cnm sen yurtdışında mısın..bende stradide çalışıorm:))
kızlar aşkımn bana sevgililer günü hediyesiiii
Eki Görüntüle 341758
Heeee anladim :)))) zara yi sevmedigim icin pull& bearmiyfi neydi bilmiyorum hic birini. Kiyafet yönüyle kendimi identify ettigim bir bershka var :) ya store manager olurum yada ev hanimi bunda ciddiyim :))))
Stradiste ne olarak calisiyorsun?
Nerelerde yasiyordunuz? Sanki herkez sevgilidinden uzakta......
Hep beraber ayni gemidexiz desenize(((
kızlar ben hala hediye alamadım sevgililer günü içinde değil gerçi o tarihte burda bile olabilir ama ben hiç sevgililer gününü kutlamayı sevmiyorum ama biryere yemeğe gidicez ve ben ona her sene bu aralar triko felan alırım giyebilceği şeyler perşembe felan bir gideyim bakayım
sevgilim bana onların ordaki a101 den alcak aşk kase ve bardaklarını
o elbette hep bi yolunu bulmaya çalışıcak pelinm gibi bi kızı bulmusken yaptığı eşekliğe yansın boşver..dur daha sürünsn sonra duruma göre davranırsn sende en güzeli koyver gitsn bi süre duygularını askıya al ki nötrlenip doğru kararlar verebilesn..hayatına da kmseyi alma bence..çünkü onlar seni ona daha çok bağlıcak su anda olduğu gibi
hehe atakanda beğendiğin nevresimler varsa onlardan alıyım dedi ama istemedm o da bileklk almıs:))gizoş aslında en mantıklısı anlasıp bole özel gunlerde hediyelik eve ya da ceyize bişe alınması olur heraldeben ne alıcam askıma yaa
ben ne alıcam yaa puzzle düşünüyorum 2mizin resmi hem o gün 2,5 yılımız bitiyor die hemde triko düşünüyorum ama bilmiyorum yaa..o 1,yılda altın yüzük kırık pırlanta taşlı 2.ci yılımızda da bonnyfooddan çiçek meyve sepeti yollamıstı büyük bayılmıştım şaşırmıstım bu sene ondan bişi beklemiyorum ya işssiz borçta oof off bizde kutlamıyoruz ama 2,5senemiz diye bişiler yapar demiştim ama bi anda işsiz kalması herseyi değiştirdi iş bulması bana hediye olcak ama hayırlı bi iş
nilim güle güle kullan bende beğendim
hehe atakanda beğendiğin nevresimler varsa onlardan alıyım dedi ama istemedm o da bileklk almıs:))
artk çeyize alınıcak bişi de kalmadı çocuk da haklı
tşkler gizoşmm
canım ben gecen gunlerde yıl donumumuzdu evde kalıplarla kurabiye yaptım, üzerini de süsleme glazürleriyle süsledim sonra cam kavanoza koydum kavanozu süsledim felan cook tatlı oldu sevgılım de bayıldı, cok duygulandı ben artık 4 yıldan sonra kıyafet felan alamıorum hep aynı seyler olyuo dıye bu super oldu tavsıye ederım
Bizde kutlamıcaz 14 şubatı
şu a101 bugün yada yarın önünden geçerim çocuklara sölimde belki ayırırlar yaf insaflılarsa
cuma gunu de benzer urunler gelcekmıs cuma gunu brosurunde de var cok benzer kase ve kupalar
kıyafet alsam yeri kendine bişi aldığı yok borç ödemekten ws.ama işte nebiliyim kararsızım hala yaaaaaaaaa
yok anam ben bugün eve gidersem ordan geçiyorum yapşıırım ordakılere yarında giderim yapışırım ama değermi acaba yakından da görmedim bide begenmezsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?