'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydınlarrrr içimm içimee sığmıyoo kızlar yaa okadar mutluyumki şükürler olsun
okadar hediyeden sonra dün gece 00:00 dan sonraa telefonumm kitlendi resmenn bisürü farklı numara "SELAHATTİN SENİ ÇOOK SEVİYOOOOO" DİYEE onlarca msj geldi aynı andaa elim ayağıma dolaştı eşşek kafalı oturdum ağladım bi güzel bidee haalaa ağzım kulaklarımda ..inş herkess güzel bi gün geçirir ömür boyu mutlu oluruzz hepimiz inşş

Cnmm bnm günaydınnn
Nee güzel çok mutlu oldm snn adına.. Hep bölee sevgi dolu kalın dilerim ki... 41 kere maşallahhhh

Günaydın kızlar şu dekorasyon.com dan çek alsam mı diye düşünüyorum aslında bunun fiyatı 945 e inmiş 945-250+25=720 tl ye geliyor 6 taksitte yapıyor acaba alsam mı ya fiyatı uygun mu sizce?

Eklentiler

• $Ekran Alýntýsý.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 27
kızlar herkes sevsin ve sevilsin inşallah güzel bir gün geçirir kutluyacak arkadaşlar

benimde en büyük hediyem sevdiceğim geliyor çok mutluyum 5. sevgililer günümüz ilginç hepsinde beraberdik pek haz etmesemde bugünden sevgilim geliyor die havalara zıplıyorum suratımda aptal bir gülümseme musumutluyum

Havuçlu tarçınlııı kekimm günaydnnn
Aminnn bebegmmm birr gün değil her gün sevgililerr günü olsunnnn

bence de cevizli turtam

sevene her gün sevgililer günü zaten... hayat hep güzel

Günaydın kızlar şu dekorasyon.com dan çek alsam mı diye düşünüyorum aslında bunun fiyatı 945 e inmiş 945-250+25=720 tl ye geliyor 6 taksitte yapıyor acaba alsam mı ya fiyatı uygun mu sizce?

cnm begendiysen al fiyatı uygun model de hoşmuş bence

tatlm bn takımı begndm çok özgün çizgileri var... bence cok da ucuz... düşünülebilinir... sen karar ver şekermmmm

bebegmmmm Allahhh kavstrsn sevdiceğineeeeee bitti 9 haftalıkk özlemmmmm

bitiremedi süprizlerini canım aşkımm benim hayatmın en doğru kararı sanırım onunla olmam..
iş yerimee kocaman buket geldi kırmızı güller ve üzerinde not..
6 aydır yaşadıgımı anlıyorum günümüz kutlu olsun her gün uyandığımda senin varlığınla uyanmak istiyorum
iyiki varsın meleğimm yazmışş akşamm parçalıcamm onu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…