- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
berfincm bakıorm da kampanyalar artk senden soruluo 500tllik olan iyimiş:))
yemek takımı fln almak için ideal
Çeyizz hazırlığıı tam gaz devamm edio bakıormm da kızçelerr
Çeyizz hazırlığıı tam gaz devamm edio bakıormm da kızçelerr
Günlük yemek takımı ihty gizoşumm bende çok yüzeysel şeyler var zaten, ama geçen gün de paşabahçeden kadeh almış bana:)evet ama ben artık büyük şeleri alcam mart ayında 2 adet günlük yemek takımı almam gerekiyor pelinim
annem senin evin kalabalık olur 1 tane 12 kişilik yemek takımı 6 kişilik yetmez dedi
anacımmm bolee rahat olma sendee enişte bey haklı gerçi hepsi bi günde alınıo.. gcn arkdslarla yemege gttk biri doktor biri iş adamı, televizyonlarını bile balayı dönüşü almışlarinanırmısınn sözlüyüm amaa birr çöpümmm yoookkimreniom bölee harıl harıl çeyiz alanlaraa
ben neyi beklıorum bilmiorum benimkine alalım bişiler diorum yaa 1 günde hepsi alınır dio bende susuorum
aslında ikimizde tuhafız geçen geziyoduk bellonanın önünden geçerken kırmızı koltuk takımı vardı resmen aşık oldu nolurr alalmm diyo
ya napcaz şimdi diyorum hiç bişey belli deil kaldı öyle :)ama ben ufaktan almak istiyorum meselaa ne alarakk başlayabilimki kızlarrr ufak tefek şeyleri almak lazım yaa :)
canım biz ilk önce tuzluk almıstık, dusun tuzluk yanine oldguna bakma cok begendiysen al bi basladın mı devamı ama yavas ama hızlı gelior..
ahahaha tuzluk mu ?çok iyi cnm yaa öyle küçük seylerden başlıyım bende pata küte gitmesin
Günlük yemek takımı ihty gizoşumm bende çok yüzeysel şeyler var zaten, ama geçen gün de paşabahçeden kadeh almış bana:)
Çok hoşuma gitti, çeyize birden dur dedim ben cunku içeri girmeye başladm..
misafir yemek takımım+ÇKB+Bardak takımım+kahvaltı takımımın ödemesi mayıs ayında bitio ve bni ciddn çok zorladı 2 aydır içerden gidiorm, ek hesabımı da kullanıorm..
mayısta bitsinnn çeyiz meyiz almıcamm zatenn araba alıcm kendme
anacımmm bolee rahat olma sendee enişte bey haklı gerçi hepsi bi günde alınıo.. gcn arkdslarla yemege gttk biri doktor biri iş adamı, televizyonlarını bile balayı dönüşü almışlarYavaş yavaş herşeyi kendmz alıorz çok da ii oluo diolar, bana da bu fikir yatmaya başladı açıkçası.. durma gore bakcazz artkk..
evet giz:) çok uzundu.d bizde kalabalık olcagımız için no problem :) bn anladım.d
ben şuan yemekt akımı ve çatal kaşık bıçak setini alsam mikemmel olcak.
yarımcdımlarınızı bekliyorum çatal kaşık bıçak yardım ederseniz sevinirim
canım benimde ayağım karada olsa kesinlikle aşkın ızdırabını bırakıp araba alcamda ayağım karada değil taşınırsakta babam araba alır şöför olarak kardeşimi düşünüyorum
ayy ödemen bitsinde al arabanı huzurlu gezersin pelinim
hmmm bi bakıyım bende neler varmıs beinig de varmı kuzum?canım mrb.d mail gelmişte.d
bizim istediğimiz yemek takımındanda var:)
ama işte yine 1100 gelcek
sarevde var
evet giz:) çok uzundu.d bizde kalabalık olcagımız için no problem :) bn anladım.d
ben şuan yemekt akımı ve çatal kaşık bıçak setini alsam mikemmel olcak.
yarımcdımlarınızı bekliyorum çatal kaşık bıçak yardım ederseniz sevinirim
hmmm bi bakıyım bende neler varmıs beinig de varmı kuzum?
korkmaza baksana çkblarda %44 indrm var..homebravo sitesinden alabiirsn korkmazn sitesi..çok hoş sadec modeller var 295e fln hisardan almasam onlardan alabilirdm korkmazda çok kaliteli kızlar
nilim ben 2 adet 12 kişilik çkb alcam jumbodan alcam birini diğeride hisar titanyum çok istiyorum beningle çok yakışacağına inanıyorum ama bu korkmazlarda çok sade ve çok hoş acaba jumbodan set almasamda ayrı ayrımı tamamlasam diede düşünüyorum şu aralar jumbo ve korkmaz tencereler hisar çay seti, hisar titanyum korkmazın çkp felan böyle böyle ayrı bişiler çıkarsammı ortaya ki
titanyum fln gereksiz pahalı bence giz ama yine de sen bilirsin
ben en iyisi yavaştan günlükleri halledeyim
kuzum ben korkmazdan çelik kapaklı tencere alcam ama yarı mat dış yüzey diyor bir fikrin varmıdır
bende tefalden alıcam ya günlk tencere onlarnda bi kısmı mat ama yine de alıcam
amaaan çizilirse çizilsin napimm..ama tefalinki çok mat deil normal parlak bi kısmı daha da parlak öle yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?