'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

orchidea canım kocaman bi alkışş hiç aklıma gelmemişti o benim ya cookie de bian önce okusun bu cevabını

canım benimki baya baya bir bozuluyo yaa, uzuluyo, içi cız ediyo kıyamıyorum :1

bikaç kez soledim sonra baktım oyle muhabbetlerden hoslanmıyo.. baskalarından bize ne askım falan diyo :26:

valla bravo canımmm sonunda yaniii insanın da aklına bişey takılmasın dert olmustu içime

Tünaydın kızlar nasılsınız?

iyiyiz tatlımmm sen nasılsınn

öldüm bittim sabahtan beri eşya topluyorumm
çeyiz giderken ne olcak valla bilmiyorum kızlar

evimde son 2 günüm hüzünlüyüm,heyecanlıyım,mutluyum hepsi birbirine karıştı
iki bavul ( 3lü takımın en büyüğü ve orta boyu ) 4 koli nasıl ama

kızlaaar, bir derdim var
bugün bi arkadaşımla buluştuk. yüksek lisansa başvurduğumu bilmiyor(kimse bilmiyor.kimseye söylemedim.)
mülakatım var 6 eylülde. pekte alınacağımı sanmıyorum ama ufacıkta olsa bi umudum var tabi.
bugün arkadaşımla konuşurken dediki kpss kursuna yazıldım. ben de bizim öğretmen olarak atanmamız için 95 ve yukarısı bi puan almamız gerek ben kpss den pek umutlu değilim dedim.
o da dediki, bak kkkkk (bi arkadaşımızın adı) geçen gün bana bi dersin notunu sordu sende var mı diye, y.lisansa başvurmuş demekki. herkes bişeyler yapıyo. biz kalıcaz boş boş ....
o an diyemedim ben de y.lisansa başvurdum diye

ondan önceleri de yaz boyunca konuşuyoduk napıyosun diye. herkes işe girme telaşında hastanelere vs.
ben de bişey yapmıyorum evde oturuyorum diyodum. o da benim gibi oturuyodu evde.
bi iş arayışımda yoktu gerçekten.
zaten bizim yarım dönem daha formasyon derslerimiz var. nasıl olsa hala ögrenciyiz psikolojisindeyim diyodum.
şimdi onu kandırdığımı falan düşünecek heralde

Yok canım kandırma falan yok ortada herkes kendi hayatından sorumlu. Kimse sen neden bunu yaptın veya yapıyosun diyemez ki. Hiç sıkmana gerek yok canını. Oda başvurur hem birbirinize bağlı değilsiniz ki.

kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum.kütahyaya gitmiştim çok ucuzdu orası günlük kullanmak için yemek tabagı pasta tabagı sosluklar falan aldım ama bende bu bi tutku haline geldi ne zaman kütahyaya gitsem mutlaka elim dolu dönüyorum bulundugum şehirdende tek tük ilginç bulursam alıyorum birde tencere falan almaya başlayım diyorum sizce çok mu erken malum 2013 ü bekliyoruz modası falan geçerse diye korkuyorum açıkcası

Yok canım kandırma falan yok ortada herkes kendi hayatından sorumlu. Kimse sen neden bunu yaptın veya yapıyosun diyemez ki. Hiç sıkmana gerek yok canını. Oda başvurur hem birbirinize bağlı değilsiniz ki.
başvurular bitti.
üstelik haklısın herkes kendinden sorumlu canım. ama benim bunu söylemememe alınabilir mi acaba çok taktım bunu kafama. 3 gün kaldı sınava şurda bugünde çalışamadım

merhaba canım aynı şeylerden 5-10 tane alma bence .. başka eksiklerini al.. modası geçemesin istiyosan klasik modeller var onlara bakabilirsin.

başvurular bitti.
üstelik haklısın herkes kendinden sorumlu canım. ama benim bunu söylemememe alınabilir mi acaba çok taktım bunu kafama. 3 gün kaldı sınava şurda bugünde çalışamadım

Şimdi söylesen sorun olurmu kusum? sureklı gorustugun bırıyse nbr falan dıyerek ac konuyu sen napıosun dedıgınde dersın sınava calısıyorum dıye sölemedimmi sana dersiin :44:

oraları cok seviyorummm ama malesef benimki seferlere gitcegi için aileme yakın olmam gerekiodu aynı zamanda işime de.. onun icin ben yine aynı muhitte kalmaya devam edicem canım çekmeköy de oturucaz.. orda evimiz

Benim sevgilim orda oturuoo normalinde ayrılamaz oralrdan kolay kolay benım annemlerde yazlıga yerlesıcekler zaten o yuzden bı buyuge yakın oturmak ıstıyorum

Şimdi söylesen sorun olurmu kusum? sureklı gorustugun bırıyse nbr falan dıyerek ac konuyu sen napıosun dedıgınde dersın sınava calısıyorum dıye sölemedimmi sana dersiin :44:

bilmem
mülakattan sonra, ona mesaj atıp şöyle desem: kimseye söylemedim canım ilkte sana söylüyorum mülakatım vardı bugün iyi/kötü geçti.. gerçekten de kimse bilmiyo nerdeyse.
ya da o mesaj atarsa napıyosun diye, ben mülakata gircem ya ders çalışıyorum işte falan mı diyim.
niye bunu bu kadar kafama taktım bilmiyorum

o sekılde solersın tatlım dırek soleme kımse bılmıyo fln dıye, nıe demedın derse bende kafamı kaldı dersin :101:

kızlar merhaba gecmıs bayramınız mubarek olsun dıyeyım. topıgın masallahı var. hepsını okuyamadım son 5 sayfaya goz attım. erkek arkadasım askere gıdecek dıye gezıyoruz son gunlerımız. bayramın 2. gunu de bıze geldı babamla tanıstı. hepberaber yemek yedık fena gecmedı. nereye gıdecegı henuz bellı olmadı kısmet artık. doğuya gıdecek gıbı hıssedıorum ( cookıcım hayatlarımız benzıyor zevklerımız de benzıyor. bende behzat ç deki haruna bayılıorum odun ama çok şeker

hayırlısı olsun tatlım rahat edice yerde olsunda, Allah bian evvel kavusmyı nasip etsin.

selam kızlar , evde 19 kişilik minik bi ordu misafirimiz vardı yeni gittiler valla sabahtan beri eşya topluyodum yorgunluğun üzerine tuz-biber gibi geldi

canım benım arkadasınla samimiyet derecene göre değişir vereceğin cevap aslında eğer çok çok yakınınsa ona kendince bi düşünceyle mülakata girene kadar kimseye söylememe kararı aldım ailem dahil ..vs gibilerinden bişeyler söyleyebilirsin ,eğer gerçekten yakınınsa zaten anlayışla karşılıcaktır
ama sadece normal bir arkadaşınsa diğer kızların dediği gibi laf arasında aa ben sana söylemedim mi kafa mı kaldı ya gibilerinden geçiştirebilirsin
bu bir kandırma değil sadece kendince bi gizleme bunu yanlış anlamayacaktır arkdaşın mutlaka

kütahyada çok güzel şeyler var evet canım ama bence frene bas sonra hem eşya fazlalığı oluyor hemde canın dahada almak istiyor etrafımdan biliyorum

hoşgeldin canım,hayırlısıyla giitsin gelsin bi an önce askerin inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…