kim gidicek kütahyaya ben öle her istedigimde çıkamıyorum biliyorsun pazar cıkabilirsem bulursam alırım annem de kızıcak k.kartım dolu gelecek maaşımdan da biraz aldm çok kötüyüm ya düzelemedim off ama uygunsa görürsem alırım 2mizde hayatım neden almim seve seve bitanem
her iki grupta çok benzer deilmi giz..bence günlk ve misafirlk birbirinden farklı takımlar olsa daha ii olur
ne bilim birini düz tercih edersin jumbodaki mesela..diğeri dedaha oval kesmli olabilir
evet benzer işte nilim ben neden böle sade benzer şeler beğeniyorum bak bu modellerden bernarodda var sen kaşığın düz olup olmamasını dedin jumbo mesela misafire olsa korkmazda dora olsa çokmu benzer ki acaba alsammı korkmazı jumbodaki çok pahalıdır heayyy korkmazı alasım hisardanda çay setini çok pis alasım var gaza geldim yemek takımı almayıpta mart ayında bunlarımı kapsam
valla onu bunu bilmem ama eğer 2 takım çkb takımı alıcaksan korkmazn bu kampanyası kaçmaz 180 tlye nerde görülmüş..günlkleri alın diorm zaten her zaman misafirlklerde de çok hoş modeller olabilir ilerde ona o zman karar verilir..ben tek takımı kullanıcam için benm iaçımdan sorun yok
dorada milanoya benzemiomu sencede o da çok şık:) bnce sen bunları günlk deil misafirlk yaparsn
bence gayet güzelmiş kaşığı çatalı fln
vallla babam dediki burdan bakınca hepsi birbine benziyo kızım bu jumbocuk pahalı ise sen korkmaz al dedi bende yok öle yağma 8100 senden gerisi benden dedim 8100 isterimde isterim ama korkmazlarda şeker bu arada riva 6 kişilik ucuzmuz 2 tane 6 kişilik alınabilinir sanki
aynen benm de aklıma o geldi sonuçta kepçe spatula çifter çifter olmasa da olur yanii
aynen benm de aklıma o geldi sonuçta kepçe spatula çifter çifter olmasa da olur yanii
Kızcelerııım geldıııımmm, kursa imza için gittim sona İremlee alışverişe daldık Nil'ede uğradık birazcık ama çok yoğundu
canımmm ben sevgilimle aynı şehirdeyiiiimmm o asya kıtasında ben avrupaa.. Bizim görüşememe sebebimiz suanda izinsiz olarak günde 12 saat çalışması gece geç çıkıyoo o yüzden görüşemiyoruz inş eleman gelince sıkıntımız biticeeekkGelinlerimiz çoğu zaten istanbulda canım sendemi buraya geliiceeksiin yoksaaa
günaydınlarrrrrdün aşkımla beraberdik bütün günn sevgililer günü hediyesini ver ver diye tuttrdum meraktan duramadım :26:
pırlanta melek kolye almışş bide söz yüzüğümü kaybetmiştimm yüzük almışş bidee sexicikk bi iç çamaşırı almışş
Ya kizlar Ceyiz ceyiz ceyiz...bitmeyen bir izdirap bitmeyen güzel bir rüya.....vallah ben baya bir seyler almistim...catal bicak takimimi falan....ama mecburiyetten stopladim =(((((
Istanbula gidecegim belli olunca burdan oraya tasimak olmaz tabii.....anlayacaginiz size daha cok ihtiyacim var kizlar =)
Istanbula gelir gelmez en kisa zamanda herseyimi tamamlamam lazim =) yani sakin bir yere kacmayin emiiiiiiiiiii.....
ya kizlar ben cok gereksiz yere benim kine kizdim =(((( kizmak istemiyorum ama ne bilim duygusal anlamda kirildim =((((
benim ki hafta sonu ailesinin yanina gitti iste nisan icin falan detaylari konusmaya....
ya anlat diyorum, sanki hic konusmamislar gibi böyle agzindan düsen iki üc cümle =(
iste ailesi demis zamani gelince konusulur...
YA NE ZAMANI???? 07.07 planliyoruz yani ne var ki? 5 ay............yani en azindan hangi sehirde, büyük mü ufak bir nisan mi yapilcak herseyin planlanmasi gerekiyor.
09.03-19.03 Istanbuldayim askimi görmeye, gitmisken nisanligimi alim diyordum askim calisirken....ama simdi ne alacagimi da bilmiyorum ya büyük nisan yapilcaksa ona göre kiyafet alirim...................
Sinir oldum =(((( bukadar önemsizlestirildiginden SINIR OLDUM ona kizdim =( kizmadim ama trip attip kapattim telefonu konusmuyorum 2 gündür.......
ooooooooof cok mu haksizim???
Tatlmm bence kızmakta haklısın sonuçta yurtdışında yaşıosn ve bazı şeyleri rayına oturtmanz zaman alıcakk, ailesinin bu kadar umursamaz davrnması sinir bozucu. Yerinde olsamm aynısını yapardım...
Gizoşumm topiğime de eklerm kuzumm kadehlermii kiiiiii
kuzum ya ooffff nasil sinir oldum =(((((((
yani ne bilim....umursamaz degil yani seviniyorlar herkeze de söylemisler hani nisanlanmak istedigini...dedesi falan bile aramis....ama ne bilim.....yani insan konusmazmi anlamadim ki......ya benim ailem herseyi sorup sorustururdu.....yani cocuk evlenecegim diyor....onlar tamam oglum diyor......
ya benim hevesimi cok aldilar =(((( nisanlik misanlik bakmicam ona karar verdim......bundan sonra hic birsey yapmicam =(
nezaman onlar dese ki kizim hadi nisanligini al.....ozaman yapacagim...ne ceyizime daha birsey aliyorum ne de birsey planliyorum artik.....
=(((( cok kirginimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya benimki bana evlilik teklifini yapacagini bile söyledi yani süpriz degil =(((((
ya......cok sinir oldum coooooooooooooooooooooooooooooooooooook
imdaaaaaaaaaaaaaat
canım benım ya bıraz gecmıs okuyayım dedım mesajını gordum evlenme teklıfı edecegını soyledı dıye uzulme bazı erkekler boyle ıste yanı dusuncesızmı desek onlar ıcın ne desek bılemedım benım sevgılımde soylemıstı evlenme teklıf edecegını :)kuzum ya ooffff nasil sinir oldum =(((((((
yani ne bilim....umursamaz degil yani seviniyorlar herkeze de söylemisler hani nisanlanmak istedigini...dedesi falan bile aramis....ama ne bilim.....yani insan konusmazmi anlamadim ki......ya benim ailem herseyi sorup sorustururdu.....yani cocuk evlenecegim diyor....onlar tamam oglum diyor......
ya benim hevesimi cok aldilar =(((( nisanlik misanlik bakmicam ona karar verdim......bundan sonra hic birsey yapmicam =(
nezaman onlar dese ki kizim hadi nisanligini al.....ozaman yapacagim...ne ceyizime daha birsey aliyorum ne de birsey planliyorum artik.....
=(((( cok kirginimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya benimki bana evlilik teklifini yapacagini bile söyledi yani süpriz degil =(((((
ya......cok sinir oldum coooooooooooooooooooooooooooooooooooook
imdaaaaaaaaaaaaaat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?