'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Merhaba kızlar tünaydın

uzun zamandır girmiyordum ne var ne yok nasılsınız neler yapıyorsunuz ?

yemin ederim sana şimdi mail atıcaktım ya varya kalbim bu kadar temiz olur sen nerelerdesin yahuuuuuuu hep sen mail atıyorsun dur ben mail atıyım diyordum kendi kendime yaaaa nasılsın cnm nerdesın?

uff hadi yaa hadi bakalım alırsa süper olur sizin için..ne zamandır görüşmüyorsunuz?
vicdansız değil ş.r.f.s.i.z.i.n önde gideni ooooooooo

Son düzenleme:
yemin ederim sana şimdi mail atıcaktım ya varya kalbim bu kadar temiz olur sen nerelerdesin yahuuuuuuu hep sen mail atıyorsun dur ben mail atıyım diyordum kendi kendime yaaaa nasılsın cnm nerdesın?

ahahahhahah iyi insanım ben yahu çok iyiyim yoğunum bir girip bakayım dedim bizim gelincikler ne alemde diye sen nasılsın ?

uyukluyorum herzamanki gibi pastammm sen nasılsınn

öbür pasta da gelmiş sonunda iyiyiz sayın coplu sen nasılsın hoşgeldinn

hoşbulduk pastam süperim ben içim kıpır kıpır sen neler yapıyorsun ?

ahahahhahah iyi insanım ben yahu çok iyiyim yoğunum bir girip bakayım dedim bizim gelincikler ne alemde diye sen nasılsın ?

senmi iyi insansın yoksa benim kalbimmi temiz bilinmez dermişimmmmm iyiyim şükür canm ya ee ne var ne yok şafak kaç bakalım bu ne yoğunlukmuş hiç girmiyorsun

Coopluuuuuuuuuuuuuuuu hoşgeldin kuzuumm
uyukluyorum herzamanki gibi pastammm sen nasılsınn

öbür pasta da gelmiş sonunda iyiyiz sayın coplu sen nasılsın hoşgeldinn

benmde yenı yenı agrım gecıyoo sımdı kosturmacalara baslıcaam kar gelcekmıs barı gelmeden kursa gıdıp evrak vermem lazımm

uff hadi yaa hadi bakalım alırsa süper olur sizin için..ne zamandır görüşmüyorsunuz?
vicdansız değil ş.r.f.s.i.z.i.n önde gideni ooooooooo

1 hafta oldu yaaa(((((((

benmde yenı yenı agrım gecıyoo sımdı kosturmacalara baslıcaam kar gelcekmıs barı gelmeden kursa gıdıp evrak vermem lazımm

1 hafta oldu yaaa(((((((

aman bende bişi sandım
bende 1 hafta görmesem sen gbi oluyorum da bazen düşünüyorum millet nasıl duruyor sende dur ama yok anam illa görcem hergün olsa görürüm ama işte neyse

biri pasta biri çöplü bende ballı pasta olıyım bari

wouuuuwww neden kıpır kıpırsın acabaaa ben de calısıyorum napıyım iştee

1 hafta oldu yaaa(((((((

kıyamam sana pastaaammm bence de git gel hemencik yine geliomus beyaz kabus :26:

haftasonu bari iyi olur umarım ben de askımı bir haftadır gormuyorum özlemden patlıcam o derece :111:

buu hasretler sonaaa ermeeliiii artıkımmmmmmm, halil sezaiye bağğlıcaaammm isyeaaaaaaaaaannnnnnn

hoşbulduk minnağım ne oldu yine ?????

bişi yok pastam aşkımı özlediim çokk en son mc'e gittimiz gün görüştüük yaa deliriiiciiimm sen dün nerdeydiiin konusamadık kusummm

aman bende bişi sandım
bende 1 hafta görmesem sen gbi oluyorum da bazen düşünüyorum millet nasıl duruyor sende dur ama yok anam illa görcem hergün olsa görürüm ama işte neyse

bende yaa valla dayanamıyorum bunalıma gırıyorum 4 gunden sonra

minnağım üzülme bende göremiyorum nişanlımı :/ ben msne girdim 10dk durdum çıktım cnm sen yoktun o sıra

dün zaten mesaideydim ben kuzum denk gelemedik demek ki siz naptınız

ablamda, fethiyede senelık ızınlerınden 1 hafta aldılar tatıl yapıyoolar yemek falan yedık sınema gecesı yapıcaktık amaa ben pek ıyı deıldım dun karnım cok agrıyoodu yarın kar gelıyomus cıkmayız bıyere zaten diye erteledık persembeye sen naptın bakeemm iyimiisiinn

İyiyim yoğunum canım ya bende onun dışında fazla bir değişiklik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…