'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kuzucuklarımmmmmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmmmmm

nasılsınız bakayım benden havadisler biraz acı biraz tatlı...

geldiğimden beri bi anaokulunda kaldım, sonrasında öğretmenleri ordan tahliye ettiler yatılı bir okula geçtik.

şartlar zor tabi,ama artık sokaklar ölü değil,yüzler gülmeye başlamış bunlar benim için çok önemli.

evimizi taşıdık ama henüz evime geçemedim, o sebeple ancak okulda sizlere yazabilirdim ama okulum da yıkım için tahliye edildiğinden bu kadar uzun sürdü size yazmak.

yarın okulumun yıkım günü,ilk atandığım okulumdu ve benim için çok özeldi, baktıkça ağlamak geliyor içimden

işte geldik muhteşem habere sevgilim nihayet atandı

son zamanların en güzel gelişmesi bu herhalde benim için.

her şeyin artık iyiye gideceğininin de en güzel habercisi

hoşgeldin canım aramıza

siz neden bekliyosunuz? yasınız işiniz anlatsana kendini

benim sevgilimin herşeyi tamam canım askerliği işi felan ama ben henuz 4. sınıftayım okulum bıtmedı yani:2::2: oyle olunca okulu bıtırdım ıs buldum felan dyene kadar 2013 olcak sanırım ben 23 yasındayım sevgılım 27 yasında henuz nısanlı bıle degılım maalesef

canım seni çok merak ettim nasılsın nasıl gidiyor

aaaaa bu ne kadar güzel haber nereye atandı canım beden öğretmeniydi dğeilmi kaçla atandı zor olmamıştır umarım çok sevindim valla artık daha güçlü oldunuz

senin iyi olmana çok ama çok sevindim canım

sıralaması oldukça iyiydi ama açılan yerler hep duğu-güneydoğu olunca kendi memleketinde kalmasının daha iyi olacağını düşündü ve burda kaldı.

işime gelmedi değil çünkü hiç alışık değilim ayrı kalmaya,depremde 65 gün ayrı kaldık valla karalar bağlamıştım nerdeyse.

sizlerde nasıl değişiklikler var yaa çok merak ediyorummmmmmm

Orkidemm sni çok merak ettim, sevgilinin atanmasına çok sevindim inankiiii.. Bundan sonra herşey çok güzel olsun sizi içinnnn

canım ikinizde artık devlet memurusunuz inan çok sevindim vallla önünüzde engel kalkmış oldu artık işi olan ve iş garantisi olan biri çok sevindim inan

herşey aynı canım pek değişen birşeylerimiz yok

bizim hayatımızdaki en önemli engel buydu ve artık ortadan kalktı,inşallah ailem gelince resmiyete dökeceğiz her şeyi

sonra gelsin düğün dernek

bende bekarım m.etme bizim engelimiz para yuva kurmak çok zor biraz kazançlı oldu mu borçlar azaldımı adımlar atılcak ama biraz zaman var bakalım hayrlısı..

evet canım maalesef maddiyat kısmı da cok onemlı ama bız daha onu bıle dusunemıyoruz benım de ablam evlencek bu yaz annem evde ıkı tane nişanlı kız ıstemıyorum bi tanesiyle ugrasmak bana yeter dıyo:) ancak bu sonbahara felan nısanlanabılecez sanırım bakalım kısmetse

söz oldu mu sizin?acele etmeyin ozaman sene sonunda nişan yapın 2013te de işte yaza düğün daha mantıklı hepimiz bıraksan hemen evlenmek istiyoruz ama işte malesef

söz oldu mu sizin?acele etmeyin ozaman sene sonunda nişan yapın 2013te de işte yaza düğün daha mantıklı hepimiz bıraksan hemen evlenmek istiyoruz ama işte malesef

evet canım valla oyle 4 yıldır bırlıkteyız artık evlenmek ıstıyoruz bız bı de farklı sehırlerde yasıyoruz zor oluyo o yuzden ama şartlar ızın vermıyo maalesef :2::2: ben sozlu felan da degılım ama ıkımızınm da aılelerı bılıyo sen sozlu musun

canııım cok sevındım adınaaa hersey dahada guzel olsun sızın ıcın, hiç umudun kalkmamıstı gördün mü bianda neler değişebiliyor. Allah bu mutlulugunu hiç bi zaman bozmasın ve sizi ayrı koymasın

yok sözlü değilim kendi aramızda yüzük var..aileler biliyor sadeece benim babam ve abim bilmiyor onlarda belki tahmin 2,5 yıl bizimde bakalım hayırlısı olsun ya diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…