'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım benim sağolasın bizde zamanında çok yedik birimizi çok çocukça şeler yaptık ama güvenimiz hep vardı benim içime sizle ilgili hiç kötü bişi doğmadı

ayyy evet hepimiz 2013 hemen olsun istiyoruz allahın izniile çok mutlu olcaz çokkk

canım siyah battaniyeye bende bayılmıştım nevresime gelince özdilekten 1 adet kalpli aldığım için alamıcam dün topikimde yazdığım nevresimleri alacağım bugün çeyizime tanesi 70 tl ye geliyor sarev pamuk saten

Bende sarevlerden alıcamm sanırım mor olanı alıcam ama herkeste ondan var ama modeli çok güzel 50 tl lik yerine 25 tl lik çekimi mi kullansam diyorum. Nasılsa indirimde piyasanın altına gelecek 95 tl ye.

Bende sarevlerden alıcamm sanırım mor olanı alıcam ama herkeste ondan var ama modeli çok güzel 50 tl lik yerine 25 tl lik çekimi mi kullansam diyorum. Nasılsa indirimde piyasanın altına gelecek 95 tl ye.

şu an için hep piyasanın altında 119 tl ye düştüğü görülmüş değil ayyy ben almadan bitmesin şimdi alsammı ki ne olcak bu halim borç batağına bakttım

anladım bende bilmiyorum ya biri 85 biri 150-180 diyor yaaaaaa

Yağmurum sana bişi sorcam canım, ben boyun düzleşmesinden şüpheleniorum kendimde.. bikaç zamandır ağrıodu bilgisayar başında oturmama yoruodum ama dun sabah geldim daha 9da ağrımaya başladı ve direk omurilik başından ağrıyor, geçtiğimiz hafta da kolum uyuşmuştu biraz.. ben hep geçiştirdim, ama bu hafta ağrıdan duramıorum resmenbu sabahta aynen, sen nasıl anladın? en kısa zamanda doktora gidicem ama bi senden duyayım istedim...

Pelinim valla ben tam gecti dedim geçen ay ve bu hafta sırf ağrıdan ölüyorum şuan da bile inan canım yanıyor..Ben depresyondaydım başım ağrıyordu o zamanlar hep yatasım vardı zafiyet geçirmek üzereydim eski ilişkimden sonra kilolar verdim neyse psikiyatriye gittim bir süre doktora bile kafa tuttum bıraktım kilo aldım vs.ağrıalrım enseme doğru attı sonra zaman geçtikçe boynuma bir gece dayanamadım nasıl ağlıyorum gece b.köye acile röntgen çekildim 2 yönlü bunda pek bişi belli olmaz dediler sonra tomografi sonra en son hep korktuğum ama en gamsız halimle birgün karar verdim 2 yıl önce ve aşkım ben yengem gittik yine akşam mr a girdim 25dk.makine de bozulmuştu neyse sonuçları aldım boyun düzleşmesi ve fıtık başlamış dedi disklerimi görsen birbirine çarpıyor 3 tane diskim zaten 7tane toplam..Sonraları kollarım uyuşmaya başladı falan kollarım sarılı yattım gecelerce ahh ya uf... Ama dedi üzüldükçe kasıldıkça bunlar birbirine baskı uyguluyor dedi buda canını yakıyor demişti ama öyle böyle değidi gecen sene full acilldeydik hergün her gece inan..fizik tedaviye gittim 14gün gittiğim geceler öldüm sandım ailemde benle beraber uyku yok kesinlikle sadece cann yanıo ama fenaa dalga uyguladıkları ıcın kaslar geriliyordu oooof aklıma geldi çok ama çok zordu öldüm öldüm dirildim valla şuanıma şükür düşün yani ayy neler ççektim ben ya aklıma geldii
neyse yapman gereken ilk önce dahiliyeye yada fizik tedavye gitmen cnm..inş.değilsindir ya

Son düzenleme:
kızlar sizce tek kişilik nevresime de ihtiyaç var mı? :44:

canım alanlar oldu ama ben hep çift kişilik aldım annem öle dedi yani :)))))) yaz için 1 tek kişilik pike 1 çift kişilik pike alınabilir mesela kışın yorganlar çift kişilik boşa külfet yapmaya gerek yoık ben misafir içinde tek kişilik battaniye almıcam herşey çift kişilik olur

ben almıcam tek kişilik cnm gerek yokk ya hee evin büyük olur yeğen kuzen gelir dersen lazım tabii..

ben de misafir için diyorum canım misafir gelirse kalmaya diye, onun kardeşleri benim kardeşim falan gelebilir ne vericem ustlerine diye dusundum :44: tek kişiye çift kişilik yorgan versek nolur ki

gecen askımla bunun muhabbetni yaptık da ne o bitanem ya kavga ederiz de beni baska odaya atarsın diye önlem mi alıyosun dedi catlak

2 Gündür ağrıdan ölüyorum inşallah bnm kuruntumdur canım ama ciddi anlamda korkmaya başladımm(
Bilgisayar başında oturmak iğrenç bişey yaa, işe geliorm iştee eve gidiorm evde bilgisayar offfff( Bilgilendirdiğin için sağ ol yağmurum, Allah acil şifalar versin inşallah sana da..

değildir canım korkma benim gittiğim kaç doktor varsa profesöre bile gittim stress,üzüntü bu hastalığın karşılığı dedi..Eğer stres üüzntü varsa hayatnda uzun süre tabi pc de önemli o zamn ALLAH yardımcımız olsun sağol canm aminnnnnnnnnn

gunaaayydııın bebekklllleeerr

Allah'ım sana dayanma gücü versiin bebeğiiimm, şimdi affetsen bile için iç,ini kemiriceği için en fazla ilk barışmanın büyüsü bozulana kadar devam edebiliceksiniz sabret içinden akıp gidicek bu sevgi suanda dank etme dönemı derler ya o dönemdesin
çağlacım ben sana hep demiyormuyum iyi şeler die sana hep iyi şeler geçti minnak ve nil içinde aynen öyle bunları berfine sölemiştim hissetiklerimi
innş güzel günleeeeerrr biziii beklleeeeeeeeerrr Giziiiimmm

tam vicdansızmıışş adam yaa inş yoluna girer herbişeey. Benim sevgilicikte hala izinsiz çalısıyo yaa cok yoruluyooo gunduzlerı gorusmeyıı ozledım resmenn bu hafta sanırım adam 1 tane extra eleman alcakmıs 1 gün calıscak o benım sevgılıcımle dıger abi izin yapcakmıs o gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…