'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ohhh maşallahhhhhhhhhhhh

bi güzel haber daha duydum yaa çok mutlu oldum sizler içinnnnnnnnnn

dayan kuşum az kaldı 3-4 saate evdesin tahmini

aynen canım bıızım ıcın de cok onemlı ılk kez ereglı festıvalınde karşılaşıp aşık olmustuk bırbırımızee ahaha 4 -8 mart arası ben de orda olcam ınsallah canımm gecenlerde ordaydım arada kaçıp gdıorum kaçamak kaçamak:) sızın de baya uzun o zaman ılıskınız gızcım

yağmurcum duygu patlaması olmuş resmen yaaaaa

içten bir AMİNNNNNNNNNNNNNN diyorumm

Son düzenleme:

yasasıııııııııııııınnnnnn o kadar sevındıımmkiiiiii canım benımmmm gizim öyle cok dua edıyorumkii sizee

nazımm ben varya aynı anda bakmamıza şok oldum bu mutlu haberi ben verirken o beni aradı ve sevinç gözyaşları çoğu bitti bitiyor allahım inanamıyorum mucize yaa cidden o dersi geçmesi 52 saat uyumadı vize finale çalıştı büte hiç çalışmadan girdi zekasına kurban olayım bu çocuk çalışmadan yapıyo yeminlen allahıma çok dua ettim onun için saol canım duaların için inan 8 haftadır görmüyorum cuma günüde gelme dedim ayyy uzaktada olsa yanımda hissediyordum ama artık mesafeler azalcak çok şükür

canım kıyamam ben sana uykusuz birgünü sürdürmek çok zor aman iyi beslende güçsüz düşme canım

artık hayatımda bir şeyler belirlenmeye başladı o açıdan benden mutlusu yoktur herhalde. artık ben de 2013 gelini olabileceğimmmmmmmmmmm

topiimizde evlenmeyen kallmiciik 2013teee :123:

aammmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yagmuruummmm

ahaha aynı hıslerı ben de her gun yasıyorum sugarım emın ol zaman makınası olsa da azıcık zamanı ılerı alsak ya hersey cok guzel olsaaa

GİZOŞŞŞŞŞ çok sevindimmmmmmm canımmmm inşallah herşey kolayca halolur tez zamanda kavusursunuz sizde balımmm ay ne güzel haberler alıyoruz bugun ya maşallah

dayan kuşum az kaldı 3-4 saate evdesin tahmini

kocaman bir AMİNNNNNN diyorum balım duygularıma tercüman olmuşsun resmen, işkence gibi geliyor bazen beklemek evet 2.5 saatim kaldı sabır sabır diye bekliyorum otobüste kesin uyurum zaten

Pastaaaaaammm kıyamam saaaanaa kahveleri içtim içtim bana mısın demedi şimdi de cay içiceeem sen de ayakcıklarını ısıt iyi gelir ben de her ay sancılanıyorum hemen ayagımı ıstıyorum az da olsa iyi geliyo

nazlım,orkidem,çağlam amin diyelim evet nazlımın o yazdığı duygularımın patlamasına sebep oldu o kadar istiyoruzki bizde ama hayırlısysa diyorum hep neler duyuyoruz çok isteyipte Allah korusun ya ÖZLEDİK YAAAAAAAAAAA HEPİMİZ KOCİŞLERİMİZİ İSTİYORUZ ONLARDA BİZİ AYY YA ALLAHIM BİZE DAYANMA GÜCÜ VERSİN UHHH

ay pastam suan okdr komık haldeyımkıı belım falan hüsmen aga gıbı baglı ayaklarımıda dayadım sımdı peteğee gecsın artık agrım kıvrandırıyo adamı

