'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben de isyan edioruummmmm

yagmurcum siz iş olayını naptınız yeni iş bulabildi mi erkek arkadasın?

şimdi şuanda eski çıkarıldıgı yere girmiş sonunda dua edin hakkını versnler kızlar cuma günü taksit ödemesi var evin k.kartı borçta offffffff
bualamadı cnm daha pazartesi bi yerle görüşcek bakalım

Kizlar bende 2013ü bekleyecegimmmm ((
Benimki daha agustosta askerlige gifiyor püüüf........

Selam kizlar beni de beni de alin araniz ((((( bu askerlik yoksa gecmez!!!!

inşallah verir canım vermek zorunda var mı öle sey yaa zaten cıkarmıs bir de zor durumda bırakırsa yazıklar olsun yani, inşallah en kısa zamanda hayırlı bir yere girer canım

Kizlar bende 2013ü bekleyecegimmmm ((
Benimki daha agustosta askerlige gifiyor püüüf........

Selam kizlar beni de beni de alin araniz ((((( bu askerlik yoksa gecmez!!!!

hoşgeldin aramzaaa simdiden Allah kavustursun diyelim o zaman canım, siz ne kadardır berabersiniz, söz nişan var mı?

Insallah bulursunuz tatlim......

Ya bizimki biraz cooook karmasik soyle soylim 6 senedir tanisiyoruz ama bir turlu bu iliskinin sonuni getirmekten korktugim icin hep ayrildim :

Simdi cesaretimi toplayip kafami toayip all-inn girdim ve simdi bir yolda illerliyoruz iste...planlar:

10.03 evlenme teklifi galiba :)))
01.07 kiz isteme
07.07 nisan
Agstos da askerlik 2013 de dugunnnnnn

Son düzenleme:
Kızlarrrr benim gibi inciye bayılan arkadaşlarımm vardı burdaaa blmioorm gördünz mü limango'da Nevinci kampanya açmışş yüzükler bii hariiiikaaaaaaa

AMİNNNNN canm ya inş. vermek zorundada insan s.r.f.s.z olmasın işte ne ssk yaptı ne maasş verıyorrrrrr ama vermezse yarın ilk işi şikayette!

slm bebekler ben geldimmm
ay hava ne kdr soğuk böyle ya..akbatıya gidip özkanı görücektm ama cesaret edemedm dedm evde dinleniym başka zman görüşürüz
pelinm çok umutsuz gördüm ama seni....seni tek mutlu edebilicek insan o deil bunu sende biliosn..belki hemen başkasını kabullenemeyebilirsn onunla kıyaslamalara gidebilirsn ama bu bi geçiş süreci sadece bunu bil..zaten onun gibi olması mümkn deil su an için bunu kabul edersen ilerde daha da mutlu olabilirsnn
Canım yaa bu indirm ne yaptı size bugün bol bol dinlen canım

beshka cuma günü trilyon elde etmiş 1 günde trlyonlar nilim stradide öledr binler geliyor düşünemyorz bu magazaların kazancalarını

sorma gizim yaa bazı mağazalar indrmden çıktı ama satışımız iyi olduğu için diğer mağazalarn indmrm ürünleri de bize gelio kolay kolay çıkamıcaz mağazadan artk indrme dair hiçbişi görmk istemiorm zaten bu gün yeni sezon mağaza önüne alınıo zmanla bitick indmrde bizde elimizde kalanları cevahire göndericez orası bizden de iyi zatn..indrmde dünya sıralamasında 8. olmuslar yuh dedm napmıs bunlar:))

Insallah bulursunuz tatlim......

Ya bizimki biraz cooook karmasik soyle soylim 6 senedir tanisiyoruz ama bir turlu bu iliskinin sonuni getirmekten korktugim icin hep ayrildim :

amin saol cnm..
hoşgeldin aramıza ben yağmur.
nasıl ya niye ayrıldın e nie isteme falan olmadı peki?yaşlarınız kaç?

Ya ikimizde 87 liyiz = 24 yasindayiz.....

