diyosun tabi tatlımmm ben de senin hislerine çok güveniyorummmhiçbir zaman bir başkasının kaderim olabileceğini düşünmedim onu ilk gordugum andan beri... zaten tanısmamız bile kaderin ta kendisiydi bu saatten sonra utandırmaz inşallah Allah bizi diyorum
cümlemizle beraber topikçek inşallah... ben de seni çok mutlu olacagına inanıyorum çok sevildigin ve cok sevdigin güven temellerine dayalı bir ilişkiniz oldugu cok belli gizoşumm
hepimiz 2013 yılının en mutlu kızları olalım insallah
Eki Görüntüle 341675 Eki Görüntüle 341684
kızlar bunlar benim çok hoşuma gidiyor aslında çok çok hoşuma gidenlerde varda çok kararsızım artık pek almak istemiyorum nevresim battaniye yerim olmıcak çünkü ama ya nasıllar sizde pahalıda bunlar yaa??ve siyahlar çok karamı durur bilemedimki..:26:
Bende sarevlerden alıcamm sanırım mor olanı alıcam ama herkeste ondan var ama modeli çok güzel 50 tl lik yerine 25 tl lik çekimi mi kullansam diyorum. Nasılsa indirimde piyasanın altına gelecek 95 tl ye.
canım benim sağolasın bizde zamanında çok yedik birimizi çok çocukça şeler yaptık ama güvenimiz hep vardı benim içime sizle ilgili hiç kötü bişi doğmadı
ayyy evet hepimiz 2013 hemen olsun istiyoruz allahın izniile çok mutlu olcaz çokkk
canım siyah battaniyeye bende bayılmıştım nevresime gelince özdilekten 1 adet kalpli aldığım için alamıcam dün topikimde yazdığım nevresimleri alacağım bugün çeyizime tanesi 70 tl ye geliyor sarev pamuk saten
şu an için hep piyasanın altında 119 tl ye düştüğü görülmüş değil ayyy ben almadan bitmesin şimdi alsammı ki ne olcak bu halim borç batağına bakttım
Yağmurum sana bişi sorcam canım, ben boyun düzleşmesinden şüpheleniorum kendimde.. bikaç zamandır ağrıodu bilgisayar başında oturmama yoruodum ama dun sabah geldim daha 9da ağrımaya başladı ve direk omurilik başından ağrıyor, geçtiğimiz hafta da kolum uyuşmuştu biraz.. ben hep geçiştirdim, ama bu hafta ağrıdan duramıorum resmenbu sabahta aynen, sen nasıl anladın? en kısa zamanda doktora gidicem ama bi senden duyayım istedim...
kızlar sizce tek kişilik nevresime de ihtiyaç var mı? :44:
canım alanlar oldu ama ben hep çift kişilik aldım annem öle dedi yani :)))))) yaz için 1 tek kişilik pike 1 çift kişilik pike alınabilir mesela kışın yorganlar çift kişilik boşa külfet yapmaya gerek yoık ben misafir içinde tek kişilik battaniye almıcam herşey çift kişilik olur
canım alanlar oldu ama ben hep çift kişilik aldım annem öle dedi yani :)))))) yaz için 1 tek kişilik pike 1 çift kişilik pike alınabilir mesela kışın yorganlar çift kişilik boşa külfet yapmaya gerek yoık ben misafir içinde tek kişilik battaniye almıcam herşey çift kişilik olur
Pelinim valla ben tam gecti dedim geçen ay ve bu hafta sırf ağrıdan ölüyorum şuan da bile inan canım yanıyor..Ben depresyondaydım başım ağrıyordu o zamanlar hep yatasım vardı zafiyet geçirmek üzereydim eski ilişkimden sonra kilolar verdim neyse psikiyatriye gittim bir süre doktora bile kafa tuttum bıraktım kilo aldım vs.ağrıalrım enseme doğru attı sonra zaman geçtikçe boynuma bir gece dayanamadım nasıl ağlıyorum gece b.köye acile röntgen çekildim 2 yönlü bunda pek bişi belli olmaz dediler sonra tomografi sonra en son hep korktuğum ama en gamsız halimle birgün karar verdim 2 yıl önce ve aşkım ben yengem gittik yine akşam mr a girdim 25dk.makine de bozulmuştuneyse sonuçları aldım boyun düzleşmesi ve fıtık başlamış dedi disklerimi görsen birbirine çarpıyor 3 tane diskim zaten 7tane toplam..Sonraları kollarım uyuşmaya başladı falan kollarım sarılı yattım gecelerce ahh ya uf... Ama dedi üzüldükçe kasıldıkça bunlar birbirine baskı uyguluyor dedi buda canını yakıyor demişti ama öyle böyle değidi gecen sene full acilldeydik hergün her gece inan..fizik tedaviye gittim 14gün gittiğim geceler öldüm sandım ailemde benle beraber uyku yok kesinlikle sadece cann yanıo ama fenaa dalga uyguladıkları ıcın kaslar geriliyordu oooof aklıma geldi çok ama çok zordu öldüm öldüm dirildim valla şuanıma şükür düşün yani ayy neler ççektim ben ya aklıma geldii
neyse yapman gereken ilk önce dahiliyeye yada fizik tedavye gitmen cnm..inş.değilsindir ya
2 Gündür ağrıdan ölüyorum inşallah bnm kuruntumdur canım ama ciddi anlamda korkmaya başladımm(
Bilgisayar başında oturmak iğrenç bişey yaa, işe geliorm iştee eve gidiorm evde bilgisayar offfff( Bilgilendirdiğin için sağ ol yağmurum, Allah acil şifalar versin inşallah sana da..
Bebeklerim çok teşekkür ederim, onun pişman olacağını en başından beri bilioduk.. eninde sonunda dönecekti( ama Allahım bana güç kuvvet versin ki onu affetmeyeyim, kendime yenilmekten çok korkuyorum, gaddar olucam ve güçlü olucam yine.. rüyası gerçektir değildir bilemem, eğer yalansa da günahı boynuna.. bişey diyemem.
turkuazcım öyle zor ki hadi diyelim affettim ona güvenmem imkansız, öyle zor ki.. olmaz yani olmaz, ben kendime bu kötülüğü yapamam.
sen nasıl inandın nasıl affettinn
çağlacım ben sana hep demiyormuyum iyi şeler die sana hep iyi şeler geçti minnak ve nil içinde aynen öyle bunları berfine sölemiştim hissetiklerimi
gunaaydıınlaaarr pastaaam ve yağmuruuummmnasısınız bakalım
iyiyim canm nasıl olıyım şimdi aşkım eski yerdeki patronun yanına gidiyor ya 2 gün gitti bütün gün bekledi kapıda yok dedirttiriyor ya bugün de karsısına çıkmaz vermezse yarn şikayete gidiyor off bakalım ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?