'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Saol tatlım inş.
6 bin euro mu 12.000TL maşallahhh

bende nişan yapmıcam diorum annem hala söze cagıramadıgı insanlara bunun nişanı var dugunu var demeye devam ediyo

6000 euro da az degilmiş canım yaa haftaiçi bide

gelen olur elbette canım zaten oyle dıdının dıdısını da cagırmazsın kızkulesindeki bi dugune.. yakın akrabaların ve arkadasların olur

12 mılyar cıvarına gelıyo kusum ama banket organızasyon dahılmıs. Nişana gidicek para koyuyooo yaa çalışıp çabalayıp yapabiliriz inşallah çok istiyorum orda olmasını, hoş olmasada sadece evlenme fikri bile beni mutluluktan havalara ucuruyo ama orda olsa mutluluguma mutluluk eklenır

balımm ya senin yine kafanda belirledigin bir hayalin var... sen kararını verip istedikten sonr olur diye dusunuyorum..
ben karar bile veremiyorum... ne tarz bi dugun istiorum.. nerde ypıcam falan

sonra bosver daha cok var o zamanki cookie dusunsun diorum

ben daha cok evim ve esylarım konusunda dusunuyorum o daha kolayıma gidiyo

kız kulesi çok güzel canım İnşallah olur.
Biz daha konuşmadık düğün nerede olucak konularını geçen açıldı konu dedim bana süpriz yap sen seç beğen tamam dedi

onlarıda düşünüyorum kafamda herşey yerleşmiş durumda bi evi alsak tak tak tak olcak herşeeyyyy

kız kulesi çok güzel canım İnşallah olur.
Biz daha konuşmadık düğün nerede olucak konularını geçen açıldı konu dedim bana süpriz yap sen seç beğen tamam dedi

Biz hep gorusebılmek ıcın denızleri aştık denizde kavuşalım istiyoorummm sen nerde oturuosun canım ?

şurda kaç saat girmedim topiğe kaç sayfa olmuş
ohoo kızlar 2013 için işleri iyice hızlnadırdınız maşallah tarihler, mekanlar falan
cookie tatlım senin kocişe koptum yalnız okuyabildiklerim arasında
sineray kpss en iyisi , çok güzel bi karar almışsın , yalnız çok sıkı çalışman lazım bir kpss uzmanından tavsiye
minnakcımm kız kulesinde eminmisiniz kuzum

onlarıda düşünüyorum kafamda herşey yerleşmiş durumda bi evi alsak tak tak tak olcak herşeeyyyy

alırsınız canımm inşallah en yakın zamanda
nerede oturmayı planlıyosunuz

sineray hayırlı olsun kitaplarınn canım :) ugur getirsin sana

freckless hakiketen hızımıza yetişmek zor bu gidişle 2013 ü bir cırpıda getircez

gönül orayı ister amaa bakalım Freckleesskoooom cüzdanımızda orayı isticek mi?

Cokiieemm alıntı yapamadım böle civap verim kadıköy göztepe civarında düşünüyoruz canım evii, siz nerde oturucaksınızz?

ahh istanbul yaramı deşmeyinn benim yaa orda okuduk biz her fırsatta gidip geziyoruz ama tadı i başka yaaaa:84:

3 yıldır antalyadayım memlekette yani ama pazartesi itibariyle ağrı beni bekler kuzumm

wuuhuuuwww ne cok ısterdım antalyada okumakk son dk golu attı annem tercıhlerımı yapıcam gunden 1 gun once gıtme ıstanbul dısına dıye ozamanda cok kızmıstım ama ıyıkı gıtmemısım sevgilicimii bulmusum ünide

kader kısmet şekerimmm
ben burdan istanbula gittim okudum geri geldim

minnak sultanım, kız kulesinde 12 bin civarı fiyat bence çok iyi. kaç kişilik?
çünkü bakıyorum da saçma sapan yerlerde bile 8 bin 10 bin fiyat vermişler hiç bişey de yok içinde.
haftaiçi olursa 24 nisanda yaparsınız hem :)

kader kısmet şekerimmm
ben burdan istanbula gittim okudum geri geldim

Cidden kadere kısmete inancım arttı

benımde hemencıcık aklıma öle geldi telomerimm nıkahıda uskudarda kıydıkmı ohh hemen atla kayıga gec kuleye:87: ust kat 29 kısılıkmıs normal komple kapasıtesı 250 kısıymıs :44: bızım ekstra ucret bı gırıste kokteyl fln ıstıyorum o olur heralde dıye dusunuyorum:44:

kızlaaaarrrrrrrr aşkım yarın diyarbakıra gidiyoooooo 24 ocağa kdr yokkk napcm beennnn

Sabret canımmmmmm kavusucanız gunu dusunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…