bizim evde hiç telaş olmadı en büyük benim bakalım ne olcak kardeşim daha üniye gircek ilk ben gidicem anlıcağın hiç alışık değiliz bu duygulara senin ailendede büyüklerin gidiyorlarmış canım üzücüdür herhalde ama çeyiz olaylarını kolay atlatırsınız
merhaba kızlar nasılsınız ?[/QUOTiyiyiz canim sen nasılsın ??
bikaç arakdaşla tanışmıştık ama çogunuzu tanımıyorum ben maalesef:2::2:
benım de 4 yıllık bı beraberlıgım var ben 23 yasındayım sevgılım 27 yasındaonun herseyı tamam ama maalesef benım lanett bı okulum var son senedeyım ınsallah :) oyle olunca da 2013 e kaldık bakalım kısmetse kısaca boyle ıste:)
Sonra okurken farkettimde:
ARAMIZDA SEVGILISIYLE/NISANLISIYLA AYNI SEHIRDE YASAYAN VAR MI???? herkez uzak sanki, kadere bak yaaahu =)
Istanbula gelin gidecek var mi aranizda?
ay kizlar oku oku bi bitmedi =))))
iki gün giremedim 10 sayfa olmus......simdi öncelikle DISARISI COK SOGUK PÜÜÜÜF
alinan hediyelere GÜLE GÜLE KULLANIN diyorum kizlar =)
Sonra okurken farkettimde:
ARAMIZDA SEVGILISIYLE/NISANLISIYLA AYNI SEHIRDE YASAYAN VAR MI???? herkez uzak sanki, kadere bak yaaahu =)
memnun oldum cikolataaa =) ve basarilar diliyorum son senende....
Istanbula gelin gidecek var mi aranizda?
Benim askim bugün Marmarise gitti =((( ben burda -13 derecelerle savasirken orda resmen 13 derece var HAKSIZLIK BUUUU =(((
donmaya devam kizlar...brrrr
@ LAJOIE vallah bacim sarki icimi isitti, thx =)
Kızcelerııım geldıııımmm, kursa imza için gittim sona İremlee alışverişe daldık Nil'ede uğradık birazcık ama çok yoğundu
canımmm ben sevgilimle aynı şehirdeyiiiimmm o asya kıtasında ben avrupaa.. Bizim görüşememe sebebimiz suanda izinsiz olarak günde 12 saat çalışması gece geç çıkıyoo o yüzden görüşemiyoruz inş eleman gelince sıkıntımız biticeeekkGelinlerimiz çoğu zaten istanbulda canım sendemi buraya geliiceeksiin yoksaaa
Maşallahhh sizeee çikolatalı capuccinommburdaki karlar eridiiiii aman erisinn off yaz gelsinnnnn
Stress yapmaa kuşumm iğneli epilasyona mı gircekksn senn bakiiim
Gördümmm siziii kalabalığızzz minnimm kurabişimmm ve çikolatammmmGülümseyiiiinnnn papparazziiiii
ben geldimmmmmmmherkese merhabaaa
yok cevizli turtam lazer benimki igneliye hiiiç cesaret edememmm :18: bugun ilk seansım bitti atlattım çok şükürrr kaldı 4 seans
suan gittigim alexanderite epicare, +1 seans da ipl im var ama ipl e de cesaret edemiyorum, epi care de sogutma teknolojisi var ipl de yok sanırım o olmazsa zor biraz
Oyhhhh kıyamamm ben ball kaymağımaaaben geldimmmmmmmherkese merhabaaa
yok cevizli turtam lazer benimki igneliye hiiiç cesaret edememmm :18: bugun ilk seansım bitti atlattım çok şükürrr kaldı 4 seans
suan gittigim alexanderite epicare, +1 seans da ipl im var ama ipl e de cesaret edemiyorum, epi care de sogutma teknolojisi var ipl de yok sanırım o olmazsa zor biraz
peynirrrrrrrrrrrrrr diorumm pelintoşşşşş P
Oyhhhh kıyamamm ben ball kaymağımaaaHadi bakalım ilkini kazasız belasız atlattk kurabiyemm başladın mı sonu gelir diyerektenn yüreklendireym sniiii
Hoşgeldnnn bu aradaaa yoğurtlu sarmam
Hihihihihi
Panterammmm hoşgeldnn bebeğmmmm
çağlacımm sen bılıomusun cnm yaa lazer epılasyonla ıgnelı arasındaa ne kadarr fıyat farkı oluyoo ??
Oyhhhh kıyamamm ben ball kaymağımaaaHadi bakalım ilkini kazasız belasız atlattk kurabiyemm başladın mı sonu gelir diyerektenn yüreklendireym sniiii
Hihihihihi
Panterammmm hoşgeldnn bebeğmmmm
tatlım şöle bi durum var ben hangi merkeze gitsem igneliyi sadece ama sadece bıyık kaş vb minik alanlar için kullanıolar yani bacagına ya da genitale falan igneli yapmayı kabul eden kimse yok, bulmak zormus ve bulursan da baya baya pahalı oluyo...
bizim akraba gitti heryeri igneli acısı cok fena her seferinde uyusturmuslar, toplamda her yeri için bir neredeyse bir araba parası odedegini soyledi
bıyık bolgesi için seans bası 15-30 arası değişiyomus sanırım ole demişler arkadasıma...
lazer en guzeli aslında ama ondada sonuc alma oranı igneliye gore dusuk, bende basladım valla öle gaza gelip umarım pişman olmam
anladımm canımm başlamıssın ne güzell bendee evlenmedenn olsun bıtsın dıyorum ama bolu kuucuk sehırr oldugu ıcın sıkıntıı burda maleseff yokk okadar cok arastırdımkı bana en yakın ankara var bu aralar yıne dusunuyorumm havalar duzelınce en azındann ankaarayaa gıdıp gelıp yaptırmayı bakalmm napıcaamm:26:
hoşbuldummmm milkshakeimmya bende ole diorum artık basladım sonu gelir, gelsin ve koku kazınsın ugrasmıyım artık yaa hep böle kalsın oh ne guzel hayat
ben de öle canımm aynen şimdi ugrasıoruz falan da evlenince sorun olucak gibime gelio
cıkmasını bekliosun o sorun, ben makine kullanıodum agda derimi cektigi için yapamıodum cunku makine de oldugu gibi fosur fosur kabartıyodu bi de o kabarıkların gecmesini bekle ohooo yani
o sekilde yapabilirsin canım zaten seans araları 1.5 ayda bir, gider gelirsin ayarlıyıp, rahatlıgını dusununce biraz sıkıntı cekeyim ama kurtulayım diyo insan yoksa ben canı cok tatlı biriyimdir yanibiraz hık mık ettim ama neyseki inletmedim ortalıgı kız da dedi iyi dayandın valla sen sesi en az cıkanlardansın dedi
Selam kızlarr
bende ağdayaa gidiyorum ayda bi ama uzamasını beklemekk öldürüo insanı..artıkk çekcez cefayıı sürcez sefayıı inş cnmm
2 yıldır falan aklımdaa benım ama bi nasip olmadı inş bakalım evlenmeden önce halletmeyi çook istiyorum sen bugun gittin bidaki seans ne zaman peki ?:26:
hoşgördükkk bebişimmm nabersinnnn ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?