yok canım benım ablamın 3 ay sonra dugunuy var neredeyse ceyızı tamam ve herseyını de guzel guzel sectı ama yaklasık 10 12 bın kadar tutuyo sanrıırm canım
canım hatırlamaz olurmuyum ne acı çekiyordun bak değmedi mezun oldu evinde artık sevdiği kızla nasıllar canım
çağlam 1000 tl maaş alıyorsun 300 tl yada 500 tl rahat kenara atsan kalan 500 lede biraz çeyiz alabilirsin canım elbet kendi ihtiyaçların olur ama 250 birikim 250 çeyize yatırsan bile olur inan 30 bin liraya çeyiz değil ev düzersiniz bence onu söleyenler yanlış yapıyorlar ben bu indirim kuponlarımı takip etmişim iyiki 192 tl lik sarev nevresim 119 düştü 50 tl kuponla 70 tl ye alcam hemde 2 tane alcam akşama böle böle takip ede ede ucuza getircez
çağlam durumumuz olsa bile 30 bin harcanmaz balım merak etme
gizoşum ve çikolatamm içimi rahatlattınız valla... ben şimdi epilasyona falan da baslıcam ya umarım cok zorlamaz ceyiz takvimimi ya bide ben herseyin en pahalısını begniyorum gidip gidip nolcak bu halim bakalım ceyiz haricinde illaki birikim yapmam lazım bazen dusunuyorum da hakikaten cok zor evlenmek ya
gizoşum dedigin rakamdan fazla aldıgım halde inan o kadarını ancak hiç ceyiz almazsam atabiliyorum yol masrafım falan fazla cunku mavi kart falan offf , benimkide malum kredi ödüyo ve ödemeler baya yuksek o da dogru durust atamıyo nolcak sonumuz bilmiyorum
gizoşum ve çikolatamm içimi rahatlattınız valla... ben şimdi epilasyona falan da baslıcam ya umarım cok zorlamaz ceyiz takvimimi ya bide ben herseyin en pahalısını begniyorum gidip gidip nolcak bu halim bakalım ceyiz haricinde illaki birikim yapmam lazım bazen dusunuyorum da hakikaten cok zor evlenmek ya
gizoşum dedigin rakamdan fazla aldıgım halde inan o kadarını ancak hiç ceyiz almazsam atabiliyorum yol masrafım falan fazla cunku mavi kart falan offf , benimkide malum kredi ödüyo ve ödemeler baya yuksek o da dogru durust atamıyo nolcak sonumuz bilmiyorum
pelinim abin adına sevdiği insan adına ve en önemlisi aile huzurunuz adına çok sevindim yazıktı annenin o üzülmesi ben anlarım bu durumu iyi bilirim yaşamayan bilmez zaten güzel ügnler yaşayın canım
ne gzuel mınnakcım o zaman balayına da bodruma gdersınız artıkk
çeyiz için gitmez okadar canm o diyen abartmış yaa herşeyin uygunu var bu devirde korkma bence kenara koymuyorsan eger heray birsey al ben ilk yemek takımımı kahvaltı setimi almıştım sonra ara vermiştim sonra mutfagıma birşeyler aldım bikaç ay önce süpürge falan taksit öde evde yer varsa koy kenara yavastan basla almaya efer para kenara koyamıyorum harcıyorum diyorsan
Sen en azından çalışıyormussun cAnim ben öğrenci olduğum halde gereksiz ayrinti birsürü şey beğenip istiyorumama Allah yardım ediyo ya bi şekilde evlenebiliosun ışte olmazsa yavaş yavad evlendikten sonra da tamamlanir eksikler nolcak sevdiceklerimiz yanımızda olsun da
canım bende şu anda çok pahalı şeleri beğeniyorum hattaha sana kızdım 8000 beyaz eşyamı olur die şu anda beğendiğim modelleri bile paylaşırım hepsi bosh yada siemens ve 8000 belkide aynı şeleri beğendik canım
hadi diyelim bunlar böle kız çeyizini azar azar yapcaz balım bunlar olmazsa kalırız bak benim topikimde gördüğün kadar olan ne varsa orada ama azar azar alcağım bunları ailemden yardım almadan kendim aldım şimdi annemle tencere bakıcaz o alcak onları yatak odasınıda babam alcak beyaz eşyalarıda yarısını ben yarısını sevdiceğim alcaz ortaya makul şeyler çıkıyor
hiç korkmaz ayda 400 tl at kenara bak ben bu ay 5 gram altın aldım azar azar yapıyorum birşeyler emin ol 5 gram 4 gram damlaya damlaya göl oluyor şu anda bir evi düzcek param var ama o paraya dokunmam o benim garantim ilerde o parayla ev almak istiyorum inşallah
lütfen para biriktir canım
