'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Heeee anladim :)))) zara yi sevmedigim icin pull& bearmiyfi neydi bilmiyorum hic birini. Kiyafet yönüyle kendimi identify ettigim bir bershka var :) ya store manager olurum yada ev hanimi bunda ciddiyim :))))

Stradiste ne olarak calisiyorsun?

Nerelerde yasiyordunuz? Sanki herkez sevgilidinden uzakta......

Hep beraber ayni gemidexiz desenize (((

Ben kaciyorum kizlar tanismaya yarin devam optum sizi

Lajoie seninde bi derdin var daha anlayamadim tatlim.... Okuyacagim...

Ama herzaman kararlar verirken once kafan rahat olmasina bak ki dogru kararlari verebilesin

Mucuuuk

cnm sen yurtdışında mısın..bende stradide çalışıorm:))
kızlar aşkımn bana sevgililer günü hediyesiiii
Eki Görüntüle 341758

canım hediyen çok güzel güle güle tak takıştır kuzum

kızlar ben hala hediye alamadım sevgililer günü içinde değil gerçi o tarihte burda bile olabilir ama ben hiç sevgililer gününü kutlamayı sevmiyorum ama biryere yemeğe gidicez ve ben ona her sene bu aralar triko felan alırım giyebilceği şeyler perşembe felan bir gideyim bakayım

sevgilim bana onların ordaki a101 den alcak aşk kase ve bardaklarını

benmde stradide manager hedeflerim var ama bakalm cnm bir yıl geçiktirr çalışıorm satış dnaısmanı olarak bize iç terfi çok fazla dışardan almak yerine içimizden seçilio genelde..
evt bende uzak sayılırım yakın sehirlerdeyiz ama tatillerimiz uymadığından çok görüşemiorz

tatlım sen de mı zonguldaktan aldırcaksın o kaselerden... bend e sevgılıme ordan sıparıs verdım burdan bulamma dıyee butun zonguldagı gez gerekırse dedım burda kalmaz kesinn diye...

Ölee yapıcm nilimmm teşekkür ederimm güzel düşüncelerinn içiinnn canmsnnn
Bebegmmm hediyene de bayldmkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, güle güle kullan inşallahh

gizoş aslında en mantıklısı anlasıp bole özel gunlerde hediyelik eve ya da ceyize bişe alınması olur heralde ben ne alıcam askıma yaa

gizoş aslında en mantıklısı anlasıp bole özel gunlerde hediyelik eve ya da ceyize bişe alınması olur heralde ben ne alıcam askıma yaa
hehe atakanda beğendiğin nevresimler varsa onlardan alıyım dedi ama istemedm o da bileklk almıs:))
artk çeyize alınıcak bişi de kalmadı çocuk da haklı
tşkler gizoşmm

ben ne alıcam yaa puzzle düşünüyorum 2mizin resmi hem o gün 2,5 yılımız bitiyor die hemde triko düşünüyorum ama bilmiyorum yaa..o 1,yılda altın yüzük kırık pırlanta taşlı 2.ci yılımızda da bonnyfooddan çiçek meyve sepeti yollamıstı büyük bayılmıştım şaşırmıstım bu sene ondan bişi beklemiyorum ya işssiz borçta oof off bizde kutlamıyoruz ama 2,5senemiz diye bişiler yapar demiştim ama bi anda işsiz kalması herseyi değiştirdi iş bulması bana hediye olcak ama hayırlı bi iş

nilim güle güle kullan bende beğendim

Son düzenleme:

canım ben gecen gunlerde yıl donumumuzdu evde kalıplarla kurabiye yaptım, üzerini de süsleme glazürleriyle süsledim sonra cam kavanoza koydum kavanozu süsledim felan cook tatlı oldu sevgılım de bayıldı, cok duygulandı ben artık 4 yıldan sonra kıyafet felan alamıorum hep aynı seyler olyuo dıye bu super oldu tavsıye ederım

hehe atakanda beğendiğin nevresimler varsa onlardan alıyım dedi ama istemedm o da bileklk almıs:))
artk çeyize alınıcak bişi de kalmadı çocuk da haklı
tşkler gizoşmm

güle güle kullan canımm

valla bizim eksikler cok mesela ben ona blender alsam o bana nevresim falam ne güzel olur

kıyafet alsam yeri kendine bişi aldığı yok borç ödemekten ws.ama işte nebiliyim kararsızım hala yaaaaaaaaa

kızlar ne alınabilir sevgilielr günü için:)

ben kendim için sormuyorum.arkadaşım için.
biz kutlamıyoruz zaten

kıyafet alsam yeri kendine bişi aldığı yok borç ödemekten ws.ama işte nebiliyim kararsızım hala yaaaaaaaaa

ben en iyisi haftasonu onla alısverişe cıkıcam canımm ne begenirse onu alıcam zaten gidicektik haftasonu alısverişe evimize ciciler almaya

zaten haftasonundan once daha biyere gidip bakamam bugun işim var epilasyon için gorusmeye gidicem bi klinikle daha bakalım begencekmiyim ona gore artık bi karar vercem sonra da zaten kar geliomus hediye aramaya cıkamam

berfin hos geldinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…