Ben almanyada yasiyorum ve iste hayatimda boyle bir degisikligi nasil alisirim iste korkularimdan hep caydim....

Ama simdi? Cok mutluyum, istanbula gelin gitecegim ve korkmuyorum. Hayatimda ilk kez birseyden eminim.....

Bu ara bershka konu oldu :)))
Benim en en en sevdigim magaza (( bende store manager icin basvurmayi düsünüyordum ya!

Benim icinde alisveris yapin kizlar....

Sizin yaslariniz kac?

hmm..senin iiçin çok zor olucak almanyadan burası ist.ailenden kimse yokmu buralarda??
bende87 liyim aşkım 86lı..

canım çıkma biryere hem soğuk hemde artık dinlenmen lazım senin bu ara çok yoruldun lütfen dinle biraz

ben cevodan giyiniyorum o alışveriş çılgınlarından biride benim vay 8. sıra yahu dünyada bizden başkada varmı çılgın olan hayret bu arada gönderin canım ben yazın bile stradiden triko alıyordum ohh mss

cnm sen yurtdışında mısın..bende stradide çalışıorm:))
kızlar aşkımn bana sevgililer günü hediyesiiii

Ya bir dönem izmir ekonomide okumustum, orda yapabilcegimi anladim cünki memleket sevgidi cok agir bastigi icin bazi seyleri koyveriyorum :)))

Olur olur, olcak yani :)))
Siz nerde yasiyorsunuz kizlar?

Bu ara yagmur memnun oldum ben deniz

hmm..senin iiçin çok zor olucak almanyadan burası ist.ailenden kimse yokmu buralarda??
bende87 liyim aşkım 86lı..

Stradiyi bilmiyorum canim?

Ne markasi??

Sevgililer gunu gediyeni simdiden sen nsl biliyorsun?? Haha deli ya :)))

Biz kutlamamaya karar verdik...

Ama simdiden gule gule kullan tatlim

nilişimmm benimmmm
hoşgeldinn bebegmm Ben aklımdan çıkarmaya calıstıkcaa o bi yolunu buluoo yaa nilimm( Şuan öyle karamsarm ki.. aslında hiç bole biri değilim, bişey bittiyse biter bnm için, ben 2 bucuk yıllık sevgilimi bi sözüyle terkettim ve arkama dönüp bakmadm bile bi daha.. o hala pelin pelin diee ağlııooo. ama erkeksen sevgine sevgilin yanındayken sahip çıkçasın ben bunu bilir bunu solerimmm! off Evren yaaaa.. ama dayanıcamm dayanıcammmm!!!

Stradiyi bilmiyorum canim?

Ne markasi??

Sevgililer gunu gediyeni simdiden sen nsl biliyorsun?? Haha deli ya :)))

Biz kutlamamaya karar verdik...

Ama simdiden gule gule kullan tatlim

inditex grubu mağazalarndan cnm..zara bershka str pull:s
birlkte kutlayamıcamız için hediyelerimizi kargoyla göndrdik smdiden o gün birlkte olamıcamız için beklemeninde anlamı yok zaten..maksat sevgililer günü deil birbirimize hediye almak için bahane yaratmk zaten normal zamnada da hep bişiler alıorz diğerlerinden farksız yanii

selamm kızlar nasılsınzı bakalım:) yaaa ben bundan istiyorummm cok tatlış ekmeğin üstüne hello kitty baskısı yapıyo bu ekmek kızartma makinası nerde satılır kı acabaa

Eklentiler

• $hello-kitty-ekmek-kızartma-makinesi.webp
    15 KB · Görüntüleme: 29

o elbette hep bi yolunu bulmaya çalışıcak pelinm gibi bi kızı bulmusken yaptığı eşekliğe yansın boşver..dur daha sürünsn sonra duruma göre davranırsn sende en güzeli koyver gitsn bi süre duygularını askıya al ki nötrlenip doğru kararlar verebilesn..hayatına da kmseyi alma bence..çünkü onlar seni ona daha çok bağlıcak su anda olduğu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…