sağol bebeğim hoşbuldum ki bende
nasılsın ne yaptın dün dicem ama istersen mail at bilemedim şimdi
duramadım vllaa saol kuşumm benimm saatt de bugn gelir heralde bende veririmm yarınn
ilk seansıma gittim işte canım o kadar korkulcak birşey yokmus benim makine soguk hava ufleyen epicare sistemi, o yuzden diger makinelere gore daha az hissediyosun acıyı
epilasyon aletinin acısı gibi işte... bacaklarımda hiç sorun yasamadım koltuk altında da sadece genital de ilk basladıgı zaman bir de sonlara dogru canım yandı, canım cok yanınca biraz bekledi ole devam etti zaten ama sonucta en fazla birkaç saniye suren birsey sıkıyosun dişini tamamen bitecegi gunleri dusunup...
benim canım acayip tatlıdır... ben dayandıysam herkes dayanır diorum
benim canım cok cok daha tatlıdır emin ol jiletle alırım alıyorum ama epilasyon ve ağda genitale yapamıyorum ya diğer yerler ağda epilasyon yapıyorumda genital önemli napcam yaa çok mu acıyor içlere doğrumu acıyor biraz acık yazdım amaüstü acımıyormu diyorsun?
canım ilk basladıgında ust kısım cok acıyor oradaki acıya alısana kadar... evet bir de o ic kısımlar acıyor ama daha cok arkaya dogru olan kısımlar, biraz daha on taraf cabucak bittigi için birsey anlamıyosun ama arkaya dogru olan kısım baya acıyor ben bi ara kızın elini tuttum hatta dur aman yandım diye
ama gercekten sıkarsın dişini nolcak sonucta anlık birsey o acı, tamamen işlem bitince de bir sure yanıyosun ama o da geciyo
bide sen beyaz tenlisin benim gibi, bana işlemi yapan kişi de söledi sen cok sanslısın beyaz tenli oldugun icin pek birşey hissetmiyosun esmerler resmen kıvranıyolar dedi cunku ten rengi koyuldukca lazer onları da kıl gibi dusunup teni de yakıyo kılla beraber ama beyaz tenli olunca daha rahat oluyosun ben arkadasımla gitti o baya esmerdir, onun canı cok cok daha fazla yanmıs, bana sasırdı cıkınca ortalıgı yıkarsın aglayarak cıkarsın die bekliodum ama sesin gelmedi dedi hatta ben kocaman sırıtıyodum cıktıgımda
canım ilk basladıgında ust kısım cok acıyor oradaki acıya alısana kadar... evet bir de o ic kısımlar acıyor ama daha cok arkaya dogru olan kısımlar, biraz daha on taraf cabucak bittigi için birsey anlamıyosun ama arkaya dogru olan kısım baya acıyor ben bi ara kızın elini tuttum hatta dur aman yandım diye
ama gercekten sıkarsın dişini nolcak sonucta anlık birsey o acı, tamamen işlem bitince de bir sure yanıyosun ama o da geciyo
bide sen beyaz tenlisin benim gibi, bana işlemi yapan kişi de söledi sen cok sanslısın beyaz tenli oldugun icin pek birşey hissetmiyosun esmerler resmen kıvranıyolar dedi cunku ten rengi koyuldukca lazer onları da kıl gibi dusunup teni de yakıyo kılla beraber ama beyaz tenli olunca daha rahat oluyosun ben arkadasımla gitti o baya esmerdir, onun canı cok cok daha fazla yanmıs, bana sasırdı cıkınca ortalıgı yıkarsın aglayarak cıkarsın die bekliodum ama sesin gelmedi dedi hatta ben kocaman sırıtıyodum cıktıgımda
aaaa tırstım ben şimdi bende buğday tenliyim yani esmerim ne etcem gerçi ben gitmeyi düşünmüyorm gidersem bacak ve koltuk altı olur genitalden korkuyorum sen komplemi gidiyorsun kısa sürüyormuş herhalde ama benim esmer tenli arkadaşım gidiyor hiç canı yanmamış çağlacım sen nerede ve ne kadara gidiyodun daha önce sölemiştin ama uçtu gitti
bu arada msj atabilirsn canım
aaaa tırstım ben şimdi bende buğday tenliyim yani esmerim ne etcem gerçi ben gitmeyi düşünmüyorm gidersem bacak ve koltuk altı olur genitalden korkuyorum sen komplemi gidiyorsun kısa sürüyormuş herhalde ama benim esmer tenli arkadaşım gidiyor hiç canı yanmamış çağlacım sen nerede ve ne kadara gidiyodun daha önce sölemiştin ama uçtu gitti
bu arada msj atabilirsn canım
gizoş sen ne yapıyorsun genitale?
tırsma canım ya sonucta dayanılmıcak bir acı degil... agdaya dayanan buna haydi haydi dayanr diyo zaten yapanlar...
ben hiç agda yapmamıs biriydim genitale dusun ben bile dayandım... valla esmerlerin canının daha cok yandıgı daha biz anlasmayı yapmadan sölediler arkadasıma... senin caglaya göre canın daha cok yanar ama agdaya dayanbiliosan dayınırsın dediler öle de oldu
ki dedigim gibi bizimki bide soguk hava veriyo o olmasa dusunemiyorum
evet tatlım komple gidiyorum koltuk altı+genital+bacak
ben sana öm atıcam canım birazdan ayrıntıları
sen söylerken bile bölgemi tutasım geldi yapcaklar gibi hissettim yaaaaaaa
çok kötü yaaaa uf acımasa varya ya negüzel..
kaç dakika yaptı 5er dakikamı?
canım jilet bazen ağda felan diğer heryeri makine o yüzden ilk aşamada koltuk altı ve bacak denicem heran araştırıp gidebilirim
canım at muhakak bir araştırayım olmadı giderim yani ümraniyede olsa bile çıkar giderimn kuzum çünkü beşiktaşa gitmeyi düşünüyordum en azından fiyat felan öğreneyim
kızlar topiklerde resimler ilk sayfaya nasıl ekleniyo?
ceyiz topiğimde son aldıklarımı ilk sayfayada eklemek istiyorum mesaj duzeltme panelinden giriyorum insert image kutucugundan yuklemeye calısıyorum ama olmuyor resimleri yuklerken hata veriyor :44:
insert imagede urlden olan bölümden resmn linkini oraya yapıştırıp alttaki tiki kaldırarak oklemen gerekio çağlacm..yani resmi yeni sekmede açtığında çıkan adresi..resmin kendisini eklemiosn o zman oluo
slm kızlar kombinimizi beğenmenize sevndm..acaba basit kaçarmı die düşündm ama ağır bişi istemiodk zaten mağaza arklarıma da danıstk sonuçta uzman onlar ayakkabıları da bizim mağazadan alıcazzz
bu arada depo sorumluluğundan çıktım ayakkabı kordinasyoncusu oldm kızlar son toplantıda
bakalm daha neler olucm bu mağazada çok mrk ediorm
nasılsınız bakalmmmm
canım bu ayakkabı kordinasyoncusu nasıl birşey stradiden ayakkbı almayı seviyorum ne kadan süper oldu bu haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?