'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Doğru söylüyorsun artık olgun bir yaş biz o zaman çocuktuk. En iyisi biraz zamana bırakmak hiç aceleci davranmamak. Şu anda kafan çok karışık. Düşününce kızlar gerçekten haklı üzülen yine biz oluyoruz huylu huyundan zor vazgeçer istisnalar hariç. Bugünlerde geçecek biraz zaman diyorum bende.

Bebeklerim çok teşekkür ederim, onun pişman olacağını en başından beri bilioduk.. eninde sonunda dönecekti( ama Allahım bana güç kuvvet versin ki onu affetmeyeyim, kendime yenilmekten çok korkuyorum, gaddar olucam ve güçlü olucam yine.. rüyası gerçektir değildir bilemem, eğer yalansa da günahı boynuna.. bişey diyemem.
turkuazcım öyle zor ki hadi diyelim affettim ona güvenmem imkansız, öyle zor ki.. olmaz yani olmaz, ben kendime bu kötülüğü yapamam.
sen nasıl inandın nasıl affettinn

Kurabiyemm güçlü olucamm elimden geldiğinden daha fazla hemde. Şuan buna gerçek anlamda ihtiyacım var, yenilmemem gerek...

Canım bizim durumlar biraz farklıydı. O kendini uzaklaştırmak istedi. Ben üniversiteyi kazandım o liseden tastiknamesini aldı. Ben yeditepeyi üni. burslu kazandım. Herkes olmaz o okuyacak sen ne yapacaksın bu ilişki yürümez falan dedi. O da bunalıma girdi bu dönem ve kendini benden uzaklaştırmak için böyle saçma sapan şeylere bulaştı. Dediğim gibi daha 10 ay olmuştu ve çocukçaydı. Ben de o yaşta işte çok ağladım çok üzüldüm. Daha sonra o pişman oldu, bende güya aklımca intikam almak için onu kabul ettim burnundan getirmek için ama sonra beni inandırdı. Ama dediğim gibi şimdi ikimizde ne kadar çocukça bir davranış olduğunu biliyoruz. O kadar zaman geçmesine rağmen ben tabiki bunu hiç unutmuyorum, hala burnundan da getiririm ama o sabırlı çıktı, hep haklısın dedi. Bu günlere geldik. Ama unutulmuyor pelincim dediğim gibi.

merak etme tatlımmm hiç merak etmeee gececek ve cok da sevineceksin iyiki kanmamısım ona diyee

gizoşum yaa benim için ne hissediyosun bana da falcılar obur cocuk kaderin diolardı heppp

Keşke bizim de öyle olsaydı.. Ama yok hiçbi sebep yokken beni ne hale getirdi, ya biri deseydi bunların işi olmaz.. ben kabul etseydim bayramdan sonra beni istemeye geliceklerdi yaa

Keşke bizim de öyle olsaydı.. Ama yok hiçbi sebep yokken beni ne hale getirdi, ya biri deseydi bunların işi olmaz.. ben kabul etseydim bayramdan sonra beni istemeye geliceklerdi yaa

Canım bak benim kuzenim evlenmesine 1 hafta kala nişanı attı ki sebep aldatma bile değildi. Her şeyi hazırdı, evi, eşyaları, düğün davetiyeleri, düğün yeri her şeyi ya. O yüzden böyle şeyler olmadan bitmesi inan daha hayırlı. o insan da allahtan evlenmeden yüzünü gösterdi diye düşün. İnan bana çok daha kötülerini yaşayanlar var, kesinlikle bir tek sen yaşamadın bunları. O yüzden güçlü ol canım, emin ol her şey geçiyor.

peki neden bitti Gülçin ya?

Ne kadar kötü yaaaa

kötü bir durum evet ama ben de hep böle dua ederim Allahım eger hayırsızsa o dugun olmadan bitir bu işi diye... bazen arkadaslarım sasıyıo sen bu cocugu bu kadar seviyosun nasıl böle dua edebiliosun die...

valla varsa bir hayırsızlık o aşk o sevgi kalmıyo diyorum ben de

Son düzenleme:
peki neden bitti Gülçin ya?

Beyefendi bizim aileyi beğenemedi. Yok neymiş efendim evlendikleri gün annesi, kız kardeşi birde onlar aynı evde kalıcaklarmış. Yok evlenince biz karışamazmışız. Amcam kesinlikle kabul etmedi ya dedi annenler gider siz o evde kalırsınız, ya otele gidersiniz, ya kendi evinize gidersiniz falan dedi. Çok uzun hikaye yani cnm kısacası aileler birbirine uymadı.

olduuuuuu paşam! neyse hakkında hayırlısı olmuş ne diyelim Allah sabır versin kıza..

çağlacım ben sana hep demiyormuyum iyi şeler die sana hep iyi şeler geçti minnak ve nil içinde aynen öyle bunları berfine sölemiştim hissetiklerimi

yağmurcum bu 6. his insanın içine doluyor hiç ummadığım bir anda aklıma düşüyor bunlar benim düşüncelerimdi bide hissetiklerim eklendi böyle oldu içime doğman aklıma düşmen lazım şu güne kadar ne sölediysem arkadaşlarımın ilişkisinde büyük rol oynadık hatta birtanesine 3 yıl çıkıp ayrılırsın 2 yıl sonra yalvarır evlenirsiniz dedim bingo oldu tarihler birkere uydu

yani ben daha içine dolmadım demekki anladım peki bakalım en kısa sürede içine doğmam ve aklına düşmen ümidiyle..

kızlar bunlar benim çok hoşuma gidiyor aslında çok çok hoşuma gidenlerde varda çok kararsızım artık pek almak istemiyorum nevresim battaniye yerim olmıcak çünkü ama ya nasıllar sizde pahalıda bunlar yaa??ve siyahlar çok karamı durur bilemedimki..:26:

diyosun tabi tatlımmm ben de senin hislerine çok güveniyorummm hiçbir zaman bir başkasının kaderim olabileceğini düşünmedim onu ilk gordugum andan beri... zaten tanısmamız bile kaderin ta kendisiydi bu saatten sonra utandırmaz inşallah Allah bizi diyorum

cümlemizle beraber topikçek inşallah... ben de seni çok mutlu olacagına inanıyorum çok sevildigin ve cok sevdigin güven temellerine dayalı bir ilişkiniz oldugu cok belli gizoşumm

hepimiz 2013 yılının en mutlu kızları olalım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…