- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
ben en iyisi haftasonu onla alısverişe cıkıcam canımm ne begenirse onu alıcam zaten gidicektik haftasonu alısverişe evimize ciciler almaya
zaten haftasonundan once daha biyere gidip bakamam bugun işim var epilasyon için gorusmeye gidicem bi klinikle daha bakalım begencekmiyim ona gore artık bi karar vercem sonra da zaten kar geliomus hediye aramaya cıkamam
berfin hos geldinn
ben en iyisi haftasonu onla alısverişe cıkıcam canımm ne begenirse onu alıcam zaten gidicektik haftasonu alısverişe evimize ciciler almaya
zaten haftasonundan once daha biyere gidip bakamam bugun işim var epilasyon için gorusmeye gidicem bi klinikle daha bakalım begencekmiyim ona gore artık bi karar vercem sonra da zaten kar geliomus hediye aramaya cıkamam
berfin hos geldinn
sılam cazibee:)
sen hala gitmesinmi lazere
bu ayda gidersem 5. seansım olcak.d
bugün çok güzel çok mutlu bi gün geçiriyorummm ...
diyelim ozaman hayırdır cnm?
bilmiyorum çağla. başladım die sorunu getirmye çalışıyorum.hehehe ne gezer yahu hala gidemedimkime gitcegime karar veremedigim icin ama en iyisini arıyorum
aslında bi yer baya hosuma gitti ama tuylerin sarı bazı kısımlar olmaz deyince o yuzden pek istemedim orayı bu gittigim yer ayva tuylerine de işlem yapabiliosa burayı secicem yoksa diger tarafa gidicem artık canım
sen memnunmusun??
bugün çok güzel çok mutlu bi gün geçiriyorummm ...
ben geldım kızlaaar hava soguk dıyee sevgılıcımın kapşonlusunu gıyındım mubareek hamam gıbı yaptıı terledım sokakta resmeenişlerimi tamamlayamadım ama kaçtım geldım eve karnım agrıyo zaten cok
Bu arada bızde sevgılıler gunu kutlamıyoruz cunku bızım ıcın hıoc bı onemı yok o gunun :S bızım sevgılıler gunumuz 24 Nisaaan
bilmiyorum çağla. başladım die sorunu getirmye çalışıyorum.
hani işe yaramicagını varsayarsak bile lazere gittiğin zaman ondan sonra 2 bçk ay falan çıkmıyor. en azından temiz temiz duruyosun. ben hayatta duramam öyle. bu bakımdan benm için çok iyi.. (inş bitcek )
bnm arkadaşım iğleniye gidiyor. bitmiş.. genital koltuk altı baldırlar bitmiş.. bidahda çıkmıyo düşünün..
şimdide bacaklara geçmiş..
lokal iğne varmış. onu yaparak acısına dayanıyormuş..
rabbim bozmasın:)
arkadaşıın yaptıgı yer izmitte. kadın evinde yapıyor. bunların aslıl merkez istanbulda.. sorayım istersen istanblda nerde. orda büyük yerleri varmış. lazer iğneli die..hmmm ya bende igneli istiyorum ama malesef buralarda ole komple igneli calısan yok... yalnızca bıyık kas gibi minik bolgelere calısıolar nedense... umarım biter yaa :26:
hoşgeldin pastaaammm
hayatcım cok sevindim artarak cogalsın mutlulugun
sen yasıyo musun heyırsızz
burdayım minnak sultan:) nasılsın canım
arkadaşıın yaptıgı yer izmitte. kadın evinde yapıyor. bunların aslıl merkez istanbulda.. sorayım istersen istanblda nerde. orda büyük yerleri varmış. lazer iğneli die..
burdayım minnak sultan:) nasılsın canım
aşkınıza hayranım gerçkten. rabbim bozmasın.. iyi diyelim iyi olsun. dua et emi minnak:S
sultanınnn senı coook ozleeedıııı bunu biiildeeegöbüşümün ağrıması ve sevgiliciği 1 haftadır görmemenin haricinde keyfim yerinde kuzuumm sen nasısıın nası gidiyoo çalışamalarr
unutmazsam sorarımoluur neresiymiş bi sorarsan aklımda bulunsunnn
aşkınıza hayranım gerçkten. rabbim bozmasın.. iyi diyelim iyi olsun. dua et emi minnak:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?