'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sılam cazibee:)
sen hala gitmesinmi lazere

bu ayda gidersem 5. seansım olcak.d

bende onu düşündüm gezerken üstüne begendini arkasından gidip alıp o lavabodayken die sonra ver eline öp tamamdır ama işte puzzle kafam takıldı ya ne kararsız kazımım yaaaaaaa
ben epilasyonu 2 yıldır istiyorum ama korkuyorum ya ağdada yapamıyorumda bikini bölgesine

Son düzenleme:
sılam cazibee:)
sen hala gitmesinmi lazere

bu ayda gidersem 5. seansım olcak.d

hehehe ne gezer yahu hala gidemedim kime gitcegime karar veremedigim icin ama en iyisini arıyorum

aslında bi yer baya hosuma gitti ama tuylerin sarı bazı kısımlar olmaz deyince o yuzden pek istemedim orayı bu gittigim yer ayva tuylerine de işlem yapabiliosa burayı secicem yoksa diger tarafa gidicem artık canım

sen memnunmusun??

diyelim ozaman hayırdır cnm?

yaşadığım için.. bi işim olduğu için.. helal para kazanabildiğim için.. mükemmel arkadaşlara sahip olduğum için.. MUTLUYUM..

bitanecik iş arkadaşımın doğum gününü kutladık ee topluluk olunca espiriler gırgır şamata derken gülmekten karnım ağrıdı

ben geldım kızlaaar hava soguk dıyee sevgılıcımın kapşonlusunu gıyındım mubareek hamam gıbı yaptıı terledım sokakta resmeen işlerimi tamamlayamadım ama kaçtım geldım eve karnım agrıyo zaten cok

Bu arada bızde sevgılıler gunu kutlamıyoruz cunku bızım ıcın hıoc bı onemı yok o gunun :S bızım sevgılıler gunumuz 24 Nisaaan

bilmiyorum çağla. başladım die sorunu getirmye çalışıyorum.
hani işe yaramicagını varsayarsak bile lazere gittiğin zaman ondan sonra 2 bçk ay falan çıkmıyor. en azından temiz temiz duruyosun. ben hayatta duramam öyle. bu bakımdan benm için çok iyi.. (inş bitcek )
bnm arkadaşım iğleniye gidiyor. bitmiş.. genital koltuk altı baldırlar bitmiş.. bidahda çıkmıyo düşünün..
şimdide bacaklara geçmiş..
lokal iğne varmış. onu yaparak acısına dayanıyormuş..

bugün çok güzel çok mutlu bi gün geçiriyorummm ...

rabbim bozmasın:)

dünyalıı yaşıyomusun

hmmm ya bende igneli istiyorum ama malesef buralarda ole komple igneli calısan yok... yalnızca bıyık kas gibi minik bolgelere calısıolar nedense... umarım biter yaa :26:

hoşgeldin pastaaammm

hayatcım cok sevindim artarak cogalsın mutlulugun

ben hediye mediye istemiyorum bana en büyük hediye sensin diyor yaf bu eşek yaa benim aşkım yaaaa
bende istemiyorum hediye falan alma aşkımmmmmmm direkt beni al ya beniiiiiiii demek istedim ama demedim içimden dedim

arkadaşıın yaptıgı yer izmitte. kadın evinde yapıyor. bunların aslıl merkez istanbulda.. sorayım istersen istanblda nerde. orda büyük yerleri varmış. lazer iğneli die..

sen yasıyo musun heyırsızz

burdayım minnak sultan:) nasılsın canım

236 Metrede İlan-ı Aşk! Sapphire Seyir Terası'nda Sevgililer Günü'ne Özel Çift Kişilik Bilet 30 TL Yerine 10 TL! (50 Çifte Lizay Pırlanta'dan 14 Şubat'a Özel Hediyeler!)

sehirfirsatında

aşkınıza hayranım gerçkten. rabbim bozmasın.. iyi diyelim iyi olsun. dua et emi minnak:S

oluur neresiymiş bi sorarsan aklımda bulunsunnn
unutmazsam sorarım

aşkınıza hayranım gerçkten. rabbim bozmasın.. iyi diyelim iyi olsun. dua et emi minnak:S

Amiiin bebeğğğiim yaa Allah kimseciğin aşkını bozmasınn inş hep ediyorum kusum inan bu topikteki hatunların alayı sanırım ettiğim dualardan göğe cıkcak kursum bıttı sımdı bu ay sonundaa meb'in yapıca sınavım var stresım basladı sımdıden sızde bana edın dua nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…