'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Sağ ol balımm bnm düşünmenn yeterr snn o zaman araştrmaya geçelmm hihihihi

Bu da sonnn parçası çeyizmn Paşabahçe şarap kadehlermm

pelinim şarap kadehin çok hoş gözüküyor topikinede koy canım aldıklarını

kızlar çkb bakarken bende beğendiklerimi çeyizime alacaklarım listemden oylamaya sunuyorum

ilk olaraj ana takımlarımdan birini sunarım jumbo 8100, hisar miami ve milanyum aralarında öyle bir farkta yok

gelelim 2. alacağım setlerde korkmazınkiler çok hoş korkmaz almak mantıklı gibi hattaha alsammı die düşüncelerdeyim korkmaz dora,lara,ora, şile en çok dorayı beğendim aralarında öyle çok fark yok ama ben çok sade seviyorum işlemeli sevmiyorum çkb sizce nasıl kızlar

her iki grupta çok benzer deilmi giz..bence günlk ve misafirlk birbirinden farklı takımlar olsa daha ii olur
ne bilim birini düz tercih edersin jumbodaki mesela..diğeri dedaha oval kesmli olabilir

her iki grupta çok benzer deilmi giz..bence günlk ve misafirlk birbirinden farklı takımlar olsa daha ii olur
ne bilim birini düz tercih edersin jumbodaki mesela..diğeri dedaha oval kesmli olabilir

evet benzer işte nilim ben neden böle sade benzer şeler beğeniyorum bak bu modellerden bernarodda var sen kaşığın düz olup olmamasını dedin jumbo mesela misafire olsa korkmazda dora olsa çokmu benzer ki acaba alsammı korkmazı jumbodaki çok pahalıdır heayyy korkmazı alasım hisardanda çay setini çok pis alasım var gaza geldim yemek takımı almayıpta mart ayında bunlarımı kapsam

valla onu bunu bilmem ama eğer 2 takım çkb takımı alıcaksan korkmazn bu kampanyası kaçmaz 180 tlye nerde görülmüş..günlkleri alın diorm zaten her zaman misafirlklerde de çok hoş modeller olabilir ilerde ona o zman karar verilir..ben tek takımı kullanıcam için benm iaçımdan sorun yok

babamla annemde gördü şimdi al dediler korkmazınkileri beğendim dora 322 alcam yahu çok beğendim ama babam anneme farklı geldi kaşık tipleri nilim bu kaşıkların nelerine bakılır alırken ki

Eki Görüntüle 346304 Eki Görüntüle 346305 Eki Görüntüle 346306 Eki Görüntüle 346307

dorada milanoya benzemiomu sencede o da çok şık:) bnce sen bunları günlk deil misafirlk yaparsn
bence gayet güzelmiş kaşığı çatalı fln

dorada milanoya benzemiomu sencede o da çok şık:) bnce sen bunları günlk deil misafirlk yaparsn
bence gayet güzelmiş kaşığı çatalı fln

vallla babam dediki burdan bakınca hepsi birbine benziyo kızım bu jumbocuk pahalı ise sen korkmaz al dedi bende yok öle yağma 8100 senden gerisi benden dedim 8100 isterimde isterim ama korkmazlarda şeker bu arada riva 6 kişilik ucuzmuz 2 tane 6 kişilik alınabilinir sanki

aynen benm de aklıma o geldi sonuçta kepçe spatula çifter çifter olmasa da olur yanii

aynen benm de aklıma o geldi sonuçta kepçe spatula çifter çifter olmasa da olur yanii

evetsssss bir takım olsa yeter kepçeli spatulalı bu arada bişicik diyimmi bu dora ve jumbo 8100 kardeş gibi benziyorlarmı yahu

ayyy milanoyla karşılaştırdım bu kadar olur bunlar ikiz gibi maşallah gülüyorum şu anda

evet bende istanbula gelin görünüyorum...benimki daha tam karar vermedi ama suan istanbulda calisiyor...aslinda izmire yerlesmeyi düsünüyoruz....ya direk izmire gececegiz yada 2-3 sene istanbulda kalip öyle gececegiz iste.....

GÜLE GÜLE KULLAN DERIM TATLIM =))))))
Seni düsünmesi güzel dicekken yani kendini düsünmüs

Ya kizlar Ceyiz ceyiz ceyiz...bitmeyen bir izdirap bitmeyen güzel bir rüya.....vallah ben baya bir seyler almistim...catal bicak takimimi falan....ama mecburiyetten stopladim =(((((

Istanbula gidecegim belli olunca burdan oraya tasimak olmaz tabii.....anlayacaginiz size daha cok ihtiyacim var kizlar =)

Istanbula gelir gelmez en kisa zamanda herseyimi tamamlamam lazim =) yani sakin bir yere kacmayin emiiiiiiiiiii.....

ya kizlar ben cok gereksiz yere benim kine kizdim =(((( kizmak istemiyorum ama ne bilim duygusal anlamda kirildim =((((

benim ki hafta sonu ailesinin yanina gitti iste nisan icin falan detaylari konusmaya....

ya anlat diyorum, sanki hic konusmamislar gibi böyle agzindan düsen iki üc cümle =(

iste ailesi demis zamani gelince konusulur...

YA NE ZAMANI???? 07.07 planliyoruz yani ne var ki? 5 ay............yani en azindan hangi sehirde, büyük mü ufak bir nisan mi yapilcak herseyin planlanmasi gerekiyor.

