'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nil sen müsait oldugunda homebravo sitesinden baksan begendiğin modelleri bana göndersen olurmu.s ben kararsız kalıyorum.8

merhaba arkadaslar bende yeni dahil oldum tencere seti alcam bende araştırma yapıyorum teflon yenine içi seramik olan yeni tenceree setleri çıkmış ben onlardan almayı düşünyorum bi bilginiz var mı??

evet bende 2013 mayıs gibi düğün yapmayı düşünüyorum devamlı takip ediyordum ama fırsatım yoktu tencere tava konusuna girince bende size danışayım dedimm:)))

sanırım bende 2013 gelini olaceğimmm
Aramıza hoşgldn gelincikkk
ya bende gazetede görmüştüm canm ama yerini bulamıyorum buldun sandım bulursan al banada canm sonra şeyederiz
bulalım ki bunu:18:
tatlım Kütahya Porselenin mağazalarında ve kütahya porselenin taşeronluğunu yapan tüm corner mağazalarında varmış galiba ya da sipariş de verilebilir.. Sonuçta bu ürün var ve bizim için bulmalılar
Sen daha kolay bulursn istanbuldsn bulursnn bana da all ben bulursamm sna alırm tatlmm.

kim gidicek kütahyaya ben öle her istedigimde çıkamıyorum biliyorsun pazar cıkabilirsem bulursam alırım annem de kızıcak k.kartım dolu gelecek maaşımdan da biraz aldm çok kötüyüm ya düzelemedim off ama uygunsa görürsem alırım 2mizde hayatım neden almim seve seve bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…