'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yok sözlü değilim kendi aramızda yüzük var..aileler biliyor sadeece benim babam ve abim bilmiyor onlarda belki tahmin 2,5 yıl bizimde bakalım hayırlısı olsun ya diyelim

ne guzel bızım yuzugumuz de yok hıcbıseyımız yok su an askımzı dısında:) bızım aşk hıkayemız de bıraz deıgısık aslında benım ablamla sevgılımn abısı evlı

Hosgeldın canım aramıza bızde aynı sekıldeyız 4 yıldır berbaerız evlerımız cok yakın degıl o asyada ben avrupada oturuyorum bı nevı ayrı sehır gıbı valla su son 2 3 gundur bende herzamankınden fazla ıstıyorum evlenmeyı hele bırbırını acımadan kıran uzen hatta bırbırını aldatan ınsanların bile kolayca evlendiği su donemde bızım evlenememız daha bı koyuyoo canım.. Allah ıns guzel gunlerı bı an evel gosterır hepımıze

hosbulduk canım tesekkur ederım:) bız de ben ankaradayım sevgılım zonguldakta bıraz zor gorusuyoruz ama sımdıye kadar bırbırımızı hıc kırmadık maaşallah deyım gerçekten artık zaman hızlı geçsin hersey duzene grsın ve evlenelım ıstıyorum yaa hep beraber olalım hıc ayrılmayalım ıstıorum ama daha zaman var maalesef :2: neyse sağlıklı olalım da bu gunler de gecer dıyorum sen nısanlı mısın mınnakcım

canm öle deme kimse ne olacağını bilemezki kimin kimi ne zaman kıracağını aldatacağını sen öyle konuşma yinede emi hepimiz çok istiyoruz bizde geberiyoruz hee arada beni biliyorsun onun psikolojisinden belkide1,5 2 yılda duymadıgım sölzeride duydum davranısları da gördüm ama işte amaç ne herşeyiyle kabullenmek sevmek dimi onu değiştirmeye kalkmak sevgi olmuyor malesef hee ne zaman nerede ne olacağı belli değil ama inş. bizde istedikelrimizle nasibimizde tez zamanda evlenelim hayırlısıyla ama

orkidecim çok sevindim ya ne güzel haberler bunlar... inşallah cok cok daha iyi olacak hersey bundan sonra....

kızlar ben bugun biyerlerde dusmezsem iyi dün geceki uykumla duruyorum gözlerim acıyo kafam onume dusmek uzere dün gece hiç uyumadan işe geldim... kahve içiorum yüzümü yıkıorum bana mısın demio yaa aksama kadar idare etmem lazım bildiginiz bi cozum bişey var mı

anaaaaaaaaaa ne hoş e siz ölelikle mi tanıstınız yani ilk hanginiz tanıstı?

ahahaa:) evet bız ablam ve enıstem henuz nısanlıyken asık oldun bırbırımıze sonraa hatta onlar evlenemıyecek felan dıye evlenene kadar dokuz dogurduk dıyebılırım:) o gunden berı de beraberız ıste inşallah bır omur beraber oluruz:) ben annemlere felan bu yaz açıkladım tabıkı herkes şok oldu ama sımdı alıstılarr

kırmadın kırılmadınızmı 4 senede gerçekten

kırmadın kırılmadınızmı 4 senede gerçekten

yanı ufak tefek olmustur mutlaka canım ama uzakta yaşamamızın etkısı de olabılır bız hep bırbırımızı ozlemekten kavga etmeye pek fırsat bulamadık tabı bı de dedıgım gıbı rısklı bır ılıskıye basladık bız ablamla abısı evlı o yuzden kımseye zarar vermemk acısından dıkkatlı davranıyo olabılırız bırbırımıze ama ufak tefek kavgalar her ılıskıde olur tuzu bıberı onlar

canım çok doğru sölüyorsun bu günlerde bende düşünüyorum

canım hoşgeldin benimde sevdiceğim zonguldakta okuyor , ailesi karabüklü şişlide yaşıyorlar bizde ünide beraber okuduk okul bitsin istanbula gelcek.

sen zonguldağamı gidiceksin yaşamaya canım

aa cıddı mısın benım sevgılımn aılesı de karabuklu yenıcelıler... aılesıyle bırlıkte zonguldakta yasıyo orda calısıyo sevgılım ben tam bılemıoyrum canım bu sene kpss ye grcem ınsallah eger olabılırse oraya gtmöeyı dusunuyorum gdıyo musun zonguldağa

canım zonguldağın çok önemi var bizim için ben arada gidiyorum mart başı gibi gidicem çok seviyorum orayı orda çok özgürüz üniversite yıllarımız orda geçti onun hala orda geçiyor 5 seneden beri zonguldak ikimizinde hayatında

inşallah kavuşursun canım sevdiğine kpss ile gidersin

canım sen neden uyuyamadın ki ne oldu canım kafanda sorunlarmı var neye sıkıldın

kızlarrrr inanmıyorum sevgilim 27 aldığı dersten 82 alarak bu dönemini atlattı projelerle sınavlarla acı bir dönem oldu artık kavuşma vakti çok mutluyum çok aşırı sevinçten ağlıcam desem o derece olucak allah yüzüme güldü inanmıyorum sevinçten çığlık attım sabah beri f5 siteye bakıyordum ve bingo ilahi güç aynı anda baktık siteye ve ben onu araken o beni aradı filmlerdeki gibi sevinç çığlıkları attım o ve ben aramızdaki bağlantı allahıma şükrediyorum güzel günler görcez yarabbim en büyük engelmiz bitiyor kızlar sevinçten ağlıyorum bunları yazarken

ankarada bızım ılıskımız ıcın onemlı yerlerden askerlıgı orda yaptı sevgılım bızımde kendı araızda yuzuguuz var canım aıleler arasında gecerlılıgı var o yuzden söz yapıcaz nişan olcak ıns. Elbet gecicek şukulataam atlatıcaz bu gunlerıde

benım anlatmak ıstedıgım sey farklı canım ben goz gore gore aldatan ınsanlardan bahsedıyorum su son bıkac gundur ole garıp seyler duyuyorumkı mıllet bı garıp olmus yemın ederım! aldatanı kabullenen kızları görüyodumda erkeklerı ılk kez duyuyorumm :S benım gozunun ıcıne bakarken ıcım akıyo gıdıyoo onun canı sıkkınken yapmadıgım sebeklık kalmıyo valla benım ask anlayısım farklı sanırım kırmak uzmek yok benım anlayısımda ınsan sevdıgı ıcın ölüür yaa öldürmeez.. Ama tabıkı ne zaman ne olucaa bellı olmaz buyuk konusmak ıstemem.

bende fenayıımm pastaam malum donemdeyım ve agrıdan geberdım sabaha kadar arkadasım gelıcek o yuzden uyuyamıyorum ama gozlerım kırmızı kırmızıo oldu heep kahveden baska bı cozum benımde aklıma gelmıyoo ama nafılee
canım çok doğru sölüyorsun bu günlerde bende düşünüyorum

ah giziim ahh evlılıklere olan ınancını azaltır bole ınsanlar. Bian evel kavusalım artık yaa (( bugun arkadasımla bu konuyu konusurken resmen kayınannim hissetmiş gibi aradıı yaa, biz herseyın en güzel haliyle olmasını beklıyoruz ıns Allah yardımcımız olur

yasasıııııııııııııınnnnnn o kadar sevındıımmkiiiiii canım benımmmm gizim öyle cok dua edıyorumkii sizee

canım sen neden uyuyamadın ki ne oldu canım kafanda sorunlarmı var neye sıkıldın

evet ne olsu sana çağlam ya nie hiç uyumadın hayırdır???

önemli bişey değil fıstıklarımmm bugune incelenmesi gereken bir kitap ve yetişmesi gereken bir çeviri vardı... gece uyumadım onları yaptım malum sabahda erkenden işe... öle uykum var ki su yasıma kadar ilk defa böle sıfır uykuyla gün geciriyorum sanırım....

mis gibi yatagımı ve yastımı özledimmmmm

artık hayatımda bir şeyler belirlenmeye başladı o açıdan benden mutlusu yoktur herhalde. artık ben de 2013 gelini olabileceğimmmmmmmmmmm

sen de mı ogrencısın canım

yok cnm ben de sevdiceğim de öğretmeniz, onun atanmasını bekledik falan işte geçen cuma da atandı

ancak daha başka sorunlarımız devam ediyor. biz ikimiz de vanlıyız ve burda şartlar pek iyi değil, ailem istanbula gitti depremden sonra. o yüzden hayatım karman çorman...

Anladım canm seni nazlım
ALLAH IM NE OLUR EVLENMEK isteyenleri hayırlısysa biran önce kavuştur sevdiğine ne olur yarabbim bizde çok istiyoruz geçmiyor günler nasibimizlerse ne olur engeller tez zamanda çözülsün herkesin tüm isteyenlerin geçsin şu günler arrtık sen herşeyi blirsin yarabbim kavuşalım kocalarımıza dayanılmıyor artık acı çekiyoruzz buluşupta sonra ayrılcağımız bilmek çok koyuyooo hep beraber olalım sarılalım sımsıkı nefeslerimizle uyuyalım ay valla ağlıcaktım yazarken müşteri girmese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…