Daha yazmadı, ya uyuyodur ya da gerçekten kızdı:)
Beklicemm 3 buçuk gibi ararım olmazsa...
Kekimmm döktürdümmm aaa sen duymadınn mıııı
Birr kez gittimm kurabiyemmm teyze 2.ye çağırdıı, 2 gün sonra tekrar çağırdı.. 2 gün arayla 2 kez kurşun döktü bana, nazar boncuksuz sakın gezmee dedi.. bende o gün bugündür hep boncuk takıorm boynumaa
Zaten nazardan şüpheleniodmm kendimde... Bu yaz şeyy olmuştu Ağustos falann aylardann Evren'le aramızz süperr eve gidioorm hopp bişi çıkıo kavga ediorz falan ama yok yere bi gün yine oylee oldu ve içimdee nasıl sıkıntı... Ertesii günn abimin kız arkadasyla bulustum dedim abla böylee böylee evde cok sıkıntılanıorum falan... meğer abim de aynı problemi yaşamışşş
Ama ablamm içinde sıkıntı vardır falan demiş geçiştirmiş abim büyütmesinn diee, sonradann anladıkk bizde evde bi problem var.. Anneme soledmm yerleri silerken deterjana sirke karıştır falan inşallah yapıodur
Kısacaa kurşun döktürmekk bana çok iyi geldi bebişimm resmenn oylee bi rahatladımm ki içimdeki sıkıntı çıkıverdii bilio musunn
Hayatcımm iyiyizz cnmm, evett kuzumm kurşun döktürmüştümm:)
Yoğun bii tempo seni beklio desene bitanemmm, başarılarr şimdidennn
bennn geldııımm kızlarr napıosunuuuz bakalım
canımmm nasılsınnnn
stresliyim hayatıım cuma gunu ve salı gunu sınavım var 2 saatlık uykuyla bugun telafi dersine gittim ama bazı konularda kafam daha bilee karıştı yasen nasılsın canımmm
İyi diyelim iyi olsun canım bende çok yoğun çalışıyorum bu aralar...
ben geldimmmmmmmm nabersiinizz şekerlerrohh ohh şafağım bi gün daha atıyo
prensessim onlar neki :26: bilemedim ben pek ilgim bilgim yoktur ama kırmızılı olan güzelmiş
hoşbuldukk kuşuuuumm şafaak 02 yesssssss zaman çabukmu geçiyoo nee:26:minnakımmmm geçmişler olsun sınavlarında da basarılar canımm kasma kendini cok fazlaaa yaparsın senn
pelinim sanada hellöööööhaber varmı seninkinden
sibelim hoşgeldinnnn şafak: 02
hosgeldin cnm
oturma odasina vitrinin icine koymak icinmis :) örtü gibi bisey cizgiler naylon iptenmis kenarlarindaki ya boncuk yada pul istege göre yapiyorlarmisben o yildiz kirmizinin üstündekini begendim nasil? siyahtan vazgectim
hoşbuldukk kuşuuuumm şafaak 02 yesssssss zaman çabukmu geçiyoo nee:26:
minnakcım başarılarr cnm pelintoşş sen nasılsınn ?çağlacım nasıl geçiyo seninn ?:26:
hoşbulduk cnmmm :) vallaa dikkatimi çeken benim kırmızılı yıldız gibi olandı
Hadiii bakalımm Allah kavuştursunn bebegmmmmben geldimmmmmmmm nabersiinizz şekerlerrohh ohh şafağım bi gün daha atıyo
prensessim onlar neki :26: bilemedim ben pek ilgim bilgim yoktur ama kırmızılı olan güzelmiş
minnakımmmm geçmişler olsun sınavlarında da basarılar canımm kasma kendini cok fazlaaa yaparsın senn
pelinim sanada hellöööööhaber varmı seninkinden
sibelim hoşgeldinnnn şafak: 02
hosgeldin cnm
oturma odasina vitrinin icine koymak icinmis :) örtü gibi bisey cizgiler naylon iptenmis kenarlarindaki ya boncuk yada pul istege göre yapiyorlarmisben o yildiz kirmizinin üstündekini begendim nasil? siyahtan vazgectim
hoşbuldukk kuşuuuumm şafaak 02 yesssssss zaman çabukmu geçiyoo nee:26:
minnakcım başarılarr cnm pelintoşş sen nasılsınn ?çağlacım nasıl geçiyo seninn ?:26:
Hadiii bakalımm Allah kavuştursunn bebegmmmm
Varr kekiimmm, msj attı 1 saat once gunaydın diee.. 10 dk once de aradıı, bişi olmamış gibi konuştu..Bende bişi demedimm, naptın akşam dışarı çıktın mı falan dedimm, yok dedi film izledimm bende ole yapmıstımm
Şuann iyiyizz yaniiiNöbete gidicekkmiş bişiler atıştırcam geçerken şirkete de bırakıyım mı dedii istemedim, görür o gününü yarın akşam da ben buluşmıcam onlaa oooooooooohhhhhh:76:
Cnm merhaba,
o dantelimsi şeylerdenn bnm görümcem çok yapıo.. el işin çok yatkındır kendisi durmadan sehpa boyar, aynalar tasarlarlar falan ve bu tarz seylerle de ugrasır.. Güzell oluoo eğer evinde vitrin tarzı bişi düşünürsenn al ama bn düşünmediğimm ve sadelikten yana oldugum için bu tarz bişi yaptırmıcamm..
kirmizi herseye uymaz kiama güzel bir renk bence
canım ben genelde son iki günü geciremiorum hele su persembe cok zor gecio yaaa inş onlar da bu iki gün gibi cabuk gecerrr
kötü valla sabah seyire cıkmadan mesaj atmıs taa sabahın 4 ünde kıyamam ben onaaodur budur telefonu kapalım sibelim yaa aksamı bekliyorumm sesini duymak için 9da yanasırız limana dedi dün aksam işte 9 u beklicem ooof ooff
senin nası geicooo :26:
Sibeliimm iyiyimmm kuşumm sen napıosnnn?? Azz kaldıı azz dahaa sabredinnn bebegmmmhoşbuldukk kuşuuuumm şafaak 02 yesssssss zaman çabukmu geçiyoo nee:26:
hoşbulduk cnmmm :) vallaa dikkatimi çeken benim kırmızılı yıldız gibi olandı
mrb
ya ben aslinda o tür seyler sevmem oturma odasina filan sermek ama tek oglu oldugu icin heveslenerek yapiyor bende hayir diyemiyorum yapsinn yapmak istiyorsa.
celiskide kaldim simdi
kirmizinin üstündeki yildizmi daha güzel yoksa en son resimdeki yildiz mi
yardim edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?