'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

amin canımmm inşallah

öyledir inşallah gizim... artık daha samimi geliyor bana hatta böle saf bir yanı da var gördüğüm kadarıyla...

tabi hala bazı konularda o saf yanını göremiyoruz, inşallah tam anlamıyla düzeldiği günleride görürüm...

yaaaa o kalpplii kaseleeer nerdee yaa a 101emii gelceklermiiişşşş

canım markafonide vardı aşk heryerde kampanyasında bardaklarıyla beraber ama çöp adamlılar tükendi kalmadı aşk heryerde kampanyasına bak çok şeker şeler var

perşembe a101 gelcekmiş bende sevgilime aldırcam zonguldağı talan edicek istanbulda kalmaz heycanla bekliyorum

canım düzelcek mein ol inanamıcaksın ama güzel olcak içimden geçen bu

almorcum canım ben pek çalışamıyorum şu kpss ye en iyisini yapıyorsun inşallah memur olursun canım şu zamanda en garantisi

kızlar iyi akşamlar bugün çok güze bir gün geçirdim bol fotolu ve maceralı dün saçımı boyatmıştım kestirdim fönlettirdim biraz bakımlıydım haftaya sevgilicik gelcek

bugünde kız arkadaşlarımla burgazada kalpazankaya ya yemeğe gittik harika birgün geçirdim benm gibi fotoğraf çekme delisi arkadaşımda aynı makineden aldı süper çalışmalar yaptık çok çok güzel fotolar vardı hattaha birtanesini paylaşayım hemen hayalimdeki country ev bugün çok yedim felekten gün çaldık bol doğa fotoğraflarıyla

gizemcim olmuyor ama saçlarını madem yaptırdın resimm bekleriz ama yaaa

Gizoşummm resimlere bayıldım yaaa harikasınnn

Bebiklerimm hepinize günaydınnn, iyi haftalarrr

nuray sayarın 2012 burç yorumlarını okudum ben başak burcuyum bu yıl bana çok güzel şeyler görünüyo moral oldu valla inanasım geldi.. aşk , iş , evlilik .. inanayım mı ki ??

nuray sayarın 2012 burç yorumlarını okudum ben başak burcuyum bu yıl bana çok güzel şeyler görünüyo moral oldu valla inanasım geldi.. aşk , iş , evlilik .. inanayım mı ki ??

vuv başka burcu olduğun belli anca bir başak burcu kadını kendine acı verebilir çünkü bende başak burcuyum ama gaddar oldum canım burcumun özelliğinde duygusallık yoktur keşke birazcık olsaydı ama hemen kendimi yeniliyorum ben bu yıl bizim senemiz olsun valla

kızlar dünde aşkoşla beraberdik veeeeee b.köyde sahili gezdikkk yürüdük hava mükemmeldi daha sonra capacitye girdik veeee nil e uğradık ayaküstü konuştuk falan sonra çıktık yemeğe falan gittik ya yaaaaaaa

Son düzenleme:

olsın olsun olsun yaaaaa

Amannn daa amannn Yesinlerrr siziii Ne güzel yaaa benim yanıma da gelin

Amannn daa amannn Yesinlerrr siziii Ne güzel yaaa benim yanıma da gelin

canm edirne ye bu yaz düşünüyoruz kırklarelinde ark.nişanlısı var belki gideriz hep diyorlar ama ben gitmiyordum bakalım ama sana uğrayamayızkı be canım o telaştan kısmetse gidersem oda tabi:26:
evet bizi ilk angelanil cik gördü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…