benim de dikkatimi çekmişti daha önce,bayağı bir kafa patlatmıştım.
önceleri cevap yazanlarda çıkıyor diye düşünsem de sonunda buldum:
arkadaş listemizde ekli olanların yanında sadece oluyor o artı işareti
Hoşgeldiniz kızlar
Hoşgeldiniz kızlar
günaydınn canımmm
valla o artı işaretini ilk defa görüyorumhiç dikkat etmemiştim
bence söyle beğendiğini kıskansın hahahabende jose mourinho adında bi yabancı teknik direktör var ona hayranım ,benimkide futbol manyağı biliyor o adamı beğendiğimi deli oluyo
benim de dikkatimi çekmişti daha önce,bayağı bir kafa patlatmıştım.
önceleri cevap yazanlarda çıkıyor diye düşünsem de sonunda buldum:
arkadaş listemizde ekli olanların yanında sadece oluyor o artı işareti
Tünaydın kızlar nasılsınız?
kızlaaar, bir derdim var
bugün bi arkadaşımla buluştuk. yüksek lisansa başvurduğumu bilmiyor(kimse bilmiyor.kimseye söylemedim.)
mülakatım var 6 eylülde. pekte alınacağımı sanmıyorum ama ufacıkta olsa bi umudum var tabi.
bugün arkadaşımla konuşurken dediki kpss kursuna yazıldım. ben de bizim öğretmen olarak atanmamız için 95 ve yukarısı bi puan almamız gerek ben kpss den pek umutlu değilim dedim.
o da dediki, bak kkkkk (bi arkadaşımızın adı) geçen gün bana bi dersin notunu sordu sende var mı diye, y.lisansa başvurmuş demekki. herkes bişeyler yapıyo. biz kalıcaz boş boş ....
o an diyemedim ben de y.lisansa başvurdum diye
ondan önceleri de yaz boyunca konuşuyoduk napıyosun diye. herkes işe girme telaşında hastanelere vs.
ben de bişey yapmıyorum evde oturuyorum diyodum. o da benim gibi oturuyodu evde.
bi iş arayışımda yoktu gerçekten.
zaten bizim yarım dönem daha formasyon derslerimiz var. nasıl olsa hala ögrenciyiz psikolojisindeyim diyodum.
şimdi onu kandırdığımı falan düşünecek heralde
başvurular bitti.Yok canım kandırma falan yok ortada herkes kendi hayatından sorumlu. Kimse sen neden bunu yaptın veya yapıyosun diyemez ki. Hiç sıkmana gerek yok canını. Oda başvurur hem birbirinize bağlı değilsiniz ki.
merhaba canım aynı şeylerden 5-10 tane alma bence .. başka eksiklerini al.. modası geçemesin istiyosan klasik modeller var onlara bakabilirsin.kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum.kütahyaya gitmiştim çok ucuzdu orası günlük kullanmak için yemek tabagı pasta tabagı sosluklar falan aldım ama bende bu bi tutku haline geldine zaman kütahyaya gitsem mutlaka elim dolu dönüyorum bulundugum şehirdende tek tük ilginç bulursam alıyorum birde tencere falan almaya başlayım diyorum sizce çok mu erken malum 2013 ü bekliyoruz modası falan geçerse diye korkuyorum açıkcası
başvurular bitti.
üstelik haklısın herkes kendinden sorumlu canım. ama benim bunu söylemememe alınabilir mi acabaçok taktım bunu kafama. 3 gün kaldı sınava şurda bugünde çalışamadım
oraları cok seviyorummm ama malesef benimki seferlere gitcegi için aileme yakın olmam gerekiodu aynı zamanda işime de.. onun icin ben yine aynı muhitte kalmaya devam edicem canım çekmeköy de oturucaz.. orda evimiz
Şimdi söylesen sorun olurmu kusum? sureklı gorustugun bırıyse nbr falan dıyerek ac konuyu sen napıosun dedıgınde dersın sınava calısıyorum dıye sölemedimmi sana dersiin :44:
bilmem
mülakattan sonra, ona mesaj atıp şöyle desem: kimseye söylemedim canım ilkte sana söylüyorum mülakatım vardı bugün iyi/kötü geçti.. gerçekten de kimse bilmiyo nerdeyse.
ya da o mesaj atarsa napıyosun diye, ben mülakata gircem ya ders çalışıyorum işte falan mı diyim.
niye bunu bu kadar kafama taktım bilmiyorum
kızlar merhaba gecmıs bayramınız mubarek olsun dıyeyım. topıgın masallahı var. hepsını okuyamadım son 5 sayfaya goz attım. erkek arkadasım askere gıdecek dıye gezıyoruz son gunlerımız. bayramın 2. gunu de bıze geldı babamla tanıstı. hepberaber yemek yedık fena gecmedı. nereye gıdecegı henuz bellı olmadı kısmet artık. doğuya gıdecek gıbı hıssedıorum( cookıcım hayatlarımız benzıyor zevklerımız de benzıyor. bende behzat ç deki haruna bayılıorum odun ama çok şeker
kızlaaar, bir derdim var
bugün bi arkadaşımla buluştuk. yüksek lisansa başvurduğumu bilmiyor(kimse bilmiyor.kimseye söylemedim.)
mülakatım var 6 eylülde. pekte alınacağımı sanmıyorum ama ufacıkta olsa bi umudum var tabi.
bugün arkadaşımla konuşurken dediki kpss kursuna yazıldım. ben de bizim öğretmen olarak atanmamız için 95 ve yukarısı bi puan almamız gerek ben kpss den pek umutlu değilim dedim.
o da dediki, bak kkkkk (bi arkadaşımızın adı) geçen gün bana bi dersin notunu sordu sende var mı diye, y.lisansa başvurmuş demekki. herkes bişeyler yapıyo. biz kalıcaz boş boş ....
o an diyemedim ben de y.lisansa başvurdum diye
ondan önceleri de yaz boyunca konuşuyoduk napıyosun diye. herkes işe girme telaşında hastanelere vs.
ben de bişey yapmıyorum evde oturuyorum diyodum. o da benim gibi oturuyodu evde.
bi iş arayışımda yoktu gerçekten.
zaten bizim yarım dönem daha formasyon derslerimiz var. nasıl olsa hala ögrenciyiz psikolojisindeyim diyodum.
şimdi onu kandırdığımı falan düşünecek heralde
kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum.kütahyaya gitmiştim çok ucuzdu orası günlük kullanmak için yemek tabagı pasta tabagı sosluklar falan aldım ama bende bu bi tutku haline geldine zaman kütahyaya gitsem mutlaka elim dolu dönüyorum bulundugum şehirdende tek tük ilginç bulursam alıyorum birde tencere falan almaya başlayım diyorum sizce çok mu erken malum 2013 ü bekliyoruz modası falan geçerse diye korkuyorum açıkcası
kızlar merhaba gecmıs bayramınız mubarek olsun dıyeyım. topıgın masallahı var. hepsını okuyamadım son 5 sayfaya goz attım. erkek arkadasım askere gıdecek dıye gezıyoruz son gunlerımız. bayramın 2. gunu de bıze geldı babamla tanıstı. hepberaber yemek yedık fena gecmedı. nereye gıdecegı henuz bellı olmadı kısmet artık. doğuya gıdecek gıbı hıssedıorum( cookıcım hayatlarımız benzıyor zevklerımız de benzıyor. bende behzat ç deki haruna bayılıorum odun ama çok şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?