günaydınlarrrriçimm içimee sığmıyoo kızlar yaa okadar mutluyumki şükürler olsun
okadar hediyeden sonra dün gece 00:00 dan sonraa telefonumm kitlendi resmenn bisürü farklı numara "SELAHATTİN SENİ ÇOOK SEVİYOOOOO" DİYEE onlarca msj geldi aynı andaa elim ayağıma dolaştı eşşek kafalı oturdum ağladım bi güzel bidee haalaa ağzım kulaklarımda ..inş herkess güzel bi gün geçirir ömür boyu mutlu oluruzz hepimiz inşş
günaydınlarrr
herkesin sevgililer günü kutlu olsun...
herkesin sevdigği bir ömür huzurla yanında olsun....
Havuçlu tarçınlııı kekimm günaydnnn
Aminnn bebegmmm birr gün değil her gün sevgililerr günü olsunnnn
Günaydın kızlar şu dekorasyon.com dan çek alsam mı diye düşünüyorum aslında bunun fiyatı 945 e inmiş 945-250+25=720 tl ye geliyor 6 taksitte yapıyor acaba alsam mı ya fiyatı uygun mu sizce?
tatlm bn takımı begndm çok özgün çizgileri var... bence cok da ucuz... düşünülebilinir... sen karar ver şekermmmmGünaydın kızlar şu dekorasyon.com dan çek alsam mı diye düşünüyorum aslında bunun fiyatı 945 e inmiş 945-250+25=720 tl ye geliyor 6 taksitte yapıyor acaba alsam mı ya fiyatı uygun mu sizce?
kızlar herkes sevsin ve sevilsin inşallah güzel bir gün geçirir kutluyacak arkadaşlar
benimde en büyük hediyem sevdiceğim geliyor çok mutluyum 5. sevgililer günümüz ilginç hepsinde beraberdik pek haz etmesemde bugünden sevgilim geliyor die havalara zıplıyorum suratımda aptal bir gülümseme musumutluyum
Günaydnn bitanmmm
tatlm bn takımı begndm çok özgün çizgileri var... bence cok da ucuz... düşünülebilinir... sen karar ver şekermmmm
bebegmmmm Allahhh kavstrsn sevdiceğineeeeeebitti 9 haftalıkk özlemmmmm
Hııı hıııı ivittt bebiiğimmmm sormaaaa bliosnn ztennncanımm benimm mailleşiyoruz bide burdan sormım nasılsın die ordan cüvaplıyoruz zaten
Teşekkür ederim cnm fikrin için :)))
Kimse yokmuuuuuuu:44:
1.güzel bencee cnmm 2.nın burnu sivri gibi yaa ben sevmem şahsen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?