benım yerımde olsanız aksam nasıl davranrdınız kızlar ne yapmam dha dogru olur
Millett evliliğini bitirio nadiacımm, 2,5 aylık bi ilişkiyi bitirmek çok zor olmasa gerek...
Valla ben oylee bi posta koydum kiiii bırak işyerimden almayıı artıkk gittiğim cafenin içine bilee girmiooo, yüz meselesi tabiii
ya bırak o yolunu çizmiş zaten hele 2,5 aylık olcam varya ardıma bile bakmazdım ardımaaaaa koyver gitsin gitmişte zaten adi herif daha ne açıklaması olablir olamaz efendim!! 2,5 aylıkken bunu yapan 2,5 senellik olunca ilişki biraz dara düşünce ne olacak ne yapacak peki bu gerçi ilerleyemezki beceriksiz tökezler durur böyle işte hiç açma telefonunu kapat akşamda sakın konuşmasına izin verme uyanık sanıyor kendini!!!!!!!!!!!!
olabildiğncee terslee ! istemediğinii barizz göster ! 2,5 ay cok kısaa bi zaman ya bukadar takmaman gerek zamanın önemi bile yok
bence aldatılmak yani bunu kabullenememm ben şahsen bikeree bunu yapan hele daha yeniykenn sürekli yaparr
canlarım benım ıcın bu ıs bıttı zaten ama bellıkı hala kendını haklı goruyo ser...sz bn ona aksam nasıl davranmalıymkı ıcıne dert olsun onun zaten bn dun hattımı attım telefonla ulasamıyor bana evet bna haksızlık yaptı kandırdı yanı dhası varmıMillett evliliğini bitirio nadiacımm, 2,5 aylık bi ilişkiyi bitirmek çok zor olmasa gerek...
katılıyorum sana canım
sevgi aşk biyere kadar sana yapılan bi haksızlık vrsa bi saygısızlık varsa zamanınn ayın yılın önemi yoktuırrr !
canlarım benım ıcın bu ıs bıttı zaten ama bellıkı hala kendını haklı goruyo ser...sz bn ona aksam nasıl davranmalıymkı ıcıne dert olsun onun zaten bn dun hattımı attım telefonla ulasamıyor bana evet bna haksızlık yaptı kandırdı yanı dhası varmı
kurt cıkan elma mı :) guldurdun benı cnm ya dunden berı yuzum kasıldı somurtmaktan :)Canımm ağır konuşmaa sakin ol ve ona: "hala hangi yüzle karşıma çıkıosun? seni görmek istemiorum hayatımdan çık" de.. soğuk kanlı ol acıtasyon falan yaparsa ağlama:)
Barışalım beni affet derseeee, "sen hiç içinden kurt çıkan elmayı yemeye devam edebilir misin?" de ve çek gittt
kurt cıkan elma mı :) guldurdun benı cnm ya dunden berı yuzum kasıldı somurtmaktan :)
yok ben en ıyısı hangı yuzle karsıma cıkıyorsun konusacak bırseyım yok defol dıyım dunde demstım :) hosuna gıttı demekkı yne geldı yanıma malötesi
Bunları yaparken üslubunu bozma ama sakınn şer...fsz falan deme yani. hanımefendiliğini koru, ziraaa benim eski sevgilimm hala arkamdan konusuomusss bulamıcam onun gibisini dieee ahh ahhAlıorummm haberlerni ama artıkk çok geçç
en ıyısı ben hıc konusmayayım cunkı konusursam agzımdan ıstemedgm kelımeler cıkabılır ,
ayrıca karsımdakı ınsanın laftan anlayacagını zannetmıyorum konussam bıle...dedıgın gbı hanımefendlıgımı dun bozdum bgn oturaklı olayım bıraz en ıyısı sessız kalmak bn bıkeresınde onunla hıc konusmamıstm yalvarıyordu yolda konus konus dıye
Vallaaa bu hayat oyle kısa kiiii kimse içinn beddua etmeye değmezzz, ben hala hayır duası ediorumm, Allah hepimizi doğru insanlarla karşılaştırsın inşallah...
ya kızlar bernardoda çekim var bugün gidicez aşkımla ama ne alıcam ya ben 100 tl ye ya yardımcı olunnnnnnnn:26:
Bernardodann bana çek verseler ben neler alırımmm hele o Kaya&Maya serisindennnAma burdaa Bernardoo bulamıorum ben yaaa
canm bernardo da değil ki kaya maya porlandda
Aaaa doğru yaaa ben karıştırdım
Ayyyy ne güldüm kendimeee
Canımm ağır konuşmaa sakin ol ve ona: "hala hangi yüzle karşıma çıkıosun? seni görmek istemiorum hayatımdan çık" de.. soğuk kanlı ol acıtasyon falan yaparsa ağlama:)
Barışalım beni affet derseeee, "sen hiç içinden kurt çıkan elmayı yemeye devam edebilir misin?" de ve çek gittt
Gizoşumm aynısını benim annem de dioo bilio musunnvuvvv bu yorumun üstüne yorum tanımıyorum süper hislerime tercüme olmuşsun feministlik damarım yine kabardı benim yahu biz kızlar duygusalmıyız hata yapıp ağlıyorlar sızlıyorlar af diliyorlar kaç arkadaşım 1 aayışta tel açıyor hayatımın hiçbir evresinde öyle olmadım
nadia merhaba canım şimdik senin ex kişi karşına gelip ağlıyıp sızlıcak affet yaptım bir hata yada benzerlerini diyecek sen ise gzlerine bakıyorumda yalan karışmış bir sevgi görüyorum ben yoluma taşlar çıkmadan ve sensiz devam etmek istiyorum gözümde daha fazla küçülme zorlama herkes için yeni bir hayat başlasın de lütfen sakin ve güçlü konuş 2,5 ay bir ilişki için kısa bir süre 2,5 ay önceye dönmek zor olmucaktır belki 1 ay ağlarsın ama sonra güçlenirsin
kızlar tek bir ilişkim oldu ama denemelerim ve görmelerimde zayıf olduğumda yıpranıyordum dönmüyordu bile ama güçlü bir kız olup tek başıma birşeyler yapıp eski ondan önceki halime döndüğümü görünce koşarak geri dönüyordu az azap çektirmedim az ıslanmadı istanbulun yağmurlarını yedi o soğuklarda çok seviyorum ama dövemiceğime göre bu yola başvuruyorum kendi annem bile sen gaddarsın sevgi içinde büyüdün ama gaddar oluyorsun en sevdiğine karşı diyor hayır çok söz dinleyen biriyim oda dinler şurda size bir kavga yazmadım olmadı düşünün, ama bunlar hep benim itirmelerimle oldu yorulduğumu bazen çok hissediyorum kızlar
moralim bozuldu kızlar ya...
epeydir mevlut okutayım diye niyetim var annem de bugune ayarladı herseyi aldırdım yaptırdım... ama herkes son anda vaz gecti suan gelse gelse 10 kişi bile gelmez yani...
benim niyetim olmuş olcak mı olmıcak mı bilemiyorum sonucta amac kalabalıga yemek vermekti bir nevi... beni gördü herkesin işi gücü yani
moralim bozuldu kızlar ya...
epeydir mevlut okutayım diye niyetim var annem de bugune ayarladı herseyi aldırdım yaptırdım... ama herkes son anda vaz gecti suan gelse gelse 10 kişi bile gelmez yani...
benim niyetim olmuş olcak mı olmıcak mı bilemiyorum sonucta amac kalabalıga yemek vermekti bir nevi... beni gördü herkesin işi gücü yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?