moralim bozuldu kızlar ya...
epeydir mevlut okutayım diye niyetim var annem de bugune ayarladı herseyi aldırdım yaptırdım... ama herkes son anda vaz gecti suan gelse gelse 10 kişi bile gelmez yani...
benim niyetim olmuş olcak mı olmıcak mı bilemiyorum sonucta amac kalabalıga yemek vermekti bir nevi... beni gördü herkesin işi gücü yani
kızlar bu kucak tepsilerinden hangileri güzel sizce parislisini beğendi arkadaşlarım hep alcam bende dursun bir köşede bide şu kalpli çerezliklere bittim ama kalmamış markafonide A101 mağazasına gelecekmiş nerelerde var bu A101 sitesinde market adresleri yok
Eki Görüntüle 339829 Eki Görüntüle 339831 Eki Görüntüle 339832 Eki Görüntüle 339833
kızlar bu kucak tepsilerinden hangileri güzel sizce parislisini beğendi arkadaşlarım hep alcam bende dursun bir köşede bide şu kalpli çerezliklere bittim ama kalmamış markafonide A101 mağazasına gelecekmiş nerelerde var bu A101 sitesinde market adresleri yok
Eki Görüntüle 339829 Eki Görüntüle 339831 Eki Görüntüle 339832 Eki Görüntüle 339833
gizem kaya maya mı o nereden buldun ve ne kadarmıs?
a101 bizim oraya açıldı
Kıyamammm((
Niee ole olmuş yaaaa bu millet de gel konnken partisi var desee herkes giderr
ne güzel düşünmüşsün çağlacm yaa gelenlerlee okutsanız azmı olur acaba :26:
canım allah nasip ederse bende bu ara okutmayı düşünüyorum ama şuda var niyet önemli az çok olması mühim değil evde dua okutuluyor sonuçta ve burda kişiye göre bakıpta üzme kendini canım
aynen öle canım... dedikodu var cay partisi var desen kosa kosa gelirler...
epidir aklımdaydı canım kısmet bugune oldu işte öyle yaptık zaten ki korktugum gibi olmadı baya kişi geldi :)
evet ben de öle dusundum artık ve iptal etmedk iyiki de etmemisiz gizoşum bir sürü kişi geldi eger iptal edenlerde gelseymiş bunun iki katı olcaktı o kadar kişi iptal etti cunku, ama hazırladıklarımız gelenlere ancak yetti dusun annem farkında olmadan bir sürü insan davet etmiş..
kayınvalidem de geldi ablasıyla beraber.. annemle de araları iyiydi sevindimm
yağmur burdaysan ses verrrrr
almor canım nerelerdesin sen yaaa yazıyorsun gidiyorsun olmuyor böyle
ses bir iki sesssssssburadayım gizem
hade aldıklarını göster arkadaşlarına bakayım yoksa şaplak gelcek
yağmur burdaysan ses verrrrr
almor canım nerelerdesin sen yaaa yazıyorsun gidiyorsun olmuyor böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?