kızlaaar, bir derdim var
bugün bi arkadaşımla buluştuk. yüksek lisansa başvurduğumu bilmiyor(kimse bilmiyor.kimseye söylemedim.)
mülakatım var 6 eylülde. pekte alınacağımı sanmıyorum ama ufacıkta olsa bi umudum var tabi.
bugün arkadaşımla konuşurken dediki kpss kursuna yazıldım. ben de bizim öğretmen olarak atanmamız için 95 ve yukarısı bi puan almamız gerek ben kpss den pek umutlu değilim dedim.
o da dediki, bak kkkkk (bi arkadaşımızın adı) geçen gün bana bi dersin notunu sordu sende var mı diye, y.lisansa başvurmuş demekki. herkes bişeyler yapıyo. biz kalıcaz boş boş ....
o an diyemedim ben de y.lisansa başvurdum diye
ondan önceleri de yaz boyunca konuşuyoduk napıyosun diye. herkes işe girme telaşında hastanelere vs.
ben de bişey yapmıyorum evde oturuyorum diyodum. o da benim gibi oturuyodu evde.
bi iş arayışımda yoktu gerçekten.
zaten bizim yarım dönem daha formasyon derslerimiz var. nasıl olsa hala ögrenciyiz psikolojisindeyim diyodum.
şimdi onu kandırdığımı falan düşünecek heralde
kızlar merhaba gecmıs bayramınız mubarek olsun dıyeyım. topıgın masallahı var. hepsını okuyamadım son 5 sayfaya goz attım. erkek arkadasım askere gıdecek dıye gezıyoruz son gunlerımız. bayramın 2. gunu de bıze geldı babamla tanıstı. hepberaber yemek yedık fena gecmedı. nereye gıdecegı henuz bellı olmadı kısmet artık. doğuya gıdecek gıbı hıssedıorum( cookıcım hayatlarımız benzıyor zevklerımız de benzıyor. bende behzat ç deki haruna bayılıorum odun ama çok şeker
günaydın kızlar daha yeni geldim işten
Sersem gibiyim az kaldı Allah'tan 2 sene daha dişimi sıkıcam sonra rahat edicez:!6:
Okadar pahalımıı yaa :44: yanında sen olsan yeter karbeyazııımmm
Hepinizii sevıyoorum kızlar beraber nice bayramlar geçirelimm
kızlar saçlarımı boyatcamm şuanda çikolata kahve aralarda kızıllar var ama bu renk istiyorum napmam lazım
Uploaded with ImageShack.us
kızlaar nerelerdesnizz :80:
kaynanadan geliyorum maşallah evleride pek bi boştu yanibutun sulaleleri ordaydı
hiç sevmiyorum kalabalıgı yaaa :95:
bide komsuları geldi hemen hemen bizlerle yasıt bir kız evli cocugu var
benim kaynana demesinmi ben gecen sene bunu bekar sandım ne guzel kızmıs dedim talip oldum diye! ne geregi var benim yanımda boyle demenin, gıcıklık olsun da işte nasıl olursa olsun
Eki Görüntüle 249432 Eki Görüntüle 249433
karaca jasmine yemek takımı , karaca charming collection kahvaltı takımı , ama çatal bıçak takımlarının modelini hatırlamıyorum
bunları almaya karar verdim ben , yemek takımını beğendim aslında kahvaltıyı fazla beğenmedim biraz fantazi bi model hiç tarzım değilama aşkımı çok mutlu edicem şu 2 parça tabağı alarak vede kayınvalidemi tabiki, aman nolcak bi kötülüğünü görmedim zaten çok tatlı maşallah kullanmasamda alır koyarım
yorum bekliyorum şekerşer:79:
kızlaaar, bir derdim var
bugün bi arkadaşımla buluştuk. yüksek lisansa başvurduğumu bilmiyor(kimse bilmiyor.kimseye söylemedim.)
mülakatım var 6 eylülde. pekte alınacağımı sanmıyorum ama ufacıkta olsa bi umudum var tabi.
bugün arkadaşımla konuşurken dediki kpss kursuna yazıldım. ben de bizim öğretmen olarak atanmamız için 95 ve yukarısı bi puan almamız gerek ben kpss den pek umutlu değilim dedim.
o da dediki, bak kkkkk (bi arkadaşımızın adı) geçen gün bana bi dersin notunu sordu sende var mı diye, y.lisansa başvurmuş demekki. herkes bişeyler yapıyo. biz kalıcaz boş boş ....
o an diyemedim ben de y.lisansa başvurdum diye
ondan önceleri de yaz boyunca konuşuyoduk napıyosun diye. herkes işe girme telaşında hastanelere vs.
ben de bişey yapmıyorum evde oturuyorum diyodum. o da benim gibi oturuyodu evde.
bi iş arayışımda yoktu gerçekten.
zaten bizim yarım dönem daha formasyon derslerimiz var. nasıl olsa hala ögrenciyiz psikolojisindeyim diyodum.
şimdi onu kandırdığımı falan düşünecek heralde
günaydınlar kızlarrrrr
canım yaa geçecek bu günler, hem kız sen para biriktirme topikine de el atmışsın,tasarruflu hatun seni:82:
ben de katıldım oraya,para lazım malum evlenemeye.
gerçi 2 gün önce bana diyo nişan yapalım atanana kadar,bizimkiler yaparlar zaten her şeyi diye.
ben de ıı ıhhhdedim.
yok öyle,babam beni evermez dedim
karbeyaaazz ne güzel aşkınla tatil yapmışsıınn, benm kuzum da gelse de bi gezseeekkk
karbeyazı benim yerime de gezseydin.
bu yaz ne kadar tatil planı yaptıysam hiçbiri kısmet olmadı.
hiçbir şey yapamadım,moralim çöktü resmen yaa
artıkın şubat tatiline kaldım,hayırlısı,napalım...
tşkler kızlar..en güzel tatiller sizin olsun inşallah..bu sabah geldm bende çok zor ayrıldım oradan resmlerimi eklicem birazdan..Sırada Ankara var eylülün üçüncü haftası Enginimle Ankara tatilindeyiiiizzzinşallah yaniii
ohhhh canım Allah keyfinizi daim etsin
karbeyazzz hosşgeldin canımmmm
aşklarla tatil guzel gecmez mii yaa aah ahh bizde başbaşa bi konyaya gittik geldik hala unutamıyoruz
bizim yerimize de gezim balımmm darısı hepimizin basınaaa
karbeyazzz hosşgeldin canımmmm
aşklarla tatil guzel gecmez mii yaa aah ahh bizde başbaşa bi konyaya gittik geldik hala unutamıyoruz
bizim yerimize de gezim balımmm darısı hepimizin basınaaa
hoşbulduk cnm..Konya çok güzeldir yaaaa ayyy ben çok beğenmiştimmmmm
senin için konya'nın yeri bi ayrı tabii
slm kızlarrrr ne oluo yaa topic taşınıomu taşınsın taşınsın açalım bi tane daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?