doğru bir yorum
pelincim sakın kanma inanma lütfen evet bazı kişiler yaşlkarı küçükken 17 li 18 li yaşlarda pişaman olurlar ama evren 28 yaşında sanırım ve sözde olgun emin ol pişman olcağnı hiç sanmıyorum sadece bencil onu senin gibi kimse anlamaz ve çekemez bundanda emin o yüzden peşinde ne olur gaddar ol benimde içimden geçen o senin kaderin değil 6. hissim çok kuvetlidir burda bir arkadaşımıza sölemiştim hattaha demiştim kimileri zorlancak ve silcekler die sölerken senide sölemiştim çünkü daha iyilerini hakediyorsun kalbimle dua ediyorum sana canım
pelin kuzum ne diyim şimdi bilmiyorum böyle olacağını tahmin etmiştim ama belki yanılıyorumdur dedim ve seni üzmemek için sölemedim canım evrenden ayrılalı ne kadar oldu ki sen yeni bi ilşkiye başlamak için zaten hazır değildin boşver üzme kendini biraz bekle sabret oluruna bırak biraz .. zaman ver kendine..
bu ne tesadüf bende dün bi arkadaşa fal baktırdım oda bana ayrılmak senin için en hayırlısıymış onunla geleceğin yok dedi ... yani fal falan öylesine bişey insan inanmak istediğine inanıyoo sakın evren benim kaderim falanda deme biraz zaman geçsin gör bak nası unutacaksın ya ben 3 yılı silmeye çalışıyorum koskoca 3 yıl benim yerime koy kendini ben nasıl silmeye başladıysam sende yapıcaksın bunu
Canm bak tesadüftür bu fal ve rüya..
Ve Evrenin attığı msja bence inanma o şimdi sallıyor da olabilir günahını almıyım ki rüyayı görmeden görmüş gibi sallamak çok günahmış bunu biliyormu bilmem!
Ama o senin can damarında vurmaya, barışman için bu yolları deniyor olabilir benim eski ark.da öyleydi habire rüyamda Gördüm ve neler çektim belkide doğruydu bilemezsin seni çok iyi anlıyorum UNUTAMAMA KONUSUNDA TABİ ama işte neden kaybedince anlıyorlar offf! He birde barışırsın belli bir süre sonra yine huyuna geri döner huy çıkmaz çünkü bilmiyorum Pelinim bişeyleri göze alıcaksan sans verirsin belki ama ben bilemiyorum...
Canım bende tahmin etmiştim olamayacağını çünkü aynı şeyleri bende yaşadım. Bizde tam bu sebepten ayrıldık, 10 ay olmuştu ilişkimizde, neler neler yaşandı ama o zaman daha 17 yaşındaydık çocuktuk yani. Ayrıldık 4 ay geçti üzerinden o çok pişman oldu, araya en yakın arkadaşlarımızı soktu. Gerçekten çok pişman olmuştu. Ben onu affettim ve 8 senedir birlikteyiz. O olaydan sonra hiç beni bu anlamda kırmadı. Hatta hala burnundan getiririm onun. Bilemiyorum Evreni tanımıyorum ama eğer gerçekten pişmansa belki bir şans daha verilebilir ama yine de sen bilirsin.
doğru bir yorum
pelincim sakın kanma inanma lütfen evet bazı kişiler yaşlkarı küçükken 17 li 18 li yaşlarda pişaman olurlar ama evren 28 yaşında sanırım ve sözde olgun emin ol pişman olcağnı hiç sanmıyorum sadece bencil onu senin gibi kimse anlamaz ve çekemez bundanda emin o yüzden peşinde ne olur gaddar ol benimde içimden geçen o senin kaderin değil 6. hissim çok kuvetlidir burda bir arkadaşımıza sölemiştim hattaha demiştim kimileri zorlancak ve silcekler die sölerken senide sölemiştim çünkü daha iyilerini hakediyorsun kalbimle dua ediyorum sana canım
herkese günaydınnnn kızlarrr...
pelincimmm biraz kendine musade et tatlım olur mu? duygularına cok kapılma su ara cok zor biliorum ama en mantıklı ve saglam durman gerekekn dönem ve böle fallar ruyalar cok oluyor..
cok ilginç bir tesadüf olcak belki ama ben de dun gece ruyamda eskisini gördüm, beni cagırıyordu ve nişanlımdan gizli gorusmeye gidiyordum orada bana senin kaderin benim yine donup dolasıp bana geleceksin diyordu...aynı sekilde falda baktırmıstım bir kere o zaman eskisiyle beraberdim ve inan kadın beni hiç tanımamasına ragmen sen bu cocukla cok ayrılıp barıscaksın hatta 4 kere ayrılcaksın sonra cok uzun ayrılık gircek araya ve birdaha bir araya gelip evleniceksin bu cocuktan kacısın yok demişti... dedigi gibi 4. kez ayrıldık ama son söylediginin olma ihtimali yok su saatten sonra
rüyalara fallara kalsaydık ohooooo
sen su an güclü tavrını korumalısın ve kendine zaman vermelisin akısına bırakmalısın onsuz olamıyorum diye salma kendini falların ruyaların seni ele gecirmesine izin verme balım
Bebeklerim çok teşekkür ederim, onun pişman olacağını en başından beri bilioduk.. eninde sonunda dönecekti( ama Allahım bana güç kuvvet versin ki onu affetmeyeyim, kendime yenilmekten çok korkuyorum, gaddar olucam ve güçlü olucam yine.. rüyası gerçektir değildir bilemem, eğer yalansa da günahı boynuna.. bişey diyemem.
