kızlaaaarrrrrrrr aşkım yarın diyarbakıra gidiyoooooo 24 ocağa kdr yokkknapcm beennnn
kızlaaaarrrrrrrr aşkım yarın diyarbakıra gidiyoooooo 24 ocağa kdr yokkknapcm beennnn
bebeklerım hepınızı optum ben yatıyorum artık bugun erken kalktımmmİyi geceler canlarım
benımde hemencıcık aklıma öle geldi telomerimm nıkahıda uskudarda kıydıkmı ohh hemen atla kayıga gec kuleye:87: ust kat 29 kısılıkmıs normal komple kapasıtesı 250 kısıymıs :44: bızım ekstra ucret bı gırıste kokteyl fln ıstıyorum o olur heralde dıye dusunuyorum:44:
Cokiieemm alıntı yapamadım böle civap verimkadıköy göztepe civarında düşünüyoruz canım evii, siz nerde oturucaksınızz?
yok canım jandarma değil 2. ordu ağır oto taburu diye biyer tam merkezdeymiş ama ne yapck orda hiç bilmiyoruz... dua etmektn başka bişe gelmiyo elimden zaten...canım ben diyarbakıra çok yakınım, hiç gidip gezmedim ama çok güzel bir şehir olduğu söyleniyo. üstelik askeriye bakımından da çok rahat diye duydum.
askerin de rahat eder inşallah.
üzülme bozma moralini sakın doğu diye. dua et sadece ona ..jandarma mı seninki?
nagish sen 24 ocak mı dedin
izin mi kullandı canım seninki?
ben 16-17 ocakta bekliyorum da. dayanamam bir hafta daha eklenmesine.
çok iyi düşünmüşsün şekerim
yok canım jandarma değil 2. ordu ağır oto taburu diye biyer tam merkezdeymiş ama ne yapck orda hiç bilmiyoruz... dua etmektn başka bişe gelmiyo elimden zaten...
kıyamam sanayüreğini ferah tut sen lütfen
kısa dönem sonuçta dimi ?
evet tatlım allahtan kısa dönem yoksa delirirdm( neysee boool boll çenemi çekeceksiniz artıkın yatıyorum bennn herkese iyi geceleerr......
gelincikler gunaydınnn
calısmaya baslayacak olanlara kolay gelsin darısı basıma evde sıkıldımm
bide bişeyi merak ediyorum bilen cevaplayabilrmi yoksa catlıcam
asagıda konuyu okuyanlar isimleri cıkıyor ya.. bazılarının yanında + işareti oluyo, bu baska bir konuyuda okuyorlar mı demek?
eger oleyse bende neden cıkmıyo hiç acaba basım kel mi :44:
ruyamdada behzat ç yi gordum ne hikmetse.. diziyide izlemem, ama orda behzat ç. nin yanında calısan habire bişeyler yiyen iri yarı tipleme varya.. ona bayılıyorum( bunuda benimki duymasın )
gelincikler gunaydınnn
calısmaya baslayacak olanlara kolay gelsin darısı basıma evde sıkıldımm
bide bişeyi merak ediyorum bilen cevaplayabilrmi yoksa catlıcam
asagıda konuyu okuyanlar isimleri cıkıyor ya.. bazılarının yanında + işareti oluyo, bu baska bir konuyuda okuyorlar mı demek?
eger oleyse bende neden cıkmıyo hiç acaba basım kel mi :44:
ruyamdada behzat ç yi gordum ne hikmetse.. diziyide izlemem, ama orda behzat ç. nin yanında calısan habire bişeyler yiyen iri yarı tipleme varya.. ona bayılıyorum( bunuda benimki duymasın )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?