'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

2.resimdekii saatii aldımmm aşkitomaaaa beğenirr inşş yaaa:26: sabahtan beri anca karar verebildimm
pelintoşcumm tşklerr sandaaa :))
Fikrime değer verdiğinn için sağ ol bebeğmm ama beğenicekk eminimmm
Düz kayışa bayılıorumm benn Güle güle kullansınn aşkitoşunda inşallahhh

Evett cnm mezun olduktan kısa bi süre sonra işimi buldum ve rahatımm:)
İnşallah darısı başınaa, en iyileri sana olsun kuzucumm:)

cok tesekkur eederım canım amin diyim:) sen neden beklıosun o zaman tatlım 2013 u

Bu soruyu sormasaydın iyiydii cnm yaa
Bende buraya güzell hayallerle üye oldumm fakat 1 ay kadar önce erkek arkadaşmla ayrldk, topictenn kopamadım.. Gerçi bazı şeyler tekrar yerine otrmaya başladı:)
Kısmet diyelmm :))

ayy canım benım cok ozur dılerımm, kusura bakma lutfen ben hıc bılmıodum:26::26::26: hayırlısı olsun tatlım kısmet tabıkı ıyıkı de kopmamıssın bu topıkten

tatlım şehir-bölge planlama bölümüm odtüde okuyorum :)

canım bölümün çok zor bir bölüm em sayısal hem sözel anlamda yetenek gerektiriyor her zaman şehir bölge plnalmaya atıyor topu siyasiler vallla kpss ye gir diycem ama kimseyi memnun edemiyorsunuz bu meslekte canım inşallah çok başarılı olursun

kızlar selamlar nasılsınız

evet canım maalesef oyle okurken de cok ıskence ceketım gercekten zorlandım, hem dersler ıngılızce bı yandan projeler felan her ay 1 haftam hıc uyumadan gecıyo ınan:2: ama ozelde çalısırsam okuldan bı farkı olmayacak, devlet bı parca daha rahat o yuzden devlet ıstıorum bakalım canım kısmet:)

canım allah kolaylık versin şimdiden yani mimarlar ne çekiyorsa proje teslimde sizdede var herhalde hocalar karşısında teslim ederken sorun yaşama durumu çok zor ama atlatırsın inşallah

sen okulu ankarada okuyorsun yaşadığın yer neresi istanbullumusun sende sevgilinde istanbuldaysa sorun yok

evet canım aynen mımarlık fakultesı ıcındeyız zaten:) pop star jurısı gıbı bı jurı kuruluyo onun karsısında projenı sunup begendırmeye calısıosun ama neysekı benım son donemım canımm cok saol az kaldı ınsallah
ben okulum ankarada aılem de ankarada canım sevgılım de zonguldakta yasıyo aılesıyle bırlıkte

ayy canım benım cok ozur dılerımm, kusura bakma lutfen ben hıc bılmıodum:26::26::26: hayırlısı olsun tatlım kısmet tabıkı ıyıkı de kopmamıssın bu topıkten

Çikomm nerden biliceksnn cnmm özür dilemene grk yokk Herşeyy kısmettt Seni hatrladm benn erkek arkadşnn abisiyle ablan nişanlıydı değil miiii? :26:

Ne güzell tatlımmm. O zamannn size kocaman bi maşallahhh

tesekkur ederım canım:)baya şaşırtıcı olmustu aılem ıcın felan ya yenı acıkladım aıleme once bıraz kızdılar ama alıstıla sonradan bız ablamlar nişanlı bile deılken aşık olduk bırbırımıze o yuzden boylee yıllardır beklıoruz kavuşmayıı daha sonra onlar evlendıler yakında da ortak bı yegenımız olcak ınsallah sevgılıcıkle

Ayyyy ne kadarr güzel yaaa sen teyze olucaksın o amca:))
Çok farklı bi duygudur

canım doğru ya sölemiştin sevgilim zonguldakta die ayy inşallah kavuşursunuz ankara zonguldak 3 saat görüşmeniz zor değil hem bide ablan onun abisiyle evli görüşmenize engel yok ne güzel maşallah size

canım doğru ya sölemiştin sevgilim zonguldakta die ayy inşallah kavuşursunuz ankara zonguldak 3 saat görüşmeniz zor değil hem bide ablan onun abisiyle evli görüşmenize engel yok ne güzel maşallah size

Ablamlar istanbulda Yasiyo canim bizim gorusmemize pek faydaları olmuyo msalesef ama evet en azından çok uzak illerde degiliz cAnim buna da sukur:)

Son düzenleme:
Ay gizcim bi de b enim diğer ablam evlencek 3 ay sonra evde sürekli bi hazrlik öyle cok ozeniyorum ki ben de istiyorum artikk

bizim evde hiç telaş olmadı en büyük benim bakalım ne olcak kardeşim daha üniye gircek ilk ben gidicem anlıcağın hiç alışık değiliz bu duygulara senin ailendede büyüklerin gidiyorlarmış canım üzücüdür herhalde ama çeyiz olaylarını kolay atlatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…