yagmurum işte ona karar veremiyorummm şimdi alsam daha var esyaya baglamıyım diyorum obur turlu baska dert sastım kaldım :44: para olarak mı kalsa taksite mi girsem bilemiyorum :26:
ben de yeni başladım tatlım ya inan çalışmadan daha kolaydı işe baslayınca nası olcak şimdi diosun ama dedigin gibi Allah yardım eder
gizoşum bosch ve siemens pahalı emsallerine göre biz o kadar bakındık ama yok yani bir de benim camasır kurutma makinesi de olcagı için imkanı yok 8000 den asagı düşmüyor, benim paşam da evimize kalitesiz birşey sokmak istemiyor baska markalara uzak duruyor illa onlardan olsun istiyor bilemiyorum nası olcak
biz de beyaz esyaları oyle yapıcaz sen sunu aldın ben bunu aldı yok zaten biz de herseyimizi ortaklasa alıyoruz yeri geldi mutfak icin aldıgım birçok seyi o ödedi ben calısmıyoken hala da öyledir birsey begendim desem alır gelir, kız tarafı alır erkek tarafı alır gibi birşey yok bizde beyaz esyalarda da oyle olucak ama işte bi yatak odamı alırsa bizimkiler alır ama inan onu bile gucum yeterse kendim odemek istiyorum
masallahne guzel keske benimde kenarım birikmişim olsaydı daha kolay olurdu her sey gizoşum yaa
benimkide küçükev aletlerini alcakmış canım ama öğrenci kıyamıyorum ona ses etmiyorum çeyizimdeki çoğu şeyi almıştır ama çalışsa ortak olurduda ben kendim beğenip alıyorum oda kızıyo banada sor bende alayım ortak olcak herşeyimiz dio o askere gidip gelcek ben o zamana kadar çoğu şeyi bitirir beyaz eşyaya bakarım yavaş yavaş ki beyaz eşyanın hepsini yatak odasıda dahil babam alcaktı ama sevdiceğim olmaz böle ya bölüşcez ailelerce yada ben alcam dedi bende bölüşelim büyükler halleder dedimkeşke oda çalışsaydı birikimi beraber yapardık vallla
canım keşke demek için çok erken yaşın daha genç kuzum biriktirisin en azından 400 tl at lütfen yaa birikicek bak görceksin
kızlar ya yaza kıbrıs süprizi yapcaktım sevgilime mezun olduğunda ama dün karar değiştirip yunan adalarına gidicem kız arkadaşlarımla dedim bugün böle mutlu bir haberi olunca sevdiceğimle gitmeye karar verdim yaaa şimdi deli gibi tatil arıyoru erken rezervasyondan çok mutluyum bu yazda gidebilcez biryere
gizemcim annenler biliyor artık nasıl yollıcaklar yaf tatile sizi hani enişteyi demesen bile anlayıpta ya yollamazlarsa onu düşündünmü?
canım annem biliyor ama ben kız arkadaşlarımlada gidebilirm ki ona annem der ki senin erkek arkadaşın ne ilginç izin veriyormuş derkuzum annem bana çok güveniyor ben üniversitede okurken sevgilimin evine gidip ders çalıştğımı yemek yaptığımı onla gecelere kadar gezdiğimi sölediğimde 3 sene önceydi annem hiç kızmamıştı ben seni biliyorum sen mantıklı davranıyorsundur dedi güveniyordu o yüzden anneme bile dürüstçe söyleyebilirim artık. söylemediğim için çok pişmanım çok dürüst değildim anneme
en olmadı yazın kız arkadaşlarımla gidicem, onlar erkek arkadaşlarını çağırırsa benimkide gelir ki planları herkesin bu şekilde
benimkide küçükev aletlerini alcakmış canım ama öğrenci kıyamıyorum ona ses etmiyorum çeyizimdeki çoğu şeyi almıştır ama çalışsa ortak olurduda ben kendim beğenip alıyorum oda kızıyo banada sor bende alayım ortak olcak herşeyimiz dio o askere gidip gelcek ben o zamana kadar çoğu şeyi bitirir beyaz eşyaya bakarım yavaş yavaş ki beyaz eşyanın hepsini yatak odasıda dahil babam alcaktı ama sevdiceğim olmaz böle ya bölüşcez ailelerce yada ben alcam dedi bende bölüşelim büyükler halleder dedimkeşke oda çalışsaydı birikimi beraber yapardık vallla
canım keşke demek için çok erken yaşın daha genç kuzum biriktirisin en azından 400 tl at lütfen yaa birikicek bak görceksin
