hoşgeldin canım aramıza
siz neden bekliyosunuz? yasınız işiniz anlatsana kendini
kuzucuklarımmmmmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmmmmm
nasılsınız bakayım benden havadisler biraz acı biraz tatlı...
geldiğimden beri bi anaokulunda kaldım, sonrasında öğretmenleri ordan tahliye ettiler yatılı bir okula geçtik.
şartlar zor tabi,ama artık sokaklar ölü değil,yüzler gülmeye başlamış bunlar benim için çok önemli.
evimizi taşıdık ama henüz evime geçemedim, o sebeple ancak okulda sizlere yazabilirdim ama okulum da yıkım için tahliye edildiğinden bu kadar uzun sürdü size yazmak.
yarın okulumun yıkım günü,ilk atandığım okulumdu ve benim için çok özeldi, baktıkça ağlamak geliyor içimden
işte geldik muhteşem habere sevgilim nihayet atandı
son zamanların en güzel gelişmesi bu herhalde benim için.
her şeyin artık iyiye gideceğininin de en güzel habercisi
canım seni çok merak ettim nasılsın nasıl gidiyor
aaaaa bu ne kadar güzel haber nereye atandı canım beden öğretmeniydi dğeilmi kaçla atandı zor olmamıştır umarım çok sevindim valla artık daha güçlü oldunuz
senin iyi olmana çok ama çok sevindim canım
geldiğimden beri bi anaokulunda kaldım, sonrasında öğretmenleri ordan tahliye ettiler yatılı bir okula geçtik.
şartlar zor tabi,ama artık sokaklar ölü değil,yüzler gülmeye başlamış bunlar benim için çok önemli.
evimizi taşıdık ama henüz evime geçemedim, o sebeple ancak okulda sizlere yazabilirdim ama okulum da yıkım için tahliye edildiğinden bu kadar uzun sürdü size yazmak.
yarın okulumun yıkım günü,ilk atandığım okulumdu ve benim için çok özeldi, baktıkça ağlamak geliyor içimden
sıralaması oldukça iyiydi ama açılan yerler hep duğu-güneydoğu olunca kendi memleketinde kalmasının daha iyi olacağını düşündü ve burda kaldı.
işime gelmedi değil çünkü hiç alışık değilim ayrı kalmaya,depremde 65 gün ayrı kaldık valla karalar bağlamıştım nerdeyse.
sizlerde nasıl değişiklikler var yaa çok merak ediyorummmmmmm
orkidecim canm çok sevindim sizin adınıza ne gzüel iyisin iyi olduğunu hissediyorum bizi merakta bırakma cnm
canım ikinizde artık devlet memurusunuz inan çok sevindim vallla önünüzde engel kalkmış oldu artık işi olan ve iş garantisi olan biri çok sevindim inan
herşey aynı canım pek değişen birşeylerimiz yok
iyi olmak için elimden geleni yapıyorum tatlım
kızlar sız neler yapıosunuz yoksa herkes nişanlı mı yaa tek bekar ben mıyım:44::44:
yok yalnız değilsin ben de bekarımmm
kızlar sız neler yapıosunuz yoksa herkes nişanlı mı yaa tek bekar ben mıyım:44::44:
bende bekarım m.etme bizim engelimiz para yuva kurmak çok zor biraz kazançlı oldu mu borçlar azaldımı adımlar atılcak ama biraz zaman var bakalım hayrlısı..
evet canım maalesef maddiyat kısmı da cok onemlı ama bız daha onu bıle dusunemıyoruz benım de ablam evlencek bu yaz annem evde ıkı tane nişanlı kız ıstemıyorum bi tanesiyle ugrasmak bana yeter dıyo:) ancak bu sonbahara felan nısanlanabılecez sanırım bakalım kısmetse
söz oldu mu sizin?acele etmeyin ozaman sene sonunda nişan yapın 2013te de işte yaza düğün daha mantıklı hepimiz bıraksan hemen evlenmek istiyoruz ama işte malesef
evet canım valla oyle 4 yıldır bırlıkteyız artık evlenmek ıstıyoruz bız bı de farklı sehırlerde yasıyoruz zor oluyo o yuzden ama şartlar ızın vermıyo maalesef :2::2: ben sozlu felan da degılım ama ıkımızınm da aılelerı bılıyosen sozlu musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?