'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bağırsam avazım çıktığı kadar ya da sussam...
Nefret etsem ya da çoook sevsem...
Gitmek için her yolu denesem ya da olduğum yerde kalakalsam...
Taksam elalemin boş sözlerini ya da umursamasam...
Uyku ve uyanıklık arasında geçecek üç günüm var neticede...
Dün, bugün ve yarın...
Dün geride kaldı...
Bugün yaşandı ve bitti...
Yarın...
İşte yarınımdan umutluyum...

günaydın kızlarr

pelinim aslında ben 180 tl ye kardeşcağzıma yazlık bir dünya kıyafet alabiliyorum ama şöle bişi var babam hiç acımaz paraya saçar ve hani aa indirim girmiş koşalım gidelim demezler ben indirimden alırım dün görkemi ben götürseydim 200 tl harcadık ama babam bunun 5 katını harcadı aramızda fark var fazla dolşamyaı sevmiyolar ne beğeniyorlarsa alıyorlar kotonda o gömleği bulammışlar yokmuş o yüzden zara erkek şelerde çok pahalı be pelinim artık dün kardeşime hedef boğaziçi olsun dedim bu kadar harcıyolar 2 sene sonra arabada alırlar yavrucaklarına

kıskandım bende biraz çeyiz alın bana die hayıflandım valla ben yük olmammak için uğraşırken bizim ufaklığın sömürmesi bana ufacık battıda sağlığmız ve sevdiklerimiz olsun gerisi boş

eeee kızlar nasılsınız

iyiyim ben gizemcim sen nasılsın? birde cuma günüydü galiba gittim a101 e baktım vardı tabaklar ama 2,5 ve 7 yoktu diğerleri bolcana vardı gerek duymadım pekte hoşlaşmadım yaf almadım yani üzüldüğüme değmedi

bana sevdiceğim aldı die mutluyum bardaklar çok şirindi canım kaya mayada almaya artık kesin karar verdim aldırcam bizimkilere 6 kişilik yapmayı düşünüyorum o yüzden onlarla hoş olcak

bana sevdiceğim aldı die mutluyum bardaklar çok şirindi canım kaya mayada almaya artık kesin karar verdim aldırcam bizimkilere 6 kişilik yapmayı düşünüyorum o yüzden onlarla hoş olcak

ya güzel tabiki bişey demedim güle güle kullan..kaya maya bzde aşkoşla alcaz ama 2kişilik sanırım çok pahalı çünkü:44:

s.a kızlar.. limangoda bugun son günü olan saçlı battaniyer var.. modeller güzel idare eder.. markası hakkında pek bi bilgim yok.. tek kişilik 2 tane alaym diyorum.. misafirler için.. çok kullanılmayacak zatn. çok iyi olmasa olur die düşünüyorum.
39.90 fiyatları sanırım. limangodaki 20 tl hediye çekimde var.. yani 26 gelmiş olcak. ne düşünüyosunuz bu konuda.. bu battaniyeden memnun olan olmayan varmı?

rastegele seçtim bunları

Eki Görüntüle 345689

günaydınn cnmm hoşgeldinn

Hoşbulduk canım... nasılsın yeni ciciler almışsın okudum güle güle kullan...

Bence güzel cnm ben beğendim...

canımmm ne yaptın ya epilasyonuuuuuu nasıldı ya anlatrmısın:18::26:

ilk seansıma gittim işte canım o kadar korkulcak birşey yokmus benim makine soguk hava ufleyen epicare sistemi, o yuzden diger makinelere gore daha az hissediyosun acıyı

epilasyon aletinin acısı gibi işte... bacaklarımda hiç sorun yasamadım koltuk altında da sadece genital de ilk basladıgı zaman bir de sonlara dogru canım yandı, canım cok yanınca biraz bekledi ole devam etti zaten ama sonucta en fazla birkaç saniye suren birsey sıkıyosun dişini tamamen bitecegi gunleri dusunup...

benim canım acayip tatlıdır... ben dayandıysam herkes dayanır diorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…