'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Saol cnm bende iyiyim çalışıyorum.

Bu arada sarev evimisterde baya uyguna geliyor ya bende alıcam. Ama zaten indirimdeler 25 tl lik kuponumu onlarda mı kullansam diyorum. 50 tl likleri başka şeylere harcasam. Çünkü zaten piyasanın altında olcak 94 tl de. sence gizem?

slm kızlarrr nasılsınızz..hepinizi çok özledm artk eskisi gibi giremiorm yoğun çalışıorzz...ayrıca gizoşm ve orkidem çok sevndm sizin adınıza bi adım daha yaklaştınız ne güzelll
yarn tatilm bol bol konusuruzz inşşş

daha geçmedm cnm ama geçmiş kdr oldm büyük ihtimal bi dahaki ay olucak o zman daha da az uğrıcam buralra

Canım yaa bu indirm ne yaptı size bugün bol bol dinlen canım

beshka cuma günü trilyon elde etmiş 1 günde trlyonlar nilim stradide öledr binler geliyor düşünemyorz bu magazaların kazancalarını

İyi değilim yağmurum.. Hiç iyi değilimm Tolga'dan ayrıldım, unutamıyorum işte Evren'i( Denedim yapmaya calıstımm olmadı, Evren bile dedim ona... Çok özledim onu çokkk

Hadi yaaaa
Ben tahmin ediyordum,boşlukta olduğunu biliyorum çünkü çırpındığını gördüm hatta Tolga ile ilgili sana hiçbişey sormadım çünkü boş hayaldi biliyordum..Yapamazdın Evren i öyle çabucak unutamazdın evet çok koydu yaptığı belki ERKEKLİĞE sığmayan birşeydi belkide affedilemez ama için acıyor bunun farkındayım ve bunun zaman tek ilacı BAŞKASI ASLA DEĞİL! Oluruna bırak Pelinim lütfen! Çok acıdır tahmin ediyorum benim bile yazarken içim sızlıyor ama dayan güzelim lütfen kaderinse zaten birşekilde affediceksin onu aşkın sevgin nefretinden ağır basıcak ona belki şansı vericek bir yanın ama iyi düşün canm Hatasız kul olmaz belki ama yaptığıda yutulabilir bişeymi orasına bişey diyemem senin kararın tamamen düşün zamana bırak biraz bakalım zaman ne getirecek...

Biliorum canım.. tamamen boş bi hayaldi unuturum ümidiyle sarıldım ona, ama yok yapamıorum olmuo işte
Belki uzun yıllar beraber olmadım ama 8 ay.. gece gündüz beraber Off Allahım sen yardım et ya.. Dün akşam fal baktırdımm ya bilmiorum Allahtan başka kimse bilemez geleceği ama arkadaşımın ablası hiçbişey bilmio ve dedi ki "o senin kaderin, sen ne kadar kaçarsan kaç onsuz olamıcaksın ve seni gelinlikle onun yanında görüyorumm" dedi...
Ve Evren bana msj atmış... Gelinliğinle seni rüyamda gördüm dieeee

pelin kuzum ne diyim şimdi bilmiyorum böyle olacağını tahmin etmiştim ama belki yanılıyorumdur dedim ve seni üzmemek için sölemedim canım evrenden ayrılalı ne kadar oldu ki sen yeni bi ilşkiye başlamak için zaten hazır değildin boşver üzme kendini biraz bekle sabret oluruna bırak biraz .. zaman ver kendine..

bu ne tesadüf bende dün bi arkadaşa fal baktırdım oda bana ayrılmak senin için en hayırlısıymış onunla geleceğin yok dedi ... yani fal falan öylesine bişey insan inanmak istediğine inanıyoo sakın evren benim kaderim falanda deme biraz zaman geçsin gör bak nası unutacaksın ya ben 3 yılı silmeye çalışıyorum koskoca 3 yıl benim yerime koy kendini ben nasıl silmeye başladıysam sende yapıcaksın bunu

Canm bak tesadüftür bu fal ve rüya..
Ve Evrenin attığı msja bence inanma o şimdi sallıyor da olabilir günahını almıyım ki rüyayı görmeden görmüş gibi sallamak çok günahmış bunu biliyormu bilmem!
Ama o senin can damarında vurmaya, barışman için bu yolları deniyor olabilir benim eski ark.da öyleydi habire rüyamda Gördüm ve neler çektim belkide doğruydu bilemezsin seni çok iyi anlıyorum UNUTAMAMA KONUSUNDA TABİ ama işte neden kaybedince anlıyorlar offf! He birde barışırsın belli bir süre sonra yine huyuna geri döner huy çıkmaz çünkü bilmiyorum Pelinim bişeyleri göze alıcaksan sans verirsin belki ama ben bilemiyorum...

Sanada Gülçincim nasılsın?

İyiyim cnm saol çalışıyorum sen?

Canım bende tahmin etmiştim olamayacağını çünkü aynı şeyleri bende yaşadım. Bizde tam bu sebepten ayrıldık, 10 ay olmuştu ilişkimizde, neler neler yaşandı ama o zaman daha 17 yaşındaydık çocuktuk yani. Ayrıldık 4 ay geçti üzerinden o çok pişman oldu, araya en yakın arkadaşlarımızı soktu. Gerçekten çok pişman olmuştu. Ben onu affettim ve 8 senedir birlikteyiz. O olaydan sonra hiç beni bu anlamda kırmadı. Hatta hala burnundan getiririm onun. Bilemiyorum Evreni tanımıyorum ama eğer gerçekten pişmansa belki bir şans daha verilebilir ama yine de sen bilirsin.

doğru bir yorum

pelincim sakın kanma inanma lütfen evet bazı kişiler yaşlkarı küçükken 17 li 18 li yaşlarda pişaman olurlar ama evren 28 yaşında sanırım ve sözde olgun emin ol pişman olcağnı hiç sanmıyorum sadece bencil onu senin gibi kimse anlamaz ve çekemez bundanda emin o yüzden peşinde ne olur gaddar ol benimde içimden geçen o senin kaderin değil 6. hissim çok kuvetlidir burda bir arkadaşımıza sölemiştim hattaha demiştim kimileri zorlancak ve silcekler die sölerken senide sölemiştim çünkü daha iyilerini hakediyorsun kalbimle dua ediyorum sana canım

herkese günaydınnnn kızlarrr...

pelincimmm biraz kendine musade et tatlım olur mu? duygularına cok kapılma su ara cok zor biliorum ama en mantıklı ve saglam durman gerekekn dönem ve böle fallar ruyalar cok oluyor..

cok ilginç bir tesadüf olcak belki ama ben de dun gece ruyamda eskisini gördüm, beni cagırıyordu ve nişanlımdan gizli gorusmeye gidiyordum orada bana senin kaderin benim yine donup dolasıp bana geleceksin diyordu... aynı sekilde falda baktırmıstım bir kere o zaman eskisiyle beraberdim ve inan kadın beni hiç tanımamasına ragmen sen bu cocukla cok ayrılıp barıscaksın hatta 4 kere ayrılcaksın sonra cok uzun ayrılık gircek araya ve birdaha bir araya gelip evleniceksin bu cocuktan kacısın yok demişti... dedigi gibi 4. kez ayrıldık ama son söylediginin olma ihtimali yok su saatten sonra

rüyalara fallara kalsaydık ohooooo

sen su an güclü tavrını korumalısın ve kendine zaman vermelisin akısına bırakmalısın onsuz olamıyorum diye salma kendini falların ruyaların seni ele gecirmesine izin verme balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…