evet canım hatta ben babama bile soylemiştim karsısına cıkıp ki o zaman beni istemeye bile gelmemişlerdi dahası evlenme teklifi bile almamıstım erkek arkadasımdı sadece ailemle de tanısmamıstı sadece varlıgını biliyorlardı... ama ailem bana cok guvenir ona da daha tanısmadan güvendiler tanıstıktan sonra da yanıltmadı askım onları...
güven cok önemli... orda aldım teklifi gelir gelmez de hemen aksamına ailemle tanıstı... cok da güzel oldu, askım da taa en basından ona ne kadar guvendiklerini bilmenin huzuryla geldi bazı seyler daha onlar tanısmadan saglamlasmıs oldu Allah bozmasın darısı da basına ki senin için de boyle olacagına ben eminim
iyiyiz cnm senn
önemli olan huzur yagmurum yaaa ne güzel kutu gibi ev bende cok istedim studyo tipi olsun minicik bize göre diye ama annem ona bile karıstı
bu arada ben bu ofise yeni bir boyut getirdim yaaaben geldikten sonra herkes toplantıya benim gibi kagıt kalemle girmeye basladı, benim aldıgım defterin benzerlerini almıslar, masalarına benim aldıgım notluklardan koymuslar
az önce de masamdaki kalpli panoyu sordu yanımdaki... dedim onu biyerden almadım nişanlım kek çiçeği göndermişti onun üzerinde gelmişti kekleri dagıttım bunu da pano olarak kullanıyorum dedim aaa ölemi bende o kadar aradım dedi bi de yaaabi o kalmıstı almadıkları zaten
canım fulle geçtin dimi sen ama ben özlerimki çok yorgun düşme dikkatli beslen lütfen
daha geçmedm cnm ama geçmiş kdr oldm büyük ihtimal bi dahaki ay olucak o zman daha da az uğrıcam buralra
günaydın pelincim
Naber yağmurum?
iyiyim çok şükür nasıl olsun aynı canm sen nasılsın?
İyi değilim yağmurum.. Hiç iyi değilimmTolga'dan ayrıldım, unutamıyorum işte Evren'i ( Denedim yapmaya calıstımm olmadı, Evren bile dedim ona... Çok özledim onu çokkk
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Hadi yaaaa
Ben tahmin ediyordum,boşlukta olduğunu biliyorum çünkü çırpındığını gördüm hatta Tolga ile ilgili sana hiçbişey sormadım çünkü boş hayaldi biliyordum..Yapamazdın Evren i öyle çabucak unutamazdın evet çok koydu yaptığı belki ERKEKLİĞE sığmayan birşeydi belkide affedilemez ama için acıyor bunun farkındayım ve bunun zaman tek ilacı BAŞKASI ASLA DEĞİL! Oluruna bırak Pelinim lütfen! Çok acıdır tahmin ediyorum benim bile yazarken içim sızlıyor ama dayan güzelim lütfen kaderinse zaten birşekilde affediceksin onu aşkın sevgin nefretinden ağır basıcak ona belki şansı vericek bir yanın ama iyi düşün canm Hatasız kul olmaz belki ama yaptığıda yutulabilir bişeymi orasına bişey diyemem senin kararın tamamen düşün zamana bırak biraz bakalım zaman ne getirecek...
Biliorum canım.. tamamen boş bi hayaldiunuturum ümidiyle sarıldım ona, ama yok yapamıorum olmuo işte
Belki uzun yıllar beraber olmadım ama 8 ay.. gece gündüz beraberOff Allahım sen yardım et ya.. Dün akşam fal baktırdımm ya bilmiorum Allahtan başka kimse bilemez geleceği ama arkadaşımın ablası hiçbişey bilmio ve dedi ki "o senin kaderin, sen ne kadar kaçarsan kaç onsuz olamıcaksın ve seni gelinlikle onun yanında görüyorumm" dedi...
Ve Evren bana msj atmış... Gelinliğinle seni rüyamda gördüm dieeee
Biliorum canım.. tamamen boş bi hayaldiunuturum ümidiyle sarıldım ona, ama yok yapamıorum olmuo işte
Belki uzun yıllar beraber olmadım ama 8 ay.. gece gündüz beraberOff Allahım sen yardım et ya.. Dün akşam fal baktırdımm ya bilmiorum Allahtan başka kimse bilemez geleceği ama arkadaşımın ablası hiçbişey bilmio ve dedi ki "o senin kaderin, sen ne kadar kaçarsan kaç onsuz olamıcaksın ve seni gelinlikle onun yanında görüyorumm" dedi...
Sanada Gülçincim nasılsın?
Canm bak tesadüftür bu fal ve rüya..
Ve Evrenin attığı msja bence inanma o şimdi sallıyor da olabilir günahını almıyım ki rüyayı görmeden görmüş gibi sallamak çok günahmış bunu biliyormu bilmem!
Ama o senin can damarında vurmaya, barışman için bu yolları deniyor olabilir benim eski ark.da öyleydi habire rüyamda Gördüm ve neler çektim belkide doğruydu bilemezsin seni çok iyi anlıyorum UNUTAMAMA KONUSUNDA TABİ ama işte neden kaybedince anlıyorlar offf! He birde barışırsın belli bir süre sonra yine huyuna geri döner huy çıkmaz çünkü bilmiyorum Pelinim bişeyleri göze alıcaksan sans verirsin belki ama ben bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?