ben de isyan edioruummmmm
yagmurcum siz iş olayını naptınız yeni iş bulabildi mi erkek arkadasın?
şimdi şuanda eski çıkarıldıgı yere girmiş sonunda dua edin hakkını versnler kızlar cuma günü taksit ödemesi var evink.kartı borçta offffffff
bualamadı cnm daha pazartesi bi yerle görüşcek bakalım
Kizlar bende 2013ü bekleyecegimmmm((
Benimki daha agustosta askerlige gifiyor püüüf........
Selam kizlar beni de beni de alin araniz((((( bu askerlik yoksa gecmez!!!!
(null)
inşallah verir canım vermek zorunda var mı öle sey yaa zaten cıkarmıs bir de zor durumda bırakırsa yazıklar olsun yani, inşallah en kısa zamanda hayırlı bir yere girer canım
hoşgeldin aramzaaa simdiden Allah kavustursun diyelim o zaman canım, siz ne kadardır berabersiniz, söz nişan var mı?
Canım yaa bu indirm ne yaptı size bugün bol bol dinlen canım
beshka cuma günü trilyon elde etmiş 1 günde trlyonlar nilim stradide öledr binler geliyor düşünemyorz bu magazaların kazancalarını
Insallah bulursunuz tatlim......
Ya bizimki biraz cooook karmasik soyle soylim 6 senedir tanisiyoruz ama bir turlu bu iliskinin sonuni getirmekten korktugim icin hep ayrildim :
Ya ikimizde 87 liyiz = 24 yasindayiz.....
Ben almanyada yasiyorum ve iste hayatimda boyle bir degisikligi nasil alisirim iste korkularimdan hep caydim....
Ama simdi? Cok mutluyum, istanbula gelin gitecegim ve korkmuyorum. Hayatimda ilk kez birseyden eminim.....
Bu ara bershka konu oldu :)))
Benim en en en sevdigim magaza(( bende store manager icin basvurmayi düsünüyordum ya!
Benim icinde alisveris yapin kizlar....
Sizin yaslariniz kac?
slm bebekler ben geldimmm
ay hava ne kdr soğuk böyle ya..akbatıya gidip özkanı görücektm ama cesaret edemedm dedm evde dinleniym başka zman görüşürüz
pelinm çok umutsuz gördüm ama seni....seni tek mutlu edebilicek insan o deil bunu sende biliosn..belki hemen başkasını kabullenemeyebilirsn onunla kıyaslamalara gidebilirsn ama bu bi geçiş süreci sadece bunu bil..zaten onun gibi olması mümkn deil su an için bunu kabul edersen ilerde daha da mutlu olabilirsnn
sorma gizim yaa bazı mağazalar indrmden çıktı ama satışımız iyi olduğu için diğer mağazalarn indmrm ürünleri de bize gelio kolay kolay çıkamıcaz mağazadan artk indrme dair hiçbişi görmk istemiorm zaten bu gün yeni sezon mağaza önüne alınıo zmanla bitick indmrde bizde elimizde kalanları cevahire göndericez orası bizden de iyi zatn..indrmde dünya sıralamasında 8. olmuslar yuh dedm napmıs bunlar:))
Ben almanyada yasiyorum ve iste hayatimda boyle bir degisikligi nasil alisirim iste korkularimdan hep caydim....
Ama simdi? Cok mutluyum, istanbula gelin gitecegim ve korkmuyorum. Hayatimda ilk kez birseyden eminim.....
Benim en en en sevdigim magaza(( bende store manager icin basvurmayi düsünüyordum ya!
Sizin yaslariniz kac?
Sizin yaslariniz kac?
nilişimmm benimmmmpelinm çok umutsuz gördüm ama seni....seni tek mutlu edebilicek insan o deil bunu sende biliosn..belki hemen başkasını kabullenemeyebilirsn onunla kıyaslamalara gidebilirsn ama bu bi geçiş süreci sadece bunu bil..zaten onun gibi olması mümkn deil su an için bunu kabul edersen ilerde daha da mutlu olabilirsnn
Stradiyi bilmiyorum canim?
Ne markasi??
Sevgililer gunu gediyeni simdiden sen nsl biliyorsun?? Haha deli ya :)))
Biz kutlamamaya karar verdik...
Ama simdiden gule gule kullan tatlim
nilişimmm benimmmm
hoşgeldinn bebegmmBen aklımdan çıkarmaya calıstıkcaa o bi yolunu buluoo yaa nilimm ( Şuan öyle karamsarm ki.. aslında hiç bole biri değilim, bişey bittiyse biter bnm için, ben 2 bucuk yıllık sevgilimi bi sözüyle terkettim ve arkama dönüp bakmadm bile bi daha.. o hala pelin pelin diee ağlııooo. ama erkeksen sevgine sevgilin yanındayken sahip çıkçasın ben bunu bilir bunu solerimmm! off Evren yaaaa.. ama dayanıcamm dayanıcammmm!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?