ınsallah canımm gecer gecer gecer gecer bunalrı da gecerrr:) yaa benım sevgılım hıııc bı zaman bana yuzuk almadııı yaa evlenme de teklıf etmıycek sanırım bu gdıslee ahahahaaa

bende evlenme teklıfı almadım canım akrabalar falan bodruma tatıle gıttıgımızde taktık anısıda kalmıs oldu onun teyzelerı falanda vardı ılk annem kızdı ama aklı kalmasın dıye taktık isteme falan olucak dıyınce kabul ettı

bıtıceek hasretınız kavusucaksııınızz Giziiiimmmm

ohhh maşallahhhhhhhhhhhh

bi güzel haber daha duydum yaa çok mutlu oldum sizler içinnnnnnnnnn

ayyyy evet ne güzel haberler bugün demi yaa allahım çok mutluyum çok hepimiz mutlu ollalım kızlar

tam 5 sene canım tam tamına zonguldakta başladı bizimde aşkımız biz beraber gittik balık ve çilek festivaline

Gizoşmmmm bu habere nasıl sevindimm nasıl anlatamam yaaaaa.. Allahım dualarımızı kabul edio sonunda, bende bi an abim için üzüldüğüm zamanları hatrladım belki anımsayanınız vardır bikaç ay once burda bahsetmiştim o da çok şükür tek dersi vardı geçti onu aralık ayında.. öyle psikolojisi bozuktu ki, şimdi hep kpss ye calısıo umarımm iyi şeyler olur hayatında.. gizoşum kavusmanıza çok az kaldı bebeğimm, tüm güzellikler sizin olsun...

kızlar bu çeyiz işine toplamda ne kadar gider?

millet çok uçuk rakamlar söylüyor da korkuyorum... 20 30 40 binlerden bahsediliyor... o kadar tutar mı gercekten?

Ben ceyizim haricinde nakit para da biriktirebilmek istiyorum böle olursa imkansız olcak da

ne gzuel mınnakcım o zaman balayına da bodruma gdersınız artıkk

yok canım benım ablamın 3 ay sonra dugunuy var neredeyse ceyızı tamam ve herseyını de guzel guzel sectı ama yaklasık 10 12 bın kadar tutuyo sanrıırm canım

canım hatırlamaz olurmuyum ne acı çekiyordun bak değmedi mezun oldu evinde artık sevdiği kızla nasıllar canım

çağlam 1000 tl maaş alıyorsun 300 tl yada 500 tl rahat kenara atsan kalan 500 lede biraz çeyiz alabilirsin canım elbet kendi ihtiyaçların olur ama 250 birikim 250 çeyize yatırsan bile olur inan 30 bin liraya çeyiz değil ev düzersiniz bence onu söleyenler yanlış yapıyorlar ben bu indirim kuponlarımı takip etmişim iyiki 192 tl lik sarev nevresim 119 düştü 50 tl kuponla 70 tl ye alcam hemde 2 tane alcam akşama böle böle takip ede ede ucuza getircez

çağlam durumumuz olsa bile 30 bin harcanmaz balım merak etme

canım hatırlamaz olurmuyum ne acı çekiyordun bak değmedi mezun oldu evinde artık sevdiği kızla nasıllar canım
O anlarr kabus gibiydi gizoşum ve öyle kritik günler atlattıkki.. hala oyle aslında şimdi de yurtdışında okuduğu için denkliğini beklioruz kiii askere gitsin diee
Ama hiç değilse kafası rahatladı mezunum diyebilio, Allahım o günleri gösterdi.. Kız arkadaşı ve annem o gün beni sevinç çığlıklarıyla aradılar:)
Sevdiği kızla araları mükemmel canım, Allahım nazarlardan korusun onlarıı:) Benimleee annemle oyle iyiki dialoğu, ben hayatımda böyle bi insan tanımadım.. O benim "kanatsız meleğim" Allah onları ayırmasın ve her zaman huzurlu olsunlar inşallah

çeyiz için gitmez okadar canm o diyen abartmış yaa herşeyin uygunu var bu devirde korkma bence kenara koymuyorsan eger heray birsey al ben ilk yemek takımımı kahvaltı setimi almıştım sonra ara vermiştim sonra mutfagıma birşeyler aldım bikaç ay önce süpürge falan taksit öde evde yer varsa koy kenara yavastan basla almaya efer para kenara koyamıyorum harcıyorum diyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…