selam cnm hosgeldin
aynen ölee canımmm
1- 1.5 ay sonra olucak tatlımm... aslında regl bitiminden bir hafta sonra dediler en uygun zaman o zamanmıs canım bir sonraki randevuyu ona gore alıcam yani
İyiyimm bebeğimmm hava güzel dedimm kar yağdı yaaBi insann bu kadar da şomm ağızlı olamazz
Senn napıooosnn pentimmm?
anladmm canımcımm inş başlamıssın sonuda gelirr yaa ne güzel vallaa:)
neyse şekerlerr uykum geldii iyi gecelerr herkeseee yarın sabhtan aksamaa kadar aşkitomlayımm uyuyumdaa uyanıyımm bian öncede sabah olsunn
muckss herkeseee
Gördümmm siziii kalabalığızzz minnimm kurabişimmm ve çikolatammmmGülümseyiiiinnnn papparazziiiii
herkese iyi geceler bebekler
arada bir geliorm topiğimize ama beni de unutmayn muhabbete girersem çıkamam die çok yazamıorm..bu gün minnaam yanıma geldi ki benm mağazaya ama hiç ilgilenemedm bile kuzumla o kdr yoğundukki..anlatmakla olmuo görmeniz lazm((
yağmur geldiğinde de pek ilgilnemedm kusura bakmayn kızlar tatil günümde buluşablirsek bol bol da konusabilicez kiii
hepinizi seviorm
kızlar iyi akşamlar bugün kadiköye geçtim herkes kendine kıyafetler alırken ben çeyiz baktım bişicikte almadım galiba ben kendimede bişi alamıyorum artık
sonra dönüşte babamları gördüm kardeşimi alışverişe götürdü ben gittiğimde 180 tl ye bir yaz için ona kıfaet bulurken babam ona 180 nin 10 katı kadarıyla alışveriş yaptı benm yorumum 1 adet çamaşır makinesi alırdık oldu işin en garibi kotonda 20 tl ye kardeşe alcağım gömleği zarada 50 tl ye almışlar bide aradım alıyorm dedim iyikide almamışım
velasıl kelam ben derim ki büyüklerime madem keyfi birşeyde böle harcadınız zorunlu bir çeyizde çok çok harcamlasınız kendimi çeyizden çekiyorum iş başa düşünce bizimkiler yapsın ama aceleye getirip pahalı ama kıro şelerde istemiyorum offf ama maaş çeyize gidiyor artık yahu bu ay cebimde hiç para kalmadı neredeise
hepinizi öpüyorum canlar iç döktüm resmen
sormayn kızlar bu gün bizde alışveriş yaptk kardeşmn sevgilisine hediye almak için gittik sonra gezerken çok cici bi elbise beğendlk bershkadan veee mezuniyet elbisesini de aradan çıkardık..mayısta liseden mezun oluo ve balo gibi bişi olucak..bizim gizem 17 yaşnda bakalm balo için uygun bişiler mi almısız(kombinler bana aitt )
blazerın kolların katlamazsa düz siyah olabilio ama ben böle de sevdm yorumlarınızı bekliorz kızlarrr:)
Eki Görüntüle 345523 Eki Görüntüle 345526
Eki Görüntüle 345524 Eki Görüntüle 345525
günaydınlarrrrrdün aşkımla beraberdik bütün günn sevgililer günü hediyesini ver ver diye tuttrdum meraktan duramadım :26:
pırlanta melek kolye almışş bide söz yüzüğümü kaybetmiştimm yüzük almışş bidee sexicikk bi iç çamaşırı almışş
günaydınlarrrrrdün aşkımla beraberdik bütün günn sevgililer günü hediyesini ver ver diye tuttrdum meraktan duramadım :26:
pırlanta melek kolye almışş bide söz yüzüğümü kaybetmiştimm yüzük almışş bidee sexicikk bi iç çamaşırı almışş
Ne kadanaaa heycanlısın bebiiğimm yaa acıkınnn sabretseydn yaa:76:
Gülee güle tak ve kullannn tatlısıııı
Minnimm yağmurumm hayatımmmm gelen herkes hoşgeldi kiiiiiiii
Ne kadanaaa heycanlısın bebiiğimm yaa acıkınnn sabretseydn yaa:76:
Gülee güle tak ve kullannn tatlısıııı
Minnimm yağmurumm hayatımmmm gelen herkes hoşgeldi kiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?