hosbuldum canım tesekkur ederımmmokul olunmca pek sık gıremıyorum canım o yzudendır ama kısmetse ben de sızdenım yanıı
bölümmm ne çikoltacımm senınn ne okuyosunn nerde okuyosun ?? :))
Fikrime değer verdiğinn için sağ ol bebeğmm ama beğenicekk eminimmm2.resimdekii saatii aldımmm aşkitomaaaa beğenirr inşş yaaa:26: sabahtan beri anca karar verebildimm
pelintoşcumm tşklerr sandaaa :))
ay ne guzel tatlım en azından ıs bulma derdınden kurtulmussunbenım de ınsallah bu son donemım artık bı yandan da kpss ye hazırlanıorum ıste bıraz yogun gecıyo yanı:2::2: neyse sağlık olsun dıorum ben de nappıyım sevdıcegım de uzakta ya farklı sehırlerdeyız cok zor gorusuyoruz:2::2:
]
Evett cnm mezun olduktan kısa bi süre sonra işimi buldum ve rahatımm:)
İnşallah darısı başınaa, en iyileri sana olsun kuzucumm:)
cok tesekkur eederım canım amin diyim:) sen neden beklıosun o zaman tatlım 2013 u
Bu soruyu sormasaydın iyiydii cnm yaa
Bende buraya güzell hayallerle üye oldumm fakat 1 ay kadar önce erkek arkadaşmla ayrldk, topictenn kopamadım.. Gerçi bazı şeyler tekrar yerine otrmaya başladı:)
Kısmet diyelmm :))
tatlım şehir-bölge planlama bölümüm odtüde okuyorum :)
canım bölümün çok zor bir bölüm em sayısal hem sözel anlamda yetenek gerektiriyor her zaman şehir bölge plnalmaya atıyor topu siyasiler vallla kpss ye gir diycem ama kimseyi memnun edemiyorsunuz bu meslekte canım inşallah çok başarılı olursun
kızlar selamlar nasılsınız
evet canım maalesef oyle okurken de cok ıskence ceketım gercekten zorlandım, hem dersler ıngılızce bı yandan projeler felan her ay 1 haftam hıc uyumadan gecıyo ınan:2: ama ozelde çalısırsam okuldan bı farkı olmayacak, devlet bı parca daha rahat o yuzden devlet ıstıorum bakalım canım kısmet:)
canım allah kolaylık versin şimdiden yani mimarlar ne çekiyorsa proje teslimde sizdede var herhalde hocalar karşısında teslim ederken sorun yaşama durumu çok zor ama atlatırsın inşallah
sen okulu ankarada okuyorsun yaşadığın yer neresi istanbullumusun sende sevgilinde istanbuldaysa sorun yok
ayy canım benım cok ozur dılerımm, kusura bakma lutfen ben hıc bılmıodum:26::26::26: hayırlısı olsun tatlım kısmet tabıkı ıyıkı de kopmamıssın bu topıkten
Çikomm nerden biliceksnn cnmm özür dilemene grk yokkHerşeyy kısmettt Seni hatrladm benn erkek arkadşnn abisiyle ablan nişanlıydı değil miiii? :26:
ahaha evet canım ablamla sevgılımın abısı evlıbızımkısı bır aşk hıkayesııııı....:)
Ne güzell tatlımmm. O zamannn size kocaman bi maşallahhh
tesekkur ederım canım:)baya şaşırtıcı olmustu aılem ıcın felan ya yenı acıkladım aıleme once bıraz kızdılar ama alıstıla sonradanbız ablamlar nişanlı bile deılken aşık olduk bırbırımıze o yuzden boylee yıllardır beklıoruz kavuşmayıı daha sonra onlar evlendıler yakında da ortak bı yegenımız olcak ınsallah sevgılıcıkle
Ayyyy ne kadarr güzel yaaa sen teyze olucaksın o amca:))
Çok farklı bi duygudur
canım doğru ya sölemiştin sevgilim zonguldakta die ayy inşallah kavuşursunuz ankara zonguldak 3 saat görüşmeniz zor değil hem bide ablan onun abisiyle evli görüşmenize engel yok ne güzel maşallah size
Ay gizcim bi de b enim diğer ablam evlencek 3 ay sonra evde sürekli bi hazrlik öyle cok ozeniyorum ki ben de istiyorum artikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?