yok sözlü değilim kendi aramızda yüzük var..aileler biliyor sadeece benim babam ve abim bilmiyor onlarda belki tahmin 2,5 yıl bizimde bakalım hayırlısı olsun ya diyelim
evet canım valla oyle 4 yıldır bırlıkteyız artık evlenmek ıstıyoruz bız bı de farklı sehırlerde yasıyoruz zor oluyo o yuzden ama şartlar ızın vermıyo maalesef :2::2: ben sozlu felan da degılım ama ıkımızınm da aılelerı bılıyosen sozlu musun
ne guzel bızım yuzugumuz de yok hıcbıseyımız yok su an askımzı dısında:) bızım aşk hıkayemız de bıraz deıgısık aslında benım ablamla sevgılımn abısı evlı
Hosgeldın canım aramıza bızde aynı sekıldeyız 4 yıldır berbaerız evlerımız cok yakın degıl o asyada ben avrupada oturuyorum bı nevı ayrı sehır gıbı vallasu son 2 3 gundur bende herzamankınden fazla ıstıyorum evlenmeyı hele bırbırını acımadan kıran uzen hatta bırbırını aldatan ınsanların bile kolayca evlendiği su donemde bızım evlenememız daha bı koyuyoo canım.. Allah ıns guzel gunlerı bı an evel gosterır hepımıze
Hosgeldın canım aramıza bızde aynı sekıldeyız 4 yıldır berbaerız evlerımız cok yakın degıl o asyada ben avrupada oturuyorum bı nevı ayrı sehır gıbı vallasu son 2 3 gundur bende herzamankınden fazla ıstıyorum evlenmeyı hele bırbırını acımadan kıran uzen hatta bırbırını aldatan ınsanların bile kolayca evlendiği su donemde bızım evlenememız daha bı koyuyoo canım.. Allah ıns guzel gunlerı bı an evel gosterır hepımıze
anaaaaaaaaaane hoş e siz ölelikle mi tanıstınız yani ilk hanginiz tanıstı?
hosbulduk canım tesekkur ederım:) bız de ben ankaradayım sevgılım zonguldakta bıraz zor gorusuyoruz ama sımdıye kadar bırbırımızı hıc kırmadık maaşallah deyımgerçekten artık zaman hızlı geçsin hersey duzene grsın ve evlenelım ıstıyorum yaa hep beraber olalım hıc ayrılmayalım ıstıorum ama daha zaman var maalesef :2: neyse sağlıklı olalım da bu gunler de gecer dıyorum sen nısanlı mısın mınnakcım
kırmadın kırılmadınızmı 4 senede gerçekten
hosbulduk canım tesekkur ederım:) bız de ben ankaradayım sevgılım zonguldakta bıraz zor gorusuyoruz ama sımdıye kadar bırbırımızı hıc kırmadık maaşallah deyımgerçekten artık zaman hızlı geçsin hersey duzene grsın ve evlenelım ıstıyorum yaa hep beraber olalım hıc ayrılmayalım ıstıorum ama daha zaman var maalesef :2: neyse sağlıklı olalım da bu gunler de gecer dıyorum sen nısanlı mısın mınnakcım
canım çok doğru sölüyorsun bu günlerde bende düşünüyorum
canım hoşgeldin benimde sevdiceğim zonguldakta okuyor , ailesi karabüklü şişlide yaşıyorlar bizde ünide beraber okuduk okul bitsin istanbula gelcek.
sen zonguldağamı gidiceksin yaşamaya canım
aa cıddı mısın benım sevgılımn aılesı de karabuklu yenıcelıler... aılesıyle bırlıkte zonguldakta yasıyo orda calısıyo sevgılım ben tam bılemıoyrum canım bu sene kpss ye grcem ınsallah eger olabılırse oraya gtmöeyı dusunuyorumgdıyo musun zonguldağa
orkidecim çok sevindim ya ne güzel haberler bunlar... inşallah cok cok daha iyi olacak hersey bundan sonra....
kızlar ben bugun biyerlerde dusmezsem iyi dün geceki uykumla duruyorum gözlerim acıyo kafam onume dusmek uzere dün gece hiç uyumadan işe geldim... kahve içiorum yüzümü yıkıorum bana mısın demio yaa aksama kadar idare etmem lazım bildiginiz bi cozum bişey var mı
canım sen neden uyuyamadın ki ne oldu canım kafanda sorunlarmı var neye sıkıldın
canm öle deme kimse ne olacağını bilemezki kimin kimi ne zaman kıracağını aldatacağınısen öyle konuşma yinede emi hepimiz çok istiyoruz bizde geberiyoruz hee arada beni biliyorsun onun psikolojisinden belkide1,5 2 yılda duymadıgım sölzeride duydum davranısları da gördüm ama işte amaç ne herşeyiyle kabullenmek sevmek dimi onu değiştirmeye kalkmak sevgi olmuyor malesef hee ne zaman nerede ne olacağı belli değil ama inş. bizde istedikelrimizle nasibimizde tez zamanda evlenelim hayırlısıyla ama
bende fenayıımm pastaam malum donemdeyım ve agrıdan geberdım sabaha kadar arkadasım gelıcek o yuzden uyuyamıyorum ama gozlerım kırmızı kırmızıo oldu heeporkidecim çok sevindim ya ne güzel haberler bunlar... inşallah cok cok daha iyi olacak hersey bundan sonra....
kızlar ben bugun biyerlerde dusmezsem iyi dün geceki uykumla duruyorum gözlerim acıyo kafam onume dusmek uzere dün gece hiç uyumadan işe geldim... kahve içiorum yüzümü yıkıorum bana mısın demio yaa aksama kadar idare etmem lazım bildiginiz bi cozum bişey var mı
canım çok doğru sölüyorsun bu günlerde bende düşünüyorum
kızlarrrr inanmıyorum sevgilim 27 aldığı dersten 82 alarak bu dönemini atlattı projelerle sınavlarla acı bir dönem oldu artık kavuşma vakti çok mutluyum çok aşırı sevinçten ağlıcam desem o derece olucak allah yüzüme güldü inanmıyorum sevinçten çığlık attım sabah beri f5 siteye bakıyordum ve bingo ilahi güç aynı anda baktık siteye ve ben onu araken o beni aradı filmlerdeki gibi sevinç çığlıkları attım o ve ben aramızdaki bağlantı allahıma şükrediyorum güzel günler görcez yarabbim en büyük engelmiz bitiyor kızlar sevinçten ağlıyorum bunları yazarken
canım sen neden uyuyamadın ki ne oldu canım kafanda sorunlarmı var neye sıkıldın
evet ne olsu sana çağlam ya nie hiç uyumadın hayırdır???
canııım cok sevındım adınaaa hersey dahada guzel olsun sızın ıcın, hiç umudun kalkmamıstı gördün mü bianda neler değişebiliyor. Allah bu mutlulugunu hiç bi zaman bozmasın ve sizi ayrı koymasın
sen de mı ogrencısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?