'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım allah nasip ederse bende bu ara okutmayı düşünüyorum ama şuda var niyet önemli az çok olması mühim değil evde dua okutuluyor sonuçta ve burda kişiye göre bakıpta üzme kendini canım

kızlar bu kucak tepsilerinden hangileri güzel sizce parislisini beğendi arkadaşlarım hep alcam bende dursun bir köşede bide şu kalpli çerezliklere bittim ama kalmamış markafonide A101 mağazasına gelecekmiş nerelerde var bu A101 sitesinde market adresleri yok

gizem kaya maya mı o nereden buldun ve ne kadarmıs?
a101 bizim oraya açıldı

canım kaya maya değil keramika marka markafonide 7 li 14 tl mi neydi aşk heryerde kampnaysında tükendi ama, çeyizimiz için neler aldık bölümündeki çeyiz kampanyalarından bir arkadaşa bu perşembe a101 gelceğini sölemiş bardaklarıyla beraber hemide canım

Gizoşumm hepsii güzell ama "love you" lu bişeylerr vardı bence onlara bakk:)
a101 meselesinee gelince bizim de burda 4-5 tane a101 var hepsine bakarımmm bayılmıştm onlara inşllah gelirr, çeyizee uzun bi ara verdim biliosunnz ama bunlara dayanamam

beeennn geldım kızlar sınavım ıyı gectıı cok sukurr sonada arkidişimle cafeyee gıttık sımdıde eve geldım yarın veda partımız vaar mercımek koftesı yapıcaam arnavut boregı yapmak ıstemedım herkes arnavut boregı yap dıye tutturdu ama yuvarlak masamıı gonderdıım yazlıgaa bu seferlık mahrum kalıcaklar arnavut börüşümden siz nasısınız bakalııımm

Kıyamammm((
Niee ole olmuş yaaaa bu millet de gel konnken partisi var desee herkes giderr

aynen öle canım... dedikodu var cay partisi var desen kosa kosa gelirler...

ne güzel düşünmüşsün çağlacm yaa gelenlerlee okutsanız azmı olur acaba :26:

epidir aklımdaydı canım kısmet bugune oldu işte öyle yaptık zaten ki korktugum gibi olmadı baya kişi geldi :)

canım allah nasip ederse bende bu ara okutmayı düşünüyorum ama şuda var niyet önemli az çok olması mühim değil evde dua okutuluyor sonuçta ve burda kişiye göre bakıpta üzme kendini canım

evet ben de öle dusundum artık ve iptal etmedk iyiki de etmemisiz gizoşum bir sürü kişi geldi eger iptal edenlerde gelseymiş bunun iki katı olcaktı o kadar kişi iptal etti cunku, ama hazırladıklarımız gelenlere ancak yetti dusun annem farkında olmadan bir sürü insan davet etmiş..

kayınvalidem de geldi ablasıyla beraber.. annemle de araları iyiydi sevindimm

Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli? KPSS derdinden kadınlar klubüne arada bakıyorum sopnra çıkıyoru mburaya gelip uzun uzun sohbet edemiyorım artık. Hepinizi özledim ama.

Son düzenleme:
kızlarrrrrr ben geldimmm bernardoya gittim yeni geldim yoruldum öldüm 3 parça çeyize bişiler aldım bi tost yedim ve size haber veriyim diye girdim normalde h.sonu girmiordum kimse yokmu ama yaa

canım allah dualarımızı kabul etsin öncelikle bu yaptığın çok güzel, kayınvalidenin annele arasının iyi olmasına sevindim bak kayınvaliden güzel davranınca annende güzel davranıyor canım sana dediğim oluyor pişman çok

hade aldıklarını göster arkadaşlarına bakayım yoksa şaplak gelcek

ya canm hisar cezve bbegenmiştim ama çekim olduğu için ve başımız döndü aşkoşla karar vereemedık dıe ordan cezve aldım nillede ona almıştık çok içime sinmedi ama siyah saplıdan aldım..
sonra 3 katlı kurabiyelik aldım resmini bulamadım..
2li istanbul serisi aldık tepsiyle 59 mus ama eve geldim tepsisiz 6lı da 59muş aradım değişim tepsi olmasada olur dedım ve tamam dedıler 6lı ıstanbul serıyı alıcam canım işte böyle..

yağmur burdaysan ses verrrrr

almor canım nerelerdesin sen yaaa yazıyorsun gidiyorsun olmuyor böyle

Valla canım yazdım baktım kimse yok ben de çıktım ders çalıştım. Bu böyle gidecek temmuza kadar . Nasılsın canım görüşmeyeli bu arada? Önemli gelişmeler var mı kızlar benim kaçırdığım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…