kızlar ya yaza kıbrıs süprizi yapcaktım sevgilime mezun olduğunda ama dün karar değiştirip yunan adalarına gidicem kız arkadaşlarımla dedim bugün böle mutlu bir haberi olunca sevdiceğimle gitmeye karar verdim yaaa şimdi deli gibi tatil arıyoru erken rezervasyondan çok mutluyum bu yazda gidebilcez biryere
çağlam benimkide hep lg bakar daha dün baktık yani istediğin olur diyor ama lg ye takmış bir ara o beyazesya elektonikte calıstı ordan bilgisinde bosch hayatta almaz bende istemiyorum memnun olmayanlar var samsung dolap iyi diyorlar ama bakalım neler olcak ben gri yada siyah istiyorum askım gecen sene beyaz olur para yok diyordu ilerde alırız diyordu ama dün bi baktım hep grilere bakıyordu hayrdr dedim e sen gri gri demiyormuydun gri olcak napıcaz dedifiyat farkı varya beyazla gri arasında ve siyahta bakalım bende kararsızım yaaaaa
waaaaaaaw süpermiş ya ne güzel hadi bakalım inş.gidersinizi o zaman ayy ne güzel ya
canım birşeyleri ortak yapmanın zevki hiçbişeyde yok zatennndedigin gibi az da olsa biriktirmeye calıscam
çok sevindim valla cok güzel oluyor basbasa gezmeler, gecen yaz gunubirlik Konya tatilimizi asla unutamam sevgilicikle kendini yollara vurmak gibisi yok
ben gri istiyorum o kesin fiyat farkı var evet ama onlarda kendi icinde degişiyor bazıları boya bazıları gercek celik oluyormus.. celik olanlardan almak gerekiyor dokme yapmaması için amma cok ayrıntısı var ya insanın kafası durcak gibi oluyo balım ya
bizimki televizyonu LG istiyo... televizyon konusunda o kendini baya geliştirdi diye beyaz esyaları da o arastırıyo ben gidip tiplerine bakıyorum sadece özelliklerini o arastırıyoteknolojiden hiç anlamam allahtan askım ilgili...
siyahlar da cok guzel oluyo tatlımmm ama benim mutfak beyaz olcak insallah tamamlayıcı rengi de ucuk pembe olcak o yuzden siyah cok keskin bir renk olur gitmez diye gri istiyorum
en cok da ocaklara sastım... ben cam istiyorum ocagı ankastre ve cok ucuk fiyatları var...
canım birşeyleri ortak yapmanın zevki hiçbişeyde yok zatennndedigin gibi az da olsa biriktirmeye calıscam
çok sevindim valla cok güzel oluyor basbasa gezmeler, gecen yaz gunubirlik Konya tatilimizi asla unutamam sevgilicikle kendini yollara vurmak gibisi yok
ben gri istiyorum o kesin fiyat farkı var evet ama onlarda kendi icinde degişiyor bazıları boya bazıları gercek celik oluyormus.. celik olanlardan almak gerekiyor dokme yapmaması için amma cok ayrıntısı var ya insanın kafası durcak gibi oluyo balım ya
bizimki televizyonu LG istiyo... televizyon konusunda o kendini baya geliştirdi diye beyaz esyaları da o arastırıyo ben gidip tiplerine bakıyorum sadece özelliklerini o arastırıyoteknolojiden hiç anlamam allahtan askım ilgili...
siyahlar da cok guzel oluyo tatlımmm ama benim mutfak beyaz olcak insallah tamamlayıcı rengi de ucuk pembe olcak o yuzden siyah cok keskin bir renk olur gitmez diye gri istiyorum
en cok da ocaklara sastım... ben cam istiyorum ocagı ankastre ve cok ucuk fiyatları var...
saol canım uludağa gidicektik ama kara doyduk bir tatil düşünüyoruz geçen yaz o öğrenci haliyle tatili çıkardı bu yazda ben bişiler yapmalıyım gibi geliyor
canım sen anlatmıştın konyaya gidişiniz hatta aileninde haberi vardı işte böyle olması gerekiyoruz biz sorumluluk sahibi bireyleriz güven olması lazım anneme söledim ya vicdanım çok rahat çağlam ki siz burda çok demiştiniz muhakak söyle die içim rahat ya huzurluyum
saol canım uludağa gidicektik ama kara doyduk bir tatil düşünüyoruz geçen yaz o öğrenci haliyle tatili çıkardı bu yazda ben bişiler yapmalıyım gibi geliyor
canım sen anlatmıştın konyaya gidişiniz hatta aileninde haberi vardı işte böyle olması gerekiyoruz biz sorumluluk sahibi bireyleriz güven olması lazım anneme söledim ya vicdanım çok rahat çağlam ki siz burda çok demiştiniz muhakak söyle die içim rahat ya huzurluyum
Merhaba kızlarrr :) Nasılsınız?
