'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlaaaarrrrrrrr aşkım yarın diyarbakıra gidiyoooooo 24 ocağa kdr yokkk napcm beennnn

canım ben diyarbakıra çok yakınım, hiç gidip gezmedim ama çok güzel bir şehir olduğu söyleniyo. üstelik askeriye bakımından da çok rahat diye duydum.
askerin de rahat eder inşallah.
üzülme bozma moralini sakın doğu diye. dua et sadece ona ..
jandarma mı seninki?

bebeklerım hepınızı optum ben yatıyorum artık bugun erken kalktımmm İyi geceler canlarım

nagish sen 24 ocak mı dedin
izin mi kullandı canım seninki?
ben 16-17 ocakta bekliyorum da. dayanamam bir hafta daha eklenmesine.

çok iyi düşünmüşsün şekerim

Cokiieemm alıntı yapamadım böle civap verim kadıköy göztepe civarında düşünüyoruz canım evii, siz nerde oturucaksınızz?

oraları cok seviyorummm ama malesef benimki seferlere gitcegi için aileme yakın olmam gerekiodu aynı zamanda işime de.. onun icin ben yine aynı muhitte kalmaya devam edicem canım çekmeköy de oturucaz.. orda evimiz

nagish Allah kavustursun canımmmm goz acıp kapayana dek gecer inş

sıkıntıdan bilgisayar başında iyice sapıttım valla
eskiden ne çok gezerdim eve girmezdimm şimdi dışarı çıkmak zor geliyo yaşlandım mı ne
bide sevgilim olcak zibidiye sinirliyim arkadaşlarıyla birlikte olunca beni unutuyoo
normal zamanlarda uzakta olduğumuz için Allah razı olsun çok üzerime düşüyor romantikleşiyor ama arkadaşları olunca 2. plana düşüyorum sinir oluyorumm

bebişler ben de yatıyorum, iyi geceler hepinize.
frecklesscim arkadaşları da diyodur bizim yanımızdasın 2 dk bırak telefonu sohbet ediyoruz vs. normalde romantikmiş hem enişte. ooh mis :)

Son düzenleme:
yok canım jandarma değil 2. ordu ağır oto taburu diye biyer tam merkezdeymiş ama ne yapck orda hiç bilmiyoruz... dua etmektn başka bişe gelmiyo elimden zaten...

yok canım jandarma değil 2. ordu ağır oto taburu diye biyer tam merkezdeymiş ama ne yapck orda hiç bilmiyoruz... dua etmektn başka bişe gelmiyo elimden zaten...

kıyamam sana yüreğini ferah tut sen lütfen
kısa dönem sonuçta dimi ?

bu arada tatil de bitti bende görev yaptıgım yere gidiyorum yarın pazar gidersem adapte olamıyorum yaa hemen okula gtmk çok zor geliyo... ooffff ne sıkıntılı bir dönem

evet tatlım allahtan kısa dönem yoksa delirirdm( neysee boool boll çenemi çekeceksiniz artıkın yatıyorum bennn herkese iyi geceleerr......

gel gel dinleriz biz seni sende bende gurbet ellerde birer çalıkuşu wats yor neym öğretiyor

iyi geceler tatlımm

gelincikler gunaydınnn

calısmaya baslayacak olanlara kolay gelsin darısı basıma evde sıkıldımm

bide bişeyi merak ediyorum bilen cevaplayabilrmi yoksa catlıcam
asagıda konuyu okuyanlar isimleri cıkıyor ya.. bazılarının yanında + işareti oluyo, bu baska bir konuyuda okuyorlar mı demek?

eger oleyse bende neden cıkmıyo hiç acaba basım kel mi :44:

ruyamdada behzat ç yi gordum ne hikmetse.. diziyide izlemem, ama orda behzat ç. nin yanında calısan habire bişeyler yiyen iri yarı tipleme varya.. ona bayılıyorum ( bunuda benimki duymasın )

günaydınn canımmm
valla o artı işaretini ilk defa görüyorum hiç dikkat etmemiştim
bence söyle beğendiğini kıskansın hahaha bende jose mourinho adında bi yabancı teknik direktör var ona hayranım ,benimkide futbol manyağı biliyor o adamı beğendiğimi deli oluyo

benim de dikkatimi çekmişti daha önce,bayağı bir kafa patlatmıştım.
önceleri cevap yazanlarda çıkıyor diye düşünsem de sonunda buldum:
arkadaş listemizde ekli olanların yanında sadece oluyor o artı işareti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…