Merhaba kızlar tünaydın
uzun zamandır girmiyordum ne var ne yok nasılsınız neler yapıyorsunuz ?
gunaaydıınlaaarr pastaaam ve yağmuruuummmnasısınız bakalım
Merhaba kızlar tünaydın
uzun zamandır girmiyordum ne var ne yok nasılsınız neler yapıyorsunuz ?
tam vicdansızmıışş adam yaainş yoluna girer herbişeey. Benim sevgilicikte hala izinsiz çalısıyo yaa cok yoruluyooo gunduzlerı gorusmeyıı ozledım resmenn bu hafta sanırım adam 1 tane extra eleman alcakmıs 1 gün calıscak o benım sevgılıcımle dıger abi izin yapcakmıs o gun
uyukluyorum herzamanki gibi pastammmsen nasılsınn
öbür pasta da gelmiş sonunda iyiyiz sayın coplu sen nasılsınhoşgeldinn
yemin ederim sana şimdi mail atıcaktım ya varya kalbim bu kadar temiz olur sen nerelerdesin yahuuuuuuu hep sen mail atıyorsun dur ben mail atıyım diyordum kendi kendime yaaaa nasılsın cnm nerdesın?
ahahahhahah iyi insanım ben yahuçok iyiyim yoğunum bir girip bakayım dedim bizim gelincikler ne alemde diye sen nasılsın ?
hoşbulduk pastam süperim ben içim kıpır kıpırsen neler yapıyorsun ?
senmi iyi insansın yoksa benim kalbimmi temiz bilinmez dermişimmmmmiyiyim şükür canm ya ee ne var ne yok şafak kaç bakalım bu ne yoğunlukmuş hiç girmiyorsun
uff hadi yaa hadi bakalım alırsa süper olur sizin için..ne zamandır görüşmüyorsunuz?
vicdansız değil ş.r.f.s.i.z.i.n önde gideni ooooooooo
Coopluuuuuuuuuuuuuuuu hoşgeldin kuzuumm
benmde yenı yenı agrım gecıyoo sımdı kosturmacalara baslıcaam kar gelcekmıs barı gelmeden kursa gıdıp evrak vermem lazımm
1 hafta oldu yaaa(((((((
benmde yenı yenı agrım gecıyoo sımdı kosturmacalara baslıcaam kar gelcekmıs barı gelmeden kursa gıdıp evrak vermem lazımm
1 hafta oldu yaaa(((((((
şafakta 100lü rakamlara indik nihayet canım yasorma valla bizim şirketin işi bitmez
biri pasta biri çöplü bende ballı pasta olıyım bari
ahahahhahah iyi insanım ben yahuçok iyiyim yoğunum bir girip bakayım dedim bizim gelincikler ne alemde diye sen nasılsın ?
hoşbulduk pastam süperim ben içim kıpır kıpırsen neler yapıyorsun ?
1 hafta oldu yaaa(((((((
wouuuuwww neden kıpır kıpırsın acabaaaben de calısıyorum napıyım iştee
kıyamam sana pastaaammm bence de git gel hemencik yine geliomus beyaz kabus :26:
haftasonu bari iyi olur umarım ben de askımı bir haftadır gormuyorum özlemden patlıcam o derece :111:
buu hasretler sonaaa ermeeliiii artıkımmmmmmm, halil sezaiye bağğlıcaaammm isyeaaaaaaaaaannnnnnn
kıyamam sana pastaaammm bence de git gel hemencik yine geliomus beyaz kabus :26:
haftasonu bari iyi olur umarım ben de askımı bir haftadır gormuyorum özlemden patlıcam o derece :111:
hoşbulduk minnağım ne oldu yine ?????
aman bende bişi sandım
bende 1 hafta görmesem sen gbi oluyorum da bazen düşünüyorum millet nasıl duruyor sende dur ama yok anam illa görcem hergün olsa görürüm ama işte neyse
neden kıpır kıpırım bilmem ki öyleyim işte güzel güzel haberler alıyorum
buu hasretler sonaaa ermeeliiii artıkımmmmmmm, halil sezaiye bağğlıcaaammm isyeaaaaaaaaaannnnnnn
bişi yok pastam aşkımı özlediim çokken son mc'e gittimiz gün görüştüük yaa deliriiiciiimm sen dün nerdeydiiin konusamadık kusummm
bende yaavalla dayanamıyorum bunalıma gırıyorum 4 gunden sonra
minnağım üzülme bende göremiyorum nişanlımı :/ ben msne girdim 10dk durdum çıktım cnm sen yoktun o sıra
Fethiye geldi kusum yemeğe bende geç girdim ama sen yooh idiinn didim heralde yorgun benım kızcem :))
dün zaten mesaideydim ben kuzum denk gelemedik demek ki siz naptınız
ablamda, fethiyede senelık ızınlerınden 1 hafta aldılar tatıl yapıyoolar yemek falan yedık sınema gecesı yapıcaktık amaa ben pek ıyı deıldım dun karnım cok agrıyoodu yarın kar gelıyomus cıkmayız bıyere zaten diye erteledık persembeyesen naptın bakeemm iyimiisiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?