gelecek bnı ısten o alıp eve goturuyordu napsam bılemedım
Bu laflar ona çok bilee olmuş canımm, ben hiçbi şey dememiştimm sarılıp ağlamaya başlamıştı.. zamanla daha da küçülüyor gözdenn, ama insan olarakk harika biri, harika bi arkadaştı.. bazen diorummm keşke hiç sevgilimm olmasaydı arkadas olarak tanıssaydık ve dostum olsaydı... kısmet işte:)

aksam gelecek bılıyorum konusmıycam hıc sesıme bıle hasret kalsın bılıyormusun dun ortak facemzden kardesıme msj atmıs ama kardesım facede degıldı acık olsaydı kesın bnı sorardı

kızlar yanıma ıs yerıne geldı sımdı ... yanlıs yapıyorsun dıyor hala hattımı atmıstım dun bna dıyorkı hattını attınmı sen aksam konusucaz dıyo yuzune bıle bakmadım ıste bu kadar pıslık hala kendını savunacak yuzu var

nadia Allah sabır versin cnm
pelinim akşam iyiyidim ya konuştuk izledi videoyu manyak o ya manyakkkkkkkkk boğucam birgün onu
Sevindimm canım:)

Beceriksizz oldugu yetmezmiş gibi bir de yüzsüzz!! Pes doğrusu!!!

bencede yüzsüzlüğünn bukadarı sen taviz vermeee cnm hiçbişicikk olmazz
tavrını koru yeterr

benım yerımde olsanız aksam nasıl davranrdınız kızlar ne yapmam dha dogru olur

benım yerımde olsanız aksam nasıl davranrdınız kızlar ne yapmam dha dogru olur

ya bırak o yolunu çizmiş zaten hele 2,5 aylık olcam varya ardıma bile bakmazdım ardımaaaaa koyver gitsin gitmişte zaten adi herif daha ne açıklaması olablir olamaz efendim!! 2,5 aylıkken bunu yapan 2,5 senellik olunca ilişki biraz dara düşünce ne olacak ne yapacak peki bu gerçi ilerleyemezki beceriksiz tökezler durur böyle işte hiç açma telefonunu kapat akşamda sakın konuşmasına izin verme uyanık sanıyor kendini!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…