'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Çeyizz hazırlığıı tam gaz devamm edio bakıormm da kızçelerr

evet ama ben artık büyük şeleri alcam mart ayında 2 adet günlük yemek takımı almam gerekiyor pelinim

annem senin evin kalabalık olur 1 tane 12 kişilik yemek takımı 6 kişilik yetmez dedi

2 tane 6 kişilik al günlüğe dedi ne etcem alcam mecbur olmadı anneme veririm bir 6 kişiliği

berfin canım sanada bu konuyla ilgili uzunca ve kafa karışıklığına sebep olcak mail attım valla ne etceğmi şaşırdım annem artık büyük parçaları al madem bu çocuk sana çeyiz felan alıyor sen erkenden gidiceksin kızım en iyisimi allallım dedi

kızlar 1 adet kütahya 12 kişilik 280 tl ye açelya 1 adet bernardo 6 kişilik günlük 1 adet 12 kişilik beningle kalabalık misafirler son sloganıyla hareket edeceğim

Çeyizz hazırlığıı tam gaz devamm edio bakıormm da kızçelerr

inanırmısınn sözlüyüm amaa birr çöpümmm yoookk imreniom bölee harıl harıl çeyiz alanlaraa
ben neyi beklıorum bilmiorum benimkine alalım bişiler diorum yaa 1 günde hepsi alınır dio bende susuorum

evet ama ben artık büyük şeleri alcam mart ayında 2 adet günlük yemek takımı almam gerekiyor pelinim

annem senin evin kalabalık olur 1 tane 12 kişilik yemek takımı 6 kişilik yetmez dedi
Günlük yemek takımı ihty gizoşumm bende çok yüzeysel şeyler var zaten, ama geçen gün de paşabahçeden kadeh almış bana:)
Çok hoşuma gitti, çeyize birden dur dedim ben cunku içeri girmeye başladm..
misafir yemek takımım+ÇKB+Bardak takımım+kahvaltı takımımın ödemesi mayıs ayında bitio ve bni ciddn çok zorladı 2 aydır içerden gidiorm, ek hesabımı da kullanıorm..
mayısta bitsinnn çeyiz meyiz almıcamm zatenn araba alıcm kendme

anacımmm bolee rahat olma sendee enişte bey haklı gerçi hepsi bi günde alınıo.. gcn arkdslarla yemege gttk biri doktor biri iş adamı, televizyonlarını bile balayı dönüşü almışlar Yavaş yavaş herşeyi kendmz alıorz çok da ii oluo diolar, bana da bu fikir yatmaya başladı açıkçası.. durma gore bakcazz artkk..

evet giz:) çok uzundu.d bizde kalabalık olcagımız için no problem :) bn anladım.d

ben şuan yemekt akımı ve çatal kaşık bıçak setini alsam mikemmel olcak.
yarımcdımlarınızı bekliyorum çatal kaşık bıçak yardım ederseniz sevinirim

panteracım bir günde de aceleye gelmez mi yaa ne bilim bence zevkli bir iş tek tek özenle secmek...

benimki de benden beter bu konuda sen onu dinleme bence alman gerekenleri al yavastan begendkçe

aslında ikimizde tuhafız geçen geziyoduk bellonanın önünden geçerken kırmızı koltuk takımı vardı resmen aşık oldu nolurr alalmm diyo
ya napcaz şimdi diyorum hiç bişey belli deil kaldı öyle :) ama ben ufaktan almak istiyorum meselaa ne alarakk başlayabilimki kızlarrr ufak tefek şeyleri almak lazım yaa :)

canım biz ilk önce tuzluk almıstık, dusun tuzluk yani ne oldguna bakma cok begendiysen al bi basladın mı devamı ama yavas ama hızlı gelior..

ahahaha tuzluk mu ? çok iyi cnm yaa öyle küçük seylerden başlıyım bende pata küte gitmesin

evet hem de supermanliiii bizim icin yeri o kadar ayrı ki...

hem aramızdaki superman muhabbetinden dolayı hem de o bizim evimize aldıgımız ilk sey... hep deriz onu her gordugumuzde bu yuvayı bu tuzlukla kurmaya basladık biz dicez diye

canım benimde ayağım karada olsa kesinlikle aşkın ızdırabını bırakıp araba alcamda ayağım karada değil taşınırsakta babam araba alır şöför olarak kardeşimi düşünüyorum

ayy ödemen bitsinde al arabanı huzurlu gezersin pelinim

uzun ama kapsamlı bilgilerdi bir iç döküştü o mail berfo bize sürekli misafir geliyo teyzem teyzemin 3 çocuğu ve eşleri eder 8 kişi eee bide çocukları 12 klişilik tek takımla imkansız yetişmek

gizoşum keşke bende adada otrsaydm ya ne kadar huzurlu bi hayatn var, ben küçük bi yerde yaşıorm ama adada yaşamak bambaşka olurdu..
İnşallahh bebegmm mayıs gelsn ondan sonra hepten kitlenicemm zaten kredi falan öderim.. zor toparlarım daha da kendmi

canım mrb.d mail gelmişte.d
bizim istediğimiz yemek takımındanda var:)

ama işte yine 1100 gelcek

sarevde var
hmmm bi bakıyım bende neler varmıs beinig de varmı kuzum?

korkmaza baksana çkblarda %44 indrm var..homebravo sitesinden alabiirsn korkmazn sitesi..çok hoş sadec modeller var 295e fln hisardan almasam onlardan alabilirdm korkmazda çok kaliteli kızlar

nilim ben 2 adet 12 kişilik çkb alcam jumbodan alcam birini diğeride hisar titanyum çok istiyorum beningle çok yakışacağına inanıyorum ama bu korkmazlarda çok sade ve çok hoş acaba jumbodan set almasamda ayrı ayrımı tamamlasam diede düşünüyorum şu aralar jumbo ve korkmaz tencereler hisar çay seti, hisar titanyum korkmazın çkp felan böyle böyle ayrı bişiler çıkarsammı ortaya ki

titanyum fln gereksiz pahalı bence giz ama yine de sen bilirsin

ben en iyisi yavaştan günlükleri halledeyim

kuzum ben korkmazdan çelik kapaklı tencere alcam ama yarı mat dış yüzey diyor bir fikrin varmıdır

bende tefalden alıcam ya günlk tencere onlarnda bi kısmı mat ama yine de alıcam
amaaan çizilirse çizilsin napimm..ama tefalinki çok mat deil normal parlak bi kısmı daha da parlak öle yani

bende tefalden alıcam ya günlk tencere onlarnda bi kısmı mat ama yine de alıcam
amaaan çizilirse çizilsin napimm..ama tefalinki çok mat deil normal parlak bi kısmı daha da parlak öle yani

sen korkmazınkileri gördünmü yarı mat olanları bir karşılaştırma yapayım eve gidince bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…