'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sağol bebeğim hoşbuldum ki bende
nasılsın ne yaptın dün dicem ama istersen mail at bilemedim şimdi

Çok iyiydiii harika bi haftasonu geçirdimm yağmurummmm:76: Maaiilll atıoreee

duramadım vllaa saol kuşumm benimm saatt de bugn gelir heralde bende veririmm yarınn

Gelirr kuşum inşallah bebegm Casio saatini kaç paraya aldn ayıptr sorması?

benim canım cok cok daha tatlıdır emin ol jiletle alırım alıyorum ama epilasyon ve ağda genitale yapamıyorum ya diğer yerler ağda epilasyon yapıyorumda genital önemli napcam yaa çok mu acıyor içlere doğrumu acıyor biraz acık yazdım ama üstü acımıyormu diyorsun?

canım ilk basladıgında ust kısım cok acıyor oradaki acıya alısana kadar... evet bir de o ic kısımlar acıyor ama daha cok arkaya dogru olan kısımlar, biraz daha on taraf cabucak bittigi için birsey anlamıyosun ama arkaya dogru olan kısım baya acıyor ben bi ara kızın elini tuttum hatta dur aman yandım diye

ama gercekten sıkarsın dişini nolcak sonucta anlık birsey o acı, tamamen işlem bitince de bir sure yanıyosun ama o da geciyo

bide sen beyaz tenlisin benim gibi, bana işlemi yapan kişi de söledi sen cok sanslısın beyaz tenli oldugun icin pek birşey hissetmiyosun esmerler resmen kıvranıyolar dedi cunku ten rengi koyuldukca lazer onları da kıl gibi dusunup teni de yakıyo kılla beraber ama beyaz tenli olunca daha rahat oluyosun ben arkadasımla gitti o baya esmerdir, onun canı cok cok daha fazla yanmıs, bana sasırdı cıkınca ortalıgı yıkarsın aglayarak cıkarsın die bekliodum ama sesin gelmedi dedi hatta ben kocaman sırıtıyodum cıktıgımda

aaaa tırstım ben şimdi bende buğday tenliyim yani esmerim ne etcem gerçi ben gitmeyi düşünmüyorm gidersem bacak ve koltuk altı olur genitalden korkuyorum sen komplemi gidiyorsun kısa sürüyormuş herhalde ama benim esmer tenli arkadaşım gidiyor hiç canı yanmamış çağlacım sen nerede ve ne kadara gidiyodun daha önce sölemiştin ama uçtu gitti

bu arada msj atabilirsn canım

sen söylerken bile bölgemi tutasım geldi yapcaklar gibi hissettim yaaaaaaa
çok kötü yaaaa uf acımasa varya ya negüzel..
kaç dakika yaptı 5er dakikamı?

gizoş sen ne yapıyorsun genitale?

tırsma canım ya sonucta dayanılmıcak bir acı degil... agdaya dayanan buna haydi haydi dayanr diyo zaten yapanlar...

ben hiç agda yapmamıs biriydim genitale dusun ben bile dayandım... valla esmerlerin canının daha cok yandıgı daha biz anlasmayı yapmadan sölediler arkadasıma... senin caglaya göre canın daha cok yanar ama agdaya dayanbiliosan dayınırsın dediler öle de oldu

ki dedigim gibi bizimki bide soguk hava veriyo o olmasa dusunemiyorum

evet tatlım komple gidiyorum koltuk altı+genital+bacak

ben sana öm atıcam canım birazdan ayrıntıları

gizoş sen ne yapıyorsun genitale?

canım jilet bazen ağda felan diğer heryeri makine o yüzden ilk aşamada koltuk altı ve bacak denicem heran araştırıp gidebilirim

canım at muhakak bir araştırayım olmadı giderim yani ümraniyede olsa bile çıkar giderimn kuzum çünkü beşiktaşa gitmeyi düşünüyordum en azından fiyat felan öğreneyim

sen söylerken bile bölgemi tutasım geldi yapcaklar gibi hissettim yaaaaaaa
çok kötü yaaaa uf acımasa varya ya negüzel..
kaç dakika yaptı 5er dakikamı?

biraz cefa cekmeden surulumuyo sefa napalım canım benim artık makineye karsı da cok hassas olmustu tenim evlenince o sekilde fosur fosur gezmek istemedim biyerde mecburdum yani

valla toplamda butun bolgeler 1 saat suruyo canım ama en cok bacak da oyalanıyo...

bende öyle dedimde makineyle ve ağdayla diger yerler iyi sızlıo koltukaltım ama dayanıyorum 10dk.ama genitale cok tırsıyorum bildigin korkuyorummmmmmmm ama çok istiyorumda:18:

kızlar topiklerde resimler ilk sayfaya nasıl ekleniyo?

ceyiz topiğimde son aldıklarımı ilk sayfayada eklemek istiyorum mesaj duzeltme panelinden giriyorum insert image kutucugundan yuklemeye calısıyorum ama olmuyor resimleri yuklerken hata veriyor :44:

slm kızlar kombinimizi beğenmenize sevndm..acaba basit kaçarmı die düşündm ama ağır bişi istemiodk zaten mağaza arklarıma da danıstk sonuçta uzman onlar ayakkabıları da bizim mağazadan alıcazzz
bu arada depo sorumluluğundan çıktım ayakkabı kordinasyoncusu oldm kızlar son toplantıda
bakalm daha neler olucm bu mağazada çok mrk ediorm
nasılsınız bakalmmmm

insert imagede urlden olan bölümden resmn linkini oraya yapıştırıp alttaki tiki kaldırarak oklemen gerekio çağlacm..yani resmi yeni sekmede açtığında çıkan adresi..resmin kendisini eklemiosn o zman oluo

canım bu ayakkabı kordinasyoncusu nasıl birşey stradiden ayakkbı almayı seviyorum ne kadan süper oldu bu haber

canım bu ayakkabı kordinasyoncusu nasıl birşey stradiden ayakkbı almayı seviyorum ne kadan süper oldu bu haber

yani ayakkabının herseyinden sen sorumlu oluosn cnm..stok durumundan siparişine en çok satılan ayakkabı yorumlarıyla en satmayının mağazadaki konumundan tut da bunları ispanyaya raporlamaktan fln:))
müdürüm de zaten sana neyi versem bilirimki sonuna kdr yapabilirsin..jokerimsn benim sadece ayakkabı olarak düşünme daha bi çok seyi yapıcaksn dedi..bu daha ii bişi..zaten bizim mağazalarda tek bişiyi bilmek ve ondan sorumlu olmak deil herseyi aynı anda bilebilmek önemli yeri geldiğinde kasiyer bile oluorm ki kasaya kasiyer dışında kimse giremez..minnak geldiğinde kasadan çıkıp uğurlayamadm bile

Son düzenleme:
Evinize Yenilik Katın! Dekorasyon.com'da Tüm Ürünlerde Geçerli 50 TL Değerindeki Harcamanız 9 TL, 100 TL'lik 14 TL, 250 TL'lik 24 TL! (Adrese Teslim)

100 TL ve üzeri alışverişlerde kullanabileceğiniz 50 TL yerine geçen 9 TL'lik Groupon
200 TL ve üzeri alışverişlerde kullanabileceğiniz 100 TL yerine geçen 14 TL'lik Groupon
500 TL ve üzeri alışverişlerde kullanabileceğiniz 250 TL yerine geçen 24 TL'lik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…