turkuazcım öyle zor ki hadi diyelim affettim ona güvenmem imkansız, öyle zor ki.. olmaz yani olmaz, ben kendime bu kötülüğü yapamam.
sen nasıl inandın nasıl affettinn
Canım bizim durumlar biraz farklıydı. O kendini uzaklaştırmak istedi. Ben üniversiteyi kazandım o liseden tastiknamesini aldı. Ben yeditepeyi üni. burslu kazandım. Herkes olmaz o okuyacak sen ne yapacaksın bu ilişki yürümez falan dedi. O da bunalıma girdi bu dönem ve kendini benden uzaklaştırmak için böyle saçma sapan şeylere bulaştı. Dediğim gibi daha 10 ay olmuştu ve çocukçaydı. Ben de o yaşta işte çok ağladım çok üzüldüm. Daha sonra o pişman oldu, bende güya aklımca intikam almak için onu kabul ettim burnundan getirmek için ama sonra beni inandırdı. Ama dediğim gibi şimdi ikimizde ne kadar çocukça bir davranış olduğunu biliyoruz. O kadar zaman geçmesine rağmen ben tabiki bunu hiç unutmuyorum, hala burnundan da getiririm ama o sabırlı çıktı, hep haklısın dedi. Bu günlere geldik. Ama unutulmuyor pelincim dediğim gibi.
merak etme tatlımmm hiç merak etmeee gececek ve cok da sevineceksin iyiki kanmamısım ona diyee
gizoşum yaa benim için ne hissediyosun bana da falcılar obur cocuk kaderin diolardı heppp
Keşke bizim de öyle olsaydı.. Ama yok hiçbi sebep yokken beni ne hale getirdi, ya biri deseydi bunların işi olmaz.. ben kabul etseydim bayramdan sonra beni istemeye geliceklerdi yaa
Canım bak benim kuzenim evlenmesine 1 hafta kala nişanı attı ki sebep aldatma bile değildi. Her şeyi hazırdı, evi, eşyaları, düğün davetiyeleri, düğün yeri her şeyi ya. O yüzden böyle şeyler olmadan bitmesi inan daha hayırlı. o insan da allahtan evlenmeden yüzünü gösterdi diye düşün. İnan bana çok daha kötülerini yaşayanlar var, kesinlikle bir tek sen yaşamadın bunları. O yüzden güçlü ol canım, emin ol her şey geçiyor.
Canım bak benim kuzenim evlenmesine 1 hafta kala nişanı attı ki sebep aldatma bile değildi. Her şeyi hazırdı, evi, eşyaları, düğün davetiyeleri, düğün yeri her şeyi ya. O yüzden böyle şeyler olmadan bitmesi inan daha hayırlı. o insan da allahtan evlenmeden yüzünü gösterdi diye düşün. İnan bana çok daha kötülerini yaşayanlar var, kesinlikle bir tek sen yaşamadın bunları. O yüzden güçlü ol canım, emin ol her şey geçiyor.
peki neden bitti Gülçin ya?
Beyefendi bizim aileyi beğenemedi. Yok neymiş efendim evlendikleri gün annesi, kız kardeşi birde onlar aynı evde kalıcaklarmış. Yok evlenince biz karışamazmışız. Amcam kesinlikle kabul etmedi ya dedi annenler gider siz o evde kalırsınız, ya otele gidersiniz, ya kendi evinize gidersiniz falan dedi. Çok uzun hikaye yani cnm kısacası aileler birbirine uymadı.
olduuuuuu paşam! neyse hakkında hayırlısı olmuş ne diyelim Allah sabır versin kıza..
Saol cnm o yüzden dua ederken hep hayırlısıysa, allah izin verirse demekte yarar var.
çağlacım ben sana hep demiyormuyum iyi şeler die sana hep iyi şeler geçti minnak ve nil içinde aynen öyle bunları berfine sölemiştim hissetiklerimi
yağmurcum bu 6. his insanın içine doluyor hiç ummadığım bir anda aklıma düşüyor bunlar benim düşüncelerimdi bide hissetiklerim eklendi böyle oldu içime doğman aklıma düşmen lazım şu güne kadar ne sölediysem arkadaşlarımın ilişkisinde büyük rol oynadık hatta birtanesine 3 yıl çıkıp ayrılırsın 2 yıl sonra yalvarır evlenirsiniz dedim bingo oldu tarihler birkere uydu
ben hep derim hayırlısıysa, nasibimse tez zamanda kavustur bizi diye..
çağlacım ben sana hep demiyormuyum iyi şeler die sana hep iyi şeler geçti minnak ve nil içinde aynen öyle bunları berfine sölemiştim hissetiklerimi
yağmurcum bu 6. his insanın içine doluyor hiç ummadığım bir anda aklıma düşüyor bunlar benim düşüncelerimdi bide hissetiklerim eklendi böyle oldu içime doğman aklıma düşmen lazım şu güne kadar ne sölediysem arkadaşlarımın ilişkisinde büyük rol oynadık hatta birtanesine 3 yıl çıkıp ayrılırsın 2 yıl sonra yalvarır evlenirsiniz dedim bingo oldu tarihler birkere uydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?