'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

benım yerımde olsanız aksam nasıl davranrdınız kızlar ne yapmam dha dogru olur

olabildiğncee terslee ! istemediğinii barizz göster ! 2,5 ay cok kısaa bi zaman ya bukadar takmaman gerek zamanın önemi bile yok
bence aldatılmak yani bunu kabullenememm ben şahsen bikeree bunu yapan hele daha yeniykenn sürekli yaparr

Millett evliliğini bitirio nadiacımm, 2,5 aylık bi ilişkiyi bitirmek çok zor olmasa gerek...

Millett evliliğini bitirio nadiacımm, 2,5 aylık bi ilişkiyi bitirmek çok zor olmasa gerek...

katılıyorum sana canım
sevgi aşk biyere kadar sana yapılan bi haksızlık vrsa bi saygısızlık varsa zamanınn ayın yılın önemi yoktuırrr !

Valla ben oylee bi posta koydum kiiii bırak işyerimden almayıı artıkk gittiğim cafenin içine bilee girmiooo, yüz meselesi tabiii

canlarım benım ıcın bu ıs bıttı zaten ama bellıkı hala kendını haklı goruyo ser...sz bn ona aksam nasıl davranmalıymkı ıcıne dert olsun onun zaten bn dun hattımı attım telefonla ulasamıyor bana evet bna haksızlık yaptı kandırdı yanı dhası varmı

katılıyorum sana canım
sevgi aşk biyere kadar sana yapılan bi haksızlık vrsa bi saygısızlık varsa zamanınn ayın yılın önemi yoktuırrr !

Canımm ağır konuşmaa sakin ol ve ona: "hala hangi yüzle karşıma çıkıosun? seni görmek istemiorum hayatımdan çık" de.. soğuk kanlı ol acıtasyon falan yaparsa ağlama:)

Barışalım beni affet derseeee, "sen hiç içinden kurt çıkan elmayı yemeye devam edebilir misin?" de ve çek gittt

kurt cıkan elma mı :) guldurdun benı cnm ya dunden berı yuzum kasıldı somurtmaktan :)
yok ben en ıyısı hangı yuzle karsıma cıkıyorsun konusacak bırseyım yok defol dıyım dunde demstım :) hosuna gıttı demekkı yne geldı yanıma malötesi

Bunları yaparken üslubunu bozma ama sakınn şer...fsz falan deme yani. hanımefendiliğini koru, ziraaa benim eski sevgilimm hala arkamdan konusuomusss bulamıcam onun gibisini dieee ahh ahh Alıorummm haberlerni ama artıkk çok geçç

en ıyısı ben hıc konusmayayım cunkı konusursam agzımdan ıstemedgm kelımeler cıkabılır ,
ayrıca karsımdakı ınsanın laftan anlayacagını zannetmıyorum konussam bıle...dedıgın gbı hanımefendlıgımı dun bozdum bgn oturaklı olayım bıraz en ıyısı sessız kalmak bn bıkeresınde onunla hıc konusmamıstm yalvarıyordu yolda konus konus dıye

Vallaaa bu hayat oyle kısa kiiii kimse içinn beddua etmeye değmezzz, ben hala hayır duası ediorumm, Allah hepimizi doğru insanlarla karşılaştırsın inşallah...

Vallaaa bu hayat oyle kısa kiiii kimse içinn beddua etmeye değmezzz, ben hala hayır duası ediorumm, Allah hepimizi doğru insanlarla karşılaştırsın inşallah...

valla canım o kendı kendıne oyle beddualar ettı kı artık bu ısın altından nasıl kalkacak nasıl hesap verecek bılınmez

Aaaa doğru yaaa ben karıştırdım
Ayyyy ne güldüm kendimeee

kaya maya olsa zaten sormazdım ki size
uff hersey pahalı baharatlık falan daha şimdiden almak istemiyorum yaaaaa renk uyumu için cezve alıcaktım hisardan beğenmiştim madem bernardodan alıyım ne yapıyım başka düşünüyorum yok yani

vuvvv bu yorumun üstüne yorum tanımıyorum süper hislerime tercüme olmuşsun feministlik damarım yine kabardı benim yahu biz kızlar duygusalmıyız hata yapıp ağlıyorlar sızlıyorlar af diliyorlar kaç arkadaşım 1 aayışta tel açıyor hayatımın hiçbir evresinde öyle olmadım

nadia merhaba canım şimdik senin ex kişi karşına gelip ağlıyıp sızlıcak affet yaptım bir hata yada benzerlerini diyecek sen ise gzlerine bakıyorumda yalan karışmış bir sevgi görüyorum ben yoluma taşlar çıkmadan ve sensiz devam etmek istiyorum gözümde daha fazla küçülme zorlama herkes için yeni bir hayat başlasın de lütfen sakin ve güçlü konuş 2,5 ay bir ilişki için kısa bir süre 2,5 ay önceye dönmek zor olmucaktır belki 1 ay ağlarsın ama sonra güçlenirsin

kızlar tek bir ilişkim oldu ama denemelerim ve görmelerimde zayıf olduğumda yıpranıyordum dönmüyordu bile ama güçlü bir kız olup tek başıma birşeyler yapıp eski ondan önceki halime döndüğümü görünce koşarak geri dönüyordu az azap çektirmedim az ıslanmadı istanbulun yağmurlarını yedi o soğuklarda çok seviyorum ama dövemiceğime göre bu yola başvuruyorum kendi annem bile sen gaddarsın sevgi içinde büyüdün ama gaddar oluyorsun en sevdiğine karşı diyor hayır çok söz dinleyen biriyim oda dinler şurda size bir kavga yazmadım olmadı düşünün, ama bunlar hep benim itirmelerimle oldu yorulduğumu bazen çok hissediyorum kızlar

Gizoşumm aynısını benim annem de dioo bilio musunn Hatta bana hepp beton kalpli kızım derr
Sevgimi belli etmiorumm bu da beni gaddar kılıo...

moralim bozuldu kızlar ya...

epeydir mevlut okutayım diye niyetim var annem de bugune ayarladı herseyi aldırdım yaptırdım... ama herkes son anda vaz gecti suan gelse gelse 10 kişi bile gelmez yani...

benim niyetim olmuş olcak mı olmıcak mı bilemiyorum sonucta amac kalabalıga yemek vermekti bir nevi... beni gördü herkesin işi gücü yani

Kıyamammm((
Niee ole olmuş yaaaa bu millet de gel konnken partisi var desee herkes giderr

ne güzel düşünmüşsün çağlacm yaa gelenlerlee okutsanız azmı olur acaba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…