'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende bole seler cok takarım canım.. herkese herseyi soylemek istemem sonrada işin içinden cıkamam kafama takarım..

kesinleşmeden bişey demek istemedim ani oldu falan dersin.. anlayıslı biriyse anlayacaktır diye dusunuyorum.. ben genelde bole derim cunku

canımm inşallah iyi bi yere duser kendini dogu diye sartlandırma.. hem dogunun heryeri tehlikeli degil ordada cok rahat olan yerler var bol bol dua et hayırlısıyla gitsin gelsin sevdigicegin inşallah

harundu dimi adı
gercekten cok seker bişey yaa

günaydın kızlarrr nasılsınız bakalımm??? freckless cım nasılsın, hazrlıklar nasıl gidiyor??? ben evime geldimm, evim evim güzel evim, tek başına yaşamak gibisi yok ama aşkımla yaşamanın tadı da hiçbişey de yokkk gel 2013 geeelll gel

günaydın kızlar daha yeni geldim işten
Sersem gibiyim az kaldı Allah'tan 2 sene daha dişimi sıkıcam sonra rahat edicez :!6:

günaydınlar kızlarrrrr
canım yaa geçecek bu günler, hem kız sen para biriktirme topikine de el atmışsın,tasarruflu hatun seni:82:

ben de katıldım oraya,para lazım malum evlenemeye.

gerçi 2 gün önce bana diyo nişan yapalım atanana kadar,bizimkiler yaparlar zaten her şeyi diye.

ben de ıı ıhhh dedim.

yok öyle,babam beni evermez dedim

Okadar pahalımıı yaa :44: yanında sen olsan yeter karbeyazııımmm

Hepinizii sevıyoorum kızlar beraber nice bayramlar geçirelimm

evet kuzum çok pahalı..ama kaldı artık napalım

kızlar saçlarımı boyatcamm şuanda çikolata kahve aralarda kızıllar var ama bu renk istiyorum napmam lazım

Uploaded with ImageShack.us

benim saçım bu renk ama önceden altta karamel vardı iyice akmıştı dipler çıkmıştı artık tekrar boyattım iki renk karıştrdı bu renk oldu çok güzel bi renk hep bu tonda gidicem ben

ayyy manyak kadın delirdim bunu görünce deli mi ne

yemek takımına aşık falan oldum

Kızlar 4 gün gittim iyi kaynatmışsınız yine Süper bi pamukkale tatili yaptık aşkımlaaa

canım bence doğru yapmışsın işler kesinleşmeden söyleynce insan üzülüo olmadığında herkes soruyo çünkü noldu diye..İnşallah hayrlısı olur hakkında.Arkadaşın yanlış anlamayacaktr söylersn çok umudum yoktu kesnleşmeden söylemek istemedm gibisinden.. Canını sıkma kuzucum

karbeyazı benim yerime de gezseydin.
bu yaz ne kadar tatil planı yaptıysam hiçbiri kısmet olmadı.
hiçbir şey yapamadım,moralim çöktü resmen yaa

artıkın şubat tatiline kaldım,hayırlısı,napalım...

Evet canım el attım napim hırslanıyorum daha çok daha da iyi oluyo

karbeyaaazz ne güzel aşkınla tatil yapmışsıınn, benm kuzum da gelse de bi gezseeekkk

tşkler kızlar..en güzel tatiller sizin olsun inşallah..bu sabah geldm bende çok zor ayrıldım oradan resmlerimi eklicem birazdan..Sırada Ankara var eylülün üçüncü haftası Enginimle Ankara tatilindeyiiiizzz inşallah yaniii

karbeyazzz hosşgeldin canımmmm

aşklarla tatil guzel gecmez mii yaa aah ahh bizde başbaşa bi konyaya gittik geldik hala unutamıyoruz

bizim yerimize de gezim balımmm darısı hepimizin basınaaa

karbeyazzz hosşgeldin canımmmm

aşklarla tatil guzel gecmez mii yaa aah ahh bizde başbaşa bi konyaya gittik geldik hala unutamıyoruz

bizim yerimize de gezim balımmm darısı hepimizin basınaaa

hoşbulduk cnm..Konya çok güzeldir yaaaa ayyy ben çok beğenmiştimmmmm

darısıı başımaa karbeyazım yaa hala aramadıkk oteli bizz sinir oluyorum sevgilicimee o arasın ben herşeyi ayarlayamam yaa bavulum gunes yaglarım hatta papatyalarıma kdr herşeyim hazır elimizde patlarsa bu tatill çok fena bozulurum

kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için.
dediğiniz gibi yapıcam.. kesinleşmeden söylemek istemedim dicem.

karbeyazcım allah tatilinize tatil katsın, maşallah kuzum ankarada askerim var benden selam götürün
orchideacım sen de mi aşkınla yapacaksın tatil şubatta ?
minnakım siz de gidersiniz inşallah, harika bi tatil yaparsınız.
cookiecim bir tane de olsa yaptınız tatil, hem de bine bedel oldu :)
sineray biriktir yavrum :)

ay hepinize yazdım :)

öğretmenlerim iş başınız yaklaşıyo sizinde :) hayırlı işler şimdiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…