canım allah dualarımızı kabul etsin öncelikle bu yaptığın çok güzel, kayınvalidenin annele arasının iyi olmasına sevindim bak kayınvaliden güzel davranınca annende güzel davranıyor canım sana dediğim oluyor pişman çok
yaaaa o kalpplii kaseleeer nerdee yaaa 101emii gelceklermiiişşşş
amin canımmm inşallah
öyledir inşallah gizim... artık daha samimi geliyor bana hatta böle saf bir yanı da var gördüğüm kadarıyla...
tabi hala bazı konularda o saf yanını göremiyoruz, inşallah tam anlamıyla düzeldiği günleride görürüm...
kızlar iyi akşamlar bugün çok güze bir gün geçirdim bol fotolu ve maceralı dün saçımı boyatmıştım kestirdim fönlettirdim biraz bakımlıydım haftaya sevgilicik gelcek
bugünde kız arkadaşlarımla burgazada kalpazankaya ya yemeğe gittik harika birgün geçirdim benm gibi fotoğraf çekme delisi arkadaşımda aynı makineden aldı süper çalışmalar yaptık çok çok güzel fotolar vardı hattaha birtanesini paylaşayım hemen hayalimdeki country ev bugün çok yedim felekten gün çaldık bol doğa fotoğraflarıyla
Eki Görüntüle 340637 Eki Görüntüle 340638 Eki Görüntüle 340639 Eki Görüntüle 340640 Eki Görüntüle 340641 Eki Görüntüle 340642 Eki Görüntüle 340643
nuray sayarın 2012 burç yorumlarını okudum ben başak burcuyum bu yıl bana çok güzel şeyler görünüyo moral oldu valla inanasım geldi.. aşk , iş , evlilik .. inanayım mı ki ??
nuray sayarın 2012 burç yorumlarını okudum ben başak burcuyum bu yıl bana çok güzel şeyler görünüyo moral oldu valla inanasım geldi.. aşk , iş , evlilik .. inanayım mı ki ??
vuv başka burcu olduğun belli anca bir başak burcu kadını kendine acı verebilir çünkü bende başak burcuyum ama gaddar oldum canım burcumun özelliğinde duygusallık yoktur keşke birazcık olsaydı ama hemen kendimi yeniliyorum ben bu yıl bizim senemiz olsun valla
kızlar dünde aşkoşla beraberdik veeeeee b.köyde sahili gezdikkk yürüdük hava mükemmeldi daha sonra capacitye girdik veeee nil e uğradık ayaküstü konuştuk falan sonra çıktık yemeğe falan gittik ya yaaaaaaa
Amannn daa amannnYesinlerrr siziii Ne güzel yaaa benim yanıma da gelin
aaaa kımsecıkler yok sanırım yaaa::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?