aynen bende dün onlara baktım fiyatlar uçuyor bakalım olmadı öbür türlü alcaz ne yapalım
bende beyaz yatak odası falan istiyorum mutafgım oda içinde olacagı için renkli yapamıcam malesef neyse bende banyomu yaparım ya napıyım idare edicem biraz daha büyük ev alana kadar
evet canım hatta ben babama bile soylemiştim karsısına cıkıp ki o zaman beni istemeye bile gelmemişlerdi dahası evlenme teklifi bile almamıstım erkek arkadasımdı sadece ailemle de tanısmamıstı sadece varlıgını biliyorlardı... ama ailem bana cok guvenir ona da daha tanısmadan güvendiler tanıstıktan sonra da yanıltmadı askım onları...
güven cok önemli... orda aldım teklifi gelir gelmez de hemen aksamına ailemle tanıstı... cok da güzel oldu, askım da taa en basından ona ne kadar guvendiklerini bilmenin huzuryla geldi bazı seyler daha onlar tanısmadan saglamlasmıs oldu Allah bozmasın darısı da basına ki senin için de boyle olacagına ben eminim
iyiyiz cnm senn
önemli olan huzur yagmurum yaaa ne güzel kutu gibi ev bende cok istedim studyo tipi olsun minicik bize göre diye ama annem ona bile karıstı
bu arada ben bu ofise yeni bir boyut getirdim yaaaben geldikten sonra herkes toplantıya benim gibi kagıt kalemle girmeye basladı, benim aldıgım defterin benzerlerini almıslar, masalarına benim aldıgım notluklardan koymuslar
az önce de masamdaki kalpli panoyu sordu yanımdaki... dedim onu biyerden almadım nişanlım kek çiçeği göndermişti onun üzerinde gelmişti kekleri dagıttım bunu da pano olarak kullanıyorum dedim aaa ölemi bende o kadar aradım dedi bi de yaaabi o kalmıstı almadıkları zaten
evet canım hatta ben babama bile soylemiştim karsısına cıkıp ki o zaman beni istemeye bile gelmemişlerdi dahası evlenme teklifi bile almamıstım erkek arkadasımdı sadece ailemle de tanısmamıstı sadece varlıgını biliyorlardı... ama ailem bana cok guvenir ona da daha tanısmadan güvendiler tanıstıktan sonra da yanıltmadı askım onları...
güven cok önemli... orda aldım teklifi gelir gelmez de hemen aksamına ailemle tanıstı... cok da güzel oldu, askım da taa en basından ona ne kadar guvendiklerini bilmenin huzuryla geldi bazı seyler daha onlar tanısmadan saglamlasmıs oldu Allah bozmasın darısı da basına ki senin için de boyle olacagına ben eminim
iyiyiz cnm senn
önemli olan huzur yagmurum yaaa ne güzel kutu gibi ev bende cok istedim studyo tipi olsun minicik bize göre diye ama annem ona bile karıstı
bu arada ben bu ofise yeni bir boyut getirdim yaaaben geldikten sonra herkes toplantıya benim gibi kagıt kalemle girmeye basladı, benim aldıgım defterin benzerlerini almıslar, masalarına benim aldıgım notluklardan koymuslar
az önce de masamdaki kalpli panoyu sordu yanımdaki... dedim onu biyerden almadım nişanlım kek çiçeği göndermişti onun üzerinde gelmişti kekleri dagıttım bunu da pano olarak kullanıyorum dedim aaa ölemi bende o kadar aradım dedi bi de yaaabi o kalmıstı almadıkları zaten
canım benim iyi dileklerin için çok sağol inşallah herşey dilediğimiz gibi olur bakalım bu yaz neler olucak çok merak ediyorum haziranı şafak olarak sayıyorum ondan sonra ne olcak bilmiyorum
aynen zaten ev bakarken öyle dedim ben huzur mutluluk 2 göz olsun die dua ettım gercekten 2 göz oldu yaf ne cabuk dilegim kabul oldu bileydim 3 göz derdimneyse çok şükür ev olsunda ...
inanmıyorum yavrum yaaaaaaadelilerrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?