'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

inş.bugün 1ini alcam ama diger kızlar fikir versin oy cokluguna göre dermişim gerçi zevk meselesi ama bilemedim 60 tl k.kartım fulll annem alma dedi ama begendim ya cok borcum var yaaaaaaaaaaaaaaaa

aklında içinde kalcagınaa ayagındaa parcalansınn canımm yaa :))

neden 1 peki yA o çok şeritli çapraz arkası ya:s
iyyiim saol canım aa temellimi gittin oraya hayrdr?

Cnmmm maşallahh sizeeeee
Eniştemmm çok ince düşünceliiii, Allahım nazarlardn korusunn siziii pıtırcığmmm

Günaydınnnn
Hepimizin sevgililer günü mutlu kutlu olsunnnn

Cemreeemmmm hoşgldnn bebeğimmmmmm Özledmmm kiiiiiiiiiiii

neden 1 peki yA o çok şeritli çapraz arkası ya:s
iyyiim saol canım aa temellimi gittin oraya hayrdr?

Min. 2 Sene burdayım canım iş için. Sağolsun patronum getirdi geçiciydi, ama iş kesinleşince min. 2 sene burada kalıcak bende mecbur onunlayım asistanı olarak biraz özlem çekiyorum sevdiceğim orda ben burda diye ama onuda anlaştık 2 haftada bir beni göndericek veya sevdiğimi getirticek. Maaşım katlandı ayrıca bi daire tuttu patronum bütün masraflarım ona ait maaşımı alıp kenara koyuyorum 2 sene sıkıyorum dişimi. Dil okuluna başladım bussines english için öyle yogun tempoda ilerliyorum yani.
Sivri burun sevmem canım 2.si çok sivri 1. si daha oval ama tabiki senin kararın daha önemli Bunlar bizim tercihlerimiz.

nasıl gittin pat die 2senelik yahu ne işiymiş bu insan arada gider bizim patronlar ölede devamlı:s
ıyı sevgilin yolladı??tek basına oralarda aılen nededi?korkmuyonmu ayol
benim gözüm siyahta kaldı ama nebiliyim:44:

Saol Pelin'm bende özledim Nasılsın canım ?
Bnmmm Cemremmm tam biirrr iş hatunuuu olmşş.. cnm ne güzell olmş kendni geliştirmenn içinnn de harikaa.. Hangi ülkedesinn?
İyiyimm bitanemm bende nasıl olaymmm çalışıorzz hep aynıı bebiiiiiğiimmmm:))

güüüüüüüüünaaaaaaaaayyyddddddddııııııııınnnnnnnnnnnnnnn

Ballııııı minnnniiikkk gelmşş ben onuuu bandıra bandıraaa yermkiiiii
Günaydnnnn tatlısıııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…