09.03-19.03 Istanbuldayim askimi görmeye, gitmisken nisanligimi alim diyordum askim calisirken....ama simdi ne alacagimi da bilmiyorum ya büyük nisan yapilcaksa ona göre kiyafet alirim...................

Sinir oldum =(((( bukadar önemsizlestirildiginden SINIR OLDUM ona kizdim =( kizmadim ama trip attip kapattim telefonu konusmuyorum 2 gündür.......

ooooooooof cok mu haksizim???

Tatlmm bence kızmakta haklısın sonuçta yurtdışında yaşıosn ve bazı şeyleri rayına oturtmanz zaman alıcakk, ailesinin bu kadar umursamaz davrnması sinir bozucu. Yerinde olsamm aynısını yapardım...

Gizoşumm topiğime de eklerm kuzumm kadehlermii kiiiiii

kuzum ya ooffff nasil sinir oldum =(((((((

yani ne bilim....umursamaz degil yani seviniyorlar herkeze de söylemisler hani nisanlanmak istedigini...dedesi falan bile aramis....ama ne bilim.....yani insan konusmazmi anlamadim ki......ya benim ailem herseyi sorup sorustururdu.....yani cocuk evlenecegim diyor....onlar tamam oglum diyor......

ya benim hevesimi cok aldilar =(((( nisanlik misanlik bakmicam ona karar verdim......bundan sonra hic birsey yapmicam =(

nezaman onlar dese ki kizim hadi nisanligini al.....ozaman yapacagim...ne ceyizime daha birsey aliyorum ne de birsey planliyorum artik.....

=(((( cok kirginimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya benimki bana evlilik teklifini yapacagini bile söyledi yani süpriz degil =(((((

ya......cok sinir oldum coooooooooooooooooooooooooooooooooooook

imdaaaaaaaaaaaaaat

Kırılcakk o kadar çok şey olucakki hayatımızda gün gelicek bole şeylere üzüldüğümüz için kendimze kızıcaz cnm bnm emin ol.. o yüzden kendni yıpratma, bırak ne zaman istiolarsa nası istiolarsa o zaman söylesnler bakalım nolucakk?
ve düşünmemekk için gayret ett, düşündükçe daha da ince ayrntıya takılırsn sonuç ne mi? yıpranırsın.. aileden soğursun.. boşver kuzumm herşeyy zamanla rayına oturckk emin oll

..... Yok olmayacak.....
Ya 6 sene boyunca hep beraberdik, ayrildik, beraberdik ayrildik.... Cünki o beni hic tutmadi. Ben uzaktan yürütebilirmiyim diye kuskulanirken, o hic gitme demedi...

Nedeni kendince su :

Seni tutmaya hakkim yokti.....

Artik hani yasimiz isimiz herseyimiz oturdu tamam dedik biz bu yolla girelim dedik....
Ya nezaman birseye kiriliyorum veya uzuluyorum... ( ki bu cok nadir oluyor) ( kin tutan bir insan da degilim kuralci da degilim)

Susuyor ya...... Hic birsey demiyor, yazmiyor.... Cok uzuluyor bundan kendine kapaniyor, ama o oyle yaptikca ben hep ondan uzaklasiyorum zaten uzaktayiz..... Baskalarin beni sorup derdimi dinlemesi bana cok koyuyor......

ya ben bunu böyle yapamayacagim.... Nasil birsey bu.... Ya bu dünyada birisini bu kadar sevipte kendini nasil engelliyorsun anlamiyorum kizlar (((

Ah ah ne güzel bir sevgililer günü.....
Umarim hepinizinki dolu dolu ve güzel gecer.... Bende sevgililer gününde sevdigimi koy vermekten baska birsey yapamiyorum....

((((

Iyi geceler kizlar...

kızlar günaydın cuma yol kapanmasından gelemeyen sevdicegim bugün istanbula geliyor çok şaşırdm cuma bekliyordum ama geliyor 14 subatta yanımda olmasnı istermsm dye düşünms ama ben 14 şubatları sevmem diger günler gbi fark yok dedim oda ne yani ben geliyorm bu 14 subatı unutmazsn sen dedi her 14 subatta yanımdaydı ama o günü sevmiyom ama bu sefer mutluyum yoksa dün halil sezai dinleyip depresyona sokuyordum sonbahar şarkısıyla dün çok depresftm bugün acaip şaşkınım 9 haftayı geçmiştr herhalde sayamadım artık hasret dayanılmaz oldu bukadar güçlü degilim başaramıyorum ben tam umutsuzlaga kapıldıgım günde geliyor çok mutluyum kızlar

Bugün göksel acıyor şarkısıyla güne başladım şarkı üzücü ama melodisi güzel

Hepinizi öpüyorum diger günler gibi mutlu bir gün geçirmeniz dilegiyle

gunaydın kızlar ... umarım hepınızın sevgılıler gunu guzel gecer
nasılsınız bakalım

canım benım ya bıraz gecmıs okuyayım dedım mesajını gordum evlenme teklıfı edecegını soyledı dıye uzulme bazı erkekler boyle ıste yanı dusuncesızmı desek onlar ıcın ne desek bılemedım benım sevgılımde soylemıstı evlenme teklıf edecegını :)
sozde bugun ıcn cok guzel planlarımız vardı yalan oldu hepsı ben ısteyım oda ıste ama benım yarın ızın gunum bakalım bırsey yapacak mı gercı yapsada artık bı anlam ıfade etmıyor ya benım ıcın buda ayrı ınsanın hevesı kırılmasın brkere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…