kızlarrrr inanmıyorum sevgilim 27 aldığı dersten 82 alarak bu dönemini atlattı projelerle sınavlarla acı bir dönem oldu artık kavuşma vakti çok mutluyum çok aşırı sevinçten ağlıcam desem o derece olucak allah yüzüme güldü inanmıyorum sevinçten çığlık attım sabah beri f5 siteye bakıyordum ve bingo ilahi güç aynı anda baktık siteye ve ben onu araken o beni aradı filmlerdeki gibi sevinç çığlıkları attım o ve ben aramızdaki bağlantı allahıma şükrediyorum güzel günler görcez yarabbim en büyük engelmiz bitiyor kızlar sevinçten ağlıyorum bunları yazarken
önemli bişey değil fıstıklarımmm bugune incelenmesi gereken bir kitap ve yetişmesi gereken bir çeviri vardı... gece uyumadım onları yaptım malum sabahda erkenden işe... öle uykum var ki su yasıma kadar ilk defa böle sıfır uykuyla gün geciriyorum sanırım....
mis gibi yatagımı ve yastımı özledimmmmm
canım zonguldağın çok önemi var bizim için ben arada gidiyorum mart başı gibi gidicem çok seviyorum orayı orda çok özgürüz üniversite yıllarımız orda geçti onun hala orda geçiyor 5 seneden beri zonguldak ikimizinde hayatında
inşallah kavuşursun canım sevdiğine kpss ile gidersin
Anladım canm seni nazlım
ALLAH IM NE OLUR EVLENMEK isteyenleri hayırlısysa biran önce kavuştur sevdiğine ne olur yarabbim bizde çok istiyoruz geçmiyor günler nasibimizlerse ne olur engeller tez zamanda çözülsün herkesin tüm isteyenlerin geçsin şu günler arrtık sen herşeyi blirsin yarabbim kavuşalım kocalarımıza dayanılmıyor artık acı çekiyoruzz buluşupta sonra ayrılcağımız bilmek çok koyuyooo hep beraber olalım sarılalım sımsıkı nefeslerimizle uyuyalımay valla ağlıcaktım yazarken müşteri girmese
ankarada bızım ılıskımız ıcın onemlı yerlerden askerlıgı orda yaptı sevgılımbızımde kendı araızda yuzuguuz var canım aıleler arasında gecerlılıgı var o yuzden söz yapıcaz nişan olcak ıns. Elbet gecicek şukulataam atlatıcaz bu gunlerıde
ınsallah canımm gecer gecer gecer gecer bunalrı da gecerrr:) yaa benım sevgılım hıııc bı zaman bana yuzuk almadııı yaa evlenme de teklıf etmıycek sanırım bu gdıslee ahahahaaa
yasasıııııııııııııınnnnnn o kadar sevındıımmkiiiiiicanım benımmmm gizim öyle cok dua edıyorumkii sizee
önemli bişey değil fıstıklarımmm bugune incelenmesi gereken bir kitap ve yetişmesi gereken bir çeviri vardı... gece uyumadım onları yaptım malum sabahda erkenden işe... öle uykum var ki su yasıma kadar ilk defa böle sıfır uykuyla gün geciriyorum sanırım....
mis gibi yatagımı ve yastımı özledimmmmm
artık hayatımda bir şeyler belirlenmeye başladı o açıdan benden mutlusu yoktur herhalde. artık ben de 2013 gelini olabileceğimmmmmmmmmmm
Anladım canm seni nazlım
ALLAH IM NE OLUR EVLENMEK isteyenleri hayırlısysa biran önce kavuştur sevdiğine ne olur yarabbim bizde çok istiyoruz geçmiyor günler nasibimizlerse ne olur engeller tez zamanda çözülsün herkesin tüm isteyenlerin geçsin şu günler arrtık sen herşeyi blirsin yarabbim kavuşalım kocalarımıza dayanılmıyor artık acı çekiyoruzz buluşupta sonra ayrılcağımız bilmek çok koyuyooo hep beraber olalım sarılalım sımsıkı nefeslerimizle uyuyalımay valla ağlıcaktım yazarken müşteri girmese
Anladım canm seni nazlım
kızlarrrr inanmıyorum sevgilim 27 aldığı dersten 82 alarak bu dönemini atlattı projelerle sınavlarla acı bir dönem oldu artık kavuşma vakti çok mutluyum çok aşırı sevinçten ağlıcam desem o derece olucak allah yüzüme güldü inanmıyorum sevinçten çığlık attım sabah beri f5 siteye bakıyordum ve bingo ilahi güç aynı anda baktık siteye ve ben onu araken o beni aradı filmlerdeki gibi sevinç çığlıkları attım o ve ben aramızdaki bağlantı allahıma şükrediyorum güzel günler görcez yarabbim en büyük engelmiz bitiyor kızlar sevinçten ağlıyorum bunları yazarken
Anladım canm seni nazlım
dayan kuşum az kaldı 3-4 saate evdesin tahmini
ankarada bızım ılıskımız ıcın onemlı yerlerden askerlıgı orda yaptı sevgılımbızımde kendı araızda yuzuguuz var canım aıleler arasında gecerlılıgı var o yuzden söz yapıcaz nişan olcak ıns. Elbet gecicek şukulataam atlatıcaz bu gunlerıde
ınsallah canımm gecer gecer gecer gecer bunalrı da gecerrr:) yaa benım sevgılım hıııc bı zaman bana yuzuk almadııı yaa evlenme de teklıf etmıycek sanırım bu gdıslee ahahahaaa
merak etme eder ben de öyle diyodum hiç ummadıgım anda geldi teklif sonra sa istemeye geldiler ve yüzük taktık... illaki geliyor yani
Pastaaaaaammm kıyamam saaaanaa kahveleri içtim içtim bana mısın demedi şimdi de cay içiceeem sen de ayakcıklarını ısıt iyi gelir ben de her ay sancılanıyorum hemen ayagımı ıstıyorum az da olsa iyi geliyo
nazımm ben varya aynı anda bakmamıza şok oldum bu mutlu haberi ben verirken o beni aradı ve sevinç gözyaşları çoğu bitti bitiyor allahım inanamıyorum mucize yaa cidden o dersi geçmesi 52 saat uyumadı vize finale çalıştı büte hiç çalışmadan girdi zekasına kurban olayım bu çocuk çalışmadan yapıyo yeminlen allahıma çok dua ettim onun için saol canım duaların için inan 8 haftadır görmüyorum cuma günüde gelme dedim ayyy uzaktada olsa yanımda hissediyordum ama artık mesafeler azalcak çok şükür
ohhh maşallahhhhhhhhhhhh
bi güzel haber daha duydum yaa çok mutlu oldum sizler içinnnnnnnnnn
aynen canım bıızım ıcın de cok onemlı ılk kez ereglı festıvalınde karşılaşıp aşık olmustuk bırbırımızeeahaha 4 -8 mart arası ben de orda olcam ınsallah canımm gecenlerde ordaydım arada kaçıp gdıorum kaçamak kaçamak:) sızın de baya uzun o zaman ılıskınız gızcım
GİZOŞŞŞŞŞ çok sevindimmmmmmm canımmmm inşallah herşey kolayca halolur tez zamanda kavusursunuz sizde balımmm ay ne güzel haberler alıyoruz bugun ya maşallah
kocaman bir AMİNNNNNN diyorum balım duygularıma tercüman olmuşsun resmen, işkence gibi geliyor bazen beklemekevet 2.5 saatim kaldı sabır sabır diye bekliyorum otobüste kesin uyurum zaten
Pastaaaaaammm kıyamam saaaanaa kahveleri içtim içtim bana mısın demedi şimdi de cay içiceeem sen de ayakcıklarını ısıt iyi gelir ben de her ay sancılanıyorum hemen ayagımı ıstıyorum az da olsa iyi geliyo
merak etme eder ben de öyle diyodum hiç ummadıgım anda geldi teklif sonra sa istemeye geldiler ve yüzük taktık... illaki geliyor yani
ayyy evet çağlam çok çok iyi haberler alıyoruz ne güzel değilmi allah yüzümüze gülüyor herşey düzeliyor yoluna giriyor
minnağım saol kavuşcaz nasipse
tam 5 sene canım tam tamına zonguldakta başladı bizimde aşkımız biz beraber gittik balık ve çilek festivaline
bende evlenme teklıfı almadım canım akrabalar falan bodruma tatıle gıttıgımızde taktık anısıda kalmıs oldu onun teyzelerı falanda vardı ılk annem kızdı ama aklı kalmasın dıye taktık isteme falan olucak dıyınce kabul ettı
kızlar bu çeyiz işine toplamda ne kadar gider?
millet çok uçuk rakamlar söylüyor da korkuyorum... 20 30 40 binlerden bahsediliyor... o kadar tutar mı gercekten?
Ben ceyizim haricinde nakit para da biriktirebilmek istiyorum böle olursa imkansız olcak da
Gizoşmmmm bu habere nasıl sevindimm nasıl anlatamam yaaaaa.. Allahım dualarımızı kabul edio sonunda, bende bi an abim için üzüldüğüm zamanları hatrladım belki anımsayanınız vardır bikaç ay once burda bahsetmiştim o da çok şükür tek dersi vardı geçti onu aralık ayında.. öyle psikolojisi bozuktu ki, şimdi hep kpss ye calısıo umarımm iyi şeyler olur hayatında.. gizoşum kavusmanıza çok az kaldı bebeğimm, tüm güzellikler sizin olsun...
O anlarr kabus gibiydi gizoşum ve öyle kritik günler atlattıkki.. hala oyle aslında şimdi de yurtdışında okuduğu için denkliğini beklioruz kiii askere gitsin dieecanım hatırlamaz olurmuyum ne acı çekiyordun bak değmedi mezun oldu evinde artık sevdiği kızla nasıllar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?