'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

anladım canm mail atmştm cnm

Son düzenleme:
ben geldimmmmmmmm nabersiinizz şekerlerr ohh ohh şafağım bi gün daha atıyo
prensessim onlar neki :26: bilemedim ben pek ilgim bilgim yoktur ama kırmızılı olan güzelmiş

minnakımmmm geçmişler olsun sınavlarında da basarılar canımm kasma kendini cok fazlaaa yaparsın senn

pelinim sanada hellööööö haber varmı seninkinden

sibelim hoşgeldinnnn şafak: 02

prensessim onlar neki :26: bilemedim ben pek ilgim bilgim yoktur ama kırmızılı olan güzelmiş

hosgeldin cnm

oturma odasina vitrinin icine koymak icinmis :) örtü gibi bisey cizgiler naylon iptenmis kenarlarindaki ya boncuk yada pul istege göre yapiyorlarmis ben o yildiz kirmizinin üstündekini begendim nasil? siyahtan vazgectim

minnakımmmm geçmişler olsun sınavlarında da basarılar canımm kasma kendini cok fazlaaa yaparsın senn

hoşbuldukk kuşuuuumm şafaak 02 yesssssss zaman çabukmu geçiyoo nee:26:
minnakcım başarılarr cnm pelintoşş sen nasılsınn ?çağlacım nasıl geçiyo seninn ?:26:

hoşbulduk cnmmm :) vallaa dikkatimi çeken benim kırmızılı yıldız gibi olandı

kirmizi herseye uymaz ki ama güzel bir renk bence

Hadiii bakalımm Allah kavuştursunn bebegmmmm

Varr kekiimmm, msj attı 1 saat once gunaydın diee.. 10 dk once de aradıı, bişi olmamış gibi konuştu.. Bende bişi demedimm, naptın akşam dışarı çıktın mı falan dedimm, yok dedi film izledimm bende ole yapmıstımm
Şuann iyiyizz yaniii Nöbete gidicekkmiş bişiler atıştırcam geçerken şirkete de bırakıyım mı dedii istemedim, görür o gününü yarın akşam da ben buluşmıcam onlaa oooooooooohhhhhh:76:

Cnm merhaba,
o dantelimsi şeylerdenn bnm görümcem çok yapıo.. el işin çok yatkındır kendisi durmadan sehpa boyar, aynalar tasarlarlar falan ve bu tarz seylerle de ugrasır.. Güzell oluoo eğer evinde vitrin tarzı bişi düşünürsenn al ama bn düşünmediğimm ve sadelikten yana oldugum için bu tarz bişi yaptırmıcamm..

hoşbuldukk kuşuuuumm şafaak 02 yesssssss zaman çabukmu geçiyoo nee:26:
minnakcım başarılarr cnm pelintoşş sen nasılsınn ?çağlacım nasıl geçiyo seninn ?:26:

canım ben genelde son iki günü geciremiorum hele su persembe cok zor gecio yaaa inş onlar da bu iki gün gibi cabuk gecerrr

kötü valla sabah seyire cıkmadan mesaj atmıs taa sabahın 4 ünde kıyamam ben onaa odur budur telefonu kapalım sibelim yaa aksamı bekliyorumm sesini duymak için 9da yanasırız limana dedi dün aksam işte 9 u beklicem ooof ooff

senin nası geicooo :26:

mrb
ya ben aslinda o tür seyler sevmem oturma odasina filan sermek ama tek oglu oldugu icin heveslenerek yapiyor bende hayir diyemiyorum yapsinn yapmak istiyorsa.

celiskide kaldim simdi
kirmizinin üstündeki yildizmi daha güzel yoksa en son resimdeki yildiz mi
yardim edin lütfen

kirmizi herseye uymaz ki ama güzel bir renk bence

doğrudurr tatlımm dedim yaa hiç ilgim bilgim yok yani anlamam ben :1
:

aynen cnım benimkide 5 te atmış msj çok soğuk yorgunum ama seni düşününcee hepsini unutoyorum yazmış
akşam konuşuru işte bizde daaha konuşamadık bunada şükrediyorum valla sayılı gün geçiyo işte ama aklım hep onda
üşüyodurr falan diyee çadır sonuçta püf sıkıntılı geçiyo yani canım neyseki az kaldı diye kendimi avutuyorumm

Sibeliimm iyiyimmm kuşumm sen napıosnnn?? Azz kaldıı azz dahaa sabredinnn bebegmmm

Cnmm benceee kırmızının üstündeki gümüş rengi olann daha güzel gibi... Diğerlerinee gore daha sadeee ama zevkine gore karar verr kuzucummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…