'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlar iyi akşamlar hepinize Size bir şey danışacağım fikir verirseniz çok mutlu olurum. Malum benim erkek arkadaşım askerde ona sevgililer günü için bir tane kalın gömlek aldım fakat askerdeki birine başka neler alınabilir ya da yapılabilir hiç bir fikrim yok . Özellikle romantik bir şeyler bekliyor gibi geldi bana böyle hoş şeyler yapmak istiyorum fakat aklıma bişi gelmiyor. :26:

evellahh pastaaammmm ya tadılatcı geldı eve sımdı 2 kişi kavga ettiler biri küstü gitti adam balkondan ona cagrıyoo hakkı gel tamam iş başka arkadaşlık başka diyeee

valla en cok coraba ıhtıyacları oluyoo ben sevgılıcıge dogum gununde bırsuru kalplı cıkolata yollamak ıstedım ama kargolar ıcerıye gonderım yapmıyolardı cok uzulmustum ama ıyıkıde yollamamısım dogum gununde suprız yapıp gelmıstı yoksa orda arkadasları yerdı bıde kendı yapıcaan kalpli bi album olabılır bı sayfaya resım koyarsın bı sayfayaa guzel bı soz yazarsın cok delı aska geldım bu ara hee bı romantıgım

ay inanmıyorum nazlım yaaaaaaa
bu ARADA KIZLAR AŞKIM ADAMDAN BİRAZ PARA KOPARTMIŞ K.KARTINI ÖDEDİ AMA BİRAZI KALDI YAA CUMA GÜNÜ EV TAKSİDİ VAR ODA EKSİK OOF OFF NAPCAK YAA NEYSE BUNADA ŞÜKÜR AMA BAKALIM NE OLACAK

sorma kusum ya akıllısı benı bulmaz delisi totodan ayrılmaz neysekı hakkı buyukluk gosterdı ve eve gerı dondu sukret cnm bunadaa

nilişiim cicileriniii yerim korkmazın seramik kırmızı 3lüsü benimde aklımdaa halaaa turkuazıda olsaydı keşkeeee ya

Sağol minnakcım fotoğraf olayı hoşmuş onu yapayım ben eyisi.

Sağol minnakcım fotoğraf olayı hoşmuş onu yapayım ben eyisi.

ben de sevgilim askerdeyken ona ikimizin fotograflarından oluşan takvim yapmıştım canım, çok kolay oluyo takvim yapma programları var internette onalrı kullanabilirisin, hem şafak saysın hem de baktıkça beni hatrlasın diyee çook tatlı oluyo

Güle güle kullan alacaklarını Nilcim. Korkmaz'ın seramik tavalarını ben de beğeniyorum alıcam onlardan 24'lük-28'lük tavalardan ve 30'luk voktan. Hem fiyatları da diğerlerine göre oldukça uygun.

Bu da çok güzel bir fikir bakiyim nasıl oluyor yapabilirim inşallah. Sonra evdeki printerdan mı çıkardın tatlım? Bunu nasıl hazırlıcam bilmiyorum bildiğin basit bir program varsa linkini atabilir misin özel mesajtan çok makbule geçer valla.

Son düzenleme:

aaa evet benm dogum gunu hedıyelerımden bıtanesıydı yapmıstır belkı dıye demedım

buda bızım şafak kagıdımızdı 1 tanesı bende 1 tanesı ondaa

Eklentiler

• $kurbaaminnak.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
evt kızlar baya akıllı bi alışveriş oldu kargo bedava çekler havada uçuşuo flnn
keşke daha çok almıs olsaydı kaldı bir çekim

kardeşimin kullanmadığı mail adresleriyle limangodan üyelik açıp 20 tllik çekler kazandm kızlar 5 tane..kampanyaları paylaşalm bölümünde linkini vermişler..havlu almakta kullanabilirim bunları 1 yıl geçerlilerrr

nilim bak ben hep havluları çekle aldım yarında yine alcam trendyoldan 20 tl çekim var herşeyi çekle alıyoruz

canım bu arada çeyizimi ilk sayfaya nasıl yapabilceğimi yazarmısın bilmiyorum çünkü ilk sayfayada ekleyeyyim

canım bişi dicem davet edince limangodan direk hediye çek veriliyormu peki canım bende öyle yapayım ben sanıyorum ki alışlveriş yapılınca oluyor 20 tl mi verdi bir seferde

canım bişi dicem davet edince limangodan direk hediye çek veriliyormu peki canım bende öyle yapayım ben sanıyorum ki alışlveriş yapılınca oluyor 20 tl mi verdi bir seferde

cnm ilk mesajda yine msj düzenleme paneline girrr msjın üstünde tabloda çerceve gibi bişi var üstüne gelnce insert image yazıo ona gir from urlden resmn urlsini kopyala alttaki tiki kaldır eklenio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…