'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Benimde başlar bugünlerde heralde zamanına yaklaşıyor poff ama şükür..
bu kadar özlem tel.görüşemiyorsunuz die dimi??:44:

hmm..
Ne yaptın bakıyım??
Yaa dün nöbetten çıktıı bankalara falan gitti ancak 1 bucuk gibi uyuyabildi, telefonunu kapadı yatmadan önce beni arayp bilgi verdi. Akşam uyanmazsamm annemi ararsn dedi, bende akşam 8 gibi annesini aradm falan annesi evren'e verdi telefonu hiç günaydın falan demeden görüşmicez herhalde dedim... ( bu yeni uyandığı için bişi demedi..
msj attm onun telefnuna görüşcek miyiz, görüşmicek miyiz? dedim. 5-10 dk sonra aradı, işte bi günaydın bile dememişim falan filann
netice de görüşmedikkk, onu da geçtimm msjlaşmadık aramaadık bile birbirimizi...
ben gurur yaptım o da muhtemelen bana sinirinden aramadı.

Bu sabahh suskunluğu bozayım diee "günaydın canım." yazdım sadece daha uyanmamıştır uyanıncaa görür artıkk

pelinimmm ve yağmurum günaydınnn

Kurabiyemmmmm günaydınnnnnnnnnnn Napıııooosunn balllı cevizzzlimmm?

Benimde başlar bugünlerde heralde zamanına yaklaşıyor poff ama şükür..
bu kadar özlem tel.görüşemiyorsunuz die dimi??:44:

evet canım akşam 9 a kadar falan kapalı oluyo telefonu biz normalde haftaiçi de görüşürdük nerdeyse hergün beraberdik biliyosun şimdi böle haftasonlarını beklemek de zor geliyo

yine naz niyaz mı yaptınız siz birbirinizeee bakimmm arada lazım böle şeler de pelinim hep canım cicim oldu mu olmaz zaten

napıyım herzamanki gibi geldik işe pelinim biyandan buralara bakınıyorum bir yandan çalışıyorum

bize de oluyor arada böyle suskunluk canm ya takma boşwer artık alışılmış şeyler yani artık ben ne onu değiştirmeye çalışıyorum ne bişi artık bizdede öle eskiden o çok yapşırdı alttan alırdı ben hep 2dk.sonra nasıl dönebiliyorsun herseyi unutuyrsun yanasıyorsun derdım dedım dedım şimdi kızsak oda bende aramayız çok kötü oldu bu durum daha kötü ama nediyim işte insanoğlu!

Evettt tarçınlı havuçlu kekimm Uzun zamandır action yapmadık ilişkiye action gelsinn istedkk
Hep çalışıorzz durmadan monotonluk sıktı

takmadımm bebeğimm ya sadece onu kırdımm, bunun farkındayım.. kabalık ettim( normalde o da arar sorardı ama yapmadı belli ki ciddenn üzdüm onu... o yüzdenn hiç aramadım ve msj atmadım kafasını dinlesn diee, bilmiorm belki dışarı cıkmıstır
bu sabahta msj atmayacaktm ama pireyi deve yapıcaz die korktm o yüzdenn attm, hiç değilse bi adım olsn die...:76:

anladım canm hadi bakalım

Evettt tarçınlı havuçlu kekimm Uzun zamandır action yapmadık ilişkiye action gelsinn istedkk
Hep çalışıorzz durmadan monotonluk sıktı

valla birazdan akşam olur eve gideriz sonra sabah olur tekrar işe... monotonlugu çekilir yapan tek şey AŞKKKK

en doğrusunu yapmışsın canım ayrıca, iki taraf da inat etti mi olmuyor bazen o bazen sen barış çubuğunu yakmalı

Ahhhh aşkk ahhhhh
Gururr yapmıcamm kekimm, şimdiye kadarrr hep o yaktı barış cubugunu ama artıkk herşey daha farklı:) Bende eskisi gibi değilim zatennn, şundan bikaç ay öncesine kadarr sinirlenirdimm delirirdimm ama elime ne geçtiiii ayhh bu kurşun döktürmee işi bana çok iyi geldiii:76:

evren de yazdı mı cvp barii??:44:

aaaa hiç haberim yokkk sen ne ara kurşun döktürdünnn turtam yaaa

Kızlar nabersiniz?? pelin ne kurşun döktürmesi ya.. çağlam avatar süpermiişş çok beğendimm :))

ben çok yoğunum ve en kötüsü ne biliyomusunuz bu hafta sonu kurs başlıyo artık haftanın 7 günü doluyum hemde kurs sabahtan akşama kadar bütün personeller katılmak zorunda hemde temmuza kadar sürecek napıcamm ben yaaa ( hafta sonu keyfi denilen bişey kalmadı yani anlayacanız..

Yinede Hayatı seviyorummm

Son düzenleme:
evren de yazdı mı cvp barii??:44:
Daha yazmadı, ya uyuyodur ya da gerçekten kızdı:)
Beklicemm 3 buçuk gibi ararım olmazsa...

aaaa hiç haberim yokkk sen ne ara kurşun döktürdünnn turtam yaaa
Kekimmm döktürdümmm aaa sen duymadınn mıııı
Birr kez gittimm kurabiyemmm teyze 2.ye çağırdıı, 2 gün sonra tekrar çağırdı.. 2 gün arayla 2 kez kurşun döktü bana, nazar boncuksuz sakın gezmee dedi.. bende o gün bugündür hep boncuk takıorm boynumaa
Zaten nazardan şüpheleniodmm kendimde... Bu yaz şeyy olmuştu Ağustos falann aylardann Evren'le aramızz süperr eve gidioorm hopp bişi çıkıo kavga ediorz falan ama yok yere bi gün yine oylee oldu ve içimdee nasıl sıkıntı... Ertesii günn abimin kız arkadasyla bulustum dedim abla böylee böylee evde cok sıkıntılanıorum falan... meğer abim de aynı problemi yaşamışşş
Ama ablamm içinde sıkıntı vardır falan demiş geçiştirmiş abim büyütmesinn diee, sonradann anladıkk bizde evde bi problem var.. Anneme soledmm yerleri silerken deterjana sirke karıştır falan inşallah yapıodur
Kısacaa kurşun döktürmekk bana çok iyi geldi bebişimm resmenn oylee bi rahatladımm ki içimdeki sıkıntı çıkıverdii bilio musunn

Hayatcımm iyiyizz cnmm, evett kuzumm kurşun döktürmüştümm:)
Yoğun bii tempo seni beklio desene bitanemmm, başarılarr